PDA

View Full Version : AEK - OLYMPIAKOS / HRAKLHS - PAO

Stormrider
05-11-2004, 23:22
krisimi agonistiki gia tin sinexia tou protathlimatos...
to aek- osfp eksartate se ti mera tha vrethei o olympiakos kai mono...
an den paizan se ena gemato oaka tha pontara arketa lefta se afto to paixnidi alla twra kolwnw:P
to iraklis -pao to vlepw x...
an kai o iraklis einai xali mavro...

cancer
06-11-2004, 01:32
stormrider, livin in a lie.

chris_boss
06-11-2004, 01:37
Σταμάτα εσύ, εδώ κρίνεται το πρωτάθλημα!

Stormrider
06-11-2004, 02:50
dld an o olympiakos xasei kai xasei kai o panathinaikos kai figei i aek me 4 vathmous den tha einai krisimi kampi gia to protathlima?

cancer
06-11-2004, 02:55
an to 8eteis etsi exeis dikio. vgika malakas.

pitchfork
06-11-2004, 18:23
...
ε βέβαια, τι ρόλο να παίξει η απόδοση της ΑΕΚ (που χρόνια τώρα σας έχει πελάτες) αφού εσείς έχετε το σούπερ ρίμπο ο οποίος μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε και να σκοράρει (ο μπόμπιρας μίλησε και είπε αγκού) ....

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΠΡΟΒΛΕΠΩ (ως συνήθως... )

Stormrider
06-11-2004, 18:28
...
ε βέβαια, τι ρόλο να παίξει η απόδοση της ΑΕΚ (που χρόνια τώρα σας έχει πελάτες) ...

kalitera na masas para na milas...
i paradosi twn teleftewn xronwn einai iper mas..
oso gia to xiko pou eipes thelw na sou thimisw pws den tha einai gavroi stis kerkides..

to vazelo pws ton vlepeis?

_UnHoLyMaRtYr_
06-11-2004, 19:05
τον βλέπω χίκο

Stormrider
06-11-2004, 19:08
a twra sleftika mia periprosi pou mporei na pesei xilo...xoxo
na valei goal o rimpo
kai o mpajevits na kanei kolofdaxtila stous originaleous...
popo...tis poutanas :P

_UnHoLyMaRtYr_
06-11-2004, 19:16
Και δε θα πέσει ξύλο αν σκάσεις πια γαμώ το σπίτι σου.

Πω πω... Της πουτάνας :P

Stormrider
06-11-2004, 19:19
:oops:

nothingman
06-11-2004, 20:54
...
ε βέβαια, τι ρόλο να παίξει η απόδοση της ΑΕΚ (που χρόνια τώρα σας έχει πελάτες) αφού εσείς έχετε το σούπερ ρίμπο ο οποίος μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε και να σκοράρει (ο μπόμπιρας μίλησε και είπε αγκού) ....

Τι ασχολείσαι με το Ριβάλντο?...
όσα γκολ έχει και ο Μπικόφσκι έχει πετύχει μωρέ το κρέας...αξίζει?

για να είμαι on topic
σε μία νέα μεγάλη στιγμή του Ελληνικού Αθλητισμού, ο Κώτσιος θα κάνει μία σέντρα, η μπάλα θα χτυπήσει στο κεφάλι τον Νεμπεγλέρα και ο ΠΑΟ θα πανηγυρίσει άλλη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του

freak brother
06-11-2004, 21:40
epese xulo sthn a2 tou volley
pagkosmia prwtotupia

Stormrider
06-11-2004, 22:44
nai alla eisai off topic:P

Kingryche
06-11-2004, 23:24
O magos leei thelei ksekourasi alla tha paiksei.
Avrio i AEK tha deiksei kata poso mporei na kontrarei megales omades sta isa fetos.Pistevw pws an ekmetaleftei tin kourasi twn paiktwn tou Olimpiakou diskola tha xasei.

Oso gia emas,ektos apostolis meinan pali Sanmartean kai Olisadebe kai i omada stirizetai sto scorarisma tou Kostadinou!Kalo e?Mono an to parei kanas Gonzales monos tou i me kamia stravoklotsia tha to paroume to matsaki logika.

pitchfork
07-11-2004, 01:12
@ nothingman - γενικά είσαι πολύ σωστός στις απόψεις σου (πράγμα σπάνιο για γάβρο) και σε πάω αλλά ώρες ώρες μου τη χαλάς.
Ο μάγος έχει δύο γκολ νομίζω οπότε ένα πάνω από το μπιγκόφσκι.
Για βάλε όμως και το χρόνο συμμετοχής ως παράμετρο και θα καταλάβεις τι θέλω να πω...
lol
@ kingryche

Avrio i AEK tha deiksei kata poso mporei na kontrarei megales omades sta isa fetos....
Νόμιζα ότι η ΑΕΚ αύριο έπαιζε με τοιν οσφπ... :roll: :?:

nothingman
07-11-2004, 02:20
Βαριέμαι... το θέμα του Ριβάλντο είναι λίγο περίεργο
δεν πρόκειται να σου αλλάξω γνώμη, δε θα αλλάξεις τη δική μου, οπότε ας το αφήσουμε εδώ επιτρέποντας στον ιστορικό αθλητικογράφο του μέλλοντος να κρίνει (πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς.... :shock: )

και όντως, μλκ μου, ήταν 2 γκολ με τον ΠΑΟΚ και όχι ένα

freak brother
07-11-2004, 14:09
...
ε βέβαια, τι ρόλο να παίξει η απόδοση της ΑΕΚ (που χρόνια τώρα σας έχει πελάτες) ...

kalitera na masas para na milas...
i paradosi twn teleftewn xronwn einai iper mas..
oso gia to xiko pou eipes thelw na sou thimisw pws den tha einai gavroi stis kerkides..

to vazelo pws ton vlepeis?

katsouranhs

pitchfork
07-11-2004, 14:44
δεν πρόκειται να σου αλλάξω γνώμη, δε θα αλλάξεις τη δική μου, οπότε ας το αφήσουμε εδώ επιτρέποντας στον ιστορικό αθλητικογράφο του μέλλοντος να κρίνει (πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς.... :shock: )
...
ναι
και άσχετο αλλά γουστάρω πολύ το avatar σου.
Ο κατεστραμμένος που απεικονίζεται είναι από τους πολύ αγαπημένους μου.
Respect....

nothingman
07-11-2004, 17:55
...
ναι
και άσχετο αλλά γουστάρω πολύ το avatar σου.
Ο κατεστραμμένος που απεικονίζεται είναι από τους πολύ αγαπημένους μου.
Respect....
αυτό μου κάνει εντύπωση
μια χαρά παιδί είσαι, πως πήρες το στραβό το δρόμο και βγήκες βαζελόπαιδο, δεν μπορώ να το καταλάβω :P
άσχετο, αλλά ζηλεύω που μπήκες στο Highbury, μάλλον θα τα καταφέρω φέτος να πάω και 'γω :)

Λοιπόν, τέλος τα καλοπιάσματα, στο Athletics βρισκόμαστε, ας συμπεριφερθούμε ανάλογα
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΟΝ ΟΚΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΑ ΓΑΜΩ

pitchfork
07-11-2004, 19:38
ehehheheh
the piano has been drinking not me έπρεπε να προσθέσεις αν τυχόν εννοούσες ότι θα είναι και η ομάδα σου εκεί.
:)

Σοβαρό PS: Σχετικά με τις απόψεις μου περί των αθλητικών θεμάτων αναγνωρίζω ότι είναι μερικές φορές ακραίες και ακούγονται κάπως, πλην όμως θα ήθελα να καταλάβετε όλοι ότι είμαι ένας άρρωστος άνθρωπος. Έχω πολλάκις προσπαθήσει να γιατρευτώ από τον ΠΑΟ μου αλλά μάταια.
Για το λόγο αυτό μην τα παίρνετε προσωπικά όλοι εσείς οι αλλόθρησκοι. Αφήστε με να λέω τις μαλακίες μου και θεωρήστε τα ποστς μου ως μη γενόμενα. Ευχαριστώ.

chris_boss
07-11-2004, 20:11
Nothingman έχω μπει κι εγω στο Highbury νιανιανια
(το 2001)

nothingman
07-11-2004, 21:32
Nothingman έχω μπει κι εγω στο Highbury νιανιανια
(το 2001)
:x ΚΑΡΙΟΛΗ!...
στα φρύδια μου....5/3 Arsenal - Portsmouth :D
και προφανώς δεν εννούσα Arsenal - ΟΣΦΠ
ο τελικός ως γνωστόν ΔΕ γίνει στο Highbury αλλά στην Κων/πολη :P

_UnHoLyMaRtYr_
07-11-2004, 22:32
giak. fanera sthmeno to gayros aek...
ka8ontousan kai oi duo omades kai paizan pasoules sthn amuna, pisw ston keeper, k gemisma... kai oute mia fash... oti na nai

freak brother
07-11-2004, 22:36
sthmeno oxi fovismenes kai oi duo oi omades nai

nothingman
07-11-2004, 23:29
Μιλάμε για δύο χαμένες ώρες μπροστά στην τηλεόραση
Το μόνο πράγμα πιο βαρετό από το ίδιο το ματς είναι όλη αυτή η παπαριά που θα αρχίσει σιγά-σιγά περί "στημένου"... :?

pitchfork
07-11-2004, 23:32
ε όχι και στημένο
μη τρελαθούμε δηλαδή
έλεος

Kingryche
08-11-2004, 00:15
Pitchfork se katalavainw apolita peri arrostias me tin Panatha.

Simera paiksame kala kai eksipna.
O Gonzales moiraze assist etoima goal
O Bicofsci apodikneietai xrisimotatos kai apotelesmatikos
O Maric itan pali poli kalos gia 2o paixnidi (periergo)
O Xalkias ekane gia alli mia fora tragikes eksodous kai prepei na ta kopsei afta
O Scancel itan eknevristikos (gia afto kai vgike sto 20lepto)

O Scazni siga siga kerdizei tis entipwseis.Exei "kerdisei" 3 paiktes (Henriksen,Kotsio,Bicofsci) kai stinei swsta tin omada.

Oso to giriza sto allo mats fainotan poli ksekathara afto pou leme "fovatai o Giannis to therio kai to therio ton Gianni".

nothingman
08-11-2004, 01:10
Σε αντίθεση με ο,τιδήποτε γινόταν μέσα στο γήπεδο, στις εξέδρες ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα κατάσταση.... ειδικά το πλάνο με τις δύο τύπισσες να φιλιούνται...

Axeman
08-11-2004, 02:06
eferan isopalia oi xanoumogavroi kerdisame me tesara and its was a beautifull day

Raven Lord
08-11-2004, 13:01
μου'φυγαν τα πόδια να ανεβοκατεβαίνω τη σκάλα στο "ζωγράφειο" για να δω και τα δύο ματς.

το 0-4 δε σηκώνει κριτική. ο μπικόφσκι αποδεικνύει για 2η συνεχόμενη αγωνιστική ότι μπορεί να είναι χρήσιμος. ο μιχαλάκης ευτυχώς σκόραρε, γιατί αν μέναμε με τις εντυπώσεις του 1ου πλασέ... καλά, τσαπιά έχει κολλημενα στα πόδια του? ο χαλκιάς τις έκανε τις μαλακιούλες του, κυρίως όμως όταν το ματς είχε καθαρίσει. οι "γριες" είναι μεγάλη απογοήτευση. τους περίμενα πολύ καλύτερους φέτος, αλλά διαψεύσθηκα.

το κατ'ευφημιμό ντέρμπυ ήταν σούπα τελείως. ο σάντος έχει δείξει και από την προηγούμενη θητεία του στην άεκ ότι στα παιχνίδια αυτά είναι μεγάλη κότα. στα ντέρμπυ είχε χαθεί και το πρωτάθλημα τότε (3 συνεχόμενες ήττες με gayρο, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ). ο ΟΣΦΠ, κουρασμένος και με κακές επιλογές στην επίθεση. από τον καστίγιο και τον οκκά το περίμενα ούτως ή άλλως. για το ριβάλντο δε λέω, γιατί θα με λέτε κολλημένο... μια φάση που του πασάρουν παράλληλα με το τέρμα και αυτός χάνει το κοντρόλ και η μπάλλα κυλάει προς το σημείο του πέναλτυ, πόσο διαφορετικά θα σχολιαζόταν σήμερα αν ακολουθούσε γαύρος? μαγεία :?

ερώτηση: ποιος παίκτης με το που παίρνει μπάλλα κοιτάει να ντριπλάρει ή να πασάρει στον κολλητό του? ποιος παίκτης βαράει ΟΛΑ, μα ΟΛΑ, τα φάουλ που κερδίζει η ομάδα του από οποιαδήποτε θέση γύρω από την περιοχή, κατευθείαν?

Raven Lord
08-11-2004, 13:44
από το σημερινό sportime
Δήλωση που θα προκαλέσει αίσθηση έκανε ο Ριβάλντο μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ. "Αν δεν αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας εκτός έδρας, δεν θα τερματίσουμε ούτε στην πέμπτη θέση", τόνισε ο Βραζιλιάνος άσος του Ολυμπιακού. Κατά τα άλλα, άπαντες συμφώνησαν πως το τελικό 0-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ήταν δίκαιο.

Ριβάλντο: "Μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά και να χάσουμε. Είναι το χειρότερο φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε από το ματς με τη Μονακό. Δεν πιστεύω πως έπαιξε ρόλο η κούραση. Πρέπει να αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας εκτός έδρας, ούτε πέμπτοι δεν θα βγούμε στη βαθμολογία. Σε τέτοια ματς θέλω να παίζω και στα 90 λεπτά. Όταν βγαίνω αλλαγή πάντα πάω κατευθείαν στα αποδυτήρια".

άρχισαν τα όργανα :roll:

Raven Lord
08-11-2004, 13:54
ψιλοάσχετο, αλλά άκουσε κανείς τίποτα για τους "συντελεστές" της εκπομπής των υπαλλήλων του σώκρατες στο μάτζικ? κάποιος είπε στο γεωργίου ότι τράκαραν... [μισοαστεία, μισοσοβαρά]δυστυχώς, είναι όλοι σώοι :P [/μισοαστεία, μισοσοβαρά]

Stormrider
08-11-2004, 15:15
ψιλοάσχετο, αλλά άκουσε κανείς τίποτα για τους "συντελεστές" της εκπομπής των υπαλλήλων του σώκρατες στο μάτζικ? κάποιος είπε στο γεωργίου ότι τράκαραν... [μισοαστεία, μισοσοβαρά]δυστυχώς, είναι όλοι σώοι :P [/μισοαστεία, μισοσοβαρά]

to akousa kai egw...
mlkies...
to matsaki itan athlio..
to mono poou aksize itan i gkomenes pou dixnoun apo xthes ola ta kanalia..
o olympiakos den mporw na pw pws itan athlios..
apla variotan poli mesa sto gipedo oso kai emeis...
den to apokliw natan stimeno...
mpam kanei i teleftea fash pou einai stin megali perioxi kai tin girizei tin mpala ston termatofilaka...eleor

oso gia tis dilwseis rimpo..
malon den tou exoun pei pw stin ellada den prepei na kanei teties dilwseis :P

Axeman
08-11-2004, 16:51
oute 11ada o rivaldo tora haha

Raven Lord
08-11-2004, 17:04
oute 11ada o rivaldo tora haha

μη γελάς... μόλις άκουσα στην ΕΡΑΣΠΟΡ ότι "τα γύρισε" τώρα και πάει να τα φορτώσει στον καστίγιο, για κακή μετάφραση. χαχαχαχαχαχα, το τσογλανάκι θα την πληρώσει :D

pitchfork
08-11-2004, 17:04
ρίμποοοοοοοοο άδειασέ μας τη γωνιά που θα τα βάλεις με το γάλλο προπονηταρά άθλιο τσουτσέκι....
σπίτι σου γρήγορα, ψ'αξε ομάδα να την κάνεις από δεκέμβρη.....

Raven Lord
09-11-2004, 18:09
τελευταία νέα για τη δήλωση ριβάλντο: (από sportime)

Τι κι αν ο Ολυμπιακός έβγαλε μία δύσκολη τριάδα αγώνων με αντιπάλους ΠΑΟΚ και Μονακό εντός και την ΑΕΚ εκτός χωρίς να ηττηθεί αλλά και πάνω από όλα να μείνει μέσα σε όλους τους στόχους του, οι δηλώσεις Ριβάλντο από το… πουθενά έκαναν άνω – κάτω την ομάδα και ήταν δεδομένο ότι ήταν θέμα ωρών να λυθεί η παρεξήγηση, αν μπορεί κάποιος να πει έτσι.

Συγκεκριμένα, στην προπόνηση της Δευτέρας η οποία ήταν προγραμματισμένη στις 11 το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη έδωσε το παρών ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Λούβαρης, ο οποίος έπαιξε το ρόλο του «πυροσβέστη». Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν λογικό να είναι εκνευρισμένος μόλις πληροφορήθηκε τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του το βράδυ της Κυριακής και πώς να μην είναι άλλωστε από τη στιγμή που ουκ ολίγες φορές έχει εξυμνήσει τη συμπεριφορά του Βραζιλιάνου. Μάλιστα, ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν βγήκε καθόλου στο γήπεδο και παρέμεινε στο γραφείο του, λες και περίμενε να λυθεί το θέμα και πραγματικά αυτό έκανε.

Τελικά, μετά το τέλος του χαλαρώματος, Ριβάλντο και Μπάγεβιτς με την παρουσία του Γιώργου Λούβαρη τα είπαν… Ο Ντούσκο ζήτησε τις απαραίτητες εξηγήσεις και τελικά τη λύση έδωσε το… διαδίκτυο, αφού στην επίσημη σελίδα της ομάδας φιλοξενήθηκε δήλωση του Ριβάλντο η οποία δημοσιοποιήθηκε στις 15:00. Έτσι, ο «Ρίμπο» διευκρινίζει:

«Σε δηλώσεις μου μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, είπα τη γνώμη μου για το παιχνίδι και συγκεκριμένα ότι ήταν ο μέχρι τώρα χειρότερος αγώνας που έχουμε δώσει και ότι αν δεν προσπαθούμε να παίζουμε όλοι μας καλά, στο τέλος, θα τερματίσουμε πέμπτοι. Είπα ακόμα ότι δεν φτάνει να κερδίζουμε μόνο με την παρουσία του κόσμου μας, αλλά και χωρίς αυτόν ιδιαίτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θέλω να παίζω στα ντέρμπι και τα ενενήντα λεπτά Το ότι μετά την αλλαγή μου πήγα κατευθείαν στα αποδυτήρια είναι κάτι που το κάνω πάντα. Αυτές ήταν οι απόψεις μου. Δεν ήθελα να θίξω τον προπονητή μου ούτε και κάποιον συμπαίκτη μου.» Όπως φαίνεται όμως στην ουσία από τις δηλώσεις του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, δεν πρόκειται για κάποια συγνώμη που ζητάει, αλλά τονίζει απλώς «ότι δεν ήθελε να θίξει τον προπονητή του».

Αναμφισβήτητα το θέμα με τις δηλώσεις του Ριβάλντο που πάντως όπως ήταν φυσιολογικό πήρε συνέχεια την Δευτέρα, επισκιάζει τα υπόλοιπα θέματα του Ολυμπιακού. Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει στους «ερυθρόλευκους» ξεκούραση (πλην των διεθνών) και… ανάσες για να επιλυθούν ορισμένες καταστάσεις που δημιουργούνται, όπως αυτή με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Ο έμπειρος τεχνικός Αντώνης Γεωργιάδης μίλησε στο Sportime.gr και καταθέτει την άποψή του για Ριβάλντο, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Σωκράτη Κόκκαλη, Φερνάντο Σάντος και Παναθηναϊκό, για το φετινό πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας αλλά και την πληγή που άνοιξε στον Ολυμπιακό το θέμα με τις δηλώσεις του Ριβάλντο. "Νομίζω ότι αυτό που λέει ο Ριβάλντο για το ότι όταν γίνεται αλλαγή πρέπει να πηγαίνει στα αποδυτήρια και όχι στον πάγκο, είναι απαράδεκτο. Είναι μεγάλο όνομα και πρέπει να δίνει το παράδειγμα στους υπολοίπους κι όχι να προχωρεί σε τέτοιες ενέργειες", τονίζει για την ατάκα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ και καταθέτει την άποψή του γι’ αυτόν: "Κατά τη γνώμη μου στο συγκεκριμένο ματς ορθώς τον έβγαλε ο κ. Μπάγεβιτς. Ο Ριβάλντο είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο, αλλά παλιάς εποχής. Στο σημερινό ποδόσφαιρο πρέπει να βλέπουμε και την αλήθεια και αυτή λέει ότι αρχή είναι ο συνδυασμός της ταχύτητας με την τεχνική κατάρτιση. Ο Ριβάλντο είναι αργός και γι’ αυτό λέω ότι είναι παλιάς εποχής. Τέτοιος παίκτης είναι και ο Ζιοβάνι κι αυτό σας ξαναλέω, ζούμε στην εποχή του συνδυασμού ταχύτητας και τεχνικής".

pitchfork
09-11-2004, 18:30
axxaxaxa- τι λέει ο γεωργιάδης ρε?
Μήπως πρέπει να τον επισκεφτούν κι αυτόν οι ίδιοι που έκαψαν τον σύνδεσμο της ΑΕΚ και το μαγαζί του μπλάθρα στο πύργο για να του εξηγήσουν τι θα πει φιστίκι?
Στην πυρά......

Stormrider
10-11-2004, 15:11
tetia xara apo tous vazelous..den tin perimena...
toso komplexikoi?

Axeman
10-11-2004, 16:18
pioi milane gia koblex..gouxou gouxou... :roll:

Raven Lord
10-11-2004, 16:35
tetia xara apo tous vazelous..den tin perimena...
toso komplexikoi?

πφφφ... απλά βλέπω ότι υπάρχουν και άνθρωποι του ποδοσφαίρου που έχουν την ίδια άποψη με εμένα για ορισμένους παίκτες...

Raven Lord
10-11-2004, 18:50
ελευθεροτυπία:

Το επεισόδιο Ριβάλντο - Μπάγεβιτς «πύρωσε» τον Κόκκαλη που ξέσπασε σε άλλους! Συνάντηση με τους δύο;

Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης...

Του ΔΗΜ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗ

Νεύρα, πολλά νεύρα τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης, που είναι φαρμακωμένος από προχθές το πρωί με την παρεξήγηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Ριβάλντο, η οποία έκανε άνω - κάτω τον Ολυμπιακό, εκνευρίστηκε χθες ακόμη περισσότερο μετά τη γενική επιθεώρηση που έκανε στο γήπεδο Καραϊσκάκη και στην οποία εντόπισε λάθη και ατέλειες, με συνέπεια να μην υπάρχει καλή λειτουργία του σταδίου και να τιμωρούνται συνεχώς οι «ερυθρόλευκοι» με πρόστιμα από την UEFA.

[...]

Συνάντηση;

Ο Κόκκαλης δεν αποκλείεται να επιδιώξει τις προσεχείς ώρες συνάντηση και με τους Μπάγεβιτς-Ριβάλντο, ώστε να ξεκαθαρίσει μία και καλή το ζήτημα που δημιουργήθηκε, καθώς προχθές δοκιμάστηκαν τα όρια του Σέρβου προπονητή, ο οποίος δεν θέλει να βρεθεί στο μέλλον σε παρόμοια κατάσταση.

Ο Ντούσκο, που θα ήθελε αυτή την περίοδο τη δημόσια κάλυψη από τον Κόκκαλη, σκοπεύει αύριο να δώσει συνέντευξη Τύπου (θέλει να καθιερώσει μία επαφή την εβδομάδα με τα ΜΜΕ, ώστε να μην παρερμηνεύονται πράγματα), ενώ πήγε και χθες το πρωί στον Ρέντη, αν και είχε δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές. Οι «βασικοί» έχουν και σήμερα ρεπό, αλλά όχι και οι υπόλοιποι παίκτες, καθώς ο Μπάγεβιτς τους κάλεσε σήμερα στον Ρέντη για προπόνηση (μαζί τους και οι Καστίγιο, Γεωργιάδης, Βενετίδης που έπαιξαν κόντρα στην ΑΕΚ).

nothingman
10-11-2004, 21:16
Ναι, καλά :?
Τα πρόστιμα τα έχει φάει ο Ολυμπιακός γιατί υπήρχαν άνθρωποι που κάθονταν στους διαδρόμους των εξεδρών και στα 2 εντός ματς του CL... αν υποθέσουμε ότι αυτοί δεν είναι ηλίθιοι που προτιμούν το τσιμέντο από το καθισματάκι, τότε ποιος έβγαλε και διέθεσε υπεράριθμα "μαγικά χαρτάκια" ή έστω, ποιος άφησε τόσο κόσμο να μπει μέσα στο γήπεδο χωρίς εισητήριο (προφανώς δε μιλάμε για 5-10 άτομα) ?
Τώρα τι σκατά λάθη και ατέλειες μπορεί να βρήκε μετά από την "γενική επιθεώρηση" ( :rofl: τον φαντάζομαι πρωί-πρωί να κάνει αιφνιδιαστικές επισκέψεις στις καθαρίστριες)... τρύπες από τις οποίες μπαίνουν ασυνείδητοι?... μπα... ας ψάξει ποιοι είναι στα τουρνικέ...
ρε πούστη μου, θα περίμενε κανείς ότι ο Ολυμπιακός πρώτη από οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα πρόσεχε το θέμα της ασφάλειας όσων πάνε στο γήπεδο :?

Stormrider
11-11-2004, 17:47
to komplexikoi to eipa sto oti den asxoliste me tin omada sas...olo post gia olympiako...

aggelhs_rwxamhs
11-11-2004, 17:48
:mouse: :mouse: :mouse: :mouse: :mouse:

Stormrider
11-11-2004, 17:51
aroureoi aroureoi...

Raven Lord
11-11-2004, 18:07
to komplexikoi to eipa sto oti den asxoliste me tin omada sas...olo post gia olympiako...

εγώ ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο... εκτός αν θεωρείς ότι ο ολυμπιακός δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτό τον ορισμό :P

Stormrider
11-11-2004, 19:08
vgale ta prasina gialia sou :P

irreligious
11-11-2004, 20:57
aroureoi aroureoi...

vre me to mixanaki pouthena den pas....

Stormrider
12-11-2004, 02:44
aroureoi aroureoi...

vre me to mixanaki pouthena den pas....
hooligans

irreligious
13-11-2004, 01:26
hooligans

ton sprey?

Stormrider
13-11-2004, 01:32
nai...
pou kata vathos einai oloi gay

irreligious
13-11-2004, 01:34
pou kata vathos einai oloi gay

valte myalo....

Stormrider
13-11-2004, 01:42
stin PRASINH POUTANA GAMISTE TOUS TO SPITI KAI TIN MANA!!!!!!!!!!!!!!!

gamw ta sinthimata .-

erxetai h wra sas mounia

:)

Mitsmann
13-11-2004, 11:48
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΜΑΤΕΡ ΓΑΜΗΣΙ.

τα υπολοιπα σε κανα μηνα.