PDA

View Full Version : Που παίζετε;

Lethargica
24-09-2004, 13:33
Σε καφέ, σε μαγαζιά, σε σπίτια, σε συλλόγους... :?: :?: :?:

Ξεκίνησα σε παρείστικο party, κατέληξα να παίζω Live σε Fantasy Shop, κάποιες καφετέριες μας φιλοξένησαν άααααααααααπειρες φορές, και πλέον παίζω και στον έσπαιρο...

u?

Ingolemo
24-09-2004, 13:36
Synhthws spiti mou 'h se kapoio allo spiti, merikes fores se kafe, an kai to apofeugoume.

Lethargica
24-09-2004, 13:41
Synhthws spiti mou 'h se kapoio allo spiti, merikes fores se kafe, an kai to apofeugoume.

Τα καφέ είναι λίγο περίεργη φάση γενικά... Να μην ενοχλείς, αλλά και να μην ενοχλείσαι... Να μπορείς να κάτσεις όση ώρα γουστάρεις με αυτό που παρείγγηλες στην αρχή... Να έχεις χώρο... Να ακούς και να ακούγεσαι... κτλ

Kain
24-09-2004, 13:45
Στο σπίτι κάποιου απο τα party members. Mostly στο δικό μας(Mine & Wbrb's) και καμιά φορά στου beat the meatles.

Harbinger of Death
24-09-2004, 17:47
Σπίτι. Έχει πολλά πλεονεκτήματα:

1) δικός σου χώρος, τον κάνεις ό,τι θες (και να φέρεις κανένα κερί για τη μέση του δωματίου, δε θα σου πει κανείς τπτ)
2) δεν ενοχλείς κανέναν
3) μπορείς να πάρεις φαί
4) βάζεις ό,τι μουσική θες
5) ακόμα και στις ακραίες καταστάσεις της session δε χρειάζεται να σηκωθείς και να φωνάξεις "ο δράκος ανοίγει το στόμα του και σε κάνει στάχτη με μια ριπή φωτιάς!!!" ανάμεσα σε αγνώστους

Το ζήτημα είναι να βρεις πράματα να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα. Εγώ θα ήθελα μια μέρα να παίξω σε δωμάτιο με τοίχους ενισχυμένους με ξύλο, πάνω σε ένα από αυτά τα παλιά ξύλινα σκαλιστά τραπέζια, με κόκκινο βελούδινο τραπεζομάντηλο και πολυέλαιο με κεριά... :roll: (talk about weird...)

One_Winged_Angel
24-09-2004, 21:18
stin toualeta monos mou

One_Winged_Angel
24-09-2004, 21:27
pera apo tin plaka,to kirio sistatiko einai i diathesi...
exw paiksei session se goodys,sto darkside(kallithea),se spitia(tou kane, tou beat the meagles,to diko mou ktl..)paraligo se mia paralia, k exei tixei na kanoume kai ena mikro session stis eisodo mias polikatikias...
to kalitero vevaia einai enas xoros me xamili mousiki(oxi px to dadaist,an kai exei wraia atmosfera gia ravenloft) k etsi wste na einai anetos xoris na exei pragmata pou apospane tin prosoxi.. pera apo ekei meraki kai simetoxi apo paixtes kai dm gia mia dimiourgia atmosferas k ola einai mia xara...oso gia kastro...ama vrite kanena proxeiro peite kai emena

Lethargica
25-09-2004, 13:04
Σπίτι. Έχει πολλά πλεονεκτήματα:
Το ζήτημα είναι να βρεις πράματα να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα. Εγώ θα ήθελα μια μέρα να παίξω σε δωμάτιο με τοίχους ενισχυμένους με ξύλο, πάνω σε ένα από αυτά τα παλιά ξύλινα σκαλιστά τραπέζια, με κόκκινο βελούδινο τραπεζομάντηλο και πολυέλαιο με κεριά... :roll: (talk about weird...)

Έχεις δοκιμάσει να παίξεις Live Vampire κάτω από αυτές τις συνθήκες;; Ακόμα κι αν δεν έχεις τη super-duper διακόσμιση, κάνεις το κατά δύναμη για να νιώσεις πραγματικά in-game και να έρθεις πιο κοντά σε αυτά τα πλάσματα. http://www5.domaindlx.com/kijutsu/images/smilies/grin0000.gif

Kain
25-09-2004, 13:27
Εγώ όταν παίζω Vampire φοράω πλαστικούς κυνόδοντες απο εκείνους που έδιναν στα δρακουλίνια παλιά και νιώθω πολύ In game!!!!!

Lethargica
25-09-2004, 13:34
Εγώ όταν παίζω Vampire φοράω πλαστικούς κυνόδοντες απο εκείνους που έδιναν στα δρακουλίνια παλιά και νιώθω πολύ In game!!!!!

Παίζεις κάπου live vamp?? 'Η σε tabletop?

Kain
25-09-2004, 13:35
Ποιός είπε οτι "παίζω" ? :wink:

Lethargica
25-09-2004, 13:44
Α... είναι σοβαρή η κατάσταση δηλαδή... :shock:
Τι θες στο topic αυτό τότε;; Ε;; Ε;;

btw, υπάρχει κανείς εδώ που να παίζει σε Fantasy Shop;;

Deggial
25-09-2004, 14:02
Στο σπίτι του Ingolemου ή άλλων. Έχω κάνει GM και σε καφετέρια, αλλά είμασταν σχετικά απομωνομένοι και λειτούργησε καλά. LARPs ain't my cup of tea.

Harbinger of Death
25-09-2004, 14:13
Ούτε εγώ παίζω Vampire :|

Silverwing
26-09-2004, 02:24
Σπίτι rulz.

freak brother
26-09-2004, 03:31
sta hondos center

Kingdom Gone
26-09-2004, 03:35
se ksena spitia gia tzampa fai/pioto kai gia na min symazeuw/katharizw egw meta
ki oxi mono rpg, genika protimw ta ksena spitia gia tous parapanw logous.

Kain
26-09-2004, 13:37
sta hondos center

Παράξενο,θα έβαζα στοίχημα πως παίζεις στο ΠΙΚΠΑ.

MoRmEnGiL
26-09-2004, 13:51

well said :P

Harbinger of Death
26-09-2004, 14:51

well said :P

and well done. Δεν τα λέει θεωρητικά! :)