View Full Version : Angra - Temple Of Shadows (+digression)
http://img.photobucket.com/albums/v367/souam/Angra-TempleOfShadows.jpg
Tracklist:
1. Deus Le Voit (0:52)
2. Spread Your Fire (4:25)
3. Angels And Demons (4:11)
4. Waiting Silence (4:55)
5. Wishing Well (4:00)
6. Temple Of Hate (5:13)
7. The Shadow Hunter (8:04)
8. No Pain For The Dead (5:05)
9. Wings Of Destination (6:56)
10. Sprouts Of Time (5:09)
11. Morning Star (7:39)
12. Late Redemption (4:55)
13. Gate XIII (5:04)
Total Time: 66:28
Kai Hansen: vocals kai guitar sto Temple Of Hate
Hansi Kuersch: vocals sto Wings Of Destination
Sabine Edelsbacher: backing vocals on various tracks
>> Symmetexei kai enas gnwstos Pop mousikos ths Brazilias onomati
Milton Nascimento pou symmetexei sto Late Redemption.
Thymamai kapoia stigmh to 93/94 pou mphka sto Rock City, katevhka katw ( tote pou htane ypogeio pio panw sthn Akadhmias kai eixe ta cd se kati apaix8h stand pou mporouses mono na ta "ksefylliseis") kai sta hxeia akouga kati pou argotera ema8a pws htane to Carry On.
Htane dyskoles epoxes gia power akousmata, toulaxiston me ta shmerina dedomena. Kai ekei pou ws apelpismenos HelloweenoBlindGuardianas voloderna sta skoteina sokakia twn mousikwn Tartarwn, ksafnou, apo to pouthena...mia desmh fwtos. Angra leei..Brazilianoi..
"Mporw na dw ligo to cd?" h erwthsh pou peftei ston kapaka. Perimena loipon mexri to opio paloukari douleve ekeinh thn epoxh na ksekleidwsei to stand gia na mou deiksei to cd kai na steketai ws bastakas mexri na tou to epistrepsw gia na to valei pisw..Vlepw to ekswfyllo..Apla poihtiko..saghneuthka apo ton syndyasmo twn xrwmatwn kai to 8ema tou. Den xreiasthke loipon poly wste na parw thn synh8ws martyrikh apofash na antallaksw to pentoxiliaro pou htane to xartzhliki mou gia thn ebdomada, me ena dekariko kai afto to cd (kanane 4.990 synh8ws oi nees kyklofories tote). Mporei na mhn eixa na faw gia mia bdomada sto kylikeio alla mpros sthn Texnh ti einai o ponos :D
Ektote anaptyx8hke enas erwtas pou oso dynatos htane, allo toso syntomos yphrkse. Oso pio entona lampei lene to spirto toso pio grhgora kaigetai. Mexri to Fireworks eftase. Meta oi Angra mphkane sto xronontoulapo ths istorias kata to prosfiles legomeno..
Fast forward sto 2004. Oi kairoi allaksane, emeis megalwsame, allaksame gousta, <insert here epipleon sxolio tsh protimhshs sas pou ypodhlwnei oti PERASE MEGALO XRONIKO DIASTHMA>..Kai mesw diaforwn sygkyriwn (typou "de gamietai valto na katevainei tsampa einai" kai "gia na dw thn katantia tous") katevazw to neo cd twn Angra onomati Temple Of Shadows.
E loipon, an kai einai 95% power diskos me thn dikassh kai tis tsirides na ksexeilizoun..einai kalos. Einai poly kalos. Exei pragmata pou oi Angra hkseran KALA na xrhsimopoioun sta plaisia ths power mousikhs, eite afto einai latin percussions eite omorfes klassikes enorxhstrwseis, operatika fwnhtika kai de symmazevetai. Kai to musicianship se poly ypshlo epipedo, opws htane to prosdokwmeno.
Thelete kai guest stars? Fate matia psaria. Kai Hansen, Hansi Kuersch, Sabine Edelsbacher se epilegmena fwnhtika.
An kai exoun apopoih8ei arketa tis progressive formes dystyxws, o diskos einai opws 8a legane kai oi filoi mas (pou den einai kai toso filoi) Amerikanoi ws solid. Aksizei na tou riksete ena afti ean eiste h eisastan fan tou power :)
enitharmon
16-10-2004, 04:15
Ari, mou efages to thread e? (i mallon mas to efages, Angrafan akoma na ftiakseis to pc?)
pou to vrikes? lege prin se vasanisw (promo i to katevases?)
Tonosalata
16-10-2004, 06:00
http://img.photobucket.com/albums/v367/souam/Angra-TempleOfShadows.jpg
Wx Xristianoi oi Angra?Kali fasi.
enitharmon
16-10-2004, 17:16
nai, eidika ta evraika sto pali tou ekswfyllou einai kathari apodeiksi peri autou
Kingdom Gone
16-10-2004, 17:18
maswnoi
kai ta ypoloipa anagkaia ths kritikhs perikalw =|
diabaste to announcement gmt mou.
necropethamenos
16-10-2004, 17:25
entaksei mounaki, o ilextronikos moulos eidopoiithike kai paei na mou to ferei.
To katevasa vevaiws vevaiws! O diskos pantws einai concept kai anaferetai gia kapoion Naith Ippoth pou enantiwnetai ths Ekklhsias eks'ou kai to ekswfyllo. Nomizw pws oi Angra to valane perissotero epeidh tairiaze sto concept para epeidh einai fanatikoi Xristianoi.. Enas einai o Tsamhs xaxa.
VirusXI: 1000 syggnwmh apla htane kai to perasmeno ths wras... :ggrin:
Tracklist:
1. Deus Le Voit (0:52)
2. Spread Your Fire (4:25)
3. Angels And Demons (4:11)
4. Waiting Silence (4:55)
5. Wishing Well (4:00)
6. Temple Of Hate (5:13)
7. The Shadow Hunter (8:04)
8. No Pain For The Dead (5:05)
9. Wings Of Destination (6:56)
10. Sprouts Of Time (5:09)
11. Morning Star (7:39)
12. Late Redemption (4:55)
13. Gate XIII (5:04)
Total Time: 66:28
Kai Hansen: vocals kai guitar sto Temple Of Hate
Hansi Kuersch: vocals sto Wings Of Destination
Sabine Edelsbacher: backing vocals on various tracks
Symmetexei kai enas gnwstos Pop mousikos ths Brazilias onomati
Milton Nascimento sto Late Redemption.
necropethamenos
16-10-2004, 17:32
Enas einai o Tsamhs
Thank god! (xoxo)
VirusXI: 1000 syggnwmh apla htane kai to perasmeno ths wras... :ggrin:
its ok, xevimetal \m/
Angrafan
16-10-2004, 19:46
Ari, mou efages to thread e? (i mallon mas to efages, Angrafan akoma na ftiakseis to pc?)
pou to vrikes? lege prin se vasanisw (promo i to katevases?)
ELA TO EPITELOUS EXW INDERNET. PREPEI NA TO KATEVASW GIATI EDW LIGO DYSKOLA NA TO VRW NA TAGORASW, AN EINAI OSO KALO HTAN KAI TO REBIRTH TOTE THA GAMAEI, THA KSANAPOSTARW OTAN TAKOUSW
Kingryche
16-10-2004, 23:41
Exw ton disko kana mina kai pleon...
Alla vasika den ekana pote kritiki giati amfevala an peran ths Enitharmon kai tou Angrafan tha endiaferotan kanenas allos gia Angra.
Oi Angra tis klassikis sinthesis (dld Shaman+ Kiko+Rafael) ipirksan kati parapanw apo agapimeni mpanta apo to 95 pou anakalipsa (kata tixi) to Angels Cry.
Oson afora ti nea sinthesi exei pisei meta apo ena poli kalo (alla oxi sta epipeda twn paliwn) album, ena eksairetiko EP kai ena gamato live DVD oti einai arketa aksia.
To Temple of Shadows exei pio poli apo ola ta stoixeia twn Angra.Se simeia einai klassikotato power,ta progressive simeia poli perissotera,ta ethnic stoixeia perissotera apo oti sto Rebirth.H texniki tis mpantas einai se ipsilotata epipeda,eidika ta lead tou Kiko...Genika fernoun sta progressive tous ligo sto nou Symphony X.
Aftos pou perimena na einai poli kaliteros einai o Edu (o tragoudiaris).Oxi oti einai kakos alla panta tha sigrinetai me ton Andre...
Ta Anfels & Demons,Waiting Silence einai kommatares,to Wishing Well einai klassiko Ayreon kommati (kati san to Love apo to Human),to No Pain For The Dead wraio, to gamistero ethnic Sprouts Of Time (pou thimizei Gentle Change),ta Morning Star kai Late Redemption einai opws prepei.
E kai pws na mi simpathiseis disko pou kleinei me kommati Gate 13? :D
Arketa kalo genika.
enitharmon
17-10-2004, 03:38
ntaxei o Fallashi den einai Matos kai o drummer den einai Confessori, alla kai pali
kata ta alla o,ti eipe o Kingryche, mono na symplirwsw pws to Spread your Fire ws power speed kommati apotelei kali eisagwgi, to The Shadow Hunter exei episis arketa ethnic stoixeia kai to Winds of Destination (Hansi :pink: ) einai kommatara
auta
ntaxei, de milame pleon gia klassiko disko, alla gia enan pou tha ton akouseis poly poly euxarista. aksizei ena 8-8,5/10 sigoura
rockavlon
17-10-2004, 05:18
arketa katwtero tou rebirth. o tragoudiarhs, paroti den einai oso aderfara oso o matos, pou einai kalo, edw ta skatwnei ligo. pio atmosfaira eixe to shaman, ki apo ta 2 angra meta matos periodou. telwspantwn. aksioprepes.
necropethamenos
18-10-2004, 12:30
loipon wraio einai, sigoura oxi kati pou tha me kanei na liwsw alla de mporw na pw, kalouli.
e ta fwnitika einai ok, paixtika spernoun ton paniko kai kathe toso exoun ena WRAIO simeio.
exei omws kai arketo xrono "varemaras".
telos pantwn, kalouli.
Gayest band ever
ayto akribws!btw Warlord to avatar sou spernei panikous!
np Camel-Long goodbyes
Angrafan
18-10-2004, 13:14
to akousa kai egw, kai mporw na pw oti meta apo thn prwth akroash den mou afhse apolytws tipota. ypervolika progressive kai tou leipei to hitaki pou eixan ta proigoumena albums (carry on, nothing to say, wings of reality, nova era, live and learn).
otan to akousw pio prosektika tha ksanapostarw
O drummer einai giapwnezos...
TRAMPAKOULAS
19-10-2004, 00:41
na sou pw thn alh8eia roulh, thn kritikh den 8a thn diavaza an den evlepa oti thn eixes grapsei esy opote eida fws kai bhka apo periergeia.den 3erw ti skata borei na lene oi angra twra pia, tous exw egataleipsei meta to holy land.h kritikh sou omws me syginhse vre atime.teleiws retro kai nostalgikh
klaps, lygm :cry:
necropethamenos
19-10-2004, 01:12
na sou pw thn alh8eia roulh, thn kritikh den 8a thn diavaza an den evlepa oti thn eixes grapsei esy opote eida fws kai bhka apo periergeia.den 3erw ti skata borei na lene oi angra twra pia, tous exw egataleipsei meta to holy land.h kritikh sou omws me syginhse vre atime.teleiws retro kai nostalgikh
ti live itan omws ekeino stin periodeia tou holy land e?
Htane oistros ths stigmhs..akousa ena pshgma sto neo cd twn Angra pou mou 8ymise ekeines tis epoxes Tramp.., kai mou hr8ane ola san flash, gia ena picosecond eniwsa ksana 15xronos me to Angels Cry sta xeria mou...de kserw gia sas alla tote oi diskoi eite logw hlikias eite logw afragkiwn htane POLY pio entonh empeiria..To Angels Cry kai to Holy Land einai diskoi (opws kai diaforoi fysika diskoi allwn sygrothmatwn) pou tha kouvalaw panta mesa mou kai nai peite me gay peite me flwro peite me Fwskolo.
chris_boss
19-10-2004, 03:45
Fwskolo.
morphine
19-10-2004, 03:50
off topic
οκ φώσκολο, τι έχεις από το άβατάρ σου και πότε θα μου γράψεις
/off topic
και σκάω.
necropethamenos
19-10-2004, 09:17
siga pou einai fwskolo. mia xara ta leei en prokeimenw, otan den eixa mp3 kai agoraza enan disko itan thriskeftiki empeiria. Kai otan itan epipedou holy land (POU DEN EIXAN VGEI ANALOGA PRAGMATA TOTE) pathaines trelli eksartisi.
Kai epimenw: MALAKA TI LIVE ITAN AFTO STO RODON S'EKEINI TIN PERIODIA?
De kserw an eiste oloi anaisthita gourounia alla apeires fores exw sygkinithei enthymoumenos epoxes mesa apo agapimenous diskous.
Kai twra irthe i wra na kanoume ekpompi me ton polyxroniou, swsta arouli?
To live sto rodon gia thn periodia Holy Land itan APISTEUTO!!! Ena apo ta kalutera live pou exw dei ever. :malakia:
Eixa paei kai sto epomeno (periodia Fiareworks) kai eixa psiloapogohteutei se sugkrish me to prwto...
enitharmon
19-10-2004, 15:04
.
Kai epimenw: MALAKA TI LIVE ITAN AFTO STO RODON S'EKEINI TIN PERIODIA?
:dcontent: :touched:
to miso mou vasileio na tin ksanazousa... :touched:
TRAMPAKOULAS
19-10-2004, 16:18
ti live itan omws ekeino stin periodeia tou holy land e?
auto to live eixe gamhsei.setlist super kai diaskevh MANOWAR.pwpwpwpw
sto epomeno an eixa ena kafasi domates 8a tous tis ekana maska proswpou.megalh moufa.anyway, angra r.i.p. ena pentoxiliaro ligotero :P
TRAMPAKOULAS
19-10-2004, 16:22
de kserw gia sas alla tote oi diskoi eite logw hlikias eite logw afragkiwn htane POLY pio entonh empeiria...
e nai ennoeitai.nomizw pws auta ta exoume 3anapei.tote epairnes fourth dimension, angels cry, black in mind klp klp kai ekanes kai treis metanoies.to pentoxiliaro htan xrysafi totes kai h volta sta rock city (kai sta dyo totes) htan mystagwgia....
ai sto kalo fwskwle 8a klapsw pali... :cry:
..kai ton Antwnh Gargerakh kai ton Makh F-14 (meta eixame kai tous syntaktes tou Hammer..Flwrakh, Xronopoulo, Zaxaropoulo klp).
To live ekeino htane kw-roi-fe-w. Oute kan koryfaio giati apo thn sygkinhsh den 8ymomoun thn orthografia ths lekshs otan egrafa thn prohgoumenh protash. Eixane bgei me ta matsoukia sto Carolina the IV kai kopanagane oloi epi skhnhs kai htane les kai hsouna sto Karnavali tou Rio..
TRAMPAKOULAS
19-10-2004, 18:15
oi 3ekwles leipane... :P
enitharmon
19-10-2004, 20:39
..kai ton Antwnh Gargerakh kai ton Makh F-14 (meta eixame kai tous syntaktes tou Hammer..Flwrakh, Xronopoulo, Zaxaropoulo klp).
To live ekeino htane kw-roi-fe-w. Oute kan koryfaio giati apo thn sygkinhsh den 8ymomoun thn orthografia ths lekshs otan egrafa thn prohgoumenh protash. Eixane bgei me ta matsoukia sto Carolina the IV kai kopanagane oloi epi skhnhs kai htane les kai hsouna sto Karnavali tou Rio..
skase re gamwto... :cry:
to 1/3 tou vasileiou mou twra gia ena live Shaman
Kingryche
20-10-2004, 00:52
Ti DVD kai afto twn Shaman!
Ritual = Epos
Ti na pw kai egw pou imoun pitsirikas kai den eixa me poion na anevw kai exasa ti sinavlia kai klaigomoun e?
Episis to Temple Of Shadows poulise stin prwti evdomada sto Japan 20.000 antitypa an afto leei kati.
Kiko kai Rafael einai apo ta agapimena mou kitharistika didima ever.
enitharmon
20-10-2004, 02:51
Ti na pw kai egw pou imoun pitsirikas kai den eixa me poion na anevw kai exasa ti sinavlia kai klaigomoun e?
ki egw me ton patera mou piga :P
imoun apo auta ta vlammena :oops:
necropethamenos
20-10-2004, 11:28
:rsad: re malaka pwpw, ti omorfa pou itan re malaka, eimai gay kai to kserw alla ti omorfa pou itan re malaka
kopanousan ta tampourla oloi pwpw ti kavla itan afti re malaka
pou pige afti i epoxi olokliri gamwto?
ennow tote pou oi manowar den itan akoma rompes, pou vgike to holy land, pou oi stratovarius ftiaxnane kainourgio kalo kai porwtiko prama, pou vgike to land of the free, pou oi guardian vgalane to imaginations (W THEE MOU) pou pou pou OLA AFTA TA GAMISTERA.
emeis megalwsame i afta stamatisan na einai toso kala?
necropethamenos
20-10-2004, 11:29
ki egw me ton patera mou piga :P
imoun apo auta ta vlammena :oops:
ma poswn xronwn eisai, 5? ennow, eixa teleiwsei to sxoleio tote nomizw!
After Dark
20-10-2004, 11:58
Epese epitelous kai sta dika mou xeria.Einai safws kalytero tou Rebirth alla otan paei na sygkrithei me to opoiodhpote album ths Matos era katakremnizetai(nomizw de xreiazetai na ekshghsw poios o logos e?).De mporw na pw oti einai aristourghma h' oti einai kai gia ta mpaza.Enas kalos diskos pou synthrei to onoma twn Angra kai oti h ekseliksh twn paliwn kalwn Angra einai oi Shaman(eni mh varas!)..
Btw,to Winds Of Destination einai kataplhktiko tragoudi. :)
necropethamenos
20-10-2004, 14:35
Epese epitelous kai sta dika mou xeria.Einai safws kalytero tou Rebirth alla otan paei na sygkrithei me to opoiodhpote album ths Matos era katakremnizetai(nomizw de xreiazetai na ekshghsw poios o logos e?).
mmmm me to fireworks aneta sygkrinetai.
mmmm me to fireworks aneta sygkrinetai.
a gia toso trelh diskara milame!
necropethamenos
20-10-2004, 14:51
swsto sxolio, oxi, milame gia kalytero disko apo to fireworks eftyxws. Afto pou ithela na pw oti i matos periodos twn angra periexei kai ti vlakeia, to fireworks.
After Dark
20-10-2004, 15:31
M aresei arketa to Fireworks sorry.An exei vgalei mia PATATA o Matos ayth einai to eleeino Virgo me eph tou style Baby Doll. :rofl:
enitharmon
20-10-2004, 15:35
o,ti eipe o After Dark
auto
otan paei na sygkrithei me to opoiodhpote album ths Matos era katakremnizetai(nomizw de xreiazetai na ekshghsw poios o logos e?).De mporw na pw oti einai aristourghma h' oti einai kai gia ta mpaza.Enas kalos diskos pou synthrei to onoma twn Angra kai oti h ekseliksh twn paliwn kalwn Angra einai oi Shaman(eni mh varas!)..
Btw,to Winds Of Destination einai kataplhktiko tragoudi.
(de varaw re, dikio exeis)
M aresei arketa to Fireworks sorry.An exei vgalei mia PATATA o Matos ayth einai to eleeino Virgo me eph tou style Baby Doll