PDA

View Full Version : Blackfield -Blackfield

sephiroth
23-09-2004, 00:58
Kataplhktikos diskos. Filoi twn Porcupine proselthete! Ta kommatia einai prosegmena mexri teleutaias leptomereias, oi melwdies sou menoun sto mualo amesws, genika mia omorfia sketh. Sunistatai anepifulakta.

The Butcher
23-09-2004, 01:00
skase tha paw na to parw next week. apo ta samples fantazei opws prepei...

sephiroth
23-09-2004, 19:50
Egw skaw, esu parto. Einai opws prepei.

freak brother
23-09-2004, 21:28
letfield gamane

Godfath3r
02-10-2004, 15:28
http://briefcase.pathfinder.gr/download/Godfath3r/25507/322020/0/Blackfield.jpg

Toν αγόρασα χθές το, δίσκο.Εννοείται πώς παίζει ακατάπαυστα...Πολύ ωραία μουσική και ό,τι πρέπει για την εποχή!!!Ταξιδιάρικες (λιγότερο απο αυτές των PT) μελωδίες και ένα ζεστό-μελαγχολικό-φθινοπωρινό κλίμα να επικρατεί σε όλο τον δίσκο.

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ακόμα κάποιο κομμάτι...Ίσως το "Blackfield" το οποίο είχα ακούσει πρίν αγοράσω τον δίσκο.(είναι πολύ ωραίο το video clip του)Τα κομμάτια είναι αρκετά "ραδιοφωνικά" σε διάρκεια(δηλαδή μικρά), κάτι που όμως δεν με ενόχλησε.

Για την φωνή του Wilson, τι να πώ?Το ίδιο feeling με τις δουλειές των PT...H ενωρχήτρωση δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο (κιθάρες, φωνητικά, μπάσο, πιάνο).Τα περισσότερα τραγούδια κυμαίνονται στο ίδιο ύφος εκτός απο το "Cloudy Now" και το "Open Mind" που έχουν κάποια μικρά ξεσπάσματα!

Με λίγα λόγια τον έχω καταευχαριστη8εί τον δίσκο...
Στο "Pain" o Geffen είναι αυτός που τραγουδάει?

StationEleven
02-10-2004, 16:03
eida to s/t video xtes sto mad tyxaia kai gamhse

morphine
02-10-2004, 20:27
θα σας βοηθήσω εγώ να ξεχωρίσετε τραγούδι. Ρain λοιπόν! \m/

Στο "Pain" o Geffen είναι αυτός που τραγουδάει?

μάλλον, αφού δεν είναι ο wilson..

Godfath3r
03-10-2004, 00:17
Nαί, όντως το Pain ξεχωρίζει απο τα υπόλοιπα κομμάτια...

StationEleven, ωραίο βιντεάκι.Μου θύμισε ένα εξώφυλλο απο δίσκο των Pink Floyd...Που δείχνει κάποιον να κάθεται, και δίπλα του ένα κάδρο που δείχνει αυτόν να κάθεται κ.ο.κ.Δεν μου έρχετε ο τίτλος (δεν έχω το cd γαμώτο)

The Butcher
03-10-2004, 00:20
ummagumma

Godfath3r
03-10-2004, 00:41
ummagumma
And that means????

Kveldssanger
03-10-2004, 00:41
StationEleven, ωραίο βιντεάκι.Μου θύμισε ένα εξώφυλλο απο δίσκο των Pink Floyd...Που δείχνει κάποιον να κάθεται, και δίπλα του ένα κάδρο που δείχνει αυτόν να κάθεται κ.ο.κ.Δεν μου έρχετε ο τίτλος (δεν έχω το cd γαμώτο)

Godfath3r
03-10-2004, 00:45
Nαί σωστά, έτσι λέγεται ο δίσκος...!!!!(αλήθεια, τι σημαίνει?)

daydreamer
16-10-2004, 17:29
Το video γαμάει, το τραγούδι γαμάει, ο Wilson γαμάει (μεταφορικά, αλλά i guess και κυριολεκτικά, too!).

Seph έχεις τέτοιο διαμάντι και σε μας δεν λες τίποτις ε?

Kingryche
17-10-2004, 02:32
Super douleia apo enan ipervolika talantouxo mousiko.
Ola ta kommatia einai kala.Tsita melagxolia,oti pepei gia aftin tin periodo...
Ap'oti akouw paei poli kala kai emporika me mainstream stathmous na rixnoun proothisi.Akougetai perissotero pantws ap'oti exoun akoustoi oi Porcupine Tree.Pantou xwmenoi einai aftoi oi Evraioi...

The_Painless
24-10-2004, 02:26
Catchy σε σχέση με PT ε.
Aviv μορφή.... κάτι μου θυμίζει έντονα η φωνή. Ειδικά στο Pain. Could it be Placebo?
Αύριο-μεθαύριο θα το ακούσω προσεκτικά.

nothingman
29-10-2004, 23:59
το πήρα και 'γω
πιο χαλαρή μορφή των PT μου φαίνονται, θα επανέλθω όταν με το καλό το ακούσω αρκετές φορές ακόμα
σε γενικές γραμμές πάντως με αρέσει

Godfath3r
10-11-2004, 00:28
Nαι, μπορεί να χαρακτηριστεί και έτσι "Πιο χαλαρή μορφή των PT"... :D
Η αλήθεια είναι οτι τα κομμάτια είναι αρκετά "ραδιοφωνικά" γιαυτό και ακούγονται πολύ.Έχω πετύχει το κομμάτι σε redfm και rockfm.Όχι οτι με χαλάει βέβαια...Άντε να δούμε και τον Wilson live...

Catchy σε σχέση με PT ε.
Aviv μορφή.... κάτι μου θυμίζει έντονα η φωνή. Ειδικά στο Pain. Could it be Placebo?
Αύριο-μεθαύριο θα το ακούσω προσεκτικά.
Εμένα μου θυμίζει Poets of the fall.

Amnesiac.
25-11-2004, 00:44
exei kommatares.

Dragonlord
28-08-2005, 12:38
Είναι απίστευτο. It's official.

jimid
28-08-2005, 17:38
It's official???? :shock:

:happyjump:

Exoume lag h mou fainetai? :P

Dragonlord
28-08-2005, 19:27
:spin:
Το είχα ακούσει λίγο και όταν είχε βγει αλλά αυτές τις μέρες το *πρόσεξα*. We're a fucked up generation.

Neue regel
31-08-2005, 03:38
Eprepe na prosekseis kai tin synavlioula 21 iouli!
Wilson ola ta lefta! Morfi!

the hole in me..i cannot reach..

Ontws fucked up generation gamw tin poutana mou. Kologenia. Kata diaolou pame. It's cloudy now. Pesta re thee

House Of Low Culture
31-08-2005, 03:39
maresi pwli to omwneimo.

Neue regel
31-08-2005, 04:32
Gia gomena einai. Fingertips. ktl.
She wants to stay and talk all day kai pipes.
Theiko kommataki pantws.an kai toses fores pou to xei paiksei to Mad to xa skatovarethei se mia fasi.
Btw M'ayto mpikan lykavito.
Paiksan open mind,blackfield,glow,lullaby,cloudy now,hello,hole in k ena kainourio track (Epidemic lto lene to grapsa bootleg-ia)

hello hello hellooooooo is it gonna last.....? skata did last

Meyaleleth
31-08-2005, 11:40
Ontws fucked up generation gamw tin poutana mou. Kologenia. Kata diaolou pame. It's cloudy now. Pesta re thee

Darkling
31-08-2005, 11:52
Χμ, live, ηταν πιο βαρετοι και απο τον Μιλτο Πασχαλιδη...

jimid
31-08-2005, 12:17
:shock:

Amousos!

Meyaleleth
31-08-2005, 12:20

enw oi VDGG e? ......

BLiTzER
31-08-2005, 12:32
Vasika to eixa se mp3 edo kai ligo kairo alla den ekana kan ton kopo. Eh loipon ton ekana afou eida ayto to thread kai kapou leei.

Blackfield kai Pain ta spane m/_

Kveldssanger
31-08-2005, 13:38

Δεν ξέρω πόσο βαρετό θεωρείς τον Μίλτο Πασχαλίδη, αλλά live ήταν πιο βαρετοί και από τη βαρεμάρα την ίδια.

jimid
31-08-2005, 13:41
Sas aresoun ta kommatia tous?

Vasiki proypothesi gia na goustareis sto live.

Me tetoia mousiki den mporousan na kanoun aneleito xentmpangkingk.

Kveldssanger
31-08-2005, 13:44
Μα ναι... Και έλεγα τι μου έλειπε από το live? Το ανελεειτο headbanging.. Τωρα εξηγούνται όλα!!! To γεγονός ότι τα κομμάτια ήταν όλα, τα ίδια νυσταλέα και ανέμπνευστα μελό τραγουδάκια της σειράς δεν έπαιξε κανένα ρόλο.

jimid
31-08-2005, 13:47
Nai.

Gia plaka ta eipa ta peri xentmpangkingk. Den xreiazetai na to pw nomizw.

An den sou aresoun ta tragoudia den exei sxesi me tin skiniki parousia omws. Auto to lew giati auto nomiza oti ennoouses me to proigoumeno post sou.

Tin apopsi sou gia ta kommatia den ti sxoliazw.... :P

Kveldssanger
31-08-2005, 13:48
Όχι η σκηνική τους παρουσία μια χαρά ήταν. Η μουσική ήταν το πρόβλημα.

cloud
31-08-2005, 14:20
To γεγονός ότι τα κομμάτια ήταν όλα, τα ίδια νυσταλέα και ανέμπνευστα μελό τραγουδάκια της σειράς

αυτό είναι αλήθεια.
δίσκος που βαριέσαι πάρα πολύ γρήγορα.

The Butcher
31-08-2005, 15:19
diskos pou eksypiretei apsoga to skopo tou lew egw.

k ta tragoudia den einai anempneysta (kveld :x ).-

Neue regel
02-09-2005, 05:39
Όχι η σκηνική τους παρουσία μια χαρά ήταν. Η μουσική ήταν το πρόβλημα.
Ίσως δεν εχεις εντρυφήσει στον κόσμο του Wilson, περίεργο για Ulver-ά.
Μάλλον πρέπει να αρχίσεις ανάστροφα με Porcupine ώστε να εκτιμήσεις μια πιο pop εκδοχή τους.
Τα κομμάτια του album ένα κι ένα, checkαρε το παλι.

Και η μουσική του είναι σε σημεία υπερκαταθλιπτική άρα θεική.

Btw Η εισαγωγή του Glow ανατριχίλα. Kαι ο Ισραηλινός έδεσε πολύ καλα με το δίσκο.

Kveldssanger
02-09-2005, 11:31
Ναι, ναι, αυτό φταίει. Πάω να ξανακούσω το Blackfield μπας και κατανοήσω το μεγαλείο των συνθέσεων. Εξάλλου πότε να μάθουμε και εμείς οι άμοιροι μπλακμεταλλάδες τους Porcupine Tree? Πάλι καλά που είναι οι Opeth και μάθαμε και τον Wilson!!!!!!

Τώρα τι ακριβώς σχέση έχει ο "κόσμος του Wilson" και κατ' επέκταση οι Blackfield με τους Ulver (σκάστε, δεν εννοώ ποιοτικά) δεν έχω καταλάβει βέβαια.

carheart
02-09-2005, 11:48
aaaa den exeis dikio giagia!

Dragonlord
02-09-2005, 16:18
Ναι, ναι, αυτό φταίει. Πάω να ξανακούσω το Blackfield μπας και κατανοήσω το μεγαλείο των συνθέσεων. Εξάλλου πότε να μάθουμε και εμείς οι άμοιροι μπλακμεταλλάδες τους Porcupine Tree? Πάλι καλά που είναι οι Opeth και μάθαμε και τον Wilson!!!!!!

You need to find Buddha again.

Godfath3r
03-09-2005, 20:45
Gia gomena einai. Fingertips. ktl.
She wants to stay and talk all day kai pipes.
Theiko kommataki pantws.an kai toses fores pou to xei paiksei to Mad to xa skatovarethei se mia fasi.
Btw M'ayto mpikan lykavito.
Paiksan open mind,blackfield,glow,lullaby,cloudy now,hello,hole in k ena kainourio track (Epidemic lto lene to grapsa bootleg-ia)

hello hello hellooooooo is it gonna last.....? skata did last
Aυτό το bootlegaki πως θα γίνει να μας το δώσεις?

Neue regel
04-09-2005, 08:15
steile pm aderfe kai ta vriskoume.

Kveld egw poiotika ennousa. Alla kai pali gousta einai ayta mporei na min sou ekatse san akousma.

Darkling
04-09-2005, 10:31
Αν δε κανω λαθος παντως, εγω ειπα οτι LIVE ηταν πιο βαρετοι κι απο παιχνιδι ΠΑΟ στο Champios League επι Μαρκαριαν.

Δεν ειπα οτι σωνει και καλα δε μ αρεσει ο δισκος.