PDA

View Full Version : [Cinema] Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)

Phoebus
10-09-2004, 17:47
w00t, tha paw na thn dw kai sto cinema!

Oi dyo prwtes tainies gia mena htan entelws paidikes, alla ayth edw einai ok. Safws ligotero paidikh, pio skoteinh, pio periergo senario, plokh ktl, sigoura oxi gia mikra paidakia. To mono pou den mou polyarese einai h entelws xalia hthopoiia tou mikrou pou paizei ton Harry Potter, enw tou paei to yfaki.... den kserw, merikes fores apla den einai peistikos.

To eide kaneis na pei kamia apopsh? Exei bgei apo thn tetarth!

ManWhoSoldTheWorld
10-09-2004, 18:15
wraia gomena i ermioni

jimid
10-09-2004, 18:58
Wraia tainioula. Emena me arese :D

Magellan
10-09-2004, 20:23
To eide kaneis na pei kamia apopsh? Exei bgei apo thn tetarth!

to eida xtes
kai simfwno se ola osa les :P

MoRmEnGiL
10-09-2004, 22:44
wraia gomena i ermioni
ai agkri,8a deite se ligo kairo :D

FIXXXER
11-09-2004, 16:10
De sumfono oti oi protes duo itan paidikes, to mono sigouro einai oti SPOILER se autin tin tainia exo dei tin kaluteri upothesi me taxidi sto xrono ever kathos ola einai opos prepei /SPOILER opote mono kai mono auto axizei gia na gamaei i tainia.

freak brother
11-09-2004, 16:17
den marese h ermionh.. eimoun apo autous pou pisteva oti tha ginei trelo mwro.. alla egine mia tupikh agglida.. sto h.p 4 tha xei kai mpurokoili..

rockavlon
11-09-2004, 20:38
pipes to da peiratiko. malakia, merikoi ithopoioi kaloulides, poli kourado tromos, orea atmosfaira, i ermioni gia ton peo, korkolopaida, o kapoter einai xalara o pio gay 15xronos ston kosmo, atalanti tzamaria, i allos o ksanthmpampouras megalo karagiozaki, genika tainia gia mpoulides, necro-deads :D kai 24xrones xoris gomeno a re mary gia poia xtypaei i kampana, a kai gia olous tous agglous fantasiopliktous pou pisteboun se maya maya kai fantasmata......

Kain
11-09-2004, 20:50
De sumfono oti oi protes duo itan paidikes, to mono sigouro einai oti SPOILER se autin tin tainia exo dei tin kaluteri upothesi me taxidi sto xrono ever kathos ola einai opos prepei /SPOILER opote mono kai mono auto axizei gia na gamaei i tainia.

:spoiler:
An einai dynaton,to taksidi ston xrono exei ena terastio lathos.Efoson thn prwth fora pou vlepoume olo to skhniko autoi exoun hdh epistrepsei pisw ston xrono kai exoun eleutherwsei ton sirious mplak,tha eprepe apo thn prwth fora na mhn ton vroun panw ston pyrgo opote na mhn ginei h ektelesh opote na mhn mathoun pote oti ekanan kati tetoio. To na vazeis time traver se tainies einai entelws hlithio. Einai poly eukolo na ginoun la8h logikhs opws auto.

Phoebus
11-09-2004, 22:20

Kain, sobara den katalabainw ti les. Den exei problhma continuity to Harry Potter, toulaxiston senariaka. To taksidi ston xrono einai mia xara. O Black einai aixmalwtos, kai thn prwth fora kai thn 2h, kai stis 2 fores paei gia ektelesh, alla thn 2h fora exoun swsei to hippogriff me to opoio ftanoun sto Dark Tower.

Thn prwth fora pou den swnoun to hippogriff yparxei to ena kai monadiko keno: pws ksefeygoun apo to werewolf kai ftanoun sthn limnh. Ayto einai to monadiko keno, mhn psakseis gia kati allo... Alla sthn ousia den exei nohma kai poly na psakseis, htan eyxaristh tainia :)

BTW den kserw an kaneis sas to parathrhse, otan kanane mathima me ton kathighth enantion enos bogart kai o Harry eftiakse enan dementor, mphke sth mesh o kathighths gia na ton swsei kai to bogart egine ena topio ths selhnhs... Omorfo? :)

Kain
11-09-2004, 23:29
den mporw na to ekshghsw me post profanws. Den eipa oti exei provlhma asynexeias.Efoson thn 2h fora swsane ton ippogrifo kai ton black,sthn prwth fora pou edeikse auta tha eprepe na exoun hdh ginei.To prob einai sto oti einai tainia kai den mporeis na anaparageis time travel se tainia gia ton logo pou lew (pou den mporw na kanw katanohto mesw post :? )

FIXXXER
12-09-2004, 20:57

Kanete kai oi duo lathos. Ton hippogriph ton sozoun kai tis duo fores, afou vlepoume telika oti den eixe kopsei to kefali tou o dimios alla eixe xtupisei mia kolokutha gia th fasi epeidi eixe drapeteusei o hippogriph, ara telika ola eginan opos eixan ginei kai tin proti fora. Kai otan itan o Sirius Black stin korufi tou purgou opos tous eipe o Dumbledor, ousiastika den itan, giati ton eixan idi sosei ta duo paidia pou pigan sto parelthon, opote ta duo paidia pou itan mesa stin aithousa me ton kokkinomalli apla eprepe na pane na kanoun auto pou ousiastika idi eixan kanei. Kai genikotera i moni enstasi mou sto time travel se tainia einai oti den exupiretei tipota, afou oti einai na ginei telika, ginetai. Ara nai men, i xrisi tou time travel voithise gia na sothei o Sirius Black, alla tha borousan na mi to deixoun se fasi agonias, giati oloi xerame telika pos ton eixan sosei, prin kan apofasisoun na pane piso sto xrono.

PS Ti malakia me tin selini brosta apo to (hamfrey) Bogart tin paratirisa ki ego kai malista ixera apo tote oti einai werewolf alla den itan kai kati pou theorisa prepon na anafero os kati to gamato. :P :P :P

cancer
12-09-2004, 21:03
pipes to da peiratiko. malakia, merikoi ithopoioi kaloulides, poli kourado tromos, orea atmosfaira, i ermioni gia ton peo, korkolopaida, o kapoter einai xalara o pio gay 15xronos ston kosmo, atalanti tzamaria, i allos o ksanthmpampouras megalo karagiozaki, genika tainia gia mpoulides, necro-deads :D kai 24xrones xoris gomeno a re mary gia poia xtypaei i kampana, a kai gia olous tous agglous fantasiopliktous pou pisteboun se maya maya kai fantasmata......
pos na min proskiniseis meta.

FIXXXER
12-09-2004, 21:11
O Sirius Black moiazei me ton Rockavlon ligaki.

Phoebus
12-09-2004, 23:09
Oxi re, twra mperdeythka.

An kai ontws tha eprepe na eixan swsei to grif giati me thn petra kai ekei sta dentra dhlwnetai h parousia tous o dumbledor leei oti tha swsoun mia akomh zwh... Ennoei ton Black?

Magellan
12-09-2004, 23:15
An kai ontws tha eprepe na eixan swsei to grif giati me thn petra kai ekei sta dentra dhlwnetai h parousia tous o dumbledor leei oti tha swsoun mia akomh zwh... Ennoei ton Black?

oxi ton grif ennoei giati pisteuoun oti ton exei ektelesei o dhmios
toulaxiston auto katalaba egw

Phoebus
12-09-2004, 23:40
Re Fixxxer mhpws to exeis katalabei lathos? Me ebales se polles skepseis...

Otan swzoun to grif TOTE mporesan kai eswsan ton black apo to keli tou... diaforetika den ton swnoun giati tha ton ektelousan oi dementors... to exw to video basika kai to blepw kai ayto to pragma katalabainw.

rockavlon
12-09-2004, 23:43
o fixxer moiazei me ton typo apo tous rem :D. kala milame, trelo senario. KOLOKYTHIA TOUMPANA... krima pou den to kane san to toumama tambien o skhnothetas, na trabaei paxies mesa sth limh o atalantos, na glyfei to anhliko ksntho ktl, na thwlwnoun ta gyalia, golden showers ktl..

atom_smasher
13-09-2004, 00:05
polu wraia tainia.thn kataeuxarisththika....h ermionh tha ginei akoma poio hot..
/ame aka korkolhs.

BlackMetal
13-09-2004, 01:48
apsogi.opos prepei.apsogi ypothesi,orees anatropes,POLY prosegmeno senario.
to proto meros einai liiigo kourastiko (den enoxlei omos) giati mazeuei kai fortonei ola ta stoixeia,ta opoia kanoun mpoum sto deutero meros kai ginetai kolasi.
to perimena ligo pio dark exontas dei to trailer merikes fores,alla de me xalase katholou.opoios leei oti ta 2 prota einai paidikes tainies (eidika to deutero) einai megalos karagkiozisi pou theorei tromaxtiko ton eksorkisti.
o oldman theos gia alli mia fora,anevazei tin tainia polla epipeda pio pano (an kai emfanizetai mono sto deutero miso).theikos o,tinanai rolos apo tin emma tompson kai o rikman ta spaei opos kai stis alles 2 tainies.
ermioni apolyto miam.kai o xaris exei ginei oreo tzoveno.

kai gia mia akoma fora dikaiothika peri tsigganon.ante gamithite.

BlackMetal
13-09-2004, 02:28
parte kai mia(m) ermioni

http://briefcase.pathfinder.gr/download/symposium_lexotanil/26055/313211/0/ermioni.jpg

Phoebus
13-09-2004, 03:22
H deyterh tainia htan tromaxtikh? Eidika ekeino to shmeio me to fidi pou tou bgazei matia... :shock: ntaks, to 1o htan gia paidakia opws kai na to kanoume.

To oti htan gia paidakia bebaia den thn kanei kakh tainia.

Silverwing
13-09-2004, 06:12
Σήμερα το είδα και μου άρεσε.Χαλαρά όλα τα πιτσιρίκια θα έχουν εφιάλτες.

When Black Roses Bloom
13-09-2004, 06:19
sympo eisai paideras?

FIXXXER
13-09-2004, 06:37

Otan swzoun to grif TOTE mporesan kai eswsan ton black apo to keli tou... diaforetika den ton swnoun giati tha ton ektelousan oi dementors... to exw to video basika kai to blepw kai ayto to pragma katalabainw.

Kanonika de tha eprepe na xanagrapso giati ta exo idi grapsei analutikotata... ALLA.... epeidi eisai esu. :D :P
Loipon, prin emeis os theates doume oti prepei na gurisoun sto xrono kai na kanoun oti einai na kanoun, autoi to exoun kanei. O hippogriph den pethane oute stin kanoniki version tou xronou, oute otan gurisan piso, giati aploustata einai ta idia gegonota. Apla ti mia ta vlepeis aptin optiki tou Xari kai tis Ermionis tou parontos, kai tin alli tou mellontos. Opote apti stigmi pou sozoun ton hippogriph ola pairnoun ton dromo tous... pane apenanti sti limni, sozoun ton mauro seirio, kai meta ton sozoun apto teleutaio keli pano pano ston purgo.

marianna2525
13-09-2004, 11:55

Το ότι δεν υπήρχε μεταγλωτισμένη κόπια, ήταν για να μην το δουν πιτσιρίκια κάτω των 10 ετών, που δυσκολεύονται με τους υπότιτλους.
Τα άνω των 10 ετών πιτσιρίκια το ευχαριστήθηκαν και δεν φοβήθηκαν.
Και εγώ το είδα και δεν φοβήθηκα, :P , μου άρεσε περισσότερο από τα 2 πρώτα, δεν ήταν τόσο παιδικό όσο το 1ο, και ούτε τόσο αηδιαστικό όσο το 2ο.

Phoebus
13-09-2004, 13:51

Kanonika de tha eprepe na xanagrapso giati ta exo idi grapsei analutikotata... ALLA.... epeidi eisai esu. :D :P
Loipon, prin emeis os theates doume oti prepei na gurisoun sto xrono kai na kanoun oti einai na kanoun, autoi to exoun kanei. O hippogriph den pethane oute stin kanoniki version tou xronou, oute otan gurisan piso, giati aploustata einai ta idia gegonota. Apla ti mia ta vlepeis aptin optiki tou Xari kai tis Ermionis tou parontos, kai tin alli tou mellontos. Opote apti stigmi pou sozoun ton hippogriph ola pairnoun ton dromo tous... pane apenanti sti limni, sozoun ton mauro seirio, kai meta ton sozoun apto teleutaio keli pano pano ston purgo.

Dhladh thn stigmh pou h ermionh anakoinwnei oti tha ton filhsoun oi dementors ktl kai leei o dumbledor gia ton xrono ktl, ekeinh akribws thn stigmh h ermionh tou mellontos swnei ton black. ok got it :)

Xairomai pou me blepeis ws eidikh periptwsh :pink:

Kain
13-09-2004, 13:53
Wraia auto to logiko keno lew egw,efoson telika DEN vlepoume thn arxikh periptwsh (Opou o ippogrifos tha prepei na pethane kai ta gegonota 8a htan diaforetika ).

Ithilmir
13-09-2004, 21:20

Το ότι δεν υπήρχε μεταγλωτισμένη κόπια, ήταν για να μην το δουν πιτσιρίκια κάτω των 10 ετών, που δυσκολεύονται με τους υπότιτλους.
Τα άνω των 10 ετών πιτσιρίκια το ευχαριστήθηκαν και δεν φοβήθηκαν.
Και εγώ το είδα και δεν φοβήθηκα, :P , μου άρεσε περισσότερο από τα 2 πρώτα, δεν ήταν τόσο παιδικό όσο το 1ο, και ούτε τόσο αηδιαστικό όσο το 2ο.

na ypothesw anaferesai se kapoio sygekrimeno peristatiko me gymnosaliages ?

katwrimos
13-09-2004, 21:57
to exo dei edo kai ena trimino kai to vrika mia xara

einai xalara i kaliteri apo tis 3 tainies

I ermioni einai oraio gomenaki

Carcass_
14-09-2004, 00:17
g ergo opws kai ta upoloipa poter. Katafxaristithika. Xairomai idietera pou uparxei toso kalo anoigma sto epic fantasy sto cinema nowadays ( 3 arxontes, 3 poter ).

Ithilmir
14-09-2004, 00:22
ante na doume kai 3 dragonlance kai merika elric ...

Carcass_
14-09-2004, 00:24
As doume Dragonlance chronicles kai sta paparia mou o elric.

marianna2525
14-09-2004, 12:01
na ypothesw anaferesai se kapoio sygekrimeno peristatiko me gymnosaliages ?

Αναφέρομαι σε αηδιαστικές σκηνές μάλλον, γυμνοσάλιαγκες, αράχνες, κλπ.
Ο μικρός μου ανιψιός είχε εφιάλτες για κανά μήνα.
Εγώ κοίταγα το ρολόι την ώρα της προβολής και σκεφτόμουν "αμάν, πότε θα τελειώσει επιτέλους;"

rockavlon
14-09-2004, 13:13
too old to rnr

Dragonlord
14-09-2004, 17:02
Γαμάει άρχοντες.Η Ερμιόνη έγινε όπως πρέπει

Buddy Lackey
14-09-2004, 17:16
wraio htan. An den eixe thn anatroph, tote tha tan eleina soupa apo pleuras senariou. Theika ta plana me topia klp

Carcass_
14-09-2004, 17:40
Drakoarxontes gamah

Dunadan Ranger
15-09-2004, 11:40
meta apo 3 selides post eimai xaroumenos pou toulaxiston kapoia paidia apo dw mesa katalabane ta ba8ytera kai apokryfa kai omologoumenws dyskola nohmata tou ergou kai mporesan na apokryptografhsoun to time travel tou potthead kai ths poe8hlastrias filhs tou.

8a ginei gamw tis kargioles h ermionh...ths ton edina aneta sto stoma.

kai nai eimai kakos ka8ws to ergo htan liiiigo gia ton mpoutso

kata t alla me arese

BlackMetal
15-09-2004, 15:33
O VASILOPITHIKAS

freak brother
16-09-2004, 06:09
h tainia einai tou satana..

rockavlon
16-09-2004, 06:47
twra pou to skeftomai prepei na giristei o basilopithikas se movie - oops ?e ? to gyrizei o tzakson eipate e ?

Lolth
17-09-2004, 01:30
αν και δεν ειχα δει τισ 2 πρωτες ταινιες ουτε ειχα διαβασει καποιο βιβλιο την ειδα και μου αρεσε.βεβαια μου δωσαν μερικες σημαντικες πληροφοριες περι χαρι ποτερ αρχικα γιατι θαχανα τον μπουσουλα.το ταξιδι στο χρονο ηταν μια χαρα.πολυ προσεγμενο.βεβαια υπαρχει παντα το γνωστο προβλημα με τουσ λυκανθρωπους που σε καθε τανια ειναι αθλιοι....αλλα λατρεψα το hippogriff .πολυ ωραια η σκηνη που παει βολτα τον ποτερ

wraithmare
17-09-2004, 02:52
H skini me tous dementors pou "roufane" ton potter kai ton allo einai isws h pio GOTHIC skhnh pu exw dei pote, seriously

Dunadan Ranger
17-09-2004, 06:01
H skini me tous dementors pou "roufane" ton potter kai ton allo einai isws h pio GOTHIC skhnh pu exw dei pote, seriously

eisai fake gothas gi ayto

Starbreaker
17-09-2004, 16:12
Emma Watson (Ermionh) rulz, 8a paw agglia na thn padreftw. H tainia psilomapa, alla ta vivlia gaman.

BlackMetal
17-09-2004, 17:01
.

<---

Lethargica
20-09-2004, 01:52
Mias ki exw diabasei ta 5 biblia pou exoun ekdo8ei, gnwrizw ti paizei kai den eimai kai sthn "kaluterh" 8esh gia na sxoliasw tis tainies. Apla, bgainontas apo to cinema eixa ena ais8hma optikhs ikanopoihshs kai skhno8etikou koresmou... O don Alfonso ekane to 8auma tou!! :shock:

BlackMetal
20-09-2004, 02:30
Apla, bgainontas apo to cinema eixa ena ais8hma optikhs ikanopoihshs kai skhno8etikou koresmou...

Apla, bgainontas apo to cinema eixa ena ais8hma optikhs ikanopoihshs kai skhno8etikou koresmou...

freezing_moon
20-09-2004, 02:33
to koreses.

RagSoul
20-09-2004, 10:08
Egw to eida. Kalo htane mwre.. An kai me peiraje ligo pou sto telos ta janaeida kapoia pragmata apo thn arxh(ekei pou phge pisw ston xrono). Alla eprepe na ginei...! Harry potter einai mwre. Cool!!

Arzachel
20-09-2004, 21:58
wraia gomena i ermioni

de les tipota tha ginei mia super munara otan megalosei! alla tha einai psonara giati tha exei vgalei tis poutanas ta fraga mexri tote....

Arzachel
20-09-2004, 22:00
wraia gomena i ermioni

de les tipota tha ginei mia super munara otan megalosei! alla tha einai psonara giati tha exei vgalei tis poutanas ta fraga mexri tote....

RagSoul
21-09-2004, 12:34
Wraio kwlos eixe pantos. 8)
Kai ekeini thn grothia pou petaje sthn tainia...!!! :)

Deggial
22-09-2004, 02:00
Πολύ καλό. Θα έλεγα πως είναι αν ήμουν 12 ετών. :P

Τα γραφικά ήταν ωραία πάντως. Τον Χάρυ Πόττερ να τον σφάξουν προτού αρχίσει να νομίζει πως είναι ηθοποιός. Κι η Ερμιόνη όταν μεγαλώσει θα γίνει γαμώ τις γκόμενες.

Arzachel
22-09-2004, 16:23
vasika nai, aftos pou paizei ton harry potter se kamposa xronia tha tin psonisei xalara... pantos ermioni gamei! 8)

Lethargica
22-09-2004, 23:09
irc mode is on

*Lethargica faps BlackMetal

irc mode is off

:D

MoRmEnGiL
26-09-2004, 09:36
lethargica sout esy,you mailbox filling entity :P
to eida k egw k marese,eidika to hippogriff gamouse.
kai symfwnw 100% gia thn Emma Watson :D