View Full Version : Times... hmm
Oi times twn ellhnikwn bibliwn mou fainontai yperbolikes.
Sobara. Twra bebaia milame gia mikra posa, twn 4-5 euro, omws to periergo einai oti pairneis ena biblio 200 selides me 10-15 euro apo to topiko sou bibliopwleio kai ena allo biblio 600 selidwn me 5 apo to internet. To 2o biblio really makes your money worth...
Comments?
Peite plz kai paradeigmata kalwn agorwn an mporeite :)
Ithilmir
20-10-2004, 22:44
όπως είχα ξαναγράψει , :
Lions of Al-Rassan : 8ε αγγλική έκδοση.
Στο ίδιο κατάστημα Ελληνική έκδοση 2 τόμοι αντί για ένας (!) και 15ε και κάτι ο καθένας...
Μιλάμε για 22 ε διαφορά...
Ε να πάνε να γαμηθούν... ΠΟΣΑ πια για μια μετάφραση.. ?
Με αυτά τα λεφτά αντί για 1 διτομο βιβλίο παίρνω 4... έλεος.. κοροϊδία ..
Kveldssanger
20-10-2004, 22:52
Οι εκδόσεις στα Αγγλικά είναι κατά κανόνα αρκετά φθηνότερες των ελληνικών... Γι' αυτό προτιμούμε το πρωτότυπο...
H aksia enos biblioy den paei me th selida.
The_Painless
20-10-2004, 23:04
Gabriel_ has an argument.
Kveld, για paperback μιλάμε, που αν και είναι όμορφα και εύκολα στο κουβάλημα κ.λπ., θα "κρατήσουν" λιγότερο. Επίσης, δεν είναι απαραίτητα φθηνότερα.
Γνώμη μου είναι πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις στις περισσότερες περιπτώσεις.
Ithilmir
20-10-2004, 23:30
στις περισσότερες περιπτώσεις, όχι απλά σε κλέβουν..
όσα αγγλικά paperback έχω είναι μια χαρα και τα'χω ξεσκίσει..
αντίθετα κάποια ελληνικά είναι σε άθλια κατάσταση... και τα προσέχω κιόλας...
Kveldssanger
21-10-2004, 00:25
Γνώμη μου είναι πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις στις περισσότερες περιπτώσεις.
Αυτό μάλλον είναι το τελικό συμπέρασμα... Γιατί και τα Γράμματα π.χ. είναι πάμφθηνα, αλλά, εντάξει, είναι πολύ μέτρια γενικότερα ως εκδόσεις...
Από την άλλη νομίζω ότι τα paperback με λίγη προσοχή είναι αρκετά εντάξει.. Όχι ότι και το σκληρό εξώφυλλο δεν έχει τη χάρη του...
Kveldssanger
Posted: 20-10-2004 21:52
--------------------------------------------------------------------------------
Οι εκδόσεις στα Αγγλικά είναι κατά κανόνα αρκετά φθηνότερες των ελληνικών... Γι' αυτό προτιμούμε το πρωτότυπο...
Swsto swsto, ton exoume 3eskisei ton Eleu8eroudakh :headbang: