View Full Version : RUSH @Wembley Arena 9/9
Twra ti review na kanw???An kai fanboy 8a prospa8hsw na eimai antikeimenikos:
To show ksekinhse sto sold out wembley kata tis 7:45 me ena terastio medley pou perilambane ta:Anthem,Bastile Day,Passage to Bankong,Cygnus X-1 book 1&2 kai allous early ymnous.Kata th diarkeia tou medley ta video wall probalan skhnes apo to parel8on twn Rush kai h atmosfaira htan toulaxiston sygkhnitikh.25000 fans paralhrousan(oso mporoun na paralhrhsoun oi aggloi telos pantwn.)Sta kapakia Spirit of Radio kai to meros pairnei fwtia!To sygkrothma se megala kefia kai me poly xabale epaikse tis kaltses tou gia3,5 wres(nai,nai!) apodeikniotas oti akoma kai meta apo 30 xronia gamane kai dernoun me poly megalh anesh.8a sta8w mono se 2 tragoudia: sto 2112 apo ntaksei,egine to ela na deis kai sto Xanadu pou to paiksan olo kai teleia.O Peart mas afhse me anoixto stoma(allo na ton blepeis se DVD kai allo na ton exeis mprosta sou na symperiferetai san xtapodi ypo thn ephreia speed.den kserw ti allo na grapsw.8a anebasw kamia foto argotera.
TheHeartcollector
11-09-2004, 19:55
Se misw :evil:
Ola kala, alla 25000 sto Wembley Arena kommataki dyskolo. 12000 einai h xorhtikothta tou, me to zori.
Kata ta alla... Rush ... afta einai! Na ti de tha doume pote stin Ellada kai mia zoi me malakies tha volevomaste. Nai, tous WASP ennoo ;-)
chris_boss
12-09-2004, 11:50
:dyell:
Ramshackle Man
12-09-2004, 11:52
Ola kala, alla 25000 sto Wembley Arena kommataki dyskolo. 12000 einai h xorhtikothta tou, me to zori.
Kai poli vazeis 8-10 hiliades ine kai an.
Fake Lover
14-09-2004, 17:23
oxi re min ipervalete kai pros ta katw twra itane sigoura girw stis 11-12000
pantws gia mena korifaia stigmi itane to istato between the wheels pou de thimountai kai oi idioi apo pote exoune na to paiksoune
a kai to YYZ pou eixe sximatistei apo tous provoleis kata ti diarkeia tou kommatiou...kai to animation stin arxi pou sximatise me apisteuto tropo ola ta eksofilla...kai to roll the bones kai to bytor kai....kai ...kai... :twisted:
The_Painless
14-09-2004, 18:14
Γαμιέσαι πουστάκι (λιγότερο όμως).
Fake Lover
14-09-2004, 20:41
egw eimai to poustaki?Ti ftaiw egw an etixe na pernaw eksw ap'to wembley ekeini tin wra kai mpika na proskinisw ligaki? :D
TheHeartcollector
14-09-2004, 23:17
Postare kai kamia pic de! :P
rockavlon
15-09-2004, 09:37
eida ki egw glaskobh 3,5 ores ta poura. GAMW
rockavlon
15-09-2004, 09:40
dinw kai dyo diaforetika tees me to drakaki se genethlia pros 5liro kai postage :P
Inside Charmer
23-09-2004, 17:49
Σε λίγες ώρες έρχεται και η δική μου σειρά
8)
TheHeartcollector
23-09-2004, 21:24
poustakia
OCTOBER 01, 2004.
ROTTERDAM / AHOY
Petao shmera! ! ! ! !
RUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSHHHHHHHHHHHHHHHHH!
Inside Charmer
30-09-2004, 13:06
Πουστάκια.
Kingdom Gone
30-09-2004, 19:07
Πουστάκια.
Τι μιλά ρε?! :P
DEITE KAI KLAFTE!!!!!
http://www.classicrockphotos.nl/classic-3/page4.html
TheHeartcollector
03-10-2004, 16:24
:cry: :cry: :cry:
Tora pou exo mazepsei ta kommatia mou, kano analytiko report.
Petaksame gia amsterdam to apogeyma ths me thn kopelia mou kai filiko mas zeygari. O filos mou exei meinei kana xrono ekei kai hksere ta panta (ksenodoxeia, metakinhseis klp) pragma pou mas voithise para poly.
To vrady ths Pempths sto Amsterdam den mou ekane idiaiterh entyposh. Kaname volta sto panemorfo kentro ths polhs kai katalhksame se mia mpyraria opou timhsame thn ollandikh mpyra...
To proi ths paraskevhs kaname safari metal diskon kai to ti eidan ta matia mou den perigrafetai! Tha po mono oti oi diskoi pou edo exoun 20 - 25 e, ekei exoun 8 - 10!!!
To meshmeri ksekinhsame gia to Rotterdam kai meta apo mia eyxaristh diadromh ftasame sth grafikh ayth polh. O xronos mexri thn synavleia htan arketos kai kaname mia terastia volta opou h ypopsia mou oti h ollandikh kouzina einai aparadekth epivevaiothike.
To Ahoy einai ena istoriko concert hall ap opou exoun perasei ola ta megathiria tou rock / metal kai oxi mono. Me tis xorhtikothtes den ta pao kala, pantos mou edose thn sntyposh oti xoraei 15000...
gyro stis 8, ta fota xamhlonoun kai oi 3 theoi vgainoun sth skhnh proksenontas paniko sto koino... Ksekinane me ena ekplhktiko instrumental medley apoteloumeno apo ta
Finding my way
Anthem
Bastille Day
A passage to Bangkok ( :shock: )
Cygnus X-1 Prologue
Hemispheres Prologue
Kai mono ayto to medley na evlepa, mou eftane! O hxos htan o kalyteros pou exo akousei se synavleia kai oi Rush den stamathsan na xamogelane kai na xorevoun kalontas mas sto party.
Prin prolavoume na synelthoume.... The Spirit of Radio! Anatrixila.
Akolouthei to Force Ten opou o Geddy orgiazei me to parallhlo paiksimo plhktron/mpasou.
Meta apo to pio soft force ten... skaei to agaphmeno mou kommati ton 90s... Animate. Allazoun ta refrain kai einai fantastiko! Olh thn ora paizoun panemorfa videakia alla ego den ta polyprosexo giati exo kollhsei ston Peart pou zografizei!
Xm ti tha mporouse na akolouthisei to Animate?
.
.
.
Sprawling on the fringes of the city
in geometric order
an insulated border
in between the bright lights
and the far unlit uknown
nai einai to Subdivisions. To party kala kratei alla kai h synaisthimatikh fortish einai apisteyth.
Synexeia me to Earthshine kai eykaireia gia xalaroma kai anases pou tha apodeixtoun polytimes giati erxete to Red Barchetta!!! Thee mou poso teleia mporei na einai h mousikh!
Roll the bones loipon kai exoume xasei epafh me thn pragmatikothta
Bravado / YYZ kai o Peart tha mas trelanei teleios!!!
Kai erxetai h apolyth stigmh tou live. Mia empeireia zohs:
There is unrest in the Forest
There is trouble with the trees
For the Maples want more sunlight
And the Oaks ignore their pleas
THE TREES. Kai gia na mas apoteleiosoun, kollane kai ena medley apo ta I feel fine, Day tripper kai the Seeker!
To one little victory pou akolouthei den to thymame katholou!!!
Akrivos th stigmh pou prepei, erxetai to dialeima kai kanoume ntou gia nera.
Ananeomenoi perimenoume to epomeno shock kai meta apo to poly omorfo video me to drako, skaei to Tom Sawyer. Akoma kai tora, 3 meres meta th synavleia, anatrixiazo me thn anamnhsh!!!
Akolouthoun ta Dreamline, Secret Touch kai Between the wheels pou einai kai h adiaforh stigmh tou live...
Erxetai omos to Mystic Rythms na ksanavalei ta pragmata sth thesh tous akolouthoumeno apo
Red Sector A / Distant Early Warning / The enemy within medley!!!
Sth synexeia exoume to drum solo tou Peart kai h ekfrash mou moiazei me ithagenous mprosta sta kathreftakia ton Conquistadores!
Sto telos tou solo, paizoun akoustika to Resist. Poly oraio.
Kai tote ta fota xamhlonoun kai sth gigantoothonh emfanizetai to kokkino asteri... 2112!!!!! Maniodhs apodosh ton Overture / Temples of Syrinx (opou egine o xamos) kai Grand Finale...
Kollhta paizoun apospasmata tou La Villa Strangiato
kai erxonte synexomenoi orgasmoi me ta By tor / Xanadu. Exo xasei kathe epafh me ayto to kosmo, taksideyo se allous planhtes...
To Working man paigmeno se reggae styl einai oraio alla ksexnietai molis peftoun oi protes notes tou Fly by Night.
Kai ekei pou les oti den ginetai na peraseis pio oraia, paizoun ta Natural Science kai Freewill!!
Mas apoxairetoun alla o kosmos zhta ki allo. Etsi ki allios oi Rush vgainoun gia encore me to polyagaphmeno mou (apo tous Blue Cheer) Summertime Blues.
Teleionoun me ta Limelight / In the end...
Kai epistrefoun gia 2h fora (gia proth fora s ayth th periodeia, opos eipe o Geddy) gia na mas apoteleiosoun me mia orgiastikh ektelesh tou Closer to the heart me ena jammarisma pou thymize to antistoixo tou A show of hands.
Chopped In Half
04-10-2004, 12:31
:|.
The Butcher
04-10-2004, 15:12
malaka warlord, eleos...
Chopped In Half
04-10-2004, 15:22
τι "τι"... most torturing post ever.
StationEleven
04-10-2004, 15:26
opa ligo off topic (kai kala) yparxei akoma to wembley? kai giati de ginontai agwnes ekei?) :?
Fake Lover
04-10-2004, 15:41
oxi re malaka...................ki egw(meta to Londino) pou nomiza oti den paei kalitera...........ki omws paei........................Mpravo sta papoudia!AKSIOI!!!
PS:Oxi kai dreamline kai eidika BETWEEN THE WHEELS adiafores stigmes tou live..........min ta petas etsi!
Fake Lover
04-10-2004, 15:43
opa ligo off topic (kai kala) yparxei akoma to wembley? kai giati de ginontai agwnes ekei?) :?
to live tou londinou egine sto Wembley Arena,sinauliako-sinedriako kentro dipla sto stadio.Sto stadio akoma ginontai erga...logika kata to 2006 tha einai etoimo
PS:Oxi kai dreamline kai eidika BETWEEN THE WHEELS adiafores stigmes tou live..........min ta petas etsi!
perimena oti tha mou th pei kapoios...
nai gamo ta tragoudakia einai, alla mprosta se natural science klp ti na poun!
http://img15.exs.cx/img15/6138/2553.gif
StationEleven
04-10-2004, 15:53
to live tou londinou egine sto Wembley Arena,sinauliako-sinedriako kentro dipla sto stadio.Sto stadio akoma ginontai erga...logika kata to 2006 tha einai etoimo
ok
chris_boss
04-10-2004, 17:54
τι "τι"... most torturing post ever.
το διάβασα πολύ πεταχτά ακριβώς για αυτό το λόγο :cry:
Fake Lover
04-10-2004, 20:31
perimena oti tha mou th pei kapoios...
nai gamo ta tragoudakia einai, alla mprosta se natural science klp ti na poun!
http://img15.exs.cx/img15/6138/2553.gif
kala auta gousta einai........kai eidika oson afora tous Rush auta poli diskola simpiptoun opws diapistwsa kai apo sizitiseis me poli kosmo.....
apla to Between...itan to prwto kommati Rush pou akousa se mia vinilio sillogi me kainouries kiklofories tou 1984 kai exw triferi sxesi mazi tou. :)
ase pou to Grace...einai stous 3 agapimenous mou Rush diskous 8)
Inside Charmer
04-10-2004, 20:37
Warlord, δεν φανταζόμουν ότι σου αρέσουν τόσο πολύ οι Rush...
:)
Warlord, δεν φανταζόμουν ότι σου αρέσουν τόσο πολύ οι Rush...
:D
Den exeis ki adiko... Mallon exo dosei lathos eikona gia to atomo mou.