PDA

View Full Version : SEMIC STAINS in GREECE ATTACKS

The_Emperor
15-09-2004, 05:31
Epitelous kykloforei h syllogh h opoia diafhmizetai apo to hammah...me ellhnikes mpantes apo olh thn ellada...Tha einai diplo cd kai anameno ki egw na to dw...Edw mesa tha einai kai ena kommati apo tis afenties mas (Semic Stains) kai to prwto mas cd me titlo Sworn to Silence. Elpizo to cd na einai se kalh syskeyasia kai kyriws kalh timh...

Opoios tyxon endiaferetai gia toys Semic as riksei mia matia sto site mas
http://www.metalprovider.com/semicstains/
An kai o stratos mas efere poly pisw pisteuw oti twra mporoume na paroume pali mpros, etoimazoume nea kommatia ta opoia kata th gnomh moy einai se poly anwtero epipedo apo ayta toy demo enw elpizo poly syntoma na ta poume me kapoious apo esas apo konta se kapoio live ;)

TheHeartcollector
15-09-2004, 15:45
Anamenoume loipon.Bravo pados pou kataferate kai bikate stin sulogi,sto sworn to silence demo spernei :P

P.S.Billy kouragio sto strato!

WoTaN
16-09-2004, 15:36
Boreis na anafereis groups kai kommatia poy tha exei auti i sullogi genika?

ManWhoSoldTheWorld
16-09-2004, 18:57
Sorry pou kanw diafimisi mesa apo to diko sou topic alla tha tan lame na anoiksw paroimio thread, alla exw na pw oti stin idia sillogi tha nai kai oi Acid Baby me to kommati Stonedaze. tnx.

The_Emperor
16-09-2004, 20:58
kanena problhma sto na diafhmiseis th mpanta sou agori mou! allwste oloi ellhnikh skhnh eimaste!!
wotan dystyxws den thymamai tis mpantes...Prin arketous mhnes ena paliotero teyxos toy hammah eixe anakoinwsei tis mpantes oi opoies symmetexoun alla to teyxos ayto den to exw edw sth monada mazi moy gia na sou pw...Epishs epeidh gnwrizw oti akous pio "paradosiako" metal den ksero poses mpantes kinoyntai se ayto to xwro gia na dw kata poso h syllogh tha se endiaferei. H entypwsh mou pantws einai oti ta perissotera group prepei na anhkoun se pio akraious xwrous. Ypotithetai oti tha eprepe na laboume ki emeis mia kopia alla akomh tipota...Pisteyw pantws na exei kapoies plhrofories gia tis mpantes
Egw pantws anypomonw na akousw ta 2 cd perissotero gia na dw ti ginetai sthn Ellada ayton ton kairo...

WoTaN
17-09-2004, 02:27
Den exw kamia idea gia to poia groups tha sumetexoun sauti ti sullogi.Giauto rwtisa.Apla gnwrizw oti kapoia stigmi tha vgei to cd.Anyway an matheis kati rixto.

BLiTzER
17-09-2004, 23:44
Ok grapste lathos :P

chris_boss
18-09-2004, 00:42
????

S-11
13-01-2005, 15:02
paidia ti paizei me to site kai de leitourgei?
an exete allo url plz peite to na kanw update ta links mou

The Nerd
13-01-2005, 16:49
Eimai o monos poy diavase semen stains?

katwrimos
13-01-2005, 17:05
Eimai o monos poy diavase semen stains?

nai

S-11
06-02-2005, 01:08
paidia ti paizei me to site kai de leitourgei?
an exete allo url plz peite to na kanw update ta links mou

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

enitharmon
06-02-2005, 03:45
se kana mina tha anevei to kainourio site

chris_boss
07-02-2005, 12:00
thanks eni