View Full Version : Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!
Mitsmann
28-09-2004, 18:00
Rome: Total WarTM has been released to manufacturing and will be shipping to retailers in North America on Wednesday, September 22. The game will be shipping to retailers in the United Kingdom on Wednesday, September 29 (and should be on sale around the 1st of October). Other release dates will be announced soon.
οι υποδελοιποι παιξτε με τα playmobil σας.
rockavlon
28-09-2004, 19:12
molis teleiwsa to install
Oloi kseroume ti simainei ayto. Antio koinwniki zwi.. :P
Strategy einai? /me entelos uninformed
Einai i 3i sinexeia twn Total War, kai nai einai strategy.
Fantasou ena Turn-based strategy opws to Civilization pou exeis enan xarti me xwres,poleis ktl. mono pou otan ginetai maxi to paixnidi gyrnaei se RTS me full 3D grafika kai kaneis maxes mexri kai me 10000 unit i kathe stratia ( fantasou ena Age Of Empires 2 se full 3D kai me PARA poly strato.)
Episis exei poliorkies polewn,assasinations kai alla polla kaloudia.
A, anefera oti molis to matheis, einai para poli ethistiko? :D
neverdie
30-09-2004, 18:22
tha to paro lian sintomos...
ap oti exo akousei einai pragmatikos "battle emuator"....
exei diavasei kaneis to "i texni tou polemou" ??
ola osa leei to vivlio vriskoun efarmogi sto peixnidi
(eee... ntaks.. ta perissotera toulaxiston)
kamia sxesi me Age of Empires...
tha to paro lian sintomos...
ap oti exo akousei einai pragmatikos "battle emuator"....
exei diavasei kaneis to "i texni tou polemou" ??
ola osa leei to vivlio vriskoun efarmogi sto peixnidi
(eee... ntaks.. ta perissotera toulaxiston)
kamia sxesi me Age of Empires...
E nai kamia sxesi alla eprepe kapws na dwsoume mia idea peri tinos prokeitai se osous den exoun paiksei ta 2 prwta Total War..
A, kai an les gia to Art Of War tou Shun Tzu ( i opws skata grafetai) ayto eixe efarmosthei kyriws sto Shogun ( to 1o Total War apo ta 3 ) mias kai tairiaze sto politismo kai ideologia ekeinis tis epoxis. ( kai sto Medieval kai sto Rome vriskei efarmogi to vivlio apla to Shogun vasizotan panw se ayto kai eixe kai san thema tin mesaiwniki Iapwnia opote..)
Darkling
14-10-2004, 17:08
to agorasa !! Original !! egkatastash argotera kai paw na kaw entelws.......... yeah!
athlia grafika pados to pexnidi...akoma kai sto video stin isagogi :baaa:
Kafroulis
17-10-2004, 03:17
athlia grafika pados to pexnidi...akoma kai sto video stin isagogi :baaa:
ontws :bang: