View Full Version : Los Natas / Colour Haze
regularpaul
24-09-2004, 20:44
ΟΚ, περιμενα να ετοιμαστει η αφισα για να το ανακοινωσουμε αλλα καθυστερει. Ας εισαστε ενημεροι απο τωρα ωστε να μαζευετε χρηματα καθοτι εχει πεσει πολυ συναυλιακο υλικο εκεινο τον καιρο :lol:
Λοιπον, Los Natas 1 χρονο μετα, ξανα στην Αθηνα. Ο κοσμος που τους ειχε δει ηταν ενθουσιασμενος, οι 3 Αργεντινοι μας ειπαν οτι ηταν μακραν η καλυτερη βραδια της ευρωπαϊκης τους περιοδειας, οποτε ξαναερχονται.
Μαζι τους οι Colour Haze, απο το Μοναχο. Τους ειδα εκει το Σαββατο και ο,τι και να πω θα ειναι λιγο. 3 εκπληκτικοι μουσικοι, βαθια επηρεασμενοι απο τους προγονους τους αλλα και το συγχρονο heavy rock, παιζουν το kraut rock του σημερα.
Σαββατο 27 Νοεμβριου, Αν, 17 ευρω, οι πορτες ανοιγουν στις 10, και οι 2 μπαντες τζαμαρουν ατελειωτα οποτε ετοιμαστειτε για μακρια βραδια 8)
http://www.natasrock.com
http://www.colourhaze.de
Buddy Lackey
24-09-2004, 20:47
oreeeeegia (gia Colour Haze hihi)
Eytyxws ayth th fora den einai ka8hmerinh =)
An telika eh! GGG! \m/
:weed: :spin:
Chopped In Half
24-09-2004, 21:39
οι los natas είναι σε παρόμοιο στυλ με τους colour haze;
regularpaul
24-09-2004, 22:14
Με την εννοια οτι κι οι 2 παιζουν ψυχεδελικο heavy rock, ναι μοιαζουν σαν στυλ.
Eπισης και οι 2 μπαντες σε καποια φαση ηταν κοντα στον ηχο των Kyuss αλλα εδω και 3-4 χρονια, με τις τελευταιες τους κυκλοφοριες εχουν ξεφυγει απο αυτη την ετικετα αποκτωντας το δικο τους προσωπικο υφος.
Εχουν ηχογραφησει και μαζι ενα studio jam αλλα δεν εχει κυκλοφορησει ακομα.
Kalh fash!thn prohgoumenh fora den hksera kan oti epaizan!to ema8a 1 mera meta.Ayth th fora den tous xanw!
regularpaul
24-09-2004, 22:49
Aκου πώς εγινε την προηγουμενη φορα.
Εγω ημουν ακομα φανταρος. Σε μια εξοδο λοιπον μιλουσα με τον κολλητο μου μεσω msn, και μου λεει οτι κανουν περιοδεια οι Natas και να παμε να τους δουμε καπου. Ομως λογω στρατου δεν μπορουσα να φυγω εκτος Ελλαδος, οποτε λεμε για πλακα "και δεν τους φερνουμε εδω?" (αν εξαιρεσεις καποια μικρα live/party που ειχαμε κανει με Ελληνικες μπαντες δεν ειχαμε καμια εμπειρια, μονο πολυ καβλα :lol: )... πλακα στην πλακα, στειλαμε ενα mail, μας απαντησαν οτι υπηρχε εκεινη η Τεταρτη κενη και ξαφνικα βρεθηκαμε να εχουμε 1 βδομαδα στα χερια μας για να οργανωσουμε το live απο την αρχη...
Το live εγινε, πηγε πολυ καλα απο ολες τις πλευρες αλλα υπηρξε πολυς κοσμος σαν εσενα rush, που μας ελεγε εκ των υστερων οτι ουτε καν το ηξερε οτι επαιζαν οι Νatas στην Ελλαδα...
Εγώ πάντως παρευρέθην και ήταν γαμάτα! Αν και είναι νωρίς ακόμη για να πω σίγουρα, θα προσπαθήσω να μην τους χάσω ούτε φέτος. Να μάθουμε και τους Colour Haze....
Apoti exw akousei gia to persino live itan polu kali fasi opote fetos thamai ekei! Kala kaneis kai to les nwitera, na toxoume upopsin...
Inside Charmer
29-09-2004, 20:28
Colour Haze γαμάνε, οπότε θα είμαι εκεί.
Natas δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα, αλλά θα είμαι εκεί...ξανά.
Kingdom Gone
30-09-2004, 07:43
Αν έχω λεφτά εκείνη την εποχή ψήνομαι πολύ να έρθω. και ας μην έχω ακούσει κανένα από τα δύο συγκροτήματα.
regularpaul
13-10-2004, 00:45
http://img.photobucket.com/albums/v90/regularpaul/regular/natashazelord.jpg
Σχεδιο απο τους θεους Malleus (http://www.malleusdelic.com), πινελιες απο πανω απο τον ημιθεο VirusXI.
A, προστεθηκαν και οι Lord 13 στην αρχη του live.
nothingman
13-10-2004, 09:12
από το malleusdelic έχω κλέψει το avatar μου :oops:
εντάξει, οι τύποι γαμάνε
Son Of Otis
13-10-2004, 11:50
Auta einai!!!
Mpravo re Paul na tous xanadoume giati apo perisi den thimame tipota... :roll:
The_Painless
13-10-2004, 17:36
Πόσο θα ήθελα να ήμουν εκεί... :|
regularpaul
26-11-2004, 14:27
Mια μερα πριν το live, ενα shameless-plug-bump θα μου το επιτρεψετε, ε?
Αν ολα πανε καλα με πτησεις, soundcheck κλπ, γυρω στις 10-10.30 ανεβαινουν οι Λορδοι και αρχιζει το party. Μην το χασετε :D
http://www.monolith.gr/nowayout/NatasAthens2004poster.jpg
οποιος θελει να ακουσει την φωνη του υπογραφοντος να προπαγανδιζει το live: http://www.monolith.gr/nowayout/natas-colourhaze-radiospot.mp3. Το εχει πετυχει αληθεια στο ραδιο (rock fm, εν λευκω) καποιος?
Mitsmann
26-11-2004, 17:34
Μεσα στο πλαισιο του "με ψησανε τα ER φιλαρακια μου και παω σε συναυλια που δεν εχω ακουσει τιποτα απο κανενα band" αυριο στο ΑΝ θα με δειτε και μενα.... Θα παιξει καταναλώση μεγαλου αριθμου μπυρας και μετα θα τα σπασουμε........
Buddy Lackey
26-11-2004, 18:40
eyge mits
wraia tha xei poly kai kalo kosmo to live
Kveldssanger
26-11-2004, 18:41
Ε ναι, αφού θα μαι και γω...
nothingman
26-11-2004, 23:34
Πρέπει να βγάλω κομπιουτεράκια να δω αν μου βγαίνουν τα λεφτά και για τους Natas... με Hermano, Detroit Cobras, Machine Head και Paradise Lost μέχρι τον επόμενο μισθό, πρέπει να κάνουμε επιλογές
Κοίτα να δεις που φτάσαμε, να μην προλαβαίνουμε να πηγαίνουμε σε όλες τις καλές συναυλίες :?
ah twra mou r8e oti o typos apo C.Haze exei kai thn Electrohash recs (http://www.elektrohasch.de) opote logika 8a xei kai poly merch... as proetoimas8oume =|
Buddy Lackey
28-11-2004, 04:57
Lord 13 - ok (koinws den trellenomai alla den mporw na pw kai kati arnhtiko)
Colour Haze - kai gamw, me synephran apolytws kai den katalava(me) gia pote perasan 2 wres.
Los Natas - mallon to antitheto. Kourash. O Savvas me kalouse kai h synexeia stis maseles mou
p.s. twra pou akouw kai to cd twn colour haze - den akougotan h fwnh tou sto live, mlkia giati maresei poly
Kveldssanger
28-11-2004, 05:11
Τα ίδια πάνω κάτω.. Οι Lord 13 σταθερά καλοί, τους έχουμε δει αρκετές φορές πλεον και ξέρουμε τι να περιμένουμε... Δε νομίζω ότι απογοήτευσαν κανένα.. Έπαιξαν και ένα καινούριο κομμάτι...
Colour Haze απλά θεοί.. Γάμησαν κανονικά, μας άφησαν με τα μυαλά στους τοίχους και το σαγόνι στο πάτωμα... Χύμα όποτε έπρεπε, δεμένοι σε τρομερό βαθμό, με κάτι συνθέσεις που σε αφήνουν μαλάκα και δε σε κάνουν να βαρεθείς ούτε μετά από 5, 10, 20 λεπτά... Και μια διασκευή στο American Woman στο τέλος για να κλεισει το δύωρο όργιο...
Οι Los Natas δε παλεύονται με τίποτα όμως... Οι συνθέσεις τους, έτσι όπως τις παρουσιάζουν στα live δεν έχουν καμιά δομή, είναι χύμα αλλά αντί να σε πορώνουν σε κουράζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό... Είχαν και προβλήματα με τον ήχο και γενικά η φάση δε βοήθησε... Μετά από 1,5 ώρα αποχωρήσαμε και λόγω κούρασης...
Mitsmann
28-11-2004, 09:50
Λιγα λογια για τη συναυλια.....
Κατα τις 9 ημουν τοσο λιωμα απ την κουραση που δεν πηγα.....
ειμαι ο προδοτακος του Βαιρους.
Αυτα.
Mits ΦΛΩΡΕ. Kseroume kai oi 2 ti h8eles na apofygeis.
opws ta eipan, hlpiza oti fetos savvato de 8a fugw nwritera alla de paleyotan. sta sintia einai kalyteroi, live prepei na xeis ta katallhla efodia gianasaresoun.
oi Colour Haze omws.... Peace Brothers And Sisters! :hippy: :dfinger:
regularpaul
28-11-2004, 20:22
Πολυ χαιρομαι που απο παντου ακουω/διαβαζω τοσο καλα λογια για τους Γερμανους που δεν ηταν τοσο γνωστοι στην Ελλαδα. Και οι Colour Haze ειναι ενθουσιασμενοι απο την ανταποκριση του κοσμου και ηταν το μεγαλυτερο κοινο που εχουν δει σε live τους.
Οι Lord 13 ειναι γνωστο οτι αποτελουν το κολλημα μας και μου αρεσαν πολυ χτες.
Οι Natas ειχαν προβλημα ηχου στην αρχη, υπηρχαν στιγμες που απογειωνονταν αλλα και στιγμες που κουραζαν αρκετα. Γενικοτερα, τα επαιξαν τα περισσοτερα κομματια τους πολυ διαφορετικα απο ο,τι στους δισκους, full στην παραμορφωση.
Thanks σε οσους ηρθατε. Αν αντεχει καποιος σε 2η συνεχομενη, ατελειωτη ψυχεδελεια, τα λεμε στους Acid Mothers Temple αποψε.
ηταν το μεγαλυτερο κοινο που εχουν δει σε live τους.
sto fest sth Germania posoi hsastan dhladhs? :roll:
Πρώτη φορά μου συμβαίνει να έχω χορτάσει τόσο με το support group που να μην με χαλάει η κακή αποδοση του headliner
Ευγε στους colourhaze! Σπείρανε! Drums, Μπάσο απλά θεοί. Έτσι πρέπει να παίζεται το stoner...
Oi Natas δυστυχώς ήταν χειρότεροι από πέρισυ και τα συνεχόμενα ανεβοκατεβάσματα στο tempo τους με κούρασαν. Αποχώρησα 3-4 τραγούδια μετά το Planeta Solitario. Είχαν κάποιες πολύ καλές στιγμές εκεί κοντά. Αλλά κατάφεραν και διώξανε το μισό club!!!
Anyway. no hard feelings, και να μας ξανάρθουνε.....Συνολικά ήταν αξιομνημόνευτη βραδιά. Αποκτήσαμε και cd aki και είμαστε χαρούμενοι
k mia Colour Haze.
http://www.goographix.com/temp/colourhaze01.jpg
re moloko mpanti oses evgales esy vghkan kounhmenes =p