View Full Version : Liwsimo / the Kevin Smith thread.
Buddy Lackey
19-10-2004, 21:41
http://www.imdb.com/title/tt0424345/
Harbinger of Death
19-10-2004, 22:45
Έχω δει τα Dogma και Jay & Silent Bob strike back και είχαν πολύ γέλιο. Καλά ιδίως το Dogma, αλλά και το άλλο είχε μερικές καλές φάσεις (λύθηκα στη φάση με την πινακίδα :) ).
Kveldssanger
19-10-2004, 22:48
Και τώρα δες και τις υπόλοιπες του Smith και μετά ξαναδές το JaSB... Το οποίο βγάζει γέλιο μεν και έχει χαβαλέ, αλλά, οκ, δεν είναι και κανένα αριστούργημα... Ίσως παραείναι κλασσική αμερικάνικη κωμωδία.
Τη συνέχεια του Clerks την αναμένουμε με πολύ ανυπομονησία...
Και για να μη ξεχνιόμαστε, Chasing Amy λέμε...
Ithilmir
19-10-2004, 23:52
Clerks είναι το απόλυτο έπος, Dogma γαμάει και το Jay and silent Bob strike back είναι ψιλομούφα ,εκτος απο καμια δυο σκηνές(πχ εκεί με τα γυρίσματα του Good Will Hunting 2 απίστευτο γέλιο).
Chasing Amy θα το δώ κάποια στιγμή...
Αντε να δούμε τι θα γίνει με αυτό.. Γυρίσματα αρχίζουν το 2005 οπότε εχουμε καιρό ακόμα.
Kingdom Gone
20-10-2004, 00:10
χμ, καλή φάση ακούφεται. ελπίζω να μην το γαμήσουν/ξεφτιλίσουν
Harbinger of Death
20-10-2004, 01:07
...
Και για να μη ξεχνιόμαστε, Chasing Amy λέμε...
Αυτό θέλω να το δω. :roll:
Chopped In Half
20-10-2004, 10:03
highly anticipated
\m/
an exei kapoios to Chasing Amy se divx (psiloapi8ano alla ntaks) parakaleitai na tou riksei ena burn =)
Prepei na to dw auto to chasing Amy. Oloi lene oti gamaei.
Clerks, Chasing Amy και Dogma είναι γαμάτα. Το Jay & Silent Bob Strikes Back δε μου άρεσε καθόλου...
necropethamenos
22-10-2004, 11:48
\m/
an exei kapoios to Chasing Amy se divx (psiloapi8ano alla ntaks) parakaleitai na tou riksei ena burn =)
eh, na mi sou antigrapsw to DVD apla diladi?
necropethamenos
22-10-2004, 11:50
Clerks, Chasing Amy και Dogma είναι γαμάτα. Το Jay & Silent Bob Strikes Back δε μου άρεσε καθόλου...
er, episis to mallrats einai gamistero (an kai sto styl tou Jay & Silent bob) - oxi fysika oso afta pou aneferes - kai episis paaaara poly kalo itan to fetino tou (Jersey Girl) an kai den arese se pollous. Oute ston idio arese kala kala.
PREPEI na deite to "an evening with Kevin Smith". einai kalytero apo tis tainies tou. XWRIS malakies. ARI THA MOU TO GRAPSEIS KAPOTE GAMW TI MPOUTANA MOU?
\m/
=P~~~
to Mallrats pou les sto allo post to xeis kiauto?!
PREPEI na deite to "an evening with Kevin Smith". einai kalytero apo tis tainies tou. XWRIS malakies. ARI THA MOU TO GRAPSEIS KAPOTE GAMW TI MPOUTANA MOU?
Τι είναι αυτό;
necropethamenos
25-10-2004, 10:58
\m/
=P~~~
to Mallrats pou les sto allo post to xeis kiauto?!
to mallrats to exw se divX
deggial - to evening einai kati omilies tou Kevin Smith se panepistimia. De nomizw oti exw dei kati pio asteio pote. Ante isws kana episodeio southpark.
Episodeio einai auto pou einai epi tis sodeias apo staxua xero go? :P :P
To Clerks de to exo dei akoma, alla sumfono oti Chasing Amy kai Dogma gamane kai ta duo, episis to JASBSB den einai asximo eidika ekei pou skane sto pseutiko skiniko (klasiko asteio epoxis Charlie Chaplin kai xontrou lignou) opos kai stin lightsaber monomaxia me ton theo Luke gamaei. :rofl:
τα σπασε.
κ μόνο το μενού του ντιβιντί ειν αρκετό για :worship:.
επίσης necropeth = K.Smith. Σωσίας, twin... κάτι, ένιγουι. Το λέω κιεδώ.
http://www.clerks2.com/teaser/index.html
.
they're baaaaaaaaaack!
metamelia3
19-03-2006, 21:25
Καλή φάση.
nothingman
05-07-2006, 17:58
η Επανάστασις της 21ης Ιουλίου
http://img83.imageshack.us/img83/9678/jsbstash19031977553qj.jpg
θα μπορούσα να γράψω πολλά, δλδ ΠΟΛΛΑ για το πόσο αγαπάω τη Rosario Dawson. Τώρα θα τη μάθατε και όσοι την αγνοείτε και θα την αγαπήσετε και εσείς λογικά, αλλά κανένας όσο εγώ, κανένας, μ'ακούτε;
(καλά, σκάω :( )
ΟΛΕ.
Εδώ πότε βγαίνει όμως;
sabbattack
07-07-2006, 15:03
thn idia mera filosch!! Akoma kai se screener, arkei na to doume san ta prezakia!!!
Solo Carriera
07-07-2006, 22:01
ο τύπος είναι σκατά.
πες έναν λόγο που πάτησες το "Liwsimo / the Kevin Smith thread." link που είδες.
sabbattack
09-07-2006, 16:42
e gia na deiksei oti einai "gnwsthsch"
Solo Carriera
09-07-2006, 22:13
και να σας δείξω και το φως.
επίσης από πότε οι μόνες γνώμες που επιτρέπεται να εκφραστούν είναι οι θετικές;
δεν έχουμε ξεπεράσει ακόμα το επίπεδο του γυμνασίου λέω εγώ και έχω και δίκιο.
silencer51
28-07-2006, 13:20
O Smith αντικειμενικά ειναι τρομερός σεναριογράφος και παράλληλα καλός σκηνοθέτης.
Διαλόγους- στιχομυθίες τύπου Clerks - Chasing Amy - Dogma κ.λ.π. δύσκολα βρίσκεις αλλού...
Μου αρέσουν τρελά όλα του τα έργα (ακόμα και το Mallrats!)... Όποιος είδε το J&SB Strike Back και δε γέλασε δεν έχει σφυγμό.-
Καθώς η πρώην του Dante τρώει κινέζικο (και ενώ έχει αναφερθεί η πρώην σχέση της με Κινέζο φοιτητή):
Randall: "See, we do have something in common. We both eat chinese!"
"Fuck, fuck, mothamothafuck, mothamothafuck...."
:rofl: :rofl: :rofl:
Darkling
28-07-2006, 13:23
δεν περασε τα τεστ κουλτουρας μαλλον.
afroleft
02-01-2007, 02:58
. . .
deggial - to evening einai kati omilies tou Kevin Smith se panepistimia. De nomizw oti exw dei kati pio asteio pote. Ante isws kana episodeio southpark.
Λοιπόν, βγήκε το Evening harder και το show στο Λονδίνο είναι πέντε φορές πιο αστείο από το πρώτο Evening και μάλλον πιο αστείο από οτιδήποτε άλλο έχει βγάλει ο τύπος. Και στο τεσσαρακοστό πέμπτο λεπτό, αφού έχουμε μπει στις καθυστερήσεις, συνομιλεί με τη γυναίκα που αγαπώ κατά τα φαινόμενα. Αυτά, επίσης εγώ τουλάχιστον δώνω το δικαίωμα σε κάποιονα να μπει εδώ και να γράψει ότι ο τύπος είναι σκατά. Δεν πειράζει εδώ που τα λέμε. Όχι ότι υπάρχει κανένας λόγος να το συζητήξουμε παραπέρα αλλά νταξ', μιας και το έφερε η κουβέντα και πρέπει να περάσουν ακόμα 10 λεπτά μέχρι να πάρω ένα τηλέφωνο που πρέπει να πάρω και δεν έχω τι να κάμω και αναγκαστικά γράφω εδώ μαλακιούλες για να περάσει η ώρα. Αλλά δείτε το, αξίζει. Αντίθετα το Clerks ΙΙ δε μου έκαμε ιδιαίτερη εντύπωση, τουλάχιστον οι σκηνές χωρίς τη Rosario Dawson. Μπα, βάλτες και αυτές μέσα, αδιάφορο πράμα πως να το κάμουμε. Δλδ χωρίς το μπρίο και το νάζι του πρώτου, κρίμας ξερωγω γιατί χωρίς να περιμένω τπτ το τρομερά γαμάτο και τέτοια ψιλό-ξενέρωσα αφού είχα εκτιμήσει νωρίτερα πως θα επρόκειτο για κάτι που θα άξιζε τουλάχιστον τη σπατάλη της περίπου μιάμισης ώρας. Αυτά, θα χρειαστώ και δύο λεπτά περίπου να ψάξω για το τηλέφωνό μου οπότε σταμάτώ εδώ.
ή τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα 'δωπέρα
.
necropethamenos
10-01-2007, 23:36
katevainei.
oson afora to clerks 2, sympathitiko itan. Den itan KATAPLIKTIKO opws to 1 omws itan omorfouli. Sigoura oxi moufa pantws.
θέλω θέλω θέλω.
(πότε σκατά βγήκε το κλερκς τελικά;)
RLS DATE...: 11/15/06 Dvdr/xvid.Edw de prepei na to ferane cinema...Kalo alla den xepernaei to ena.
Phantom Duck
11-01-2007, 23:19
Λοιπόν είδα το πρώτο κλερκς και δηλώνω ενθουσιασμένος. Το μωλρατς πρέπει να το είχα δει παλιά στην τν (σ' αυτό δεν το παίζουν οι τζέη κ σάιλεντ μπομπ μπάτμαν κ ρόμπιν;) και το στράικ μπακ το χα δει κι είχε ψήγματα χαζοαμερικανιάς. Οπότε ψήνομαι να κατεβάσω ντόγκμα και κλερκς ΙΙ και να σκιππάρω το τσέησινγκ έιμη που' ναι γκέη. Καλά κάνω;
όχι, να τα δεις όλα.
chasing amy g.
To chasing amy einai mia xara.8eoritika to xeirotero tou einai to jersey girl ,alla kai pali... pezei i liv tayler mesa :roll:
PS:Mias kai anefera to jersey girl, eida xtes ena documentary to This film is not yet rated.Asxoleite me tin Mpaa (epitropi gia ratings) tis amerikis.Ntaxei de ginete na nai toso zoa re pousti oi amerikanoi eleos pia.Apo ta korifea itan to NC17 (i mipws R) tou Jersey girl logw tis skinis pou i Tayler leei oti malakizete sinexws...Eixe mia 8eiki ataka tou tipou ,"De 8a 8ela i kori mou pou tin exei dei na pezei ston arxonta na ti dei sauti tin tenia".Deite to ki auto genika.Egiimeno gelio.
Raven Lord
20-10-2009, 11:17
πρόσφατα είδα το clerks II... πολύ καλό. δεν το συγκρίνω με το άπιαστο 1ο, αλλά έπιασε πολύ καλά το "10 χρόνια μετά" κ τους αντίστοιχους προβληματισμούς.
Harbinger of Death
18-02-2011, 04:57
Λοιπόν είδα Mallrats. Μηδέν ήταν. Πολύ αμερικανιά, χειρότερο από Jersey Girl (το οποίο παρεμπιπτόντως ήταν συμπαθητικό). Καμία σχέση με τον Kevin Smith που αγαπήσαμε σε Clerks I & II, Chasing Amy (ταινιάρα, μην ακούω μαλακίες) και Dogma. Και επειδή ήταν από τα παλιά του έλεγα ότι θα 'ναι αριστούργημα. Ουστ.
Nodoordonotthereisnotry
18-02-2011, 13:03
ε ποτέ.
Ford Prefect
18-02-2011, 14:57
Μια χαρά ήταν το Μωλρατς. Μια φορά καλύτερο από το Clerks II που ήταν τεράστια απογοήτευση. Καλά, όχι τεράστια.
Ford Prefect
18-02-2011, 15:52
Το Jay and Silent Bob Strikes Back είναι μαζί με το Dogma οι καλύτερές του!
KoiliaSamprela
19-02-2011, 15:49
Dogma μακραν η καλυτερη.