View Full Version : MAGOS VS PRIGKIPAS
freak brother
11-11-2004, 15:19
apopseis kai POLL
_UnHoLyMaRtYr_
11-11-2004, 16:01
Πολλ από βάζελους προς βάζελους;
Αν κ μάλλον θα θέλατε να φύγουν και οι δύο, δύσκολα κάποιος γαύρος θα θέλει να φύγει κάποιος. Λυσσάχτε λεπόν :D
aggelhs_rwxamhs
11-11-2004, 16:02
Αν κ μάλλον θα θέλατε να φύγουν και οι δύο, δύσκολα κάποιος γαύρος θα θέλει να φύγει οποιοσδήποτε από τους δύο.
Λυσσάχτε λεπόν :D
Egw pshfisa rimpo an kai ontas opados toy OSFP
_UnHoLyMaRtYr_
11-11-2004, 16:04
Χμ, εγώ ψηφίζω Κόκκαλη.
Τόσο καιρό η ανεκτικότητα του προς τις βεντέτες είναι το καταφανέστατο πρόβλημα.
Raven Lord
11-11-2004, 16:20
προσωπικά ούτε ο μπαγεβιτς μου άρεσε ποτέ σαν προπονητής (από παλιά - πολύ πριν πάει ΟΣΦΠ), ούτε ο ρίμπο είναι το στυλ παίκτη που μου αρέσει. το 'χω ξαναπεί, καλά τα ζογκλερικά και τα τακουνάκια, αλλά η θέση τους είναι στο τσίρκο... :P
freak brother
11-11-2004, 16:33
Αν κ μάλλον θα θέλατε να φύγουν και οι δύο, δύσκολα κάποιος γαύρος θα θέλει να φύγει κάποιος. Λυσσάχτε λεπόν :D
egw den thelw na fugei o rimpo!!!
gamatos einai :D
Stormrider
11-11-2004, 17:48
kanenas
ConJoined Thighs
11-11-2004, 19:45
anamfisvitita ribo.Mporei na mhn paizei tipota mexri stigmhs,ma exei anevasei psixologika pektes opws ton panto kai ton kafe.
Off topic , o surer einai i korifea metagrafi tou thrilou ta teleftea 5 xronia.Exei mathei ton anatolaki na mhn sfazei kosmo.evge
nothingman
11-11-2004, 20:10
Να φύγει ο καριόλης ο Σερβο-Μαυροβούνιο-Βοσνιο-Έλληνας και να πάρει μαζί του αΜελέτητους και Οκκάδες plzkthx`!~1!!~~!11!!!!
pitchfork
11-11-2004, 23:17
ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕ STORMRIDER !!!!!!!!!
THREAD EΠΟΣ....
sta arxidia mou egw asxoloumai mono me tin omada mou.opios kai na fygei an fygei pali 2 poulous tha fane se leoforo kai karaiskaki oi gavroi
pitchfork
13-11-2004, 18:49
Εχμ...
Μάλλον να κλειδώσει και αυτό το τόπικ προτείνω.
Η επιλογή δεν έχει πλέον νόημα αφού ο συνταξιούχος σακατεύτηκε και αναμένεται να παρακολουθήσει τη κατεδάφιση του σταδίου καναπεδάκη που θα γίνει στις 5/12 από το αναπηρικό του καροτσάκι.
Ευχαριστώ.
Stormrider
13-11-2004, 19:35
ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕ STORMRIDER !!!!!!!!!
THREAD EΠΟΣ.... :pink:
Mitsmann
14-11-2004, 11:59
ούτε ο ρίμπο είναι το στυλ παίκτη που μου αρέσει. το 'χω ξαναπεί, καλά τα ζογκλερικά και τα τακουνάκια, αλλά η θέση τους είναι στο τσίρκο... :P
Εμ, αυτα παθαινεις μετα απο 2 χρονια Μαρκαριαν, αλλα τοσα Βασιλη Δανιηλ, κατι ψιλα απο Αγγελο Αναστασιαδη και ρεστα απο υποδελοιπους (εξαιρειται ο θανοντας.)
Οσο για το πολλ ψηφιζω Σκαζνι.
Πιτσφορκ προσεχε μη κατεδαφισετε πολλα μονο και φρακαρει ο ηλεκτρικος απο μπαζα.
freak brother
14-11-2004, 13:59
sta arxidia mou egw asxoloumai mono me tin omada mou.opios kai na fygei an fygei pali 2 poulous tha fane se leoforo kai karaiskaki oi gavroi
asxoleise me thn omada sou xwris na asxoleise me ton proponhth ths kai ton astera ths?
pws ginetai auto akrivws?
_UnHoLyMaRtYr_
14-11-2004, 14:18
Γίνεται όταν είσαι βάζελος.
freak brother
14-11-2004, 14:29
a malakia egrapsa vasika :D
pitchfork
14-11-2004, 18:16
ούτε ο ρίμπο είναι το στυλ παίκτη που μου αρέσει. το 'χω ξαναπεί, καλά τα ζογκλερικά και τα τακουνάκια, αλλά η θέση τους είναι στο τσίρκο... :P
Εμ, αυτα παθαινεις μετα απο 2 χρονια Μαρκαριαν, αλλα τοσα Βασιλη Δανιηλ, κατι ψιλα απο Αγγελο Αναστασιαδη και ρεστα απο υποδελοιπους (εξαιρειται ο θανοντας.)
Πιτσφορκ προσεχε μη κατεδαφισετε πολλα μονο και φρακαρει ο ηλεκτρικος απο μπαζα.
Εμ δυστυχώς…..
Δεν ευτυχήσαμε να δούμε στο πάγκο μας ούτε Απόστολο Φίλη ούτε Λιούμπομιρ Πέτροβιτς ούτε Κώστα Πολυχρονίου ούτε Νίκο Αλέφαντο ούτε Τάις Λίμπρεχτς ούτε Σταύρο Διαμαντόπουλο ούτε Μελέτη Περσία ούτε Αλμπέρτο Μπιγκόν ούτε Γιάννη Ματζουράκη ούτε Τάκη Λεμονή ούτε Γιάννη Κόλλια.
Ούτε εκπρόσωπο της γαλλικής σχολής της εμβέλειας του ντούσαν εννοείται...
:)
Όσο για την κατεδάφιση βέβαια δεν θα γίνει από 1500 παναθηναϊκούς εμείς το πολύ πολύ να κατουρήσουμε τις καρέκλες.
Θα γίνει από 35.000 επιστήμονες που δεν θα μπορέσουν να δεχτούν την σφαλιάρα που δεν περίμεναν....
Αυτό εννοούσα.....
bleeding
14-11-2004, 19:04
ego (an k paokara) leo na fyfei o aektzis. opou paei katastrefei. makria re!
pitchfork
14-11-2004, 19:10
Αχαχαχχεεχεεχεεαχεαεχα
Δεν θά πρεπε...
(οτ)αν φύγει είναι η σειρά σας να τον πάρετε...
bleeding
14-11-2004, 19:13
eixame to didumo mpatatoudis-dusan na exoume tora k goumenos - dusan? de leei...oute pou thelo na fantasto ksana ton amponsah ston paok mazi me tin ypoloipi parea tou vatraxou...
Stormrider
14-11-2004, 19:54
Εμ δυστυχώς…..
Δεν ευτυχήσαμε να δούμε στο πάγκο μας ούτε Απόστολο Φίλη ούτε Λιούμπομιρ Πέτροβιτς ούτε Κώστα Πολυχρονίου ούτε Νίκο Αλέφαντο ούτε Τάις Λίμπρεχτς ούτε Σταύρο Διαμαντόπουλο ούτε Μελέτη Περσία ούτε Αλμπέρτο Μπιγκόν ούτε Γιάννη Ματζουράκη ούτε Τάκη Λεμονή ούτε Γιάννη Κόλλια.
Ούτε εκπρόσωπο της γαλλικής σχολής της εμβέλειας του ντούσαν εννοείται...
apo tous misous (toulaxiston) pou eipes exeis faei arketes ksegirismenes poutses...
giafto ssssss...
ntax...
eprepe na apantisw
oxi oti einai sovaroi proponites aftoi alla oti ton etroges ton etroges..
:P
προσωπικά ούτε ο μπαγεβιτς μου άρεσε ποτέ σαν προπονητής (από παλιά - πολύ πριν πάει ΟΣΦΠ), ούτε ο ρίμπο είναι το στυλ παίκτη που μου αρέσει. το 'χω ξαναπεί, καλά τα ζογκλερικά και τα τακουνάκια, αλλά η θέση τους είναι στο τσίρκο... :P
Ego mia xara sas vazo goal me zoglerika kai takounakia. :P
Raven Lord
15-11-2004, 13:51
Ego mia xara sas vazo goal me zoglerika kai takounakia. :P
μην πω καμιά κακία τώρα (και δεν εννοώ για'σενα)... :twisted:
Raven Lord
15-11-2004, 13:57
δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από gayρο... τόσα ξέρετε από μπάλλα, τόσα λέτε :P
Stormrider
19-11-2004, 03:44
http://www.sportaction.gr/document.php? ... nt_id=2295 (http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=50&document_id=2295)
pitchfork
19-11-2004, 18:58
απευθύνεται σε ηλίθιους προφανώς.....
storm σου τα στέλνουν σπίτι αυτά τα άρθρα εσένα?
Off topic , o surer einai i korifea metagrafi tou thrilou ta teleftea 5 xronia.Exei mathei ton anatolaki na mhn sfazei kosmo.evge
kala ayto me ton anatolakh symvenei 3 xronia twra? :roll:
poly periergo e.. aytos prepei na pernei xapia....
exei hremhsei para poly...
o bage dioti o ribo ie xoma!!epomenos kai o olibiakos xoris ton prigipa den tha ine aplos xoma alla kopria!!!
:lol: