View Full Version : iss soccer...
freak brother
16-10-2003, 15:44
To eida xtes na to paizoun kati paidakia sto ps 2 kai epatha thn plaka mou... standard to kalutero football game olwn twn epoxwn ..
freak brother
16-10-2003, 15:52
pro evolution ennoousa :P
Apistefto paixnidi...to exo paiksei kai to fifa den einai trixa apo ta arxidia tou...edo sto paixnidi petagontousan nera apo ta patimata ton podosfairiston otan evrxe...apistefti leptomereia...
freak brother
19-10-2003, 21:02
epaixa to demo tou fifa 2004 kai htan apisteuth patata..
StationEleven
20-10-2003, 00:35
kala logo tou oti asxoloume me to pc mono kai otan epaiza konsoles iss den yphrxan FIFA KAI PALI FIFA
paw na katebasw to demo
StationEleven
20-10-2003, 00:37
an bgei gia pc tote to syzhtame...
epaixa to demo tou fifa 2004 kai htan apisteuth patata..
Kai ego to epeksa kai pragmatika mou fanike kai emena lipso san paixnidi...apla kati malakies prosthesan pou kaka ta psemata tha ta sinithisoume sto tsak mpam. Alla min ksexnas oti einai mono 34MBs kai exei ena imixrono. Gia emena afta ta stoixeia den einai antiprosopeftika.
Opos kai na exei omos to sigouro einai pos tha to paroume, tha to paiksoume kai tha to termatisoume.
StationEleven
20-10-2003, 11:01
ontws to demo den einai antiproswpeutiko
an kai den exei katebei akoma (56k klaps) , kai persi mou fanhka apla kalo kai otian bghke to game exyna mera nyxta :)
na symplhrwsw oti 8ewrw terastio pleonektima se ena game alh8ina stoixeia gypeda onomata kai statistika
cheers
@freaqk brother: welcome to reality man!
Den kserw poio apo ola eides, vres pantws to Pro Evolution Soccer (oxi iss). Ayto standar einai to kalytero soccer ever, kai dystyxws den tha vgei kalytero. Alla be warned: tha fas terastio kollhma. (an vevaia den milame gia to idio)
freak brother
20-10-2003, 23:44
to pro evolution 3 vgainei gia pc fetos!!! giauto lew terma to fifa..ola mou ta fifa paixnidia meta apo 3-4 mhnes mou spagane ta nevra h espaga ta cd h ta ekana uni-nstall xwris na exw to cd gia na mhn mou spane ta nevra..
px to fifa 2003 epaiza sto world class ellada-brazilia.. kerdiza sto prwto hmixrono 5-0 kai xafnika sto 85' mou vazane 5 goal oi vrazilianoi... apo pou kai na varagan enw sta proigoumena 85' lepta den ypirxan.. THELW REALISMO RE..
Solo Carriera
20-10-2003, 23:57
dld to na kerdizei h ellada ti vrazilia 5-0 apto prwto hmixrono esy to les realismo?
StationEleven
21-10-2003, 00:05
lol axaxaxa egrapse
tespa egw pe8ainw gia fifa makari na bgei to iss gia pc kai tote ta leme
Amnesiac.
21-10-2003, 00:09
xmm to iss gia pisi einai ena apo ta elaxista paixnidia pou exw.
san podosfairaki einai kalo, alla mporeis na pareis mono ethnikes kai ayto einai skata.
freak brother
21-10-2003, 00:40
ekei thelw na katalhxw kai xanalew to topic to grapsa gia to pro evolution 3 pou vgainei gia pc to iss einai lathos mou...epishs to pro exei panathinaiko kai olympiako se antithesh me to gamimeno persino fifa pou eixe olympiako kai paok..
StationEleven
21-10-2003, 00:52
fetos to 2004 nomizw 8a exei olo to league to ellhniko kai sth telikh an egw bazw to fifa panw apo ola einai oti exeis oles tis omades me ta pragmatika onomata kai statistica.epishs fetos 8a exei perisotera (PRAGMATIKA) gypeda kai manager mode
kabla ante na katebei to gamw demo gamw ta 56aria :(
milise kaneis gia realismo?:p
freak brother
21-10-2003, 01:19
ase re... to xw sixathei ola ta goal meta apo ena shmeio kai meta htan idia.. to a.i ton antipalwn htan auto enos marouliou...eixe pseutiko handicap kai opote kerdizes gia na dikaiologisei to mhxanhma oti to paizes sto world cup oi paixtes paranoousan kai sou vazan goal apo to pouthena kai o termatofulakas sou ntan san na peire preza.. ola ta goal apo tis sentres htan idia oloi oi tropoi na skorareis apo corner htan idioi .. oles oi antidraseis tou termatofulaka idies.. otan edines pasa apo faoul pou htan makria apo thn perioxh h mpala pigaine se opion paixth na tan , ola ta takling htan idia klp klp... epaiza to 2003 kai to polu na evala 3-4 goal pou den eixa xanavalei ola ta alla htan idia..VARETOOOOOOOOOO!!
den me noiazei an exei ta pragmatika onomata... me noiazei na dixnei realistiko kai to pro tha exei league fetos ase pou tha vgei patch sta kapakia me ta kanonika onomata kai ta ghpeda einai pragmatika kai sto pro kai einai POLU kalhtera pigaine sauto to site http://pes3.dasmirnov.net/site/pesvsfifa.php kai des kai mono sou thn diafora
StationEleven
21-10-2003, 01:31
ontws einai poly eukolo apo ena shmeio kai meta alla enta3i se ola ta alla yperterei ase pou akousa fetos 8a einai pio dyskolo kai me trelo iq pextwn
freak brother
21-10-2003, 01:35
e den exeis paixei to pro giauto to les :) trelo gameplay apisteuth kinhsh sthn mpala klp klp :p
StationEleven
21-10-2003, 01:36
re freak as bgei to gamhemno gia pc kai 8a to parw kai ta leme exw kabla me ta podosfairakia apo mikro paidi
freak brother
21-10-2003, 01:38
m2 :) tha se paiza kana fifa diplo ... :ppp
Solo Carriera
21-10-2003, 01:42
apo tin epoxh tou kick off kai tou italy 90 kaitsi.
freak brother
21-10-2003, 01:42
kick off to prwto paixnidi ever pou termatisa...
StationEleven
21-10-2003, 01:50
ontws italy 90 ston 6128
DHLWSH
SAS GAMAW OLOUS FIFA
freak brother
21-10-2003, 01:53
paok-milan se 8 lepta sto world class teliko champions league 6-0