Log in

View Full Version : Tom Waits

When Black Roses Bloom
06-12-2004, 04:14
Gia peite 5 pragmatakia. Exw petuxei merikes fores ton Virus pou grafei sto now playing, kai 8elw kanan kalo logo gia na psh8w kai na entrifusw genikotera sto 8ema. Btw, den kserw an uparxei omoio thread hdh, an uparxei sugxwreste me...

Petuxa epishs to Really Gone. Diskos einai auto? Ti paizei? Gia kseraste oti ksete remalia ths fwnionws negrh dsfdsafdsa

ManWhoSoldTheWorld
06-12-2004, 04:16
akou to poor edward einai ksexwristo kommati apo oles tis apopseis tha lega.

VirusXI
06-12-2004, 04:24
Gia peite 5 pragmatakia. Exw petuxei merikes fores ton Virus pou grafei sto now playing, kai 8elw kanan kalo logo gia na psh8w kai na entrifusw genikotera sto 8ema. Btw, den kserw an uparxei omoio thread hdh, an uparxei sugxwreste me...

kane ena serts nte... o Amnesiac standar 8a xei kanei thread paliotera.
Aytos opws kai o nothingman exoun na poun arketa sto topic touto, egw exw akousei mono to Alice kai to Real Gone - pounai o teleytaios tou diskos - kai aksizei. Gia polles johnnie-katastaseis ('h jack 'h whatever =p).

Kveldssanger
06-12-2004, 13:05
Παραδόξως δεν βλέπω να έχει γίνει άλλο thread. Άμα μπουν ο amniziak (και δε βαριέται) ή ο nothingman ας γράψουν 5 πράγματα...

Amnesiac.
06-12-2004, 23:28
xm den eimai kalos sto na grafw katevata gia mousikous.

akou (WBRB) to dead and lovely apo to teleytaio tou album kai ta ypoloipa tharthoun apo mona tous.

nothingman
07-12-2004, 01:17
Γίγας...

νομίζω το έχω γράψει και κάπου αλλού στο ER, ίσως στο review του Real Gone, αλλά κάθε δίσκος του μου φαίνεται ότι μιλάει ακριβώς για το ίδιο πράγμα χρησιμοποιώντας εντελώς διαφορετικά μέσα έκφρασης
Πολύπλευρο ταλέντο, ξεκίνησε παίζοντας κάτι σαν λευκά blues, συνέχισε παίζοντας τα πάντα... βσκ, δεν ξέρω πως να το περιγράψω, αρκεί να πω ότι τα 3 τελευταία του (Alice, Blood money, Real gone) κυκλοφόρησαν από τη (θυγατρική της Epitaph, που σημαίνει Pennywise, Agnostic Front και Punkorama compilations) ΑΝΤΙ-, στην οποία ανήκει και ο Tricky
Έχει κερδίσει Grammy (καλύτερος Alternative δίσκος gia to Bone Machine), έχει προταθεί για Όσκαρ... κύριο χαρακτηριστικό του είναι οι στίχοι του που αναφέρονται σε lowlife περιθωριακά στοιχεία μεγάλων πόλεων, που υπακούουν στο βασικό τρίπτυχο "no money, no girl, lots of booze" (copyright by Jim Jarmusch)
Παράλληλα, έχει παίξει σε αρκετές ταινίες, όπως Down by Law, Rumblefish, Bram Stocker's Dragula, Coffee and cigarettes κλπ
Αγαπημένοι μου δίσκοι Raindogs, Heart of Saturday night, Blue Valentine, Bone machine, Foreign affairs
Προτεινόμενα προς d/l: Hoist that rag, Fumblin' with the blues, Jockey full of bourbon, The piano has been drinking, Tango till they are sore

pitchfork
07-12-2004, 17:55
Εγώ προτείνω για πρώτο άκουσμα/αγορά το Raindogs το οποίο νομίχζω ότι αντικειμενικά είναι και η καλύτερη δουλειά του.
Η θα τον αγαπήσεις ή θα τον μισήσεις.

Amnesiac.
09-12-2004, 12:39
to kwlo Raindogs de mporw na to vrw pouthena. exw parei idi 11 apo ta 20 albums tou kai mou ti spaei na min exw ayto.

an to vrei kaneis pouthena peite.

btw PREPEI na katevasete kai na akousete to "who are you" apo to bone machine kai olo to closing time.

an kai me 6.90 pouxoun ta albums sto metropolis, den aksizei to katevasma.

proswpiki adynamia mou to alice, epeidi itan to prwto album tou pou akousa kai epeidi periexei to poor edward.

Amnesiac.
09-12-2004, 12:48
episis osoi regkioular pols kseroun na proteinoun kai paremferi akousmata.

eksairountai oi buckleys kai o leonard cohen.

eyeamflesch
09-12-2004, 15:14

Petuxa epishs to Really Gone. Diskos einai auto? Ti paizei? Gia kseraste oti ksete remalia ths fwnionws negrh dsfdsafdsa

EXEIS IDI TON MONO LOGO POY XREIAZESAI: KALI SYNDESI STO NET.

The Butcher
09-12-2004, 16:26
as pei kapoios, exei grapsei allo tragoudi toso apisteyto oso to poor edward? exw arketa kommatia tou akoma k m'aresoun men, alla sto yfos tou proanaferthentos den exei parei tpt t'ayti mou.

regularpaul
09-12-2004, 17:19
O 1ος δισκος που αγορασα ηταν το '84, το Born in the USA. Aκολουθωντας τη δισκογραφια του, εφτασα στο Jersey Girl που διασκευαζε, και απο εκει γρηγορα στον Tom Waits.

Παροτι δεν επαιζε/παιζει κατι πρωτοτυπο (ενα μιγμα blues/jazz/folk κλπ), νομιζω οτι η ιδιοτυπη ερμηνεια του τον κανει μοναδικο και δεν ειναι ευκολο να προτεινει καποιος παρεμφερη ακουσματα.

Ο πρωιμος Springsteen ισως, τοτε που ακομα δεν ειχε γινει αφεντικο, και εγραφε για πιο προσωπικες καταστασεις. Προτεινω τα 3 πρωτα, Greetings From Asbury Park, N.J., The Wild, the Innocent & the E Street Shuffle και φυσικα τον κορυφαιο δισκο του, Born to Run (αν και εχει ηδη αρχισει να ροκαρει επικινδυνα). Το Nebraska επισης ειναι ενας εκπληκτικος δισκος του, πολυ χαμηλων τονων που εχει περασει απαρατηρητος καθως κυκλοφορησε λιγο πριν συνδεθει ο Springsteen με την εικονα του macho-rocker, τις μεγαλες αρενες κλπ.

Δεν ξερω, κατα μια εννοια και ο Van Morrisson, αν και σε πιο pop διασταση. Δεν νοειται δισκοθηκη χωρις τα Astral Weeks και Moondance.

Οι προσωπικες κυκλοφοριες του Lanegan ισως?

When Black Roses Bloom
09-12-2004, 17:31
Mou stelnoun to Poor Edward... Kati mou lene ta lyrics, alla den mporw na 8umh8w pou ta exw ksanadei..... :roll:

Kveldssanger
09-12-2004, 17:33
Tα χει ποστάρει ο Αμνιζιακ.

When Black Roses Bloom
09-12-2004, 17:40
Ektos apo to post to Amnesiac... Kai kapou allou to exw dei, alla den 8umamai pou.....

When Black Roses Bloom
09-12-2004, 18:06
Kala proskunw me Roxane. :worship:

Acid Baby
06-04-2005, 05:18
λοιπόν εγώ πέρα από το Poor Edward δεν είχα ακούσει κάτι, θεωρούσα όμως το κομμάτι τόσο ιδιαίτερο. Πρόσφατα άκουσα απο τον φίλτατο blackbird το Invitation To The Blues ( το έχει διασκευάσει ο Δεληβοριάς με τίτλο "Χάλια" και όταν το άκουσα στη συναυλία σχεδόν δάκρυσα) και μετά καπάκι το Tom Traubert's Blues και εκεί άρχισε ο έρως. Η φωνή , η μουσική και κυρίως οι στίχοι με αγγίζουν πάρα πολυ , είναι αυτό που έψαχνα για αυτή την περίοδο στη ζωή μου. Σόρυ για το bump αλλά ίσως το δει και κάποιος παραπάνω τώρα :)

chris_boss
06-04-2005, 11:33
Για όποιον Nothingman ενδιαφέρεται έχω το VH1 Storytellers

eyeamflesch
06-04-2005, 19:14
Για όποιον Nothingman ενδιαφέρεται έχω το VH1 Storytellers

Psinesai na me to kaFseis? :D

chris_boss
06-04-2005, 19:42
Στείλε μου με πμ τη διεύθυνση σου και θα σου το στείλω.

eyeamflesch
07-04-2005, 00:34
Στείλε μου με πμ τη διεύθυνση σου και θα σου το στείλω.

Tha eimai Athina tin alli bdomada, se boleBei kalytera echi?

chris_boss
07-04-2005, 00:41
ε ναι στάνταρ

Amnesiac.
07-04-2005, 00:41
me voleyei kai mena athina :)

Acid Baby
02-09-2005, 16:22
http://www.tomwaitsfan.com/vid/twinterview04.mov

Godfath3r
05-09-2005, 17:25
...Οι προσωπικες κυκλοφοριες του Lanegan ισως?
Μάλλον αυτό ταιριάζει απόλυτα...

Amnesiac.
22-09-2005, 01:49
de mporei na einai TOSO teleios.

Acid Baby
22-09-2005, 22:42
Κατέληξα οτι το Rain dogs είναι μοναδικός δίσκος. Είναι μάλλον οτι πιο ατμοσφαιρικό έχω ακούσει, σε ταξιδεύει σε σκοτεινά λιμάνια, ομιχλώδη τοπία, καράβια και πειρατές ενω το ύφος και η ατμόσφαιρα του δίσκου αλλάζει κατα την πορεία του, συνεχίζοντας όμως να σε υποβάλει! Τι να πω, ο Waits είναι μοναδικός καλλιτέχνης.

blackbird
23-09-2005, 01:17
Man nomizw to swordfishtrombones einai yia mena ola osa anafereis parto opwsdipote an den to xeis

akoma kai i atmosfaira tou foreign affairs vgalmeni kateuthina apo film noir +to apisteuto dueto me ti bette midler me kanaoun na pisteuw pws einai adikimenos diskos

den anakalypteis kathe mera ttoious kalitexnes

WildOnesFly
26-09-2005, 02:01
Invitation to the blues.

Πάει : νύχτα + βροχή + ζεστός καφές + tom waits

Εκπληκτικός...

carheart
26-09-2005, 02:04
esu pineis thn kafedia sou, kai o allos vrexetai apexw!!!

:*

pitchfork
26-09-2005, 21:54
To Raindogs πάντως δεν είναι άδικα και ο πιο πετυχημένος δίσκος του.
Είναι και για μένα ο καλύτερός του.
Ότι πρέπει για να το ακούς στο αμάξι σου, μια παλιά Σεβρολέτ κάμπριο καθώς ταξιδεύεις μια καλοκαιρινή νύχτα στους αυτοκινητόδρομους της Αμερικής....

nothingman
26-09-2005, 22:16
σταμάτα να κάνεις ποστ στο athletix ρε γμτ να σου κάνω πινκ χωρίς τύψεις :oops:

pitchfork
26-09-2005, 23:34
... στο καταπράσινο παλιό αμάξι σου...

Lost_In_Cooperland
26-09-2005, 23:44
lol

nothingman
24-08-2006, 01:14
παν
ζουρ
λι
σμος

http://img456.imageshack.us/img456/7459/20060817orphanssb9.jpg

The one and only TOM WAITS is set to release a 3CD set titled ORPHANS: BRAWLERS, BAWLERS AND BASTARDS. It’s a wide-ranging collection of 54 songs, including 30 new recordings, equaling over three hours of rare and never-before heard music with a 94 page booklet.
. . .
Each of the three CDs is separately grouped and sub-titled – “Brawlers,” “Bawlers” and “Bastards” – to capture the full spectrum of Waits’ ranging and roving musical styles. “Brawlers” is chock full of raucous blues and full-throated juke joint stomp, “Bawlers” contains Celtic and country ballads, waltzes, lullabies, piano and classic lyrical Waits’ songs, while “Bastards” is filled with experimental music and strange tales.

www.anti.com/catalog.php?id=69 (http://www.anti.com/catalog.php?id=69)

(21 Νοεμβρίου βγαίνει)

Chopped In Half
24-08-2006, 01:26
:dcontent:

_UnHoLyMaRtYr_
24-08-2006, 01:33
Ιιιιιιιιιιιιιιιιι =)

Not_saved
24-08-2006, 02:25
Phra tis proalles to swordfishtrombones kai prepei na pw oti einai katapliktikos diskos

blackbird
24-08-2006, 23:11
μάλιστα

[μόστος]τον αγαπάω[/μόστος]

cavity
24-08-2006, 23:25
τον αγαπάω

Pinatero
25-08-2006, 11:41
δυστυχώς όμως είναι απο αυτούς που μάλλον δεν πρόκειται να δούμε ποτέ live! κάποτε είχα διαβάσει ότι σε συναυλία του στη γερμανία το πιο φτηνό εισητήριο έκανε 100ευρώ :shock:

tom waits, Mark Lanegan, Leonard coen, Nick Cave, Johnny Cash....... :!:

Not_saved
25-08-2006, 15:41
+Neil Young,Bob Dylan 8)

metamelia2
25-08-2006, 19:08
+Καρλ Μαρξ

Not_saved
25-08-2006, 19:13
+Kalki

metamelia2
25-08-2006, 19:15
Ε ναι. Όλους τους χωράει η λίστα που κάνατε. Εμένα μ'αρέσει η Miss Kittin, τη βάζετε κι αυτή;

Not_saved
25-08-2006, 19:19
Giati oxi? :D
Seriously,apla egw prosthesa kapoious pou nomizw oti tairiazan sto pneuma tou post tou pinatero

metamelia2
25-08-2006, 19:28
Φιλος εμένα μου αρέσουν όλοι αυτοί που αναφέρατε(*) (**) αλλά έχω βαρεθεί να βλέπω τέτοιες λίστες που ιμο είναι ανομοιόμορφες.

* και ο Μαρξ
** και ο Καλκι

Not_saved
25-08-2006, 19:38
Ok :wink: Den itan prothesi mou na ftiaksw lista.Telos :offtopic:

Pinatero
26-08-2006, 09:54
θες δε θες Kalki οι λιστες και οι ταμπέλες απο τη μουσική μέχρι το σουπερμαρκετ θα υπάρχουν πάντα, γεγονός που ίσως καταντάει να μιλάμε για μουσική όπως θα κάναμε τη λίστα με τα ψώνια παρολα αυτά τα παλικάρια που ανέφερα δεν ήταν σε μορφή λίστας, απλά συνειρμικά μου'ρθαν καθώς τυχαίνει να τους ακούω σε παρόμοιες καταστάσεις!!

Καρλ μαρξ, λενιν, μαο...

nothingman
08-06-2009, 23:54
η συναυλία του στην Ατλάντα πέρσι τον Ιούλη από την Glitter and Doom τουρνέ που είχε μεταδώσει ζωντανά το NPR

http://www.megaupload.com/es/?d=J6MK1LI8
:τατσντ:

(αν υπάρχει πρόβλημα με το λινκ βγάλτε το και στέλνω πιέμς σε όσους το θέλουν)

Mostos
10-06-2009, 15:12
η συναυλία του στην Ατλάντα πέρσι τον Ιούλη από την Glitter and Doom τουρνέ που είχε μεταδώσει ζωντανά το NPR

Code:

http://www.megaupload.com/es/?d=J6MK1LI8

:τατσντ:

(αν υπάρχει πρόβλημα με το λινκ βγάλτε το και στέλνω πιέμς σε όσους το θέλουν)

η εκτέλεση του Innocent when you dream είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ. ρίγη συγκίνησης,δάκρυα πάνω στην ανάλυση λογιστικών καταστάσεων. ο μεγαλύτερος σόλο καλλιτέχνης έβερ (νομίζω).

carheart
22-06-2009, 23:38
Επειδή τελευταία έχει εμφανιστεί μια κάποια αποθεωτική βλακεία χλευασμού προς τον καλλιτέχνη, ήθελα να μαζευτούμε εδώ όσοι τον ακούμε και να πούμε τι μας αρέσει περισσότερο στους Tom Waits του κόσμου αυτού. Είναι ελάχιστοι, αλλά υπάρχουν.

Custom User
22-06-2009, 23:39
αποθεωτική βλακεία χλευασμού .

ΜΠΛΟΦΑ. Ούτε ο ίδιος δεν ξέρεις τι σημαίνει αυτό.

carheart
22-06-2009, 23:40
ΜΠΟΥΚΟΒΟ.

βγάλε και ξαναδιάβασε.

Custom User
22-06-2009, 23:48
Αχ ελιτιστές! Τους αγαπάω. :pink:

Για μένα οι Τομ Γουεητς αυτού του κόσμου μπεκροπίνουν σε κακόφημα μπαρ του Παρισιού, της δεκαετίας του 60. Βγαίνουν από την πίσω πόρτα, σε υγρά σκοτεινά στενοσόκακα και κάθονται στο πεζούλι δίπλα στο gutter κιε η ανάσα τους μυρίζει φτηνό ουίσκι. Γενικά, όσοι βρίσκονται στο rock bottom βρε αδερφέ, αλλά με στυλ.

Ο ίδιος ο Τομ Γουεητς τώρα... Τι να πει κανείς για τον ίδιο τον Τομ Γουεητς... Βασικά θα πω εγώ κι ας δεν είμαι στους ελάχιστους. Το Rain Dogs είναι σαφώς πάνω από καθετί δικό του, αλλά πάντα αγαπούσα το Alice γιατί ξερω γω τα μελιστάλαχτα είναι του γούστου μου επίσης. Kαι το σαουντρακ του Night on earth γάμαγε. Και το Mule Variations από τα πιο καινούρια. Ακόμα περισσότερο όμως το πρώτο του, πριν γίνει ο obscure τρομακτικός τύπος που ξέρουμε, έχει πολλά να πει. Ειδικά το Martha.

Agenes Robot
22-06-2009, 23:55
Δίκιο έχει ο νέος. Ώ-χου

12 stars circle your brow
22-06-2009, 23:56
ποιοί είστε όλοι εσείς ρε μαλάκες.

Agenes Robot
22-06-2009, 23:58
α-ντε γαμή-σου

cancer
23-06-2009, 00:03
αποθεωτική βλακεία χλευασμού .

ΜΠΛΟΦΑ. Ούτε ο ίδιος δεν ξέρεις τι σημαίνει αυτό.
pragmatika, ti simainei auto kai se poious anaferesai?

carheart
23-06-2009, 00:07
KHi2dxSf9hw

animae
23-06-2009, 00:18
Οne with the heart. Αυτός ο δίσκος λοιπόν, είναι υπέροχος. Σαουντρακ μεν, Τομ Γουειτς δε, υπέροχος όπως και να χει.

cancer
23-06-2009, 00:19
oxi ti einai, POIOI einai.
kai ti lene an exeis tin kalosyni.

antimusic
23-06-2009, 00:31
έλα στο γαμωραπαραγια αναφέρεται και οι τομ γουάητς μπεκροπίνουν παντού ψάρακες.

metamelia3
23-06-2009, 10:38
τους αγαπαμε γιατι τους αγαπαμε.

αλλα τον τομ γουεητς απ'το heartattack and vine και μετα, τα πρωτα του τα βρισκω βαρετα.

UC.Hammer
23-06-2009, 10:50
Για μένα οι Τομ Γουεητς αυτού του κόσμου μπεκροπίνουν σε κακόφημα μπαρ του Παρισιού, της δεκαετίας του 60. Βγαίνουν από την πίσω πόρτα, σε υγρά σκοτεινά στενοσόκακα και κάθονται στο πεζούλι δίπλα στο gutter κιε η ανάσα τους μυρίζει φτηνό ουίσκι. Γενικά, όσοι βρίσκονται στο rock bottom βρε αδερφέ, αλλά με στυλ.

Τα στερεοτυπα δεν βοηθησαν ποτε κανενα,ουτε καν σε φαντασιωτικο επιπεδο.Επισης οι "Τομ Γουεητς" του κοσμου;Υπαρχουν και impersonators;

metamelia3
23-06-2009, 10:54
αμε.
http://c3.ac-images.myspacecdn.com/images01/118/l_428d3bbb7111513405db4de3e994280a.jpg
οπως λεει κι ο ιδιος
"this fucker sounds just like tom waits
do we need another tom waits?"
http://www.myspace.com/thegunshy

UC.Hammer
23-06-2009, 11:00
lol.Ποσο μαλακια ειναι να μην εχεις δικη σου φωνη.Επισης ρε συ καλοι ειναι τουτοι!Αλλα η φωνη πιο πολυ μου θυμιζει χαντζη παρα γουεητς :D

Custom User
23-06-2009, 11:26
Τα στερεοτυπα δεν βοηθησαν ποτε κανενα,ουτε καν σε φαντασιωτικο επιπεδο.Επισης οι "Τομ Γουεητς" του κοσμου;Υπαρχουν και impersonators;

Όποιος νομίζει ή ισχυρίζεται ότι έχει απαλλαγεί από τα στερεότυπα στη ζωή του είναι η μαλάκας ή ψωνάρα ή αριστερός. Συνήθως κιε τα 3.

Συγγνώμη για την έκφραση οι "Τομ Γουεητς" του κοσμου. Θα σου έλεγα ότι τη χρησιμοποίησε πρώτος ο kiwiknorr αλλά προφανώς εννοούσε κάτι πολύ μπροστά που εδώ δεν μπορείτε να το πιάσετε εσείς, πόσο μάλλον ένας νουμπάς. Έτσι είναι, δεν είναι έτσι; Έτσι είναι κύριε King Buzzo.

animae
23-06-2009, 11:50
Ποιου φεικ είσαι συ?

Amnesiac.
23-06-2009, 11:54
Ο Tom Waits είναι TOM WAITS και όποιος δε το πιστεύει να πάει για κανα μπαλέτο καλύτερα.

Headphones
23-06-2009, 12:38
τους αγαπαμε γιατι τους αγαπαμε.

αλλα τον τομ γουεητς απ'το heartattack and vine και μετα, τα πρωτα του τα βρισκω βαρετα.

ναι αλλα στα πρωτα εχει invitation to the blues ε

και Burma-Shave και Christmass card from a hooker in Minneapolis

UC.Hammer
23-06-2009, 16:05
@custom user,ωραια η επιθεση σου και παντελως αχρηστη,δεν στην ανταποδιδω,1ον γιατι δεν με νοιαζει ποιανου φεηκ εισαι,2ον γιατι δεν χρειαζεται.Το ιντερνετ μπορει να ειναι και ενας χωρος ανταλλαγης αποψεων και οχι μονο μπουρδελο.Οπως και να'χει δεν ισχυριστικα οτι ειμαι υπερανω στερεοτυπων,παρα μονο αυτο που ειπα.Οτι δεν βοηθουν σε τιποτα.

Το σχολιο king buzzo δεν το σχολιαζω,το λαμβανω σαν κοπλιμεντο
το νιουμπας ειναι ανουσιο διοτι εισαι φεηκ,και επισης ο στρατος ειναι μια ξεχασμενη αναμνηση πλεον

Peace out :hippy:

Custom User
23-06-2009, 18:16
Ρε ομορφιά έχεις join date Apr 2009. Από πότε καταλαβαίνεις τα φέηξ;
Και όχι δεν είμαι φεηκ, θ' αποδειχθεί.

UC.Hammer
23-06-2009, 18:20
Ρε ομορφιά έχεις join date Apr 2009. Από πότε καταλαβαίνεις τα φέηξ;
Και όχι δεν είμαι φεηκ, θ' αποδειχθεί.
Οκευ,τοτε το νουμπας που στο διαολο κολλαει;Τελος παντων,κακη αρχη καναμε,κι αν ειπα κατι που σε ενοχλησε προσωπικα,γραφτο στ'αρχιδια σου(η μουνι σου,δεν ξερω),εγω αφορμη πηρα απο κατι που ειπες για να κανω εναν αφορισμο και οχι για να σου την πω. ;)

Custom User
23-06-2009, 18:36
Ναι ρε δεν κρατάω κακίες. Ούτε ο ΤΟΜ ΓΟΥΕΗΤΣ θα κράταγε. Στηνυγειασου λοιπόν και τα λέμε =)

UC.Hammer
23-06-2009, 18:38
Και χρονια μου πολλα ε.

Mostos
24-06-2009, 00:24
o tom waits είναι ο καλλιτέχνης των καλλιτεχνών, μεγάλη μερίδα των ανθρώπων που ασχολούνται σοβαρά με τη σύνθεση και την στιχουργική ή καλλιτεχνικές φύσεις εν γένει έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους για τον(μ) waits. προσωπικά άργησα να τον εκτιμήσω πλήρως, είναι και μιας αισθητικής που χρειάζεται λίγη τριβή. αφού όμως άκουσα τους πρώτους του δίσκους, έφαγα κόλλημα με το raindogs και εκεί τέλειωσε. Άπειρα κομμάτια του συνοδεύουν εικόνες και συναισθήματα μου κατα καιρούς, το Muriel και το the part you throw away στο Αμστερνταμ, το Ruby's arms στο Λιβερπουλ και το Μαντσεστερ, το Anywhere i lay my head στο αμάξι στις 4 τα ξημερώματα μετά απο βράδια ήττας, το town with no cheer στην Αλεξάνδρας πηγαίνοντας στο κούσκο για κυριακάτικο απογευματινό χειμωνιάτικο καφέ. Ο Waits μεχρι τώρα για μένα ήταν η μποέμ ζωή που ποτέ δεν επέλεξα να ζήσω και που θα ήθελα να φαντάζομαι οτι ζω. Η φωτογραφία του sig μου πιστεύω οτι μεταδίδει ακριβώς αυτό που θέλω να πω.

Κατα τα άλλα, αγαπημένοι δίσκοι alice, raindogs, swordfish trompones, blood money αρκετά, bone machine ακόμα τον ανακαλύπτω, mule variations, διάφορες συλλογές και γενικά τραγούδια σκόρπια.

Nothingface
25-06-2009, 14:13
δεν ξέρω για μποεμ ζωές που λέτε, αλλά εύχομαι στα 50 μου να ακούω το heartattack and vine σε τζακούζι, καπινίζοντας αβάνα και έχοντας δίπλα μου ένα ξανθό τσουλί και ένα μπουκάλι τζιν.

Griffith
25-06-2009, 18:56
πήξαμε στους αναγνώστες του Esquire.

μπιζαριος
13-10-2009, 12:26
Ο Θειος μου, Tom Waits, εχει κομματια απο τον live δισκο του, που θα κυκλοφορησει συντομα, στο net για κατεβασμα εδω. (http://www.tomwaits.com/news/article/60/Free_Glitter_and_Doom_Live_Album_Preview/) δωρεαν εννοειτε, ειναι πριβιου.

Rush
13-10-2009, 17:42
πήξαμε στους αναγνώστες του Esquire.

Pragmatika omws....

pitchfork
13-10-2009, 18:13
Τι είναι το Esquire?

KoiliaSamprela
13-10-2009, 19:01
Τι είναι το Esquire?

www.esquirethemag.com (http://meatspin.com/)

Harbinger of Death
13-01-2012, 00:36
στο μεταξύ
δεν ξέρω αν σου φαίνεται αστείο
αλλά
Tom Waits
αν αποσυνδέσεις το όνομα
από το ότι είναι όνομα
είναι αστείο
εγώ: χαχαχαχα
ισχύει
Αλίνα: ειδικά με τραγούδια