View Full Version : mu piece about Radiohead (hey amnesiac...)
Loipon phra ta OK computer kai kid A... Vazw loipon to prwto, to akouw, pathainw plaka! Ti ginetai edw lew, mporei ena rock group na akougetai toso ma toso melagxoliko? Valane ta gyalia nomizw se ena karo "skoteinous" agrianthrwpous...Eixa akousei polla gia to cd apo tote pou vghke, alla toso kalo den to perimena...
Pame twra sto kid A. Exontas akousei ta kalytera tou tragoudia,h prwth akroash den me entypwsiase, peran tou oti ksanafaga ena megalo kollhma me to idioteque...Oxi toso kalo skefthka oso to Ok alla sigoura kalo...To periergo omws einai oti telika to akouw poly syxnotera apo to OK!
Tespa, file amnesiac, eixes dikio oti tha mou aresan perissotero apo oti sto live opote sou xrwstaw ena eyxaristw.
Kveldssanger
16-10-2003, 17:57
Ma pote epitelous tha katalavete oti to Kid A einai poly (ma para poly) anotero tou Ok Computer???? Ma giati de me akouei kanenas????? Pos ginetai na diamorfonete diki sas apopsi????? Kai epitelous aman pia me tous Radiohead....
(to parapano einai ena exaireto deigma diallaktikotitas se diadiktyako forum)
De nomizw oti ti8etai 8ema sygkrishs OK Computer me Kid A dioti poly apla einai dyo entelws diaforetika album.
Shakesbeer
16-10-2003, 19:22
stous radiohead pes eyxaristw :)
to kid a thelei polla akousmata gia na to "piasei" kapoios, alla sto telos se antameivei plousioparoxa :)
p.s. o Amnesiac eimai.
Sumfono me Kveldssanger, kai malista kai to Amnesiac mou aresei perissotero apo to OKComputer.
Shakesbeer
17-10-2003, 23:13
amousoi.
Kveldssanger
18-10-2003, 00:32
Katestrammene....
Auto eleipe, na exw kai mousi...
Amnesiac.
19-10-2003, 03:18
oxi oti imouna ENTELWS sigouros oti tha tolege ayto kapoios...
apla perimena na se prolavei o fixxxer i i morphine child an empaine net.
Ego de tha to lega. Einai polu kruo akoma kai gia mena, sorry ang69
beat_the_meatles
20-10-2003, 11:54
Nai fantazomai oti twra tis ang tha exei idrwsei i fterna tis poikilotropws. Tha symfwnisw me tin apopsi tis oti einai dyo diaforetika album k to poio einai kalytero exei amesi sxesi me to ti diathesi exeis k ti theleis na akouseis ekeini ti stigmi. to Kid A einai pio idiomorfo album kata tin apopsi mou . Telos tha symfwnisw me tin kravgi agwnias tou kveld ELEOS ME TOUS RADIOHEAD!!! GET A LIFE re gmt olo ta idia k ta idia grafete k olo gia ta idia "tsakwneste" dld ok.. san metallades kanete mono afto exw na pw...
Amnesiac.
20-10-2003, 11:57
tha paw stin tatiana re kryfo-gotha kai tha sou deiksw egw :p
san metallades kanete mono afto exw na pw...
Ftou sou re! pou tha me peis kai metalla!
http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=3918
Parte kai ena neo gia radiohead. Epeishs kserei kaneis an mporw na vrw to My Iron Lung EP? Poia tragoudia periexei?
Amnesiac.
20-10-2003, 14:15
mporeis na to vreis se ola ta kala katastimata. :)
aksizei.
tracklist variemai na grafw, sorry, einai eykolo na to vreis omws :)
Jeditraitor
23-10-2003, 15:55
oi metallades fovountai to nero. alitheuei?
ola ta albums twn radiohead gamane
Amnesiac.
23-10-2003, 20:20
alitheyoun kai ta dyo.
Egw to fovamai to nero, alla metallas den eimai:D Aytoi kanoun mpanio kathe 2 xronia, e oxi ki etsi:p
Skata Iron Lung vrika sto metropolis edw Amnesiac...Pira pantws to single Today Today pou einai poly mapa...ta 2 bonus tracks poly kala pantws, thimizoun kid a kai amnesiac.