Log in

View Full Version : The Killers

Accident _Of _Birth
10-09-2004, 19:14
http://me.wind-swept.org/The%20Killers/killersbanner.jpg

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους άλμπουμ με τίτλο Hot Fuss .
Χαλαρά θα ακουστούν πολύ τα χιτάκια τους , αφού ήδη το Somebody Told Me [που είναι καθαρό χιτάκι] παίζεται πολύ συχνά απο το Mad ...
Η φωνή του τραγουδιστή , Brandon Flowers, [αν και] ενδιαφέρουσα αρκετά αχαλίνωτη [ε , δεν ξέρω πως αλλιώς να το πώ].
Παίζουν rock με πολλά στοιχεία disco δεκαετίας '80, δεν παίζουν το glam rock που προσπαθούν να επαναφέρουν οι The Darkness ,αλλά rock με την αισθητική της pop μουσικής της δεκαετίας του '80 με μπόλικα riffs ala '00ς :roll: ....
Οι στίχοι είναι [υποκειμενικά πάντα] το μειονέκτημα τους , βέβαια σε κάποια τραγούδια είναι αρκετά καλοί σε άλλα όχι ...
Τους έχετε ακουστά , σας αρέσουν ?
Εμένα πάντως με άρεσαν... :)

Tonosalata
10-09-2004, 19:22
kata kirio logo eprepe na to kaneis diskokritikh mias k afto fenetai
kata deftero logo de parakolou8eis arketa vretanikh skhnh mou fenetai :)

Lentis
10-09-2004, 19:28
treloi kafroi

nothingman
10-09-2004, 21:56
... de parakolou8eis arketa vretanikh skhnh mou fenetai :)

ang69
11-09-2004, 00:40
Μου αρέσει το συγκεκριμένο κομμάτι αλλά νομίζω ότι είναι one-hit wonders και δεν θα ξανακούσουμε γι'αυτούς. Ένα γκρουπάκι του σωρού.

Kveldssanger
11-09-2004, 12:32
kata kirio logo eprepe na to kaneis diskokritikh mias k afto fenetai

Αρχικά η ιδέα ήταν οι non-metal κριτικές να μπαίνουν εδώ... Τέλος πάντων, δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, όπου και να τις βάλει κάποιος θα τις δούμε...

Mastropos
11-09-2004, 14:50
Πρόσφατα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους άλμπουμ με τίτλο Hot Fuss .
Χαλαρά θα ακουστούν πολύ τα χιτάκια τους , αφού ήδη το Somebody Told Me [που είναι καθαρό χιτάκι] παίζεται πολύ συχνά απο το Mad ...
Η φωνή του τραγουδιστή , Brandon Flowers, [αν και] ενδιαφέρουσα αρκετά αχαλίνωτη [ε , δεν ξέρω πως αλλιώς να το πώ].
Παίζουν rock με πολλά στοιχεία disco δεκαετίας '80, δεν παίζουν το glam rock που προσπαθούν να επαναφέρουν οι The Darkness ,αλλά rock με την αισθητική της pop μουσικής της δεκαετίας του '80 με μπόλικα riffs ala '00ς :roll: ....
Οι στίχοι είναι [υποκειμενικά πάντα] το μειονέκτημα τους , βέβαια σε κάποια τραγούδια είναι αρκετά καλοί σε άλλα όχι ...
Τους έχετε ακουστά , σας αρέσουν ?
Εμένα πάντως με άρεσαν... :)
Poio poly me ena migma Ramones me HIM mou 8ymhsane sto "Somebody told me".Eilikrina den kserw pou eides ta stoixeia disco ths dekaetias tou 80.Allo ena anakatema british punk/rock/grunge twn 90's me stoixeia apo 00's,allh mia fotobolida sto xwro tou "rock" pou 8a svhsei syntoma. :?

Accident _Of _Birth
12-09-2004, 17:13
kata deftero logo de parakolou8eis arketa vretanikh skhnh mou fenetai
Μάλλον , αλλά πάλι έτυχε αυτό το συγκρότημα να μου γυαλίσει περισσότερο απο κάποιο άλλο :roll:

Poio poly me ena migma Ramones me HIM mou 8ymhsane sto "Somebody told me".Eilikrina den kserw pou eides ta stoixeia disco ths dekaetias tou 80.Allo ena anakatema british punk/rock/grunge twn 90's me stoixeia apo 00's,allh mia fotobolida sto xwro tou "rock" pou 8a svhsei syntoma.
H.I.M ?Μπα ,αν παραλείπεται ένα στοιχείο απο την μουσική τους αυτό είναι η μιζέρια που χαρακτηρίζει τους H.I.M :roll:
Τα disco στοιχεία τα αναγνωρίζεις εύκολα απο τα beat του background , που δίνουν και ένα χορευτικό τόνο σε κάποια τραγούδια :roll:
Τώρα που το σκέφτομαι μου θυμίζουν λίγο Interpol :roll:

Tonosalata
12-09-2004, 17:15
kala,trava akou The music, kai astous gay killers ekei pou einai.