View Full Version : Games Playlist
freak brother
19-09-2006, 13:40
Μετά το κόλλημα με NFS 2 Underground, τώρα έχουμε κολλήσει με NFS Hot Pursuit 2. Ιχ.
δεν το περιμενα απο σενα... :P
Phantom Duck
19-09-2006, 14:43
Τέλειωσα το Syberia και είμαι στα μισά του Grim Fandango. Ω Μάννυ!
SpiritCrusher
19-09-2006, 15:17
Τέλειωσα το Syberia και είμαι στα μισά του Grim Fandango. Ω Μάννυ!
Viva la revolucion!
Phantom Duck
19-09-2006, 15:28
Γενικά ο συγκεκριμένος τύπος:
http://www.lucasarts.com/products/grim/glottis3.jpg
=)
xbox 360: dead or alive 4, test drive unlimited, G.R.A.W., nba 2k7 demo
pc: broken sword
xbox 360:nba 2k7 demo
dsfgaf,einai toso gamath oso lene h fash me to deksi moxlaki?
epidi ime arxarios stin sira nba 2k(ine to proto pou paizo) den mporo na sou po...mia fora to xrisimopiisa kai soutare...den to exo psaksi akoma...apo avrio tha to tsekaro kai tha sou apadiso!
pados apo grafika ine apistefto...ta tatoo fenode pedakathara, o idrotas sto prosopo episis.
to gameplay gamei
se genikes grammes ine telio!
CoRpSeMaKeR
09-10-2006, 18:54
1. Lineage II
2. Rush for Berlin
3. Prey
Phantom Duck
11-10-2006, 13:51
Sanitarium
Παράνοια. Ανχολάκο :pink:
_UnHoLyMaRtYr_
11-10-2006, 14:22
:pink:
Θα το θέλω πίσω για να το ξαναρχίσω όταν έρθεις να κατασκηνώσεις ε ;ρ
Phantom Duck
11-10-2006, 14:32
Ναι αλλά θέλω τουλάχιστον άλλα 3 αντβέντσουρς για τα χριστούγεννα. Κάνε κουμάντα ;ρ
freak brother
17-10-2006, 22:42
company of heroes.. απιστευτα πορωτικο.. απο τα πιο πορωτικα στρατετζι που χω παιξει.
Angrafan
17-10-2006, 23:34
pou to eftases?
freak brother
18-10-2006, 05:26
pou to eftases?
δευτερη μερα που το παιζω , ειμαι εκει που πρεπει για ενα μισαωρο να κρατησω μια πλατεια..
(παλουκι)
When Black Roses Bloom
18-10-2006, 10:21
Na to katebasw dhladhs? Kwlo-leei?
freak brother
18-10-2006, 15:17
Na to katebasw dhladhs? Kwlo-leei?
ανεπιφυλακτα.. ειδικα αμα σαρεσει (που σαρεσε) το στυλ του dawn of war .
Χωρίς Windows είπα να δω το Battle for Wesnoth (http://www.wesnoth.org).
Κάψιμο. Οι αναμνήσεις των strategies του παρελθόντος ξύπνησαν. Και αυτό έχει και μερικά RPG στοιχεία και γενικά ωραίες ιστορίες στα campaigns.
:touched:
SpiritCrusher
05-11-2006, 18:29
1) Baldur's Gate
2) World Of Warcraft
3) Theme Hospital
splinter cell da
battlefield 2
pes6
fm07
fifa07
nba live 07
fahrenheit
godfather
etc
και γενικα οτι δε μπορουσα να χαρω με την mx και μπορω τωρα :dfinger:
wraithgr
19-11-2006, 16:33
DoW: Dark crusade
Saints Row
Enchanted Arms
Final Fantasy III
Yoshi's Island DS
Και οκ, το wow τρώει ακόμα πολλές ώρες από τη ζωή μου :?
Once_Emperor
21-11-2006, 01:37
Πριν από λίγες μέρες τελείωσε το Scummvm Collection 1.2 το οποίο έχει τα :
Beneath a Steel Sky
Broken Sword 1 - The Shadow of the Templars
Broken Sword 2 - The Smoking Mirror
Day of the Tentacle
Flight of the Amazon Queen
Full Throttle
Gobliiins
Indiana Jones and the Fate of Atlantis
Indiana Jones and the Last Crusade
Inherit the Earth - Quest for the Orb
Loom
Maniac Mansion
Monkey Island 2 - LeChuck's Revenge
Sam & Max Hit the Road
Simon the Sorceror 1
Simon the Sorceror 2
The Curse of Monkey Island
The Dig
The Feeble Files
The Legend of Kyrandia
The Secret of Monkey Island
Zak McKracken and the Alien Mindbenders
Προβλέπεται τεράστιο κάψιμο παρόλο που τα περισσότερα τα έχω παίξει ήδη. Ξεκίνησα με Broken Sword 1 και συνέχεια έχουν τα Simon 1 & 2. Γκαύλα...
Angrafan
21-11-2006, 01:53
to exw kai egw afto to collection alla to gegonos oti thumamai ola ta paixnidia apeksw me apotrepei apo to na asxolithw
ξερει κανεις αν εχουν γινει τα πρωτα τονι χοκ abandonware?
gears of war (xbox 360)
rainbow 6 vegas (xbox 360)
nba 2k7 (xbox360)
dead or alive xtreme2 (xbox 360)
viva pinata (xbox 360)
Company of Heroes
callofJuarez
Dark Messiah of Might and Magic
FlatOUT (gia ksekavloma pou kai pou)
Sam & Max - Culture Shock
MarkOfchaos
silverfall
Phantom Duck
02-01-2007, 00:40
Runaway
Το Hλlf Life 2 είναι στο 55% και συγκινούμαι που επιτέλους θα έρθει ο οργασμός που πρέπει.
ρε ασε το χαλφ λαιφ και τζοινας να κανουμε μπομπ πλαντινγκ λεμε
Phantom Duck
04-01-2007, 01:44
Δεν ασχολούμαι πια με το ερασιτεχνικό.
Sam & Max - Culture Shock
:touched:
να μου ελεγες κανα μπατλφιελντ να λεγαμε,αλλα χαλφ λαιφ?ο θεος φ'λαξει
Phantom Duck
04-01-2007, 04:07
Το πρώτο είναι μέσα στα τρία_απόλυτα_παιχνίδια και το 2 φαίνεται θεϊκό. Ρε πούστη σενάριο ;ρ
βασικά δε τη παλεύω με ότι έχει διαστημικοφιουτουριστικοαποτετοια μέσα
Phantom Duck
04-01-2007, 14:00
Το Χαφ Λάιφ έχει το κατάλληλο υπόβαθρο για να πιστέψεις ότι όσα γίνονται είναι καθημερινότητα. Καλύτερα κι από το προ ξέρω γω.
themisomagos
13-02-2007, 04:18
Το Χαφ Λάιφ έχει το κατάλληλο υπόβαθρο για να πιστέψεις ότι όσα γίνονται είναι καθημερινότητα. Καλύτερα κι από το προ ξέρω γω.
to pro inme thriskeia...
to half life ine epanastasi :twisted:
Scummvm και πολλά-πάρα πολλά παλιά adventure της Lucas Arts όπως :
Monkey Island 1 & 2
Full Throttle
Sam & Max : Hit the road
Day of the Tentacle
Indiana Jones 1 & 2
Zak McKracken
και αν φιλοτιμηθεί ο ghoul να μου γυρίσει το απόλυτο έπος, θα ξεκινήσω ξανά το Grim Fandango...
:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Otan to anakalipsa kai egw milame dakrisa molis mou vgike o Guybrush se window ...
asimoulis
23-02-2007, 00:11
WoW
Pes 6
Call of Duty 2
Angelcurse
23-02-2007, 01:01
just wow :P
Phantom Duck
23-02-2007, 19:24
Grand Theft Auto: San Andreas
Syberia II
Metal Gear Solid
Mitsmann
24-02-2007, 02:41
Medieval II : Total War το Stainless Steel modification.
FM 2007 με το Δασος του Nοτιγχαμ
Angrafan
24-02-2007, 02:59
Flight simulator 2004
Flight simulator X
4k πόστς, καλωσορίστε τον λόκαστ
πωπω τι κόλλημα το Lego Star Wars II. Δεν μπορώ να ξεκολήσω με τίποτα, έχω χάσει τον ύπνο μου
Που να φτάσεις να ξεκλειδώσεις τον Yoda σε spectre form...
έβγαλα το episode 4 με 100% , το μόνο που μου λείπει είναι το τελευταίο χρυσό τουβλάκι απο τα 3 έξτρα παιχνιδάκια. Πάντως είναι αυτό που λέμε παιχνίδι με αντοχή
SpiritCrusher
21-03-2007, 01:21
Χμ έχω ακούσει καλά λόγια γι αυτό. Τι ακριβώς παίζει;
(ακρίδαφαν αν έχεις κανένα καλό τορρεντ στείλε ε :P )
Phantom Duck
21-03-2007, 01:24
http://bestof.ign.com/2006/pc/1.html
=\
www.warez-bb.org (http://www.warez-bb.org)
SpiritCrusher
21-03-2007, 01:30
http://bestof.ign.com/2006/pc/1.html
=\
Ερμ..ναι οκ...άρα είναι Platform με puzzles? άξιον? μ?
SpiritCrusher
21-03-2007, 01:40
ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΛΑΖΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΓΚ ΓΑΜΑΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ.
Θα το δοκιμάσω λίαν συντόμως το λέγκο.
FM 2007 (τρελή καϊλα)
Μedieval 2: Total War (μεσαιωνική καϊλα)
F.E.A.R. (πίκου-πίκου καϊλα)
Anakasioths
30-04-2007, 12:28
exei kaneis idea pou tha vrw serial number gia to lineage 2???an nai,plz pm me.. :)
Ithilmir
30-04-2007, 20:29
ή άμα είσαι σπάγκος, τσιγκούνης και πρέπει όοοοπωσδηποτε να παίξεις free mmo παίξε το rappelz. Best FREE mmo αυτή τη στιγμή, μίλια μακριά από τα 13ε/μήνα mmo.
και επίσης άμα εννοούσες "που θα βρω τζάμπα" δεν υπάρχει ε. Για account μάλλον μιλάς κιόλας. Γιατί δεν έχει serial το lineage 2 στο install. Free client κιετς. Για free serves τώρα, ψάχτο στο google φαντάζομαι θα βρείς άπειρα
Marillion
31-05-2007, 12:39
λοιπον Me ta polla 3ekinhsa ksana to starcraft (!) kai poaizw nba jamT.E. ston emulator to super nintendo exontas kerdisei kamia 10aria omades kai synexizontas aka8ektos.
e3etastikh poly syntoma...
Tomb Raider 1
mias kai erxetai to Anniversary 8)
http://img410.imageshack.us/img410/2746/cohsf3.jpg
http://aycu33.webshots.com/image/18992/2004296705308021778_rs.jpg
τα σπαζει
Lukather
26-07-2007, 16:04
kalokairino kapsimo
The dig (epanekdosi tis Lucas)
Gabriel Knight 3
Broken Sword 1 os 4
Paradise
Neverwinter 2
The Elder Scrolls 4 - Shiver4ing Isles
kai perimeno enagonios na erthoun Deus X kai GTA Vice city
den exei diakopes fetos kai i exetastiki argei akoma
hvilelos?
26-07-2007, 16:20
Dig kai GK3 einai ekneuristika diskola paloukia
inhalexhale
26-07-2007, 16:21
To Dig ksekinaei me fonta na ginei to kalytero paixnidi ever, kai ksafnika arxinaei kati grifous me xrwmata petres kai tetoies Myst-o-pipes kai ksenerwneis agria kai les gama to paw na paiksw Sonic Adventure DX h Halo 2 (on topic ayta).
Lukather
26-07-2007, 16:39
to gk toxo ksanapeksei
to dig tora to arxizo
sas ksorkizo na lete psemata
εχω ακουσει οτι το halo 2 ειναι τρελη απογοητευση
inhalexhale
26-07-2007, 17:19
Degkzerw, to xw psiloparathsei giati epiasa to sonic kai vgazw ta apwthimena tou xalasmenou mou dreamcast alla exei kati paraksena pramata. Kai to prwto pantws sthn arxh de mou arese alla sto telos ekane thn ypervash opote as perimenoume. Pipa pantws pou thelei oloklhra xakemata gia na paiksei se Windows XP.
αποσο ξερω ενα απλο πατς ειναι
inhalexhale
26-07-2007, 17:26
Meh, prepei na katevaseis ena anepishmo zip pou exei enan loader mesw tou opoiou trexeis to setup, meta prepei na kaneis copy paste merika .dlls kai kati tetoia.
ξεκίνησα και το κολ οβ κθούλου και απότι φαίνεται θα κόψει τη γη
When Black Roses Bloom
27-07-2007, 11:13
ξεκίνησα και το κολ οβ κθούλου και απότι φαίνεται θα κόψει τη γη
Βασικά θα σου κόψει την φόρα σε κάποια φάση γιατί το γαμίδι δεν περνιέται απο εκείνο το γαμοσημείο. Μου την δίνουν τα linear shoot-em-up.
αν όντως υπάρχει τέτοιο σημείο το hackευουμε και πάμε στο επόμενο
μαλακια δε θα είναι να το αφήσεις στη μέση;
When Black Roses Bloom
27-07-2007, 11:20
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ CALL OF CTHULHU!
δηλαδή το αφήνουμε στη μέση;
δώσε μου τα φώτα σου
When Black Roses Bloom
27-07-2007, 11:53
Βασικά, είναι ένα γαμοσημείο όπου είσαι στην καρότσα ενός φορτηγού και πρέπει να ξεφύγεις απο κάποιους εξαγριωμένους... κατοίκους. Αδειάζεις πολλές σφαίρες και δεν έχεις αρκετές, με αποτέλεσμα όταν πραγματικά τις χρειάζεσαι να μην έχεις. Απλά θέλει σωστό χειρισμό σε εκείνο το σημείο (πρέπει να ανατινάξεις κάτι βαρέλια που κλείνουν τον δρόμο του φορτηγακίου για να συνεχίσεις) και να μην σε προλάβουν αυτοί που σε κυνηγάνε. Δεδομένου βέβαια ότι έχεις επιζήσει απο τον καταιγισμό πυρών απο 12-gauge Shotguns και δεν έχεις πεθάνει απο αιμοραγία.
nice
αν και είμαι ακόμα στην πολύ αρχή
http://img410.imageshack.us/img410/6136/oathsjx3.jpg
εκανα παραγκελια για ενα τζη25
μαλακα wbrb όντως γίνεται πολύ παλούκι
ποτε επιτέλους θα μου δώσει όπλο ρέ;
Roswell47
29-07-2007, 15:22
Exei paiksei kaneis Runaway 2? Leei? To briskeis original pou8ena?
inhalexhale
29-07-2007, 15:44
Nai, wraio htan alla sigoura katwtero apo to prwto (to travhksane apo ta mallia se polla shmeia). Den to termatisa giati kapou sto proteleytaio tsapter epanalamvanetai tragika ki exasa to endiaferon mou, pantws tsekare to an s' arese to prwto.
An vrisketai original den kserw wstoso, to teleytaio paixnidi pou agorasa htan to Power Stone gia Dreamcast.
Lukather
29-07-2007, 16:12
to pira prin kana 3mino apo papasotiriou kai oses fores exo paei einai sinexeia ekei toulaxiston 4 kopies. thessaloniki e
MoRmEnGiL
13-08-2007, 22:55
...kai perimeno enagonios na erthoun Deus X...
ena apo ta kalytera games pou xw pai3ei ever. so simple.
Αυτόν τον καιρό:
Heroes Of Might And MAgic V: Hammers Of Fate
Company Of Heroes
Colin McRae Rally: D.I.R.T.
Titan Quest: Immortal Throne
Oblivion: The Shivering Isles
το coh το εχεις original;
When Black Roses Bloom
14-08-2007, 09:51
Λοιπόν, Πάνε, το πρώτο όπλο που βρίσκεις, είναι στο 5ο τσάπτερ (αν θυμάμαι καλά) και είναι ένα κρόουμπαρ, με το οποίο σκοτώνεις κάτι χάϊμπριντ μπάτσους. Στα υπόλοιπα σημεία, απλά δεν χρειάζεται το όπλο (τουλάχιστον αυτό θέλουν να πιστεύουν οι προγραμματιστές και γι'αυτό δεν έχουν βάλει τίποτα), και περνιούντε όλα με στέλθ και σάιλεντ μούβ. Μην ανησυχείς όμως, μετά βρίσκεις ενα δίκανο, ένα 45άρι αυτόματο κόλτ, και ένα περίστροφο. Τα πυρομαχικά με φειδώ όμως ε.
το coh το εχεις original;
Εννοείται πως δεν ψωνίζω games :P
Εδώ κάνουμε πως και πως να μας μείνει κάνα φράγκο να πάρουμε κάνα cd...
Μπα. Έτσι κι αλλιώς εγώ κι αυτό το παιχνίδι πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι ότι δεν θα γίνουμε φίλοι ποτέ. Μ'αρέσει πάρα πολύ, δε λέω, αλλά είμαι σκράπας και τον πίνω αβέρτα. Πάνε οι εποχές που ήταν το φόρτε μου τα RTS μου φαίνεται :(
ξανα install το san andreas μετα απο καιρο :)
When Black Roses Bloom
22-08-2007, 09:54
Κατέβασα το Middle Earth 2: Rise Of The Witch King και περιμένω να δώ τι παίζει. Ελπίζω να μην είναι καμιά παπαριά ολκής και απ'όσο κατάλαβα είναι στο τέλος της 3ης εποχής ή στις αρχές της 4ης (δεν είναι ξέρω γω την εποχή της βασιλείας της Άνγκμαρ). Είδωμεν.
Lukather
05-09-2007, 11:46
Κατέβασα το Middle Earth 2: Rise Of The Witch King και περιμένω να δώ τι παίζει. Ελπίζω να μην είναι καμιά παπαριά ολκής και απ'όσο κατάλαβα είναι στο τέλος της 3ης εποχής ή στις αρχές της 4ης (δεν είναι ξέρω γω την εποχή της βασιλείας της Άνγκμαρ). Είδωμεν.
Perimeno gnomi e
Proswrino kapsimo me Clive Barker's Jericho (kaloo,alla oxi toso oso to parousiazane..) mexri na ksexuthei h kolasi sto London :twisted:
3 meres akomi gia Hellgate...
Ade na doume!
to demo tou htan akrws endiaferon, alla emena mou emiase me offline ekdosh tou tabula rasa
to demo tou htan akrws endiaferon, alla emena mou emiase me offline ekdosh tou tabula rasa
Kapws etsi,dikio exeis..
To mono pou me tromazei-ksenerwnei-ekneurizei einai oi apithseis pou tha thelei gia na treksei aksioprepws.. :evil:
Den tin glitwnw tin anavathmisi.
Dr. Death
02-11-2007, 18:45
http://www.gametrailers.com/player/27327.html
για δειτε
MoRmEnGiL
02-11-2007, 21:21
Perimeno gnomi e
to 1 htan apo metrio ws psilomoufa pantws.
Marillion
19-11-2007, 23:48
http://www.consoleclassix.com/info_img/Donkey_Kong_Country_3_Dixie_Kongs_Double_Trouble!_SNES_ScreenShot1.jpg
Ta spaei, teleiwnw pistes se 2,3 leptakia. Exei vevaia ton pio ksenerwto xarakthra ap'ola ta donkey. Ayton edw ton xaroumeno
http://img2.kult-mag.com/photos/00/00/57/63/ME0000576399_2.jpg
Το καλύτερο ήταν μακράν το 2 :touched:
Epixeirisa xthes na fortwsw to Witcher (se p4 3g, 1gb ram kai 6600gt) kai pira mpoulo enw tautoxrona suneidhtopihsa oti thelw anavathmisi gia na paiksw kati prosfato k aksiologo. H na strafw se kamia paixnidomhxanh :roll:
Tespa, eixa valei sto mati kai to Assasins' Creed alla pleon oute logos se tetoio pc. Btw, eida ena gameplay videaki tou sto youtube kai emeina malakas.Prokeitai ontws gia paixnidara..
Μόλις τερμάτισα το Rainbow Six Las Vegas. Και σε μιάμιση ωρίτσα πάμε για δουλίτσα...
ΠΑΟΥΑΑΑΑΑΑ!
Χθές τερμάτισα το Soldier Of Fortune 3....Πολύ μικρό παιχνίδι και εύκολο.... Πάμε για Crysis τωρα....
πως αντεξες και επαιξες τοσο
το sof3? 3 ώρες θαρρώ μου πήρε να το τερματίσω...
Μόνο και μόνο για την μνήμη του π΄ρωτου.
Απαράδεκτη κυκλοφορία εν έτη 2007-08 με τόσο ανταγωνισμό...
Αλλά οκ η ώρα πέρασε κομπλέ....
Χθές τερμάτισα και το Timeshift. Not Bad....
Πάμε για το Orange Box, το Portal το τερμάτισε ο αδερφός μου εγώ το άφησα στιο 13 Level.
Έχω ταυτόχρονα και το Call Of Duty 4..
και να καταφέρω να κάνω install to Bioshock....
Μιλάμε για πολύ δουλειά...
MoRmEnGiL
27-01-2008, 17:08
Termatisa CoD4 kai mporw na pw 2 pragmata. PAIXNIDARA, kai tautoxrona isws to pio mikro game pou xw pai3ei ever :P
Kai sto diko mou pc at least, ta grafika tou mou aresan pio poly apo tou crysis.
Kata ta alla leiwnw sto supreme commander: forged alliance pou einai pragmatika to kalytero rts pou xw pai3ei apo epoxes starcraft.
Phantom Duck
27-01-2008, 17:13
Χαχ κι εγώ το είχα παρατήσει στη μέση αλλά το ξανάπιασα τελικά προχθές και με αντάμειψε δεόντως. Τα γραφικά του Crysis δεν πιάνονται γενικώς με τις full ρυθμίσεις αλλά όντως το CoD έτρεχε και πιο όμορφα και πιο γρήγορα στο πισί μου. Φοβερό gameplay πάντως, κρίμα που δεν το 'χω ορίτζιναλ για να το σκίσω στο μούλτι =]
Σειρά παίρνει το Still Life.
zihuatanejo
31-01-2008, 02:08
Αρχίσαμε το Secret files: Tunguska.
Φαίνεται έμπειρο. Φτιάξαμε λάστιχα, βάλαμε μπαταρίες στη μηχανή και όλα μια χαρά. :)
solution_AK-47
31-01-2008, 03:02
Αρχίσαμε το Secret files: Tunguska.
:!: :!: :!: :!:
oreo einai. kai sxetika eukolo.
the witcher.
ntaksei tpt tromero wraies idees wraio story alla genika gamiountai otan vgazoun ta games hmitelh kai xwris na exoun dwsei thn prepousa emfash se yperbugs!
GuardianOfIvorytower
31-01-2008, 16:50
Heroes of Might and Magic 5, φαίνεται αρκετά καλό, πολύ καλή δουλειά στα γραφικά επίσης, θέλει ψάξιμο πάντως ακόμα.
Βασικά Γκάρντιαν, η αλήθεια είναι ότι εμείς οι σκληροπηρυνικοί της σειράς δεν πρόκειται να ξεπεράσουμε ποτέ το 3. Παρόλα αυτά, βρήκα το 5 θαυμάσιο, γεφύρωσε τα τεράστια κενά του gameplay του 4 με πιο σύγχρονα γραφικά και γενικά το παιχνίδι αξίζει να του δώσεις ώρες. Το σοβαρότερό του μειονέκτημα είναι ότι θέλει πολύ καλό επεξεργαστή αλλιώς οι αλλαγές από μέρα σε μέρα, ειδικά αν είναι πολλοί οι παίχτες του υπολογιστή διαρκούν παααααααρα πολύ. Btw, έχουν ήδη κυκλοφορήσει και τα δύο expansions του, τα Hammers Of Fate και Tribes Of The East.
GuardianOfIvorytower
31-01-2008, 21:16
Κ γω το 3 είχα παίξει πρώτο, αλλά είχα κολλήσει για πολύ καιρό με το 4 (παρόλο που πολλούς τους ξενέρωσε - έχω διαβάσει πολλά αρνητικά). Το ξέρω κ για τα expansions, χάζευα τις προάλλες ένα κουτί που τα έχει όλα μέσα, κανονικό κ expansions. 50 ευρώ κάνει.
Επίσης πήρε το μάτι μου μία υπερπολυτελή συσκευασία με όλα τα Heroes μέσα, 1-5 :D.
SpiritCrusher
31-01-2008, 22:05
λολ τι λέτε; αφού δεν υπάρχει 4.. υπάρχει 3 και μετά 5. :!: :!: :!: :!:
Α, επίσης το φήλινγκ του 2 δεν το έχει ούτε το 3 ιμο.
Ότι λέει ο Spiritcrusher. 4 δεν υπήρξε ουσιαστικά ποτέ. Έπαιρνες death, έβγαζες 10 βαμπίρια και αφάνιζες τα πάντα μόνο με αυτά..
GuardianOfIvorytower
31-01-2008, 23:32
Ντάξει μωρέ, είναι διαφορετικά απλά :D.
Αυτό που εξηγώ στο προηγούμενο ποστ μου ρε Γκάρντιαν είναι ότι δεν είναι απλά διαφορετικά τα παιχνίδια (άλλωστε διαφορετικά είναι και τα 3 και 5 αλλά αν και μπορεί να με πουν ιερώσυλο είναι σχεδόν ισάξια), αλλά ότι το 4 είναι ίμπα και έχει τόσο κακοφτιαγμένο γκεϊμπλέι που έκανε τότε όλους εμάς τους φανς της σειράς να ξεγράψουμε το ενδεχόμενο συνέχειας. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι μετά την δικαιολογημένα τεράστια αποτυχία του, η 3DO πούλησε την σειρά στην UbiSoft (να ναι καλά η τελευταία που όχι μόνο την διατήρησε στη ζωή αλλά μας προσέφερε και το 5). Λίγο παραπάνω μόνο να είχαν προσέξει το Tribes Of The East ρε γαμώτο...
Lukather
01-02-2008, 00:46
Βασικά Γκάρντιαν, η αλήθεια είναι ότι εμείς οι σκληροπηρυνικοί της σειράς δεν πρόκειται να ξεπεράσουμε ποτέ το 3.
Etsi.
Επίσης πήρε το μάτι μου μία υπερπολυτελή συσκευασία με όλα τα Heroes μέσα, 1-5 :D.
Pou to eides?To zaxarono sto play alla grafei currently unavailable gamoto
Re H., eixes kanei mia protasi gia Heroes3 alla aprolo pou sou apantisa, den edoses simeia zois. Ante! Mazefteiete na to kapsoume (to mialo mas)
Εγώ τώρα που τελείωσα μια και καλή απο μαθήματα κι έτσι είμαι αιωνίως δικός σου να σε διδάξω την τέχνη. Όπως και όποτε θες για ατέλειωτο κάψιμο, αρκεί να έχεις χώρο.
Lukather
01-02-2008, 02:25
Eisai Thessaloniki? Xoro exo, alla skeftomoun gia hamachi meria, kathos panta ta hot seats kataligan se ateloioto xavale, me apotelesma na min iparxei nikitis
Σκοπός μας ποιος είναι ακριβώς? :P
Lukather
01-02-2008, 02:30
e na teliosoume kai kana game :oops:
Κοίτα, εγώ από Χαμάτσχια και άλλα τέτοια σατανιστικά δεν ξέρω. Αλλά μου φαίνεται μαλακία από το νετ. Αν είναι εύκολο μου μαθαίνεις βέβαια.
Lukather
01-02-2008, 10:42
Ti na se matho re, mia mlkia einai.Tespa, tha paro to ptyxio san kalo paidi kai meta tha didakso tet a tet
House Of Low Culture
24-02-2008, 18:02
Τερμάτισα σε 4 μέρες το God Of War II και το Resident Evil 4 στο Νόρμαλ.
Γαμώ τα παιχνίδια και τα δύο.
Τζα!
Τις τελευταίες 7 ημέρες τερμάτισα Assassin's Creed, Devil May Cry 4
και Uncharted: Drake's Fortune. Όλα στο PS3.
Τώρα έπιασα το Eye of Judgement. Aυτοί που ασχολούνται με
tcg πρέπει να του ρίξουν οπωσδήποτε μιά ματιά.
じあ又ね。
SpiritCrusher
27-02-2008, 15:31
Ας τον πνίξει κάποιος..
When Black Roses Bloom
27-02-2008, 15:38
Τον πέρνεις μόνο και μόνο για το Assassin's Creed. :x
Edit:
Όχι ο απο πάνω ε.
うるせい。馬鹿物。
今ばん私の内であいましょか。
aka: Τον παίρνεις, τα λέμε το απόγιομα.
When Black Roses Bloom
27-02-2008, 15:40
Τι είναι αυτές οι γραμμούλες? Με μπαρκόουντ μιλάτε?
SpiritCrusher
27-02-2008, 15:46
Κάνει μαθήματα ιαπωνικών. Ναι, ειναι τόσο καμμένος. :P
When Black Roses Bloom
27-02-2008, 15:57
Παίζετε κάνα αρ-πι-τζι ρε εκεί πάνω ή πίππες?
Killer instinct 1
Killer instinct 2
Donkey Kong
Sonic 1+2+3
GuardianOfIvorytower
27-02-2008, 19:53
Εγώ έχω κολλήσει στο λίγο χρόνο που έχω για να παίξω παιχνίδια στο pc με Heroes 5. Τελείωσα το κανονικό κ τώρα Hammers of Fate :)
Ruthless
28-02-2008, 11:14
Mainstream πράματα.
Crysis
World in Conflict
Imperium Romanum
Lost: Via Domus
PES 2008
Hitman 4 Blood Money
και που και που παίζουμε και καμιά DotA.
http://contra.classicgaming.gamespy.com/games/opc/probotector-gb_front.jpg
apo ta kalytera games ever
When Black Roses Bloom
29-02-2008, 16:38
ΑΧΑΧΑΧΑΑ PROBOTECTOR!
Αλλά εγώ ήρθα να σας σβήσω απο τον χάρτη για λίγο:
http://i131.photobucket.com/albums/p294/WBRB1979/Shadowcastercover.jpg
http://contra.classicgaming.gamespy.com/games/opc/probotector-gb_front.jpg
apo ta kalytera games ever
to paiza kai gw auto, paixnidara, polles wres kapsimo
asimoulis
29-02-2008, 17:14
Τζα!
じあ又ね。
jimid μία ερώτηση: υπάρχει κακοφτιαγμένο ιαπωνικό παιχνίδι? όχι καλό ή κακό, κακοφτιαγμένο? αν ναι πόσα? 4 ας πούμε? απο 80ς και μετά...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/84/Indiana_Jones_Atlantis_cover.jpg
Τζα!
じあ又ね。
jimid μία ερώτηση: υπάρχει κακοφτιαγμένο ιαπωνικό παιχνίδι? όχι καλό ή κακό, κακοφτιαγμένο? αν ναι πόσα? 4 ας πούμε? απο 80ς και μετά...
Όντως, η τελειομανία που διακρίνει τους Ιάπωνες δεν λείπει και από
τα games τους. Ένα σου λέω, περίμενε να δεις τι έχει να βγει μέχρι το
τέλος του έτους για το PS3. Kανένα από τα υπάρχοντα παιχνίδια
δεν εκμεταλεύεται πλήρως τις δυνατότητες της κονσόλας. :wink:
Όπως πχ το Assassin's Creed που κολλάει; LOL.
Το Assassin's Creed: 1.Είναι καναδέζικο, 2.Δεν κολλάει.
On topic: Το Σάββατο πήρα το Heavenly Sword (PS3) και την Κυριακή το τερμάτισα σε 8 ώρες περίπου... Περίπου 9 ευρώ η ώρα παιχνιδιού δηλαδή. Κάτι δεν πάει καλά...
2.Δεν κολλάει.
Όταν το είχα δει σε μία φίλη σε 720p, έκανε σπασιματάκια (έχανε frames ή όπως αλλιώς προτιμάτε) διαρκώς στις ταράτσες των πόλεων.
Επειδή το έχω στο PS3 όπως καταλαβαίνεις έχω περάσει αρκετό χρόνο
παίζοντάς το. Δεν παρατήρησα, παρά σε 2-3 περιπτώσεις, να κάνει έστω
και μικροσπασίματα που δεν επηρεάζουν το επίπεδο του gameplay.
asimoulis
12-03-2008, 11:48
μικροσπασίματα που δεν επηρεάζουν το επίπεδο του gameplay.
μεγάλη κουβέντα a.k.a και το crysis δεν χαλάει το gameplay σε 7300GS αλλά χαλάνε τα μάτια σου...
λίγη σχέση με την περίπτωση σας αλλά λέω τον πόνο μου...
Κοίτα... λογικά μετά από κανένα δίωρο παιχνιδιού, εάν υπάρχει όντως
πρόβλημα με το fr θα το καταλάβεις λόγω συσσώρευσης κούρασης
των ματιών η οποία μεταφράζεται σε πόνο. Με δυό λόγια, μια δοκιμή
θα σε πείσει; :ρ
SpiritCrusher
12-03-2008, 14:44
Με 2 λόγια αν όντως το Ασσασσιν'ς Ψρεεδ δε χρησιμοποιούσε πολλούς από τους πόρους του συστήματος δε θα έπρεπε να έχει ούτε αυτά τα 2-3 μικροσπασίματα :!:
Δεν χρειάζεται να εξαντλήσει όλους τους πόρους του συστήματος για
να "σπάσει" ένα παιχνίδι. Μπορεί, απλά, να κάνει κακή διαχείριση των
πόρων. Ένα παρόμοιο πρόβλημα έιχε και το Oblivion στο XBOX360
όπου έπρεπε να αδειάζεις χειροκίνητα την cache με το που εκκινούσε
το παιχνίδι ώστε να μην έχεις κολλήματα. :wink:
SpiritCrusher
12-03-2008, 14:57
Σώπα :!:
Ruthless
12-03-2008, 21:19
Η λογική των .forge αρχείων του Assassin's Creed είναι τελείως ηλίθια και τελείως λογική ανάπτυξης παιχνιδιού κάπου το 88-89.
Waldstein
15-12-2008, 06:27
Penumbra: Overture
Penumbra: Black Plague
Δεν το ήξερα σαν παιχνίδι και είναι ένα πολύ ωραία στημένο adventure. Χεσμεντέν, ατμοσφαιρικό, στα ορυχεία της Γροιλανδίας ψάχνεις να βρεις το μυστήριο του θανάτου του πατέρα σου και το ταξίδι σου συνοδεύουν μεταλλαγμένα κοπρόσκυλα, αράχνες και η ιδέα ότι μπορείς να βρεις κάτι ανθρώπινο εν ζωή. Γρίφοι απλοί και λογικοί χωρίς τις καφρίλες ψαξίματος άλλων παιχνιδιών του είδους...
Marillion
15-12-2008, 23:24
Fallout 3 monos
Lego Batman me parea.
Gia to prwto ta xerete. To 2o paizei na einai to fun game tis xronias meta tin kryada pou fagame apto indiana jones. 30 levels, polla mystika, petyxhmeno humour kai pali (eidika o clayman einai ola ta leta), foveroi xaraktires, oxhmata, pistes kai to co op gia alli mia fora skizei. Osoi xboxites eliwnan me lego star wars (the complete adventures e, oxi to miso), ependyste kai 8a deite to fws to alh8ino.
http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/843/843779/lego-batman-the-videogame-20080107105613208.jpg
Marillion
16-12-2008, 18:21
re agorina tromerh, einai wraio, oxi oso to prwto tank alla oso to 2o as poyme. kalytero aptous skyclad, xeirotero aptous sabbat.
παράλληλα με το Manager αποφάσισα να αρχίσω και το Desperados 2: Couper's Revenge
το πρώτο το είχα λατρέψει, αν τό 'χει παίξει κανείς ας πεί καμιά γνώμη
τερμάτισα το gta4 πριν λίγο στο ps3.
ok,το παιχνίδι τα έσπασε κανονικά όπως και κάθε gta αν και ομολογώ ότι μου έλειψαν αρκετά πραγματάκια από το san andreas...anyway,γενικά τίτλος εγγύηση και από αυτούς που αξίζουν μέχρι και το τελευταίο euro τους.άντε και σύντομα gta5 να γουστάρουμε.
από αύριο πιάνουμε δουλειά στο mgs4 και άγιος ο θεός.
εγώ έχω κολήσει με Χάφ Λάιφ 2
Waldstein
14-01-2009, 06:43
Resident Evil 4
Argisa na to paiksw alla to vazw sta top games pou epaiksa ta teleytaia xronia. Kai aprilio perimenoume to 5
1) GTA IV
2) MGS 4
3) LittleBIG Planet
Όλα στο νεοαποκτηθέν PS3 :D
Waldstein
16-01-2009, 07:33
Kalopaixto, kalo kapsimo, pou na sou kaei i tileorasi
Katastima ilektronikwn sto dubai PS3 sta 80 eyrw. Kaylwtiko?
Dythor dwse TWRA username na se kanw add san filo
mystery_orange
15-02-2009, 17:56
1)Sins of a Solar Empire
2)Serious Sam 2
3)Dota
MoRmEnGiL
16-02-2009, 16:45
kalo to sins? to ebala perimenontas kati antistoixo twn 8eikwn HOMEWORLD alla den me epeise liiigo pou to da.
SpiritCrusher
26-02-2009, 03:31
1) Left 4 Dead
2) Civilization IV
και περιμένω Street Fighter 4 και Orange Box για το TF2. To έχει στο play.com για ~20 ευρώ, μούφα τιμή.
Επίσης μέχρι τη Παρασκευή έχει με 10 ευρώ το TF2 στο Steam για όποιον το θέλει σκέτο. Το L4D το πέτυχα με 50% έκπτωση στο Steam. Οσο νάναι τα 20 ευρώ τ'άξιζε.
rincewind2k
26-02-2009, 03:35
orange box πλαίσιο και eshop στο 12ευρο.
Harbinger of Death
26-02-2009, 03:40
Ούτε εμένα με κράτησε το Sins. Το ξεκίνησα με την καλύτερη διάθεση, και τελικά απλά μια φορά δεν το ξαναέβαλα.
SpiritCrusher
26-02-2009, 03:40
Πςς χαλαρά αξίζει να το αγοράσει όποιος δεν το έχει.
Ingolemo
26-02-2009, 13:37
Aneta, mono kai gia to portal aksizei.
Pou mou thymizei, akoma den exw paiksei to ep2 :/
i'm stuck στο χάφ λάιφ 2 δεν μπορώ να περάσω ένα σημείο με άπειρα ζόμπι στο ρέιβενχολντ :/
SpiritCrusher
26-02-2009, 14:37
To μόνο σημείο με άπειρα ζόμπι είχε και μια μηχανή με το μέταλο που περιστρέφεται και πετσοκόβει τα πάντα ακα γελοίο. Δε θυμάμαι κάποιο δύσκολο κομμάτι στο ravenholm.
Phantom Duck
26-02-2009, 14:51
Aneta, mono kai gia to portal aksizei.
Pou mou thymizei, akoma den exw paiksei to ep2 :/
WAT
τρέχα παίχτο. έχει το καλύτερο cut-scene που έχει υπάρξει ποτέ. και την καλύτερη τελική μάχη.
χτικιάρη άμα σου φάνηκε δύσκολο το ravenhold παράτα το, πού να δεις τι γίνεται στο nova prospekt.
και γω δεν εχω αξιωθει να τελειωσω το επ2 ακομα
δε με φαίνεται δύσκολο απλά δεν τόχω ψάξει πολύ ακόμα. αλλα το φουρφούρι που γυρνάει και πετσοκόβει σε κάποια φαση ξεχαρβαλώνεται.
επίσης αμα σταθώ στο φουρφούρι πετάγοντε αράχνες πάνω μου και μετά τα κοτόπουλα μέχουν 1 χίτ. Ανέβηκα σε ένα μπαλκόνι χτες και έρικσα βαρέλια αλλα μετά απόλλες τις εκρήξεις βγαίναν κιάλλα και κατέληξα στο ότι δεν τελειώνουν ποτέ ορ σμθ
το orange box εχει και το episode 2 μεσα?
rincewind2k
26-02-2009, 15:15
ναι, έχει HL2, episode one, episode two, team fortress 2 και portal.
η βαλβε εχει το επ2 14 ευρο και το μποξ 29,δε συμφερει η τιμη μιας και εχω αγορασει τα παντα μεχρι και το επ1
λεω να περιμενω το 3 και να τα παρω both σε καμμια προσφορα απο αυτες που κανει το steam
επ1 και επ2 ειναι συνέχεια τοθ ΧΛ2 η αυτοτελή;
Phantom Duck
26-02-2009, 15:49
(ep. 1 + ep. 2 + ep. 3) = Half-Life 3
Kelldorain
26-02-2009, 15:59
και αυτό το συμπεραίνουμε από...;
SpiritCrusher
26-02-2009, 16:29
η βαλβε εχει το επ2 14 ευρο και το μποξ 29,δε συμφερει η τιμη μιας και εχω αγορασει τα παντα μεχρι και το επ1
λεω να περιμενω το 3 και να τα παρω both σε καμμια προσφορα απο αυτες που κανει το steam
Ρε πάρτο από το e-shop για 12 ευρώ. Έχει και portal + TF 2 που γαμάει (έχει και crits! ). Επίσης για το Orange Box το Steam έχει την εξής μαγκιά: Αν έχεις ήδη κάποιο HL2 προϊόν και πάρεις Orange Box, για να μην πάει χαμένο αυτό που είχες αγοράσει στο δίνει πίσω σαν gift.
Π.χ. εγώ είχα πάρει το Half-Life 2 όταν είχε βγει. Για να μην χαθεί η παλιά μου κόπια με το που κάνω install το Orange Box θα μου δώσει τη δυνατότητα να κάνω δώρο μέσω Steam ένα Half-Life 2 όπου θέλω (και-καλα δίνω την παλιά μου κόπια κάπου αλλού). Οπότε χαμένος per se δεν βγαίνω.
edit: Βρήκα και το λινκ με τα terms της προσφοράς https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4502-TPJL-2656
οπα αυτο δε το ξερα
eshop στανταρ εχει την καλυτερη τιμη;
SpiritCrusher
26-02-2009, 16:32
Ο rincewind πιο πάνω είπε για πλαίσιο και e-shop. Εγώ μόνο στο e-shop το βρήκα για ~12. Δεν ξέρω για κάτι φθηνότερο αλλά ήδη η τιμή είναι γελοία.
δες και το εντιντ του προηγούμενου ποστ αν δεν το είδες.
τσιμπηθηκε ηδη 11μιση euro τιμη ευκαιριας
θενξ
Phantom Duck
26-02-2009, 17:56
και αυτό το συμπεραίνουμε από...;
don't question me bitch, το half-life μου ανήκει.
http://www.eurogamer.net/articles/i_valve_060606
Half-Life 3 [a.k.a. Episodes One to Three] is about the relationship with the G-Man and what happens when he loses control of you, when you're not available to him as a tool and how he responds to that, and what are the consequences of that.
Ingolemo
26-02-2009, 21:41
[quote=Kelldorain]και αυτό το συμπεραίνουμε από...;
don't question me bitch, το half-life μου ανήκει.
http://www.eurogamer.net/articles/i_valve_060606
Half-Life 3 [a.k.a. Episodes One to Three] is about the relationship with the G-Man and what happens when he loses control of you, when you're not available to him as a tool and how he responds to that, and what are the consequences of that.[/quote:20culn9s]
Typika pantws den einai to Half-Life 3. Ektos oti h official onomasia einai Half-Life 2: Episode x, exoun thn idia mhxanh grafikwn me to 2 (an kai tropopoihmenh), sunexizoun to idio senario, ston idio kosmo, xwris polles prosthikes sto gameplay klp, san addons dhl.
To epomeno Half-Life (an kai otan vgei) meta to ep3 (kai tpt addons typou opossing force) mallon tha legetai Half-Life 3, oxi 4. :p
εφτασε το orange box σημερα και τα σπαζει το επ2
μου χει λειψει η HL ατμοσφαιρα :touched:
Phantom Duck
28-02-2009, 18:06
ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΑΝΕΒΑΖΩ SCREENSHOTS
SpiritCrusher
01-03-2009, 16:10
ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΑΝΕΒΑΖΩ SCREENSHOTS
λολ. Δεν είχα παίξει το επ1 και τις είχα δει. Πάλι καλά που δε θυμάμαι τίποτα. Ιν φακτ, έχει περάσει καιρός και από το 2. Θα το αρχίσω από την αρχή.
Αυτό το ποστ είναι για απρισιέσιον στο λοστ κόουστ νάο.
Πάω να βρω κανένα βέρσους παιχνίδι για L4D.
καποια στιγμη πρεπει να της τονε σφυριξει της αλεξ ο γκορντον ομως ε
τα σπαει το παιχνιδακιον,δε ξερω ποσο εχει μεινει ακομα (εφτασα white forest στη βαση) αλλα μεχρι στιγμης μου φαινεται καλυτερο απο το επ1
Phantom Duck
04-03-2009, 00:34
χαχ ε κοντά είσαι, ετοιμάσου για την τελική υπερμάχη και το φοβερό κλείσιμο.
οκ,best fight ever ομως...και τι φιναλε πουστη gman
γαμησε.
λετε να εχουμε το επ3 φετος;
Phantom Duck
05-03-2009, 18:26
σιγά μην έχουμε.
Lombardi had stated that the distance between this release and the previous title, Episode Two, will be longer than the distances between Half-Life 2 to Episode One and Episode One to Episode Two.
ωραια ηρθε και το lost via domus για ps3 (10euro webfinds ftw)
σε δουλεια να βρισκομεθα :p
MoRmEnGiL
06-03-2009, 14:05
to opoio einai tragika gia to mpoutso k metaniwnw tis 2 wres pou asxolh8ika blepontas kai boh8ontas ton aderfo mou na to paizei (to lost via domus e.)
να υποθεσω δε βλεπεις lost;
εννοειται θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο,αλλα γενικα ειναι πολυ underated game
feeleash
11-09-2009, 10:15
http://liquidarchitecture.files.wordpress.com/2009/07/doom.jpg
http://www.gaijinside.com/wp-content/uploads/2008/01/duke-nukem.jpg
http://arcade.svatopluk.com/midway/mortal_kombat/mortal_kombat_logo.png
http://www.calshop.biz/gol_2005-2006/immagini/Psx/FICHE%20D/COVERS/Diablo.jpg
Marillion
11-09-2009, 10:24
ωχ επίθεση με κόκκινο χρώμα. κατα τ'αλλα ούτε θυμόμουν πως είχε βγει ντιάμπλο σε κονσόλα.
Kelldorain
11-09-2009, 10:26
ωχ επίθεση με κόκκινο χρώμα. κατα τ'αλλα ούτε θυμόμουν πως είχε βγει ντιάμπλο σε κονσόλα.
Αν θυμάμαι καλά ξεκίναγες, έμπαινες σε ένα dungeon που κατέβαινε συνέχεια και όταν το έβγαζες, το παιχνίδι τέλειωνε :touched:
sabbattack
11-09-2009, 13:36
auto onomazetai diablo 1 newba. se oles tis platformes.
Kelldorain
11-09-2009, 13:51
Χμ δίκιο έχεις remake ήταν χωρίς online play. Έτσι κι αλλιώς μόνο την ps version είχα παίξει
Ingolemo
11-09-2009, 14:11
Diablo se psx...
Ampaliash.
Paixte to kanoniko, akoma gamaei.
SpiritCrusher
11-09-2009, 14:16
To θέμα είναι πως το πορτ του psx ήταν χάλια.
Ον τόπικ
1) Team Fortress 2
2) WoW
3) Half-Life 2
4) Left 4 Dead
bonus: Εχθές έκανα install το Blade Runner και μετά από το compatibility troubleshoot των 7 και ένα alt+tab δουλεύει μια χαρά :touched:
sabbattack
11-09-2009, 17:26
aaaaaaaaaaaaaaaaaax diablo 1....
kaname diagwnismous sto sxoleio kai antallazame saves se disketes. "Pare ton sorc pou ton phga straight diablo xwris na pe8anei"
"pare th rogkou pou sas gamaei me bow of the stars"
:touched: to expansion tou diablo 1 apo th sierra isopedwse ta isometrika sas kyklwmata mounares :touched: