PDA

View Full Version : Tha kobate ta mallia sas gia na min mpeite fylaki 20 meres?

eyeamflesch
22-09-2004, 20:49
Idou i ypothesi: exete dikastirio to opoio paizei na sas katadikasei. An koFsete ta mallia sas kai pate clean-cut kai xamiloblepousoi yparxei i pithanotita na sas ti xarisei o dikastis. Yparxei omws kai i pithanotita na mpeite fylaki koyremenoi. Ti tha kamate?

katwrimos
22-09-2004, 20:50
ego ekopsa ta malia mou pou ta eixa 5 xronia makria epidi mou to eipe i gomena :D

jimid
22-09-2004, 20:54
...

@eyeamflesch

Kofta! Meta lerwnetai to poiniko mitrwo sou kai gamietai to sympan. Mpleksimo kai den aksizei.

PS Steile ena sms otan ksanakateveis kentro gia ekeina ta cd pou legame. thx! :)

Deggial
22-09-2004, 20:55
ego ekopsa ta malia mou pou ta eixa 5 xronia makria epidi mou to eipe i gomena :D

*γκουχ* μουνόδουλος *γκουχ*

ManWhoSoldTheWorld
22-09-2004, 20:58
iparxei filakisi 20 imerwn?

katwrimos
22-09-2004, 21:01

:roll:

Dragonlord
22-09-2004, 21:03
20 μέρες δε μπορείς να την εξαγοράσεις;Ή δεν παίζουν λεφτά;Ξέρω'γω πάντως,σε αυτή τη φάση προσωπικά ίσως και να το έκανα γιατί ούτως ή άλλως θα γίνει κάποια στιγμή,το πολύ σε 3 χρόνια (τα έχω καμιά εφταετία ήδη και τα έχω ψιλο"χορτάσει") αλλά από την άλλη ΙΣΩΣ και να έχει ενδιαφέρον σαν εμπειρία.Αν δε σε γαμάνε δηλαδή στο ξύλο ή κανονικά στη φυλακή δε θα με πολυπείραζε να περάσω μερικές μέρες μέσα για μια φορά στη ζωή μου.Dunno.

ManWhoSoldTheWorld
22-09-2004, 21:06
wraia ta les dragonlord , tha lerwnes etsi gia tin empiria to poiniko sou mirtwo?

Dragonlord
22-09-2004, 21:08
Εξαρτάται,αν υπολόγιζα πως αυτό θα μου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον θα το σκεφτόμουν περισσότερο.Αλλά αν δεν τα καταφέρω να γίνω δημόσιος υπάλληλος μάλλον θα γίνω ελεύθερος επαγγελματίας,οπότε ναι στ'αρχίδια μου.

katwrimos
22-09-2004, 21:10
episis iparxei i elpida sto melon i EE na mas kanei politismeni xora kai na min grafetai sto piniko mitroo 20hmeri filakisi

BLiTzER
22-09-2004, 21:19

.

Epishs exo na po oti de tha kova gia kanenan kai tpt ta mallia mou, akoma ki an eixa kanonisei rantevou gia kourema apo monos mou mia vdomada meta. Kai ta afhno apo to '97.

WoTaN
22-09-2004, 21:21
Mallon oxi...

:roll:
:rofl:

katwrimos
22-09-2004, 21:22
ntaks. Osoi apo sas den tha kovate ta malia sas logo gomenas, apla den exete vrei mia kopela san ti diki mou :pink:

Chopped In Half
22-09-2004, 21:23
φασιστόμουτρο;

Dragonlord
22-09-2004, 21:23
που να μη μας θέλει όπως είμαστε; :(

eyeamflesch
22-09-2004, 21:47
Apantiste stin erwtisi. Ama sas rwtousa ama tha pidiosastan me antra tha mou proteinate kapoia sygkekrimeni marka bazelinis?

aggelhs_rwxamhs
22-09-2004, 21:51
Oi antres koyreyontai monoi toys me thn psilh.

ManWhoSoldTheWorld
22-09-2004, 21:52
egw gia na apofigw tis 20 meres filakis nai.

Deggial
22-09-2004, 21:53
Δε θα δεχόμουν να αλλάξω την εμφάνιση ή τη συμπεριφορά μου μόνο και μόνο για να λάβω την αποδοχή ενός συγκεκριμένου ατόμου ή κοινωνικού συνόλου. Είτε αυτός είναι δικαστής είτε η κοπέλα μου. Είναι θέμα σεβασμού προς τον εαυτό μου.

eyeamflesch
22-09-2004, 21:55
Δε θα δεχόμουν να αλλάξω την εμφάνιση ή τη συμπεριφορά μου μόνο και μόνο για να λάβω την αποδοχή ενός συγκεκριμένου ατόμου ή κοινωνικού συνόλου. Είτε αυτός είναι δικαστής είτε η κοπέλα μου. Είναι θέμα σεβασμού προς τον εαυτό μου.

Ama se pidousan kamia ntouzina kratoumenoi tha klwnizotan katholou o sebasmos pou aneferes?

Deggial
22-09-2004, 22:02
Η υποστήριξη των ηθικών αξιών (τις οποίες θέτω στον εαυτό μου) έχουν μεγαλύτερη θέση ακόμη κι απ'τη ζωή μου. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω πως δίνεται κάποιο είδος νοήματος στην ανθρώπινη ύπαρξη.

Dragonlord
22-09-2004, 22:14
Και μάλιστα όχι μόνο στη δική σου,αλλά θα δινόταν νόημα και στην ύπαρξη της ντουζίνας που θα είχε τη χαρά!

Deggial
22-09-2004, 22:24
Και μάλιστα όχι μόνο στη δική σου,αλλά θα δινόταν νόημα και στην ύπαρξη της ντουζίνας που θα είχε τη χαρά!

:P :P

Kingdom Gone
22-09-2004, 22:50
Egw den tha ta kova, eidika an auto den me eksasfalizei outws i allws oti den tha mpw stin pseirou. Etsi lew twra dld, den kserw ti tha ginotan an mou synevaine pragamatika. :?

Harbinger of Death
22-09-2004, 22:55

Ama se pidousan kamia ntouzina kratoumenoi tha klwnizotan katholou o sebasmos pou aneferes?

Αν σε έβαζαν μέσα για είκοσι μέρες θα ήταν κάτι αμελητέο. Άρα, θα εξαγοραζόταν εύκολα, άρα δε θα πήγαινες.

Έστω ότι πήγαινες, νομίζω ότι μια εικοσαήμερη κράτηση δεν εκτίεται στον Κορυδαλλό με όλα τα καμένα χαρτιά που γαμάνε ό,τι βρουν μπροστά τους επειδή έχουν να δουν γυναίκαι 15 χρόνια και δε θα δουν για άλλα τόσα τουλάχιστον. Οπότε δε νομίζω ότι παίζει.

Kingdom Gone
22-09-2004, 22:58
Meta lerwnetai to poiniko mitrwo sou kai gamietai to sympan. Mpleksimo kai den aksizei.

freak brother
22-09-2004, 23:03
to poiniko mhtrwo isxuei mono otan thes na doulepseis se dhmosia yphresia apoti xerw.. dld me liga logia sta arxidia sou
prwton
deuteron
ennoeitai oti tha ta kova.. edw ta kopsa xwris logo giati variomoun :p

Kingdom Gone
22-09-2004, 23:08
esy kala ekanes kai ta ekopses giati isoun xalia m' auta, ta xoume ksanapei.
o yurushakos omws exei mia xara malli.

OrioN
22-09-2004, 23:47
to poiniko mhtrwo isxuei mono otan thes na doulepseis se dhmosia yphresia apoti xerw.. dld me liga logia sta arxidia sou

lathos...
sou zhtane genikotera...

epishs O,TI EIPE O Deggial + file monos sou to les oti den einai sigouro tpt. opote kai apo thn 'praktikh' apopsi den eksasfalizeis tpt...

eyeamflesch
23-09-2004, 00:30

Αν σε έβαζαν μέσα για είκοσι μέρες θα ήταν κάτι αμελητέο. Άρα, θα εξαγοραζόταν εύκολα, άρα δε θα πήγαινες.

Έστω ότι πήγαινες, νομίζω ότι μια εικοσαήμερη κράτηση δεν εκτίεται στον Κορυδαλλό με όλα τα καμένα χαρτιά που γαμάνε ό,τι βρουν μπροστά τους επειδή έχουν να δουν γυναίκαι 15 χρόνια και δε θα δουν για άλλα τόσα τουλάχιστον. Οπότε δε νομίζω ότι παίζει.

Se stelnoun se opoia fylaki exei thesi Diabata, Korydallos, Komotini...

@kingdom tallaksa ta mallia mou

Kingdom Gone
23-09-2004, 00:34
post pic plz

WoTaN
23-09-2004, 00:54
ntaks. Osoi apo sas den tha kovate ta malia sas logo gomenas, apla den exete vrei mia kopela san ti diki mou :pink:
Etsi allazei to prama :P

Dunadan Ranger
23-09-2004, 01:39
kofta

atom_smasher
23-09-2004, 01:57
katwrime malakia sou.polu pathhtiko.egw koureuomai se kana mhna,maximum.,feugw fantaros noemvrh kai thelw na koureutw e3w hrema kai wraia-na frikarw kai na to apolausw.paranoia e?.8 xronia kai ta exw alla tha mou leipsoun.den to kanw epeidh to thelw.alla stratos.xestika gia tis 20 meres fulakh twra.alla otan eisai mesa 20 meres metrane polu.gia auto na dw kapoion pou tha to kanei kai meta na mou pei oti ok "xestika pou den eida thn kopela mou h eixa na mou ta prhzoun 20 meres klp".allwstte opoiso exei ta kotsia 3anafhnei.eg skopeuw.an kai tha mai poio wraios me konto.xestika.na pan na gamhthoun oels oi karries pou mou lene oti tha mou katsoun an koureutw.poutanes.xic

Solo Carriera
23-09-2004, 01:58
όχι.

V0lcaN0
23-09-2004, 02:10
kai ton poutso mou mh sou pw....

freak brother
23-09-2004, 02:54
Etsi allazei to prama :P
xaxaxaxaxaxaxa

egw den tha lega pote se mia gkomena na kanei kati panw tis ama thn goustara pantws.. :D

Kingdom Gone
23-09-2004, 02:55
alla tha tis eleges na kaneis esy kati panw tis

freak brother
23-09-2004, 02:57
alla tha tis eleges na kaneis esy kati panw tis

panta

eyeamflesch
23-09-2004, 08:14
post pic plz

Den exw.

morgana
23-09-2004, 10:14
aiamfles agori mou an yparxei estw kai ena mikro pososto na leitourgisei yper sou KOUREPSOU...
min akous pou sou lene ' den kourevomai gia kanenan kai gia tpt' malakies einai ayta kai to ksereis. de prokeitai gia gkomena h gia goneis..

oso malakia kai na einai to olo thema - oti diladi tha koitaksoun tin eksoteriki emfanisi kai oxi to poios eftege h oxi - den yparxei logos na mpeis se tetoio louki gia trixes...

malia einai kai ksanamakrainoun..
to idio cute tha eisai pantws me konta :pink:

pitchfork
23-09-2004, 10:33
aiamfles agori mou an yparxei estw kai ena mikro pososto na leitourgisei yper sou KOUREPSOU...
min akous pou sou lene ' den kourevomai gia kanenan kai gia tpt' malakies einai ayta kai to ksereis. de prokeitai gia gkomena h gia goneis..

oso malakia kai na einai to olo thema - oti diladi tha koitaksoun tin eksoteriki emfanisi kai oxi to poios eftege h oxi - den yparxei logos na mpeis se tetoio louki gia trixes...

to idio cute tha eisai pantws me konta :pink: εσύ θα τά κοβες?

Ama se pidousan kamia ntouzina kratoumenoi tha klwnizotan katholou o sebasmos pou aneferes? eyeamflesh μια ερώτηση. Θεωρείς τον εαυτό σου μεταλλά?

ego ekopsa ta malia mou pou ta eixa 5 xronia makria epidi mou to eipe i gomena :D Η φωτογραφία σου πρέπει να σταλεί στον Μπαμπινιώτη για να μπει στο λεξικό του δίπλα στην λέξη "φλώρος"
Με το συμπάθειο. :)

RagSoul
23-09-2004, 10:39
Apokleietai na to kana an eixa. :?
Siga ti einai 20 meres? :D :twisted:
:midfinger:

Mitsmann
23-09-2004, 10:52
Πιτσφυτιλη αλλη μια φορα μη γραφεις παπαριες και μη το παιζεις σκληρος αντρας με τα προβληματα των αλλων. Παω στοιχημα οτι αν ηταν φυλακη ή κουρειο θα ειχες γινει Ακτιβ Μεμπερ χερκατ σε dt.

Eyeamflesch λατρεια η αποψη μου ειναι απολυτα ιδια με Μοργκανα. Αν ειναι να τον πιεις κουρεψου.

Οποιος αλλος πει οτι δε τρεχει μια να πας φυλακη για κανα 20ημερο οσο δεν εισαι "φλωρος" που κουρευτηκε ειναι πραγματικα βλαμμενος.

Πιτσφυτιλη εχεις φαει με το κουταλι τα κελια ε?

_UnHoLyMaRtYr_
23-09-2004, 10:53

to idio cute tha eisai pantws me konta :pink: εσύ θα τά κοβες?

Ama se pidousan kamia ntouzina kratoumenoi tha klwnizotan katholou o sebasmos pou aneferes? eyeamflesh μια ερώτηση. Θεωρείς τον εαυτό σου μεταλλά?

:worship: :shock:
epsaxna meres na ksanadiabasw kati tetoio apo sena, mou xes leipsei :)
o palios kalos pitsfork.

Mitsmann
23-09-2004, 10:54
:worship: :shock:
epsaxna meres na ksanadiabasw kati tetoio apo sena, mou xes leipsei :)
o palios kalos pitsfork.

αυτο.

psychotron
23-09-2004, 10:55
o,ti eipan h morgy ki o mits.

dead
23-09-2004, 10:56
wraia ta les dragonlord , tha lerwnes etsi gia tin empiria to poiniko sou mirtwo?

enoite. ase pou ine gamo tis faseis.

highly recommended

Raven Lord
23-09-2004, 11:13
κατ'αρχήν δε χρειάζεται να κόψεις μαλλιά... ένα κόντρα ξύρισμα να γυαλίζει το μάγουλο, κυριλέ ντύσιμο και δεμένα τα μαλλιά νομίζω είναι μια "αξιοπρεπής" εμφάνιση για το δικαστήριο. σκέψου να έκοβες το μαλλί και να έσκαγες μύτη με μούσια και βερμούδα. πάλι δε θα κατάφερνες τίποτα. τώρα για 20 μέρες νομίζω ότι δεν τις εκτίεις ποτέ... στάνταρ θα είναι εξαγοράσιμες ή / και με αναστολή (δεν τα ξέρω και καλά τα νομικίστικα) και αν κρίνω από την πιθανή ποινή στη χειρότερη περίπτωση πρόκειται για πλημέλλειμα (ή πώς διάολο γράφεται) το οποίο παραγράφεται μετά από 5(?) χρόνια... δεν έχουμε κανα δικηγόρο στο er ρε παιδιά να μη λέμε και ανακρίβειες?

τώρα αν μου έλεγε γκόμενα να τα κόψω θα την έστελνα (μου έχει τύχει ανάλογη περίπτωση...) 8)

Mitsmann
23-09-2004, 11:19
αν αυτα που λεει ο Ρεηβ-εν ισχυουν, ειμαι μαζι του και διαμορφωνω αναλογα την αποψη μου.

Αλλα μαθε στανταρ. Επαναλαμβανω οτι δεν παιζουμε με αυτα.

psychotron
23-09-2004, 11:22
τώρα αν μου έλεγε γκόμενα να τα κόψω θα την έστελνα (μου έχει τύχει ανάλογη περίπτωση...) 8)
axaxaxa ki emena. elpizw na mh th legane Barbara e? :?

:D

Raven Lord
23-09-2004, 11:23
axaxaxa ki emena. elpizw na mh th legane Barbara e? :?

:D

καλά αν τύχαινε κι αυτό, τι να πω μετά? :lol:

Raven Lord
23-09-2004, 11:24
Επαναλαμβανω οτι δεν παιζουμε με αυτα.

ε ναι ρε... ούτε μία μέρα μέσα. αν μπεις, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα βγείς :?

Mitsmann
23-09-2004, 11:26
Επαναλαμβανω οτι δεν παιζουμε με αυτα.

ε ναι ρε... ούτε μία μέρα μέσα. αν μπεις, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα βγείς :?

Στον γκασμα τον πυτσφυτιλη πες τα.

pitchfork
23-09-2004, 11:34
αν αυτα που λεει ο Ρεηβ-εν ισχυουν, ειμαι μαζι του και διαμορφωνω αναλογα την αποψη μου.

Αλλα μαθε στανταρ. Επαναλαμβανω οτι δεν παιζουμε με αυτα.
slourp slourp

Btw μήπως σε κούρεψε ποτέ η γκόμενά σου και μετά σε παράτησε?

Mitsmann
23-09-2004, 12:07
Καλα οτι γλυφω τον Ρεηβ-εν γιατι ειναι εξεχον μελος του φορουμ και θελω να νιωσω ομοιος του ειναι γνωστο εδω και μηνες.

Πρωτα με παρατησε και μετα κουρευτηκα.

Σοβαρα τωρα βρες αλλο θεμα να γραψεις μαλακιες. Οταν ο αλλος σου λεει οτι παιζει να παει φυλακη, το να το παιζεις σκληρος μακρυμαλλης μεταλλας (που αυτοματα σε υποβιβαζει σε τρισμεγιστο καραγκιοζη ) ειναι τουλαχιστον γραφικο.

Αλλα εισαι ο Πιτσφυτιλης και ολα αυτα ειναι κατανοητα.

Raven Lord
23-09-2004, 12:23
Καλα οτι γλυφω τον Ρεηβ-εν γιατι ειναι εξεχον μελος του φορουμ και θελω να νιωσω ομοιος του ειναι γνωστο εδω και μηνες.

συνέχισε έτσι και μπορεί να φας τίποτα από τα ψίχουλα που μου πέφτουν :P

Mitsmann
23-09-2004, 12:25
την αλλη τεταρτη φερε και την κατουρημενη ποδια σου ε.

Raven Lord
23-09-2004, 12:27
οk μετά από αυτό θα σε χαιρετάω όταν σε βλέπω έξω... τυχερέ!

καλά καλά :offtopic:

eyeamflesch
23-09-2004, 13:01

Prin liges meres elega ston Ghoul oti thakoba asyzititi ta mallia mou gia na dw Floyd live.

eyeamflesch
23-09-2004, 13:04
Mi mou dinete nomikies symboyles, de nomizw na nomizete oti enw paizei na mpw fylaki kathomai kai zitw nomikies symboyles sto er.

@ravenlord Exw tzibes.

Mitsmann
23-09-2004, 13:11

Prin liges meres elega ston Ghoul oti thakoba asyzititi ta mallia mou gia na dw Floyd live.

/πιτσφυτιλης μοουντ

Ου ρε φλωρε.

/πιτσφυτιλης μοουντ οφφ

Arzachel
23-09-2004, 13:43
[zER]Epishs exo na po oti de tha kova gia kanenan kai tpt ta mallia mou, akoma ki an eixa kanonisei rantevou gia kourema apo monos mou mia vdomada meta. Kai ta afhno apo to '97.

:headbang2:

Raven Lord
23-09-2004, 14:03
@ravenlord Exw tzibes.

το ξέρω, αλλά νόμιζα ότι μιλούσες γενικά...

τις τζίβες ούτως ή άλλως θα τις κόψεις, αργά ή γρήγορα

pitchfork
23-09-2004, 15:41
Λοιπόν άκουσε φίλε μητσάκο γτ είσαι πιτσιρικάς και δεν ξέρεις.
Δεν το έπαιξα όλα αυτά που λες. Κι εγώ εξάλλου έχω κοντά μαλλιά (δυστυχώς) - κουρεύτηκα όταν πήγα φαντάρος και δεν μπόρεσα μετά λόγω δουλειάς κλπ να τα ξαναφήσω. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα ήθελα να αφήσω.
Το ότι το θέμα στην βάση της συζήτησής του είναι γελοίο (σχεδόν όσο και εσύ) είναι νομίζω αυτονόητο. Δεν νομίζω κανείς από το ιαρ να νομίζει ότι ο αειαμφλές θα πάει στη ψειρού. Μην λέμε μαλακίες δλδ σας παρακαλώ. Έλεος. Τι θα μπορούσε να κάνει δλδ ο άνθρωπος, ξέρεις πόσοι έχουν κάνει πράγματα και θαύματα και είναι ελεύθεροι?
Στα λέω για να τρέξεις να προλάβεις το κούριερ με το οποίο του έστειλες την κούτα με τα τσιγάρα.
Εκτός αν νομίζεις ότι υπάρχει νόμος με τον οποίο να απαγορεύονται τα μακριά μαλλιά ή ακόμη χειρότερο να πιστεύεις ότι το αν θα πας φυλακή θα το κρίνει το δικαστήριο από το μέγεθος των μαλλιών σου.
Στα δικαστήρια άλλα είναι αυτά που μετράνε που δεν είναι του παρόντος να σου εξηγώ (aka variemai).
Εγώ μίλησα λοιπόν πάνω στο βαθύτερο νόημα του τόπικ.
Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι πρέπει μόλις σου πει η γκόμενά σου κουρέψου για να σε παρουσιάσω στους γονείς και τη κοινωνία κλπ πρέπει να τρέχεις στα κουρεία και τα κομμωτήρια ok - γνώμη σου, δεν έχω αντίρρηση. Την σέβομαι απλά σου λέω ότι είσαι φλώρος.
Ελπίζω να κατάλαβες και να μην με κουράσεις περισσότερο πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Kain
23-09-2004, 15:55
ξέρεις πόσοι έχουν κάνει πράγματα και θαύματα και είναι ελεύθεροι?

Εγώ ξέρω για έναν που έκανε πράγματα και θαύματα και τον σταυρώσαν.

Mitsmann
23-09-2004, 16:00
Ειπες λοιπονες την αποψη σου η οποια κυμαινεται σε ενα χαρουμενο ουτοπιστικα ομορφο και δικαιο πλαισιο (ιδιως εκει που νομιζεις οτι στα δικαστηρια π.χ. δε θα "εκοβαν" φατσες ή γενικα,)
ο Αηαμφλες λοιπονες ανυσηχει (εστω λιγο) για αυτο. Για το αν μπορει να μπλεξει με οποιοδηποτε τροπο. Το οτι εγω πιστευω αν θα παει η οχι για μενα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια. Εκανε μια ερωτηση, εκανα μια απαντηση, η οποια αν θυμασαι λεει οτι ΑΝ υπαρχει περιπτωση να μπλεξει ας τα κοψει.

Το οτι εσυ δεν αναλυεις ποτε την ετσι κι αλλιως παραμυθενια αποψη σου παρα μονο στο προηγουμενο ποστ δε φταιει κανεις αλλος να χαρακτηρισει ηλιθια τα οσα εγραφες.

Αντε τωρα παω να παιξω με τα πλαιημομπιλ μου. το βραδυ εχω ραντεβου με τους αλλους φλωρους.

BLiTzER
23-09-2004, 16:02

Ok epeidh fanhke kapos :P.

Me liga logia, ennoousa oti an einai na kopseis ta mallia sou, tha ta kopseis me thn paramikrh aformh kai meta tha les stous filous sou "ta varethika" (:P). An pragmatika goustareis ayto pou kaneis/exeis/eisai, DE tha ta kopseis. Fylakes, gkomenes ktl einai dikaiologies me thinks.

pitchfork
23-09-2004, 16:27
Ειπες λοιπονες την αποψη σου η οποια κυμαινεται σε ενα χαρουμενο ουτοπιστικα ομορφο και δικαιο πλαισιο (ιδιως εκει που νομιζεις οτι στα δικαστηρια π.χ. δε θα "εκοβαν" φατσες ή γενικα,)
ο Αηαμφλες λοιπονες ανυσηχει (εστω λιγο) για αυτο. Για το αν μπορει να μπλεξει με οποιοδηποτε τροπο. Το οτι εγω πιστευω αν θα παει η οχι για μενα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια. Εκανε μια ερωτηση, εκανα μια απαντηση, η οποια αν θυμασαι λεει οτι ΑΝ υπαρχει περιπτωση να μπλεξει ας τα κοψει.

Το οτι εσυ δεν αναλυεις ποτε την ετσι κι αλλιως παραμυθενια αποψη σου παρα μονο στο προηγουμενο ποστ δε φταιει κανεις αλλος να χαρακτηρισει ηλιθια τα οσα εγραφες.

Αντε τωρα παω να παιξω με τα πλαιημομπιλ μου. το βραδυ εχω ραντεβου με τους αλλους φλωρους.
Νομίζω ότι συνεννοηθήκαμε. Σ ευχαριστώ. :)
Ειλικρινά.

AngelOfSorrow
23-09-2004, 16:47
oxi

eyeamflesch
23-09-2004, 17:48
@ravenlord Exw tzibes.

το ξέρω, αλλά νόμιζα ότι μιλούσες γενικά...

τις τζίβες ούτως ή άλλως θα τις κόψεις, αργά ή γρήγορα

Kai ta makria ta mallia ta ta koFseis to idio gligora i arga. To thema einai na ta kopteis epeidis gousterneis.

Raven Lord
23-09-2004, 17:50
Kai ta makria ta mallia ta ta koFseis to idio gligora i arga. To thema einai na ta kopteis epeidis gousterneis.

αν δεν ήταν ο στρατός στη μέση δε νομίζω να τα'κοβα... :?

Meyaleleth
23-09-2004, 17:50

ORSE

eyeamflesch
23-09-2004, 17:53
Λοιπόν άκουσε φίλε μητσάκο γτ είσαι πιτσιρικάς και δεν ξέρεις.
Δεν το έπαιξα όλα αυτά που λες. Κι εγώ εξάλλου έχω κοντά μαλλιά (δυστυχώς) - κουρεύτηκα όταν πήγα φαντάρος και δεν μπόρεσα μετά λόγω δουλειάς κλπ να τα ξαναφήσω. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα ήθελα να αφήσω.
Το ότι το θέμα στην βάση της συζήτησής του είναι γελοίο (σχεδόν όσο και εσύ) είναι νομίζω αυτονόητο. Δεν νομίζω κανείς από το ιαρ να νομίζει ότι ο αειαμφλές θα πάει στη ψειρού. Μην λέμε μαλακίες δλδ σας παρακαλώ. Έλεος. Τι θα μπορούσε να κάνει δλδ ο άνθρωπος, ξέρεις πόσοι έχουν κάνει πράγματα και θαύματα και είναι ελεύθεροι?
Στα λέω για να τρέξεις να προλάβεις το κούριερ με το οποίο του έστειλες την κούτα με τα τσιγάρα.
Εκτός αν νομίζεις ότι υπάρχει νόμος με τον οποίο να απαγορεύονται τα μακριά μαλλιά ή ακόμη χειρότερο να πιστεύεις ότι το αν θα πας φυλακή θα το κρίνει το δικαστήριο από το μέγεθος των μαλλιών σου.
Στα δικαστήρια άλλα είναι αυτά που μετράνε που δεν είναι του παρόντος να σου εξηγώ (aka variemai).
Εγώ μίλησα λοιπόν πάνω στο βαθύτερο νόημα του τόπικ.
Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι πρέπει μόλις σου πει η γκόμενά σου κουρέψου για να σε παρουσιάσω στους γονείς και τη κοινωνία κλπ πρέπει να τρέχεις στα κουρεία και τα κομμωτήρια ok - γνώμη σου, δεν έχω αντίρρηση. Την σέβομαι απλά σου λέω ότι είσαι φλώρος.
Ελπίζω να κατάλαβες και να μην με κουράσεις περισσότερο πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Ta bold einai apodeiksi tou oti o kathenas mas zeis se diaforetikies pragmatikotites, saFtes pou den kseroume gia kapoia themata kai i thewroume dedomeno pws leitourgan me ti dikia mas (i isws kai tin koini) logiki i apla ypothetoume kai saFtes pou mathame ti symbainei gia ta idia themata kai stin arxi me ekpliksi kai sti synexeia me aplo kynizmo skeFtomaste to poso paralogi einai i sygkekrimeni pragmatikotita.

morgana
23-09-2004, 17:59
re mi dinetai simasia se ayta pou leei o pitsfork

aytos exei epaggelma oti tou les na sou leei (akoma kai an symfonei mazi sou) TO ENTELWS ANTITHETO etsi giati tou aresei MA ENTELWS OMWS na pigainei kontra stous allous

:)

Kingdom Gone
23-09-2004, 18:02

kai egw xwris 2i skepsi
exw arxisei na ta variemai edw pou ta leme :|

eyeamflesch
23-09-2004, 18:08

kai egw xwris 2i skepsi
exw arxisei na ta variemai edw pou ta leme :|

Ki egw, giaFto kai tallaksa.

Ghoul
23-09-2004, 18:46

:dfinger:
ennoeitai kegw.
on topic skepsou th lysh tou Raven Lord (nomizw autos to eipe) na pas clean-cut kai kyrile ntymenos.. Pantws mh deineis shmasia... trixes einai eksallou, se merika xronia tha tis exeis pisw;p
pantws h alitheia einai oti allo na pareis thn apofash monos sou ki allo na se "anagkasoun". ekei peismwneis. :evil:

Kingdom Gone
23-09-2004, 18:48
safestati apopsi

Ghoul
23-09-2004, 19:06
:)

FIXXXER
23-09-2004, 19:29

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Ego tosa pou einai tha ta xuriza kiolas ama goustareis. Pantos gia na apantiso sovara, nai tha koureuopoutsa. E sorry, tha koureuomouna.

atom_smasher
24-09-2004, 01:43
gia dikasthrio milagate re?egw nomiza strato.tespa.oxi eimai me ton raven.clean cutt kai kurile.oxi na mhn ta kopseis.
a kai o blitzer eipe kati kai sumfwnhsa mazi tou.kairo exei na sumvei auto.

BlackMetal
24-09-2004, 01:44
ego pantos tha kova kai to poulaki mou gia na paei fylaki o aiemfles

Mitsmann
24-09-2004, 01:49
xaxaxaaxxaxaxa

freak brother
24-09-2004, 04:19
[zER]Epishs exo na po oti de tha kova gia kanenan kai tpt ta mallia mou, akoma ki an eixa kanonisei rantevou gia kourema apo monos mou mia vdomada meta. Kai ta afhno apo to '97.

XEBI METAL XERSTAILLLLLLL

marianna2525
24-09-2004, 11:54

Δεν νομίζω να απαιτούσαν ποτέ οι Pink Floyd κοντοκουρεμένους οπαδούς στις συναυλίες τους, οι ίδιοι είχαν αρκετά μακριά μαλλιά στα νιάτα τους.

Επί του προκειμένου τώρα, για ποιο αδίκημα κατηγορείσαι;
Αν σε κατηγορούν για σατανισμό, πήγαινε με λουκ καλού χριστιανόπουλου. :P
Πάντως η αξιοπρεπής εμφάνιση μετράει σε ένα δικαστήριο.
'Εχω μπλέξει στο παρελθόν με δικαστήρια, αστικά και ποινικά, για τροχαία ατυχήματα, οπότε με ένα καλό κουστουμάκι-ταγιεράκι, συν την γνωστή επαγγελματική μου ιδιότητα (ναι, την ανέφερα για προφανείς λόγους), όχι μόνο κέρδιζα την υπόθεση (στην οποία είχα δίκιο), αλλά έβλεπα από την αρχή σεβασμό στο άτομό μου από τις δικαστικές αρχές.
Δυστυχώς αυτή είναι η κοινωνία μας, δεν χρειάζεται να ξεπουλήσει κανείς την ιδεολογία του, απλά να κάνει στοιχειώδεις συμβιβασμούς για το συμφέρον του.

snakebite
24-09-2004, 12:09
Δεν νομίζω κανείς από το ιαρ να νομίζει ότι ο αειαμφλές θα πάει στη ψειρού. Μην λέμε μαλακίες δλδ σας παρακαλώ. Έλεος. Τι θα μπορούσε να κάνει δλδ ο άνθρωπος, ξέρεις πόσοι έχουν κάνει πράγματα και θαύματα και είναι ελεύθεροι?
................
Στα δικαστήρια άλλα είναι αυτά που μετράνε που δεν είναι του παρόντος
.......

exeis parei xampari pou zeis tosa xronia????
edw exoune paei fylakh gia pio geloia pragmata pou den einai tou parontos na sou pw(aka variemai)......

eye kane oti thes esy kai oti se fwtisei to kefali sou giati an akouseis kapoion edw mesa kai meta vgei t anapodo tha einai xeirotera.

pitchfork
24-09-2004, 15:36
φτου ρε γαμώτο ο σνέηκμπάιτ θα του ανοίξει τα μάτια και θα τη γλιτώσει τη στενή ο αειαμφλες....

Επί του προκειμένου (επειδή δεν έχω όρεξη για μπινελίκια):

Έχω πετύχει σε δικαστήρια όπου με στέλνουν κατά καιρούς για κλήσεις που δεν πληρώνω ποτέ να βλέπω τι γίνεται. Ποιοι δλδ αθωόνονται και ποιοι όχι για τα πράγματα αυτά όταν όλοι πάνω κάτω λένε (λέμε) τις ίδιες μαλακίες. Anyway η άποψή μου είναι ότι αυτό που μετράει με σειρά είναι
α) να έχεις δίκιο
β) να έχεις στοιχεία - μάρτυρες που να το αποδεικνύουν
γ) να είναι σε καλή μέρα ο/η δικαστής
δ) να δείχνεις ειλικρινής και αθώος (πάρα πολύ σημαντικό αυτό)
....
ω) να έχεις κοντά μαλλιά.

Ρε αειαμφλες έχεις πάει σε δικηγόρο και σου είπε ότι υπάρχει 1 στο εκατομμύριο να φας φυλακή μη εξαγοράσιμη?

snakebite
24-09-2004, 16:08
:moutza: :pingpong:
se varethika.pes kai thn klassiki malakia me ta epixeirimata mpas k niwseis kalytera

pitchfork
24-09-2004, 16:13
ξέχασα να πω ότι δεν χρειάζομαι επιχειρήματα για να αποδείξω το αυτονόητο

eyeamflesch
24-09-2004, 16:16

Δεν νομίζω να απαιτούσαν ποτέ οι Pink Floyd κοντοκουρεμένους οπαδούς στις συναυλίες τους, οι ίδιοι είχαν αρκετά μακριά μαλλιά στα νιάτα τους.

Επί του προκειμένου τώρα, για ποιο αδίκημα κατηγορείσαι;
Αν σε κατηγορούν για σατανισμό, πήγαινε με λουκ καλού χριστιανόπουλου. :P
Πάντως η αξιοπρεπής εμφάνιση μετράει σε ένα δικαστήριο.
'Εχω μπλέξει στο παρελθόν με δικαστήρια, αστικά και ποινικά, για τροχαία ατυχήματα, οπότε με ένα καλό κουστουμάκι-ταγιεράκι, συν την γνωστή επαγγελματική μου ιδιότητα (ναι, την ανέφερα για προφανείς λόγους), όχι μόνο κέρδιζα την υπόθεση (στην οποία είχα δίκιο), αλλά έβλεπα από την αρχή σεβασμό στο άτομό μου από τις δικαστικές αρχές.
Δυστυχώς αυτή είναι η κοινωνία μας, δεν χρειάζεται να ξεπουλήσει κανείς την ιδεολογία του, απλά να κάνει στοιχειώδεις συμβιβασμούς για το συμφέρον του.

Exw idi niwsei apo prwto xeri to oti i aksoiprepis synantisi metraei sto dikastirio. Anyway, an itan na faw 50 xronia de tha skeFtomane na mi symbibastw, twra omws einai mia epilogi.