View Full Version : Ταινίες με θέμα το Βιετνάμ
Kingdom Gone
27-09-2004, 11:25
Epeidi oloi anaferoun twra teleutaia ton Elafokynigo pou xe dwro (sic) to Vima:
Mou rthe sto myalo, poia thewreitai tin kalyteri tainia me thema ton polemo sto vietnam kai giati?
Genika kapoies apo tis kalyteres tainies exoun sxesi me auto to thema (katholou tyxaio imo) opote tha xei endiaferon mia tetoia sygkrisi.
exei ksanaginei paromoio topic http://www.electricrequiem.com/viewtopic.php?t=1996
To Hamburger Hill den exw dei gmt, kata ta alla exw kseskisei otidhpote sxetiko exw vrei.
Full Metal Jacket kai Apocalypse Now gia mena.
k epishs maresei pou sto to Forrest Gump (aptis agaphmenes mou tainies) to pernan arketa xioumoristika.
Kingdom Gone
27-09-2004, 11:49
eksairetiki i paratirisi sou filtate VirusXI, alla to topic emena einai mono gia to vietnam!!!! Grafte eleuthera ti gnwmi sas
oxi re, panw pou ekana edit kai elega thn gnwmh mou =P
EDIT: e na mh to editarw kiauto twra? to post touto egine meta th protroph/upoxwrhsh tou Kingdom Gone meta-dakrywn, na kleidw8ei afou yparxei paromoio - mh to kleidwsete omws, den ein to idio, let it live! :|
1. Apokalypsh Tora
2. Elafokynhgos
3. Full metal Jacket
4. Platoon
5. Goodmorning Vietnam
To Hamburger hill einai mia malakia.
To Hamburger hill einai mia malakia.
De ptooumai, 8elw akomh na to dw. Loukoustroukou LSD kai mpam-mpoum exei? An den exei ok, mlkia 8a nai =P
Carcass_
27-09-2004, 16:46
Platoon panw apo ola. Meta apo auto to ergo, kamia allh tainia den me entupwsiase sthn thematologia ths oso auto.
TRAMPAKOULAS
27-09-2004, 17:03
platoon
apocalypse now
BlackMetal
27-09-2004, 17:35
platoon makran giati perieixe stoixeia kai apo tin paranoia/psyxedeleia tou apocalypse,alla edose kai poly realistiki/omi/pragmatiki eikona tou polemou.
den eida na anaferetai to thin red line pou einai kathara psyxografiko kai exei by far tous kalyterous xaraktires kai poikilia autwn.
to forest gkamp edose se simeia poly kali eikona tou polemou mesa apo ta matia tou mesou/tyxaiou/afeli amerikanou stratioti pou den pire kan xampari ti ekane ekei.
Buddy Lackey
27-09-2004, 17:37
TO "Elafokynhgos" einai apo tis agaphmenes mou tainies genika, mallon omws alles tainies pou anaferthikan einia pio epityxhmenes gia to thema tou Vietnam aysthra. O elafokynhgos, omws eksetazei kai to (arketa) prin kai to (arketa) meta, kai exei idiatero endiaferon. Epishs to "full metal jacket" den to vlepw toso ws "vietnam movie" kathws mou fainetai oti exei allo skopo na eksyphrethsei
Kingdom Gone
27-09-2004, 17:39
den eida na anaferetai to thin red line pou einai kathara psyxografiko kai exei by far tous kalyterous xaraktires kai poikilia autwn.
isws epeidi den exei sxesi me to vietnam? :wink:
TRAMPAKOULAS
27-09-2004, 17:44
to thin red line ektylissetai sto vietnam (kai sthn euruterh perioxh) alla ston 2o pagosmio
BlackMetal
27-09-2004, 18:09
ox nai sorry malakia mou.kai to xo dei kai 2-3 fores :oops:
pantos de nomizo na diafonei kaneis oti tha mporouse na itan tainia gia to vietnam. (i idia akrivos tainia metatopismeni xronika)
TRAMPAKOULAS
27-09-2004, 18:15
nai
pi8anotata 8a borouse
Chopped In Half
27-09-2004, 23:58
platoon για το λόγο που ανέφερε ο trampakoulas.
TRAMPAKOULAS
28-09-2004, 00:02
xairomai pou symfwnoume
AngelOfSorrow
28-09-2004, 22:36
apocalypse now
katwrimos
28-09-2004, 23:41
Me seira protimisis
1 Platoon
2 Full metal Jacket
3 Apocalypse now