Log in

View Full Version : The Legendary Pink Dots 21/11 Gagarin

Kveldssanger
04-10-2004, 00:56
Λοιπόν ρεμάλια, ξεστραβωθείτε και πηγαίνετε να δείτε και κανένα σοβαρό συγκρότημα. Όπως μου είπε ο solo :pink: έρχονται για live οι θεοί. Τιμή εισιτηρίου 25e. Α space between λέμε....

PS. Για να προλάβω κακεντρεχή σχόλια του sympo... Ναι, το ξέρω ότι θα ακυρωθεί το live...

VirusXI
04-10-2004, 03:09
e afou 8a akyrw8ei, no worries =p

Chopped In Half
04-10-2004, 08:33
για θεσσαλονίκη θα ακυρωθεί τίποτα ή μπα;

Kveldssanger
13-10-2004, 21:08
Λοιπόν, η ημερομηνία υπάρχει και στο site του συγκροτήματος... Όσοι πιστοί προσέλθετε... Οι υπόλοιποι μπορείτε να πάτε να δείτε ένα ακόμα Pain of Salvation live....

pitchfork
13-10-2004, 21:22
Gagarin re mounia.
Opoios thelei na mathei mousikh

nothingman
13-10-2004, 22:26
δυο-τρία παραπάνω πραγματάκια γι' αυτούς περικαλώ...
στυλ και καμιά προτεινόμενη κυκλοφορία
ευχαριστώ
:)

Kveldssanger
13-10-2004, 22:29
Είναι λίγο περίεργη υπόθεση... Υπάρχουν από τις αρχές των 80s και χοντρίκα (πολύ χοντρικά όμως) παίζουν κάτι ανάμεσα σε prog/art/electronica και gothic... Έχουν τεράστια δισκογραφία, αλλά από αυτά που έχω ακούσει τα αγαπημένα μου είναι τα All the king's horses, The Maria dimension και Any day now... Για περισσότερα

www.brainwashed.com/lpd (http://www.brainwashed.com/lpd)

spacedyevest83
14-10-2004, 02:45
Prepei na eimai o monos anwmalos pou tha paei pain of salvation thessaloniki stis 20 tou mina kai stis 21 pali pisw gia piano magic+legendary pink dots!

BlackMetal
14-10-2004, 14:13
e siga. yparxoun ki alloi pou theloun na doun pos

pitchfork
17-10-2004, 14:36
Ανώμαλοι πάντως γενικά υπάρχουν πολλοί.
Στάνταρ

HEROnlysIN
20-10-2004, 08:46
see you tHere..

HEROnlysIN
20-10-2004, 08:47
see you tHere..

eeela to diplo post.. loipon gia na mhn paei xameno

anoixte ligo ta matia sas,
http://www.brainwashed.com/common/images/covers/sol28.gif

nysteria kai prionia may be used..

Legendary Pink Dots - From Here You'll Watch The World Go By

Kveldssanger
18-11-2004, 00:05
Άντε, ελάτε λέμε...

HattoriHanzo
18-11-2004, 01:58
Gagarin re mounia.

giati wdeio einai?

pitchfork
18-11-2004, 17:10
Gagarin re mounia.

giati wdeio einai? :cold: :cold: :cold:

Kveldssanger
19-11-2004, 15:39
Σήμερα προμηθεύτηκα και εισιτήριο... Αν έρθει κανένας, see ya there μάλλον...

pitchfork
22-11-2004, 16:59
Λοιπόν έχοντας απογοητευτεί από τους tuxedomoon πρόσφατα, πήγα βασικά για να δω piano magic θεωρώντας πως οι legendary μετά από τόσα χρόνια θα ήταν στο κόσμο τους και θα έπαιζαν "αλλού"
Οι piano magic (για τους οποίους παρεμπιπτόντως πήγανε και όσοι φίλοι και γνωστοί μιλήσαμε) ήταν πραγματικά εκπληκτικοί. Ταξίδι στις χώρες των ονείρων, λυρισμός και πολύ συγκινητική ατμόσφαιρα.
Καταπληκτικοί πραγματικά, έλεγα ότι ήταν από τις καλύτερες φετινές συναυλίες. Μέχρι που βγήκαν οι legendary και τα ισοπέδωσαν όλα.
Τέτοιο πόνο ψυχής και τέτοια παράνοια δεν θυμάμαι τουλάχιστον εγώ να έχω ξαναζήσει.
Σαν να έβγαινε στη σκηνή όλη η τρέλα των πρωίμων virgin prunes και των bauhaus ο Kaspel σε έκανε να τον κοιτάζεις άφωνος ενώ η ένταση αυξάνονταν σταδιακά μέχρι την τελική κορύφωση στο 2ο encore όπου τα σπάσανε όλα κανονικά.
Χαρακτηριστικό είναι ότι στο τέλος των χειροκροτημάτων στα ενδιάμεσα των κομματιών δεν ακουγόταν ούτε ψίθυρος.
Η αίσθηση της απώλειας που με πλημμύρισε όταν τελείωσαν με συγκλονίζει ακόμη. Μάλλον η καλύτερη συναυλία στην Ελλάδα φέτος και πολύ άνετα μάλιστα.
Δεν μπορώ να περιγράψω τι έχασαν όσοι είχαν την ατυχία να μην έρθουν….

Kveldssanger
22-11-2004, 17:27
Βαριέμαι και λίγο πολύ τα είπε ο pitsfork.. Οι Piano Magic πολύ καλύτεροι από ότι περίμενα, οι δε Dots και κυρίως ο Kaspel εμπειρία κανονική... Δυστυχώς δεν είχαν μπασίστα να γαμήσει σπίτια, αλλά οι υπόλοιποι έκαναν ό,τι μπορούσαν :P

regularpaul
22-11-2004, 19:01
O,τι ειπαν τα παιδια.

Εχασα το μισο set των Piano Magic. Οι μπυρες κοστιζουν 5 ευρω (!!!). Ολα τα υπολοιπα ηταν τελεια εχτες.

*Μετα τους Mushrooms την Παρασκευη, εχτες και οι Piano Magic εκλεισαν το set τους με Spacemen 3 - revolution*

pitchfork
22-11-2004, 21:49
....ναι αλλά γάμαγε κανονικά ο σαξοφωνίστας.
Που σε κάποια φάση κατέβηκε κάτω και έκανε βόλτες στο κοινό παίζοντας στη μέση του τραγουδιού...
Θεός πραγματικά.

Kveldssanger
22-11-2004, 21:53
Από τα πνευστά που έπαιζε μόνο το σαξόφωνο αναγνώρισα και το φλάουτο.. Ειδικά αυτό που είχε βγάλει στο τέλος με το κουτί τι διάολο ήταν????

Επίσης καλύτερη στιγμή της συναυλίας (εκτός από το σχεδόν trance σε σημεία 2ο encore), το True Love που ο Kaspel τα έδωσε όλα...

pitchfork
22-11-2004, 22:18
Από τα πνευστά που έπαιζε μόνο το σαξόφωνο αναγνώρισα και το φλάουτο.. Ειδικά αυτό που είχε βγάλει στο τέλος με το κουτί τι διάολο ήταν???? Έλα μου ντες

Επίσης καλύτερη στιγμή της συναυλίας (εκτός από το σχεδόν trance σε σημεία 2ο encore), το True Love που ο Kaspel τα έδωσε όλα... Είναι το αγαπημένο μου κομμάτι από αυτούς anyway Tο έπαιξε πάρα πολυ διαφορετικά όμως, είδες?

Mono
22-11-2004, 22:47
super to xthesino live! that's it

Kveldssanger
23-11-2004, 01:53
Επίσης καλύτερη στιγμή της συναυλίας (εκτός από το σχεδόν trance σε σημεία 2ο encore), το True Love που ο Kaspel τα έδωσε όλα... Είναι το αγαπημένο μου κομμάτι από αυτούς anyway Tο έπαιξε πάρα πολυ διαφορετικά όμως, είδες?

Ναι, το πρόσεξα.. Αρκετά μεγαλύτερη διάρκεια και, μπορώ να πω, ήταν και πιο έντονο από την εκτέλεση του album...