View Full Version : Nea apo to stratopedo ton My Dying Bride
Kveldssanger
20-10-2003, 20:05
Ti sas exo? Ti sas exo?
MY DYING BRIDE have a brand new studio album out in Feb 04
The band are currently rehearsing & making a promo video to
promote the release. The video will be directed by Andy
Green - fans will be familiar with his name - he was
responsible for the art work on the Like Gods Of The Sun
album. The Hof Ter Lo gig will be filmed for the band's
second full-length DVD, scheduled for a 2004 release.
Amnesiac.
20-10-2003, 20:10
tstststs ta idia akrivws nea ta eixame pliroforithei poly nwritera (kai egkyrotera) apo to www.metalbb.com (http://www.metalbb.com) .
to mpimpi kerdise ti maxi tis enimerwsis.
to perimenoumene na to akousoumene prwtoi omws. mouaha
ayto to Andy Green thing marese. ouiii
The_Emperor
20-10-2003, 23:07
ti??? Flebarhs?!?!? :-(
poios perimenei ews tote!?!?
atom_smasher
21-10-2003, 01:49
gamw.makrua peftei o flevarhs alla kalutera.
The_Emperor sthrizomai se senane ;P
Dying_Swan
21-10-2003, 02:30
Htane arxika na kukloforhsei stis 20 Oktwbrh, alla anablh8hke epeidh eixane problhmata me to artwork (h toulaxiston auto isxurizontai). Dinoune ena one-off special Haloween show stis 31 Oktwbrh sto London Astoria. To sugkekrimeno show exei apo ton Martio pou exei anakoinw8ei k propwlountai ta eishthria. Einai sxedon sold out h sunaulia, an k to Ticketmaster prepei na exei liga akomh.
Elpizw na paijoune prama apo to neo album \m/
The_Emperor
21-10-2003, 08:54
The_Emperor sthrizomai se senane ;P
an den steiloun promos prokoph den blepoume...
toulaxiston na bgei prin fygo gia fantaros...gia na mporo na kobo tis flebes mou KAI gia mousikh ekei mesa! :p
a kala.............
den einai oti kalytero o syndyasmos pou pas na kaneis. :confused:
StationEleven
21-10-2003, 12:47
groupara oi mdb
euxomai na gamaei to neo album na goustaroumen oloi :)
lost_icon
21-10-2003, 13:37
xalara tha gamaei to kainourio,xwris na akousw nota giati oi bride einai group san tous theous dark tranquillity einai eggyhsh kai poiothta.
Kveldssanger
21-10-2003, 13:45
Kollimene :p
blackbird
21-10-2003, 15:42
Ehete akousei tpt yia titlo?To Terrorizer to septemvri eihe se ena studio report ton titlo "13th Chapter" alla mallon itan proswrinos.
aytos akrivws 8a einai o titlos..
ontws htan na kykloforhsei 20 okt opws k to kainourgio anathema, alla opws fainetai k ta 2 metate8hkan..to anathema eytyxws h' dystyxws gia tis 3 noemvr (proswpika to exw, opote dont care)..alla to mdb gia tis arxes fevrouariou pou einai arketa sta gamhdia..o logos einai to artwork opws lene, alla den nomizw kati tetoio...paizei kati me ena dvd k thn videoskophsh tou sto velgio arxes noemvriou pou paizoun ka8ws isws k sto gig tou londinou stis 31 tou mhnou..
imo oi mdb prepei na 3eperasoun ton eayto tous gia na vgaloun kati pou nanai anta3io tou tdh..kati pou nomizw oti 8a to kataferoun apolyta! :)
The_Emperor
21-10-2003, 18:07
einai koryfaia mpanta h opoia douleyei poly sklhra ki ayto fainetai apo tis idies ths tis syntheseis. Den mou aresoun ola ta album toys to idio alla akomh kai se ayta pou den trelainomai einai emfanes to oti exoun psaksei ton hxo toys para poly ki exoun asxolithei me thn kathe leptomereia...Pragmatika xairomai na blepw mpantes poy douleyoun toso sklhra. To dreadful htan para poly kalos diskos alla kata th gnomh mou oxi apo toys koryfaioys toys (xwris ayto na shmainei oti den emeina ikanopoihmenos) kai pisteyo oti mporoun na ton kseperasoun me th nea toys douleia.
Prosopika tha ithela mia epanafora ston xaotiko hxo kai thn apolyth paraithsh toy Light...me ligo violi apo to parelthon gia na stoixeiosoume ksana...
to Dreadful htan para para polu kalo alla epefte poly klapso-melwdia. hm an to epomeno exei pio doom/ligotero-klapsomoune melwdies, brutal anti gia tsirixta ta enallaktika vox kai thn analogh empneush tou TDH ...
tote 8a pame gia apolyth voutia apo para8yro/apolyto kopsimo flevas/apolyto allo tropo aytoktonias.
exw vrei kai thn enallaktikh lysh pantws, se (api8anh) periptwsh pou arxizoun na paizoun mlkies h dialysoun kapote oi MDB... Mourning Beloveth kurioi... gkayla.
xexe tous 3erw! as einai kala o afigure...pantws ektos tou figure den boresa na vrw alla kommatia pou8ena..oxi oti epsa3a trella, alla kana 2 fores pou tsekara den paizane..kala ayto to cirith ungol gamaei..h' kanw la8os? :P
Buddy Lackey
21-10-2003, 23:51
mperdepses tous mourning beloveth me tous reverend bizarre
hahah intint. both are gkayla. sigoura oti kalytera "nea" pragmata exw akousei teleytaia.
Mourning Beloveth irlandoi kai kinda MDB-wannabides ... miam
whatever etsi kialliws 2 kommatia eixa :P
blackbird
23-10-2003, 16:08
Alli erwtisi:Telika poioi tha einai support sto Halloween show sto Astoria?Ehoume asfaleis plirofories?
prophecy leme
einai to 1o group pou ypegrapsan sthn etairia pou exoun o hamish me ton andrew an den kanw la8os
8a sou pw stis 1 tou mhnou pou 8a tous exw dei thn prohgoumenh
a, nomiza oti to xes wre papar :p
paraskevh, exei o diaolos..
blackbird
27-10-2003, 18:43
Doomy Doomy Halloween....
atom_smasher
28-10-2003, 05:28
mdb deixnoun mia apisteuth statherothta kai olo kai poio polu gaman.oi duo teleutaioi diskoi htan theikoi,elpizw na tous 3eperasoun klp klp
kai den sxoliazw oti paremeinan oi monadikoi a3iologoi apo thn 3ada giati einai proswpikh gnwmh.
λοιπον ακουστε αυτο .
μια μερα ημουν στην δουλεια και ειχα βγει για τσιγαρο με μια συναδελφισσα και ετσι. Την επρηζα για την συναυλια του οζι (που τελικα δεν θα γινει =κλαψ!) και μου λεει, εγω ξερω εναν απο καποιο συγκροτημα ! Της λεω ποιον καλέ? ,μου λεει ε τους my dying bride.Αρχισα να γελαω,με κοιτουσε σαν λαχανικο!Μου λεει γιατι γελας? Της λεω απλα επειδη ειναι πολυ γνωστο γκρουπ αυτο στην ελλαδα,εγω δεν ακουω αλλα ειναι γνωστο γκρουπ.
και τες πα ,αυτη ειναι κολλητη με την αδερφη του τραγουδιστη!
καλη φαση?! Αλλα δεν ειμαι τυχερη γιατι δεν εχω σχεση με το γκρουπ αυτο....
mallon kalytera (gia sena) 8a elega...
Molis akousa new track apo live "The Wreckage Of My Flesh". Argo, 10lepto, doomia, gkayla. Apla. \m/
kala pipes tou kaneis tou afigure? egw sayton k aytos se sena (ta mp3 :P)?
hahaha mpa. eimaste metalika filarakia \m/
(twra tou xalaw to apokosmo doom antikoinwniko image)
blackbird
03-11-2003, 16:04
Ehoume kai leme:Paraskeui 31/10 animera halloween sto astoria epaixan oi theoi me support tous The Prophecy kai tous Flowing Tears.Kaloi oi prwtoi me safeis eppiroes apo Mdb kai Opeth polly metrioi oi deuteroi kai oi frontwoman tous(auto to goth-pop-metal prama den polyakougete).Ligo prin tis 9 eskasan myti oi theoi me to Dreadfull hours kai to Raven and the rose.To zoumi einai ta 3 kainouria kommatia pou epaixan ta opoia akoustikan polly kala kai polly heavy...Anamenoume to disko arhes 2004 kai episeis ena DVD magnitoskopimeno sto Belgio apo talive pou dwsane auto to savvatokyriako
The_Emperor
03-11-2003, 16:49
Ehoume kai leme:Paraskeui 31/10 animera halloween sto astoria epaixan oi theoi me support tous The Prophecy kai tous Flowing Tears.Kaloi oi prwtoi me safeis eppiroes apo Mdb kai Opeth polly metrioi oi deuteroi kai oi frontwoman tous(auto to goth-pop-metal prama den polyakougete).Ligo prin tis 9 eskasan myti oi theoi me to Dreadfull hours kai to Raven and the rose.To zoumi einai ta 3 kainouria kommatia pou epaixan ta opoia akoustikan polly kala kai polly heavy...Anamenoume to disko arhes 2004 kai episeis ena DVD magnitoskopimeno sto Belgio apo talive pou dwsane auto to savvatokyriako
ta opoia akousthkan kala kai poly heavy einai sxedon apogohteythko gia toys bride!!!! Pes tipota re anthrope?? Ti stylaki htan?? San to teleytaio?? Pio kafriko, pio melodiko? Megales syntheseis? Brutal vocs?? Synaisthima??
Speak or die! :-P
hsanto pio dark fash...
variemai na lew alla, 8a deite review soon.mazi me photoz
beerz
Dying_Swan
04-11-2003, 02:05
Basika ama perimenete ligo 8a diabasete review ths sunaulias k mia ekplhjh apo ton wanker. Pros to paron parte ena setlist naxete na klaite:
http://users.panafonet.gr/obk/images/mdbsetlist.jpg
Buddy Lackey
04-11-2003, 02:18
ai, ti na klaime, eixan trella anwtero playlist stin Athina
The Butcher
04-11-2003, 02:22
ontws. kala tetoio playlist pou eidame de tha ksanapaiksoun- isws na to kanan k epitides k xwsane palia, afou 1i fora erxotane...
...se anammena karvouna gia to kainourio...
Dying_Swan
04-11-2003, 02:30
Basika panw-katw ta idia pramata epaijan sthn A8hna. Edw den epaijan turn loose, the snow, cruel taste kai symphonaire. Epaijan omws 3 nea kommatia k to original Sear Me. Sga to trella anwtero SETLIST (kai oxi playlist... den einai winamp h sunaulia)
Dying_Swan
04-11-2003, 02:34
To oti h sunaulia ths A8hnas htane apo tis kaluteres MDB sunaulies mapntws isxuei. Oxi toso logw setlist pantws, oso logw antapokrishs koinou. To idio setlist eixane paijei ena mhna pio prin sto Londino, alla den htane toso teleia sunaulia. Ekeinh h sunaulia htane polu kaluterh apo thn proxtesinh, kai genika apo tis kaluteres sunaulies pou exw paei, alla auth ths A8hnas htane to kati allo.
The Butcher
04-11-2003, 02:40
Basika panw-katw ta idia pramata epaijan sthn A8hna. Edw den epaijan turn loose, the snow, cruel taste kai symphonaire. Epaijan omws 3 nea kommatia k to original Sear Me. Sga to trella anwtero SETLIST (kai oxi playlist... den einai winamp h sunaulia)
sy eipas. gousta vevaia, alla an evlepa prwti fora tous bride tha protimousa standard na akousw snow in my hands k symphonaire, para 2-3 kainouria!
k ontws exeis dikio sxetika me setlist-playlist:p
xalara egw protimw to sear apto symponaire, anyway..gousta einai ayta
anwtero setlist den eixan, apla 8a protimousa kapoia DIAFORETIKA tragoudia apo tis teleytaies tous synaylies...
pai3an omws 3 kainourgia though
ayta
ena gamimeno Your River 8elw na dw sometime :(
Dying_Swan
05-11-2003, 15:20
Phgainete sto http://www.mydyingbride.org/band/index.html kai kante click sto "Live Photos" gia photos apo thn sunaulia sto Londino, by kind permission of wanker!
symposium_lexotanil
05-11-2003, 23:38
xarikiomalakas
Chopped In Half
07-11-2003, 00:18
kala oi My Dying Bride einai xalara ena apo ta agapimena mou bands, kai ta Like Gods of the Sun kai Turn Loose the Swans dyo apo ta agapimena mou albums. oi anthropoi apla spernoun kai oi stixoi stin sig mou einai apo tous favs mou.
hail \m/