View Full Version : The Haunted - rEVOLVEr
ConJoined Thighs
06-10-2004, 18:03
http://www.cyklode.com/haunted/doc/albums/gfx/revolver_200_reg.jpg
Out October 18th 2004 via Century Media Records
1. No Compromise
2. 99
3. Abysmal
4. Sabotage
5. All Against All
6. Sweet Relief
7. Burnt To A Shell
8. Who Will Decide
9. Nothing Right
10. Liquid Burns
11. My Shadow
Limited edition digipak will include two special bonus tracks
Loipon
Mias kai epestrepse o prwtos o tragoudisths tous, o theos,oloi perimename kati antisoixo me to ntempouto tous (xalara o kaliteros tous diskos)
Loipon,oute h mousiki moiazei,oute h fwnh.
Exei grhgores thrasies,exei kai arga headbanging-fav kommatia, kai exei kai liiiiiiiges numetalies (gamata kamouflarismenes btw)
Kata ta alla riffies pio poli san tou one kill wonder,kai epitelous kati antistoixo me to forensick (last track tou omonimou),to opio edw legete my shadow (psilo slipknot titlos e?)
Paragwgh se fasi one kill wonder,kai varvatila sto epakro.
Kommatares einai to 99 (afto pou peksane kai sto open air) who will decide,liquid burns
Genika tipota ligotero apo oti perimename apo aftous.
apo edw (http://www.cyklode.com/haunted/doc/albums/the_haunted_-_99-www.the-haunted.com.mp3)katevazete to "99" se mp3
kai apo edw (http://mp4.centurymedia.com/audio/5.ram)to "All Against All" se real audio.[/quote]
Loipon
Kommatares einai to 99 (afto pou peksane kai sto open air) who will decide,liquid burns
kai to abysmal kai to abysmal :D
poly kalo albumatsi!
ConJoined Thighs
06-10-2004, 23:56
Loipon
kai to abysmal kai to abysmal :D
poly kalo albumatsi!
Ok Vaggeli,kai to abysmal :wink:
StationEleven
07-10-2004, 00:00
to 99 pou xa akousei esperne
genika to group is all the money,8eiko rythm section
oi haunted einai theoi..kai opios xanapei oti adigrafoun slayer na mi tou xanasikothei...
np Haunted - Shadow Land
epeidh eimai kalo paidi kai diavazw tous rules to vairous parte exwfyllo kai tracklist(apo the-haunted.com):
rEVOLVEr
1. No Compromise
2. 99
3. Abysmal
4. Sabotage
5. All Against All
6. Sweet Relief
7. Burnt To A Shell
8. Who Will Decide
9. Nothing Right
10. Liquid Burns
11. My Shadow
apo edw (http://www.cyklode.com/haunted/doc/albums/the_haunted_-_99-www.the-haunted.com.mp3)katevazete to "99" se mp3
kai apo edw (http://mp4.centurymedia.com/audio/5.ram)to "All Against All" se real audio.
Tonosalata
07-10-2004, 22:05
de to exw aKOUsei olo akoma k episis exw diavasei k 2 kritikes
k ta peri omoiothtas me 1 kill de me en8ousiazoun .
ManWhoSoldTheWorld
07-10-2004, 23:01
The Haunted - rEVOLVEr
akiro na vgaleis ena disko pou na exei idio onoma me enan allo kata polu anwtero tou.
chris_boss
08-10-2004, 00:22
The Beatles λοιπόν :dfinger:
to phra xtes apo metropolis...to digipack einai epos :D
epeidh eimai kalo paidi kai diavazw tous rules to vairous parte exwfyllo kai tracklist(apo the-haunted.com):
rEVOLVEr
1. No Compromise
2. 99
3. Abysmal
4. Sabotage
5. All Against All
6. Sweet Relief
7. Burnt To A Shell
8. Who Will Decide
9. Nothing Right
10. Liquid Burns
11. My Shadow
kai apo edw (http://mp4.centurymedia.com/audio/5.ram)to "All Against All" se real audio.
Thanx Vaggela! =)
Ekana edit kai to 1o post tou ConJoined pros8etwntas ta parapanw. Ektos apo SVHSTHS eimai kai KOPTHS-RAFTHS adsfasdfa
Ekana edit kai to 1o post tou ConJoined pros8etwntas ta parapanw. Ektos apo SVHSTHS eimai kai KOPTHS-RAFTHS adsfasdfa
OLA TA SFAZW OLA TA MAXAIRWNW!!adsfadsadfsa :D
The_Emperor
12-10-2004, 22:24
to akousa arketes fores kai mporw na pw oti kathe nea akroash me fernei pio konta sto album
sthn arxh mou fanhke idiaitera epanalhpsimo...Wstoso xwris na prototypoun oi Haunted mallon dokimazoun na kanoun ena bhma parapera me kapoia pio arga shmeia kai kapoia kathara fwnhtika...
o tragoudisths apotelei megalh adynamia mou kai mallon den eimai antikeimenikos gia na ton krinw...nomizo oti prepei na apodexthoume oti oi haunted meta apo 3-4 album den einai h idia mpanta me ayth pou egrapse to omonymo album kai na stamathsoume na perimenoume ena oloidio album...
perimenw me anypomonhsia to epomeno album elpizontas se akomh megalyterh ekseliksh afou gia mena to pleon endiaferon einai ta nea stoixeia pou enswmatwnoun ki oxi ta palia pou epanalamanontai
necropethamenos
13-10-2004, 10:49
egw to exw akousei 2-3 fores (prin parw to rammstein, giati einai polles meres pou den akouw kati allo) kai mporw na pw oti den ta spaei oso perimena.
i alitheia einai oti den perimena me agwnia na epistrepsei o prwtos tragoudistis tous. Antitheta perimena mallon kapws pio "wrima" tragoudia (me tin ennoia pou thewrei kaki o wotan px).
ok einai fysika fovera paigmeno kai ola ta sxetika, apla psilovarethika na akouw pali ta idia kommatia apo tin idia mpanta.
ektos an yparxoun diafores pou to apaidefto (ston xwro) afti mou den exei piasei.
pantws ta fwnhtika spernoun leme!
The_Emperor
13-10-2004, 21:26
egw to exw akousei 2-3 fores (prin parw to rammstein, giati einai polles meres pou den akouw kati allo) kai mporw na pw oti den ta spaei oso perimena.
i alitheia einai oti den perimena me agwnia na epistrepsei o prwtos tragoudistis tous. Antitheta perimena mallon kapws pio "wrima" tragoudia (me tin ennoia pou thewrei kaki o wotan px).
ok einai fysika fovera paigmeno kai ola ta sxetika, apla psilovarethika na akouw pali ta idia kommatia apo tin idia mpanta.
ektos an yparxoun diafores pou to apaidefto (ston xwro) afti mou den exei piasei.
oi diafores einai liges...makari na proxwrousan pio grhgora
gia na doume sth synexeia ti tha kanoun...
Cross-Section
14-10-2004, 12:58
Ως λάτρης των δύο πρώτων δίσκων μπορώ να πω ότι το 1
kill ήταν ξενέρωμα. Το rEVOLVEr το άκουσα 1-2 φορές και παρόλο που είναι καλύτερο δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα. Όχι επειδή δεν έχει τόσες πολλά thrash κομμάτια, απλά κάτι έλειπε από τις συνθέσεις. Θα το ξανακούσω και θα καλούκακού μπας και λέω μαλακίες. Μεγάλο + η επιστροφή του Dolving.
to album einai 100% haunted, alla to kako einai oti pali mia apta idia, dixws thn ekplh3h h' to katitis diaforetiko. better than the last one tho.
dolvin 8ee gia panta core :P
BlackMetal
14-10-2004, 14:08
o aro einai coras kai einai kai kalyteros
Tonosalata
14-10-2004, 14:10
o aro elege ta xeirotera asteia ever live(an milame gia ton prohgoumeno traogudisth- de8 umamai pws ton lene)
to stylaki tou dolvin einai pio gamato
parolo pou o aro eixe skasei salonica to 98,99 pote htan me mplouzaki st ground
blackbird
15-10-2004, 15:51
I paraywyi mou fainete pws einai ligo xeri yia Haunted, kai ta fwnitika tou Dolving pio sigratimena,ligotera leads stis kithares(alla kapoia poly omorfa) klp.Par'ola auta i slayerila epanerhetai drymiteri (ena apo ta koina simeia me to debut).Halara to no compromise tha mporouse na einai kommati twn stampin ground kai yenika ehoume ouk oliga beatdown sto disko pou tou dinei mia amerikaniki hroia.Hwris austirotita enas polly kalos se stathera plaisia diskos haunted.
eyge
mou klepses to wallpaper re mouni?
2 converge avatarz, 8a mas poune k klika :P
Serpent_Sun
23-10-2004, 00:07
ta idia kai ta idiaa.....haunted mas prhxate ta @@...krima giati sta 2 prwta albums itane apo ta agaphmena mou bands...ti mlkess..
BlackMetal
23-10-2004, 00:20
akou enan apo tous 3000 europower diskous sou tote
Serpent_Sun
23-10-2004, 00:28
xalara o pio clopy paste repeat europower diskos einai pio eyxaristos apo to kainourio haunted...dystyxws..
Serpent_Sun
23-10-2004, 00:29
akou enan apo tous 3000 europower diskous sou tote
kala pou to 8ymi8hkes ayto....
lol pia..
kala leme kamia xazomara alla oxi kai etsi..
:p
mlkies les
to revolver einai anwtero apto prohgoumeno
symfwnw oti panw katw einai ta idia, alla ti akrivws 8eleis na pai3oun...
blackbird
23-10-2004, 16:47
Den einai polly souidiko to revolver yi auto de to youstarei o Serpent
chris_boss
23-10-2004, 16:52
ευτυχώς
BlackMetal
25-10-2004, 15:59
ma ti lete?
to akousa xthes kai einai xalara to pio "polypoikilo" album pou xoun vgalei..kai ta tragoudia einai THEIKA.
ConJoined Thighs
25-10-2004, 16:50
h trelh h katrapakia me tous the haunted htane o prwtos diskos.apiistefta kalos,entelws xima!
tha to parw pou na parei...! :(
necropethamenos
26-10-2004, 13:33
ma ti lete?
to akousa xthes kai einai xalara to pio "polypoikilo" album pou xoun vgalei..kai ta tragoudia einai THEIKA.
oxi kai oxi.
Chopped In Half
26-10-2004, 14:10
ε όχι και όχι!
BlackMetal
26-10-2004, 14:55
nekropethamene afou diafoneis mporeis na mou ypodeikseis pio album ton haunted exei tosi poikilia sto yfos ton kommation?
necropethamenos
26-10-2004, 14:56
to 2o. exei tosi. (kai asxetws aftou mou aresei arketa pio poly)
BlackMetal
26-10-2004, 14:59
ok.
katalavaineis oti meta apauto den mporo na paro sta sovara opoiodipote review sou.
necropethamenos
26-10-2004, 15:01
katalavaineis poso mou kostise afto psyxika.
Elpizw na to vrei aurio o aderfos mou sthn salonica. Tha sas pw entypwseis amesws 8)
Stormrider
29-10-2004, 02:59
ntax..
to pira kai egw...
kairo eixa na akousw toso xwsiariko album...
THE HAUNTED !!!!!!!!!
|
|
|
|
|
\/
rincewind2k
29-10-2004, 13:54
xalara eiste zwa oi perissoteroi, to diskaki gamaei. akouste shadows fall. ougk.
The_Painless
29-10-2004, 14:00
@rince: grafe perissotero mh sou gamhsw.
kat, rixtou kwtsA starxidia :D
Starbreaker
30-10-2004, 11:22
8a kanw thn ypervash k 8a kanw ena akoma post. sas xwnei olous to revolver.
Stormrider
30-10-2004, 16:00
Starbreaker to nick sou einai apo soilwork?(an einai apo kei xwnei:P)
tha haunted re mounia!
to All Against All kommataros
Starbreaker
31-10-2004, 17:37
apo priest einai, gi afto k xwnei perissotero. :D
azagthoth680
12-11-2004, 21:23
o dolving spernei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!genika to album einai gamato apo thn arxh os to telos..to riff tou who will decide se kollaei ston toixo!!! :evil: deneinai to mono alla mou exei kollhsei :D
ok
kalytero kai apo to debuto tous einai .-
99
abysmal
all against all
burnt to a shell
nothing right
liquid burns
apisteutes kommatares alla kai ta alla de pane pisw
So when I die, lead my remains into the fire.
So that my soul flies, and I reach the end of the line.
Burnt to a shell...
Right? Nothing. Right? Lets die just a little tonight.
Right? Step out line. Nothing's right!
auta einai \m/
House Of Low Culture
18-04-2005, 18:38
To Debuto tous xynei re Pano.
Ntax gamato afto,alla to Debuto einai sta8mos :)
maresei perissotero apla,den eipa oti den gamaei kai to debuto
alla se sygkrish me ta cd tou xontrou (xontros-era) kammia sxesh,den htan pou8ena
Phantom Duck
18-04-2005, 21:54
Den kserw kata poso einai kalytero ayto apo to s/t, alla o Dolving gamaei ton mpoulh aneta.