View Full Version : rockavlos: oi papa roach antigrafoun tous Iron Meinten
necropethamenos
13-09-2004, 08:51
http://www.electricrequiem.com/viewtopi ... 763#189763 (http://www.electricrequiem.com/viewtopic.php?p=189763#189763)
4o post.
:bang:
Ramshackle Man
13-09-2004, 10:42
Tora giati ekanes esi post enos allou thread dio kainouria thread se dio diaforetika sections... Toso poli sokaristikes, afou idia ine ta gamimena riff. Tespa.
Den antigrafun tous Maiden (toulahiston ohi eskemena) alla sorry to break it to you ine bandoula tis seiras (kai malista poli tis seiras), pu kai na ithelan na grayoun ena prototipo kai pragmatika kalo kommati den tha mporusan. Tous eida live otan iha kanei to hitaki tous (Last Resort kai mlkies) kai itan to pio athlio live EVER, kiriolektika waste of money (me ihe travixei enas filos), epaixan 45 lepta ola ki ola me (!!!) ta misa tragudia na ine diaskeves (?!?!?). Mehri kai to support sigrotima tous prepei na ihe paixei perissotero... :D An den itan kanena MTV i kamia poliethniki na tous "sproxei" siga na min tous ixere kaneis... Megali banda!!!
Mastropos
13-09-2004, 11:15
kai diaskebazoun Michael Jackson me epirroes apo to Powerslave
"Smooth aces high criminal":loco:
necropethamenos
13-09-2004, 11:28
Tora giati ekanes esi post enos allou thread dio kainouria thread se dio diaforetika sections... Toso poli sokaristikes,
nai.
afou idia ine ta gamimena riff.
oxi. diavase tin apantisi mou s'ekeino to topic.
Den antigrafun tous Maiden
pali kala.
(toulahiston ohi eskemena)
a diladi MI ESKEMMENA exoun TRELLES OMOIOTITES e?
alla sorry to break it to you ine bandoula tis seiras (kai malista poli tis seiras), pu kai na ithelan na grayoun ena prototipo kai pragmatika kalo kommati den tha mporusan. Tous eida live otan iha kanei to hitaki tous (Last Resort kai mlkies) kai itan to pio athlio live EVER, kiriolektika waste of money (me ihe travixei enas filos), epaixan 45 lepta ola ki ola me (!!!) ta misa tragudia na ine diaskeves (?!?!?). Mehri kai to support sigrotima tous prepei na ihe paixei perissotero... :D
ok edw einai oti goustarei o kathenas kai ti tou kanei entypwsi kai ti oxi. gia mena den einai tis seiras alla de simainei oti den prepei na einai kai gia sena. Gia to live den exw idea.
pantws osoi exoun milisei mexri stigmis gia aftous exoun akousei to poly poly ton prwto disko tous. fovera kritiria diladi gia mpanta me 3 apo daftous.
An den itan kanena MTV i kamia poliethniki na tous "sproxei" siga na min tous ixere kaneis... Megali banda!!!
we'll never know. To oti kanane aisthisi me to last resort de nomizw na min to thymasai omws. Kai nai, itan prwtotypo tote pou vgike. Ektos an genikefseis se styl "siga to prwtotypo, kai oi mordred paizan rap metal" opote de mporw na apantisw kati se toso isxyra epixeirimata.
to megali i mikri den exei kai tosi simasia pantws. ama sou aresei, sou aresei.
e.......ok
ti na kanoun ta paidia? einai toso prototupoi pou ola tous ta cd einai san na akous 1 tragoudi kai to xeirotero ola tous ta cd einai idia.
opote sungrish me t parapanw den einai toso tragiko pou antigrafoun Maiden
necropethamenos
13-09-2004, 12:39
e.......ok
ti na kanoun ta paidia? einai toso prototupoi pou ola tous ta cd einai san na akous 1 tragoudi kai to xeirotero ola tous ta cd einai idia.
profanws to infest pou einai panw-katw enas nu diskos einai idio me to lovehatetragedy pou einai enas panw-katw rock diskos.
trello dikio.
kata ta alla on topic? diladi asxeta an den sou aresoun, pisteveis oti antigrafoun tous maiden?
Panoramix_Miraculix
13-09-2004, 13:19
oso antigrafei maiden to 50% tis metal skinis...
EDIT: kai epeidh eiste gay kai de 8a katalavete ennow oxi, den antigrafoun. allo (entonh) epirroh kai allo antigrafh. me tin idia logiki kai oi CoF antigrafoun maiden (o prwtos pou 8a pei oti ontws antigrafoun einai gay), kai oi Blind Guardian antigrafoun Queen klp klp.
skata, ena vinteo eixa dei kai to kommati htan h pio a8lia antigrafh tou all-time-classic riff tou Hallowed Be Thy Name. Ntroph.
kata ta alla einai apta nu pou de mou kanoun tziz, poly boyband.
skata, ena vinteo eixa dei kai to kommati htan h pio a8lia antigrafh tou all-time-classic riff tou Hallowed Be Thy Name. Ntroph.
To Last Resort ennoeis mallon. BTW kai o Hammet eixe pei oti to riff tou tragoudiou autou einai rip off apo to hallowed.
necropethamenos
13-09-2004, 15:29
To Last Resort ennoeis mallon. BTW kai o Hammet eixe pei oti to riff tou tragoudiou autou einai rip off apo to hallowed.
ok afto to riff (afti i texnotropia vasika mias kai den einai akrivws idio riff) exei xrisimopoiithei TRELLA apo apeira souidika sygkrotimata. ekei den to thewrei kaneis antigrafi i otidipote. einai apla ena thema pou thymizei maiden.
TWRA APO TIN ALLI NA LES OTI ANTIGRAFOUN TOUS MAIDEN EINAI TRAVIGMENO DE NOMIZEIS?!
KAI EPITELOUS AS MILISEI KAPOIOS EXONTAS AKOUSEI TOUS DISKOUS TOUS!!!!!
rockavlon
13-09-2004, 15:42
giati eipe kanenas oti ta misa souidika death tis seiras tou gothemporgk eidika einai periophs ? GTP kavala einai. poly karbon.
necropethamenos
13-09-2004, 15:58
giati eipe kanenas oti ta misa souidika death tis seiras tou gothemporgk eidika einai periophs ? GTP kavala einai. poly karbon.
ma to na paikseis ENA riff pou na moiazei me kapoio allo gnwsto riff den einai antigrafi!!!!!!!
ELEOS!!!!!
EIDIKA otan paizeis ALLOU eidous mousiki. ALLOU EIDOUS? Pws tha peis oti ena souidodeth sygkrotima antigrafei tous maiden OTAN PAIZEI STIN 2PLI TAXYTITA ME KAFRO TRAGOUDISTI KAI DRUMMER NA VARAEI TO TAMPOURO SE KATHE 4o TOU METROU?
Epeidi exei epirreastei apo to paiksimo?! MA AFTO SYMVAINEI PANTA PANTOU SE OLOUS!!!
episis, eidika gia tous papa roach, exoun 3 diskous ston prwto ek twn opoiwn exoun 2 riffs pou THYMIZOUN (entona thes na poume? ok!) maiden.
ara OI PAPA ROACH ANTIGRAFOUN MAIDEN?
e den einai profanis i apostasi?
rockavlon
13-09-2004, 16:09
as to poume alliws. exoun 3 diskous. mfiballw poly n akougwntai, mporw n akatebasw, alla exwk ai kalytera pramata na kanw. 2-3 akousa pao to prwto kai to xitaki tou, exei ksepatikomeno shmeio maiden. a paizei kai s ena allo na eixne shkwsei to prwler ama thymamai ... oe oeoeoeoe.. kapou to xa dei ki auto..
dhladh an egw paiksw me 300 to number of the beast me soprano, den tha xw antigrapsei e ?
Tonosalata
13-09-2004, 16:45
to infest mou arese sxetika. to lovehate to kourasan de tous parakolou8w pia. de pezoun tpt prwtotiipo.alla de mou fenroun kapoia omoiotia se maiden.
afta.
freak brother
13-09-2004, 16:46
cut myself into pieces this is my last resorttttttttttttttttttttt
me wraia group asxoleistai..
freak brother
13-09-2004, 16:47
to infest mou arese sxetika. to lovehate to kourasan de tous parakolou8w pia. de pezoun tpt prwtotiipo.alla de mou fenroun kapoia omoiotia se maiden.
afta.
kaneis den tous parakolouthei pia.. afou den tous deixnei to mtv :p
rockavlon
13-09-2004, 16:51
avril lavinge re mpitses kai gouatever else is hot.
ok afto to riff (afti i texnotropia vasika mias kai den einai akrivws idio riff) exei xrisimopoiithei TRELLA apo apeira souidika sygkrotimata. ekei den to thewrei kaneis antigrafi i otidipote. einai apla ena thema pou thymizei maiden.
TWRA APO TIN ALLI NA LES OTI ANTIGRAFOUN TOUS MAIDEN EINAI TRAVIGMENO DE NOMIZEIS?!
KAI EPITELOUS AS MILISEI KAPOIOS EXONTAS AKOUSEI TOUS DISKOUS TOUS!!!!!
a) Tous exw akousei
b) Nomizw
-SlaughteR-
13-09-2004, 22:51
Oi Paparoach gamousan sto infest album alla mou ta xalasan me to lovehatetragedy album tous. Auto itan kai to album tous pou me ekane na min endiaferomai pleon gi'autous, tous protimousa perissotero sto nu-metalistiko stilaki tous.
Tora to kainourio tous den to exw akousei ka8olou kai ama den eixe ginei topic edw pera den 8a iksera kan oti exei kykloforisei... :P
Kala pame... :oops:
TheHeartcollector
14-09-2004, 01:42
Re seis telionete me afto to topic...kai an adigrafoun maiden kai ti egine?
Ena terastio meros tis metal skinis maiden adigrafei opote no big deal.
After Dark
14-09-2004, 02:14
Oi Judas Priest antigrafoun tous Leash Law. :lol:
e.......ok
profanws to infest pou einai panw-katw enas nu diskos einai idio me to lovehatetragedy pou einai enas panw-katw rock diskos.
trello dikio.
kata ta alla on topic? diladi asxeta an den sou aresoun, pisteveis oti antigrafoun tous maiden?
basika den mou exoun 8umisei se kanena kommati Maiden......
twra an tuxainei na exoun kanena riff idio :?
Panoramix_Miraculix
14-09-2004, 13:10
...esy aplws de to akouses.
rockavlon
14-09-2004, 13:23
na shkwsoume mp3 na to diapistwsete kiola ?
Accident _Of _Birth
14-09-2004, 19:10
Οι Papa Roach αντιγράφουν τους Maiden ? :rofl:
Νεκρο.. ο rockavlon σε όλα τα topic το ίδο πράγμα λέει για τους Papa Roach οτι αντιγράφουν τους Maiden και τέτοια ...
Βασικά η μουσική τους δεν έχει καμία σχέση με τους Maiden ούτε το ύφος τους , ούτε τίποτα ...
Το Mtv σταμάτησε να τους προβάλλει ?Ε και ,καλύτερα ... :roll:
Το Infest είναι χαλαρά ότι πιο heavy [πιο θυμωμένο] έχουν βγάλει το Lovehatetragedy ήταν πιο καθαρό [σε σχέση με τα άλμπουμ που έχουν βγάλει] rock , το καινούριο όμως είναι συνδυασμός των δύο αλλά με κάποια μελωδικά κομμάτια πολύ γαμάτα ... :roll:
Α!Και λέγοντας αυτό το συγκρότημα αντιγράφει το άλλο [όχι να λές επηρεάστηκε στο παίξιμο και τέτοια] , ακούγεται σαν αυτά που λέγαμε στο δημοτικό ''το δικό μου παιχνίδι είναι καλύτερο ,είναι πρωτότυπο όχι σα το δικό σου '' και τέτοια :? :P
Tonosalata
14-09-2004, 19:16
ok
papse twra
Panoramix_Miraculix
14-09-2004, 22:38
ok
papse twra
rockavlon
15-09-2004, 09:46
kala twra paw gia ypno, epeidh exe meinei 2 meres xypnios.... KOKA kapoiossss...
ehm, alla meta tha ta anebasw se mp3 na gelasoume ligo... :D
rockavlon
15-09-2004, 20:38
1000 fores n akousw to eagles to last resort e ?
loioon to mp3 einai etoimo.... molis to anebasw, gelame ligo.
necropethamenos
16-09-2004, 12:06
nai alla na anevaseis olo to kommati, oxi mono to riff :)
Ramshackle Man
17-09-2004, 23:19
Molis akousa to kainourio Paparots, entaxei den antigrafoun tous Maiden...
Antigrafoun omos tous Nickelback! :lol:
rockavlon
17-09-2004, 23:21
copy-ro(i)ts