View Full Version : Poso kairo sas phre/tha sas parei na teleiwsete th sxolh sas
?
Egw etsi opws eimai to blepw sto xalaro na thelw allo 1,5 xrono, ante pes alla 2 xronia na eisai mesa... Eimai hdh 2,5 xronia sth sxolh kai xrwstaw ta malliokefala mou... Apla thelw na dw an yparxei ki'allos kosmos pou brisketai sthn idia thesh me mena...
ax, ayta pathaineis ama kwlobaras seri 1 xrono.
Στη καλύτερη, θα τελειώσω σε 2 χρόνια, φθάνοντας αισίως το σύνολο των 5 ετών (αντί για τεσσάρων που απαιτεί η σχολή).
Xalarotata alla 2 xronia akoma.To minimum.
Amnesiac.
05-09-2004, 14:40
emena de me pire akoma.
pitchfork
05-09-2004, 15:08
Sta 5 xronia pou einai i sholi mou xrwstousa 30 mathimata.
Sta 7 xrwstousa 4 kai phga fantaros.
Apolythika sta 9 kai mazi pira kai ptyxio.
Den me xalase.
Harbinger of Death
05-09-2004, 15:16
Εγώ μπαίνω 2ο έτος και μέχρι τώρα πίστευα ότι θα την τελειώσω στα 5, άντε 6. Τώρα αμφιβάλλω κάπως... :?
katwrimos
05-09-2004, 15:39
molis teleiosa to 4o etos, logika ton feurouario tha paro to ptixeio.
ManWhoSoldTheWorld
05-09-2004, 17:44
οτι ειπε ο Ντετζη
enitharmon
05-09-2004, 17:45
miliste gia kati pio euxaristo plz
Stormrider
05-09-2004, 17:46
egw mpainw 2o examino
Ramshackle Man
05-09-2004, 18:05
4 gia to ptihio (ena itan placement/praktiki se megali IT etairia tis kentrikis Europis) kai ena gia to Masters. Tora xekinao didaktoriko apo October, elpizo se 3-4 na to telioso...
Μπαίνω τέρτατο έτος χρωστάω αρκετά μαθήματα,οπότε ελπίζω να κάνω παραπάνω ένα χρόνο σίγουρα.Αν βρώ και καμιά δουλεια για να μην επιβαρύνω οικονομικά τους γονείς μου δεν με νοιάζει μετά πότε θα την τελειώσω,αλλά θα την τελειώσω την γαμιόλα.
ekana peripou 5 xronia na teleiwsw.. fysika oxi epidi itan dyskolo...
xrostousa 3 mathima kai ayta mou phran arketes eksetastikes :P ennoeitai giati viaromoun na diavasw.
kai meta malakizomoun allo ena etos gia na teleiwsw tin ptixiaki.
h sxolh mou itan tote 3.5 xronia. mesos oros apofoithsis 4 me 4 1/2 xronia
teleiwsa iounio 2003
twra exw allo ena etos gia to metaptixiako mou.
elpizw na min mou tin dwsei na kanw k tpt allo kai eimai foithtria mexri ta 30 mou :shock:
prama pou den apokleiw katholou :P :mov: :loco:
ManWhoSoldTheWorld
05-09-2004, 19:27
χμ Μοργκανα ποσο είσαι?
Meyaleleth
05-09-2004, 20:32
mou phre 2 xronia na teliwsw to iiek ellada kai alla 2 to college sthn agglia... 8)
Inside Charmer
05-09-2004, 22:40
Πέντε χρόνια.
miliste gia kati pio euxaristo plz
Δε ξέρω, εμένα μου φτιάχνουν το κέφι. Βλέπω πως δεν είμαι ο μόνος καμμένος.
The Charon
06-09-2004, 00:19
Δεν σπούδασα ποτέ και πουθενά.Απλώς θέλω να αναφέρω για ένα γνωστό μου που σπουδάζει 10 χρόνια τώρα.Δεν έχω καταλάβει τι σπουδάζει , και το πιο πιθανό είναι να μην ξέρει ούτε ο ίδιος :?
ConJoined Thighs
06-09-2004, 00:29
Emeis edw katw,sto fysiko krhths, kseroume na petame kala tis tapes twn vareliwn,perimenontas to ptyxio na wrimasei.Mpenw 5 etos,ma thelw 1,5 xrono akoma epeidh taxw vrei psiloskoura.Otan empena trito etos eixa perasei 3 mathimata,epeidh apla epi dio xronia imouna entelws ektos klimatos.Twra eimai sta 25,me prooptiki mexri teloi septemvri naxw ftasei sta 30.O mesos oros apofoitisis tis sxolis mou einai gyrw sta 8 xronia,exoume ftasei se shmeio oi 4+xronia foitites na einai sta isa me tous 4-.
Ena pragma exo na pw sta paidia pou agxononte kai xaliountai me tis gamw sxoles: Mhn masate re,na efxeste ta xeirotera pou tha pathete pote stin zwh sas na einai afta!Mhn niothete katwteros anthropos epeidh den pate kala sthn sxoli sas.Mhn afinete afto to katestimeno na sas xalaei.Oi aksies stin zwh einai ALLOU!
Afta! Kali epitixia, kai den kseneronoume POTE!
Dunadan Ranger
06-09-2004, 00:44
o tzimpragkantwnhs sto hrakleio einai?
Ena pragma exo na pw sta paidia pou agxononte kai xaliountai me tis gamw sxoles: Mhn masate re,na efxeste ta xeirotera pou tha pathete pote stin zwh sas na einai afta!Mhn niothete katwteros anthropos epeidh den pate kala sthn sxoli sas.Mhn afinete afto to katestimeno na sas xalaei.Oi aksies stin zwh einai ALLOU!
Afta! Kali epitixia, kai den kseneronoume POTE!
se genikes grammes exeis dikio
Dragonlord
06-09-2004, 00:47
Μου πήρε πέντε χρόνια να αποφασίσω πως δε θα τελειώσω τη σχολή και να πιάσω δουλειά.
Mitsmann
06-09-2004, 00:50
eimai sth sxolh 6 xronia kai tha kanw allo 1,5 - 2.
gamw to spiti moy baltoi eiste oloi apopse??????????????
ManWhoSoldTheWorld
06-09-2004, 00:53
Μου πήρε πέντε χρόνια να αποφασίσω πως δε θα τελειώσω τη σχολή και να πιάσω δουλειά.
kai ti tha gineis re malaka?epaggelmatias forum admin?
Dragonlord
06-09-2004, 00:56
Γιατί όχι,έχει μέλλον ο χώρος.
Magellan
06-09-2004, 00:59
5 gia ptixio
kai meta treme bill gates
The_Emperor
06-09-2004, 01:22
egw eixa sthrothei sto 3o etos kai teleiwsa nwris gia to ptyxio
to didaktoriko mou phre 4 xronia...to paredwsa prin fygw gia fantaros
menei na to parousiasw molis oristei hmeromhnia...(soon i hope...)
ConJoined Thighs
06-09-2004, 01:30
egw eixa sthrothei sto 3o etos kai teleiwsa nwris gia to ptyxio
Ti sxoli eisoun The_Emperor?
Ithilmir
06-09-2004, 02:30
Sta 2 xronia pou eimai sth sxolh , xrwstaw 22 mathimata -2h3 apo auth thn eksetastikh ,elpizw = ton kwlo mou.
Ama sinexisw etsi tha teleiwsw se 5-6 xronia sth kalyterh.
Ama strwthw se 4-5 .
Ap'thn allh de viazomai kai idiaitera...
Kai kserete ti lene gia thn apotamieush...kalo pragma....tha isxuri kai dw fantazomai...
atom_smasher
06-09-2004, 03:00
loipon teleiwsa ton iounio-ioulio.ekana 4 xronia kai 2 e3etastikes..dhladh sxedon 5 xronia.ax wraia htan.
protonios
06-09-2004, 03:03
twra mpainw gia 4o etos.. xrwstaw kamia 20aria mathimata, diladi tha to vgalw.. den thelw tna to syzhtaw auto.. pantws thewreite dyskolh h sxolh, asxeto pws den exw katalavei giati. pantws to ptyxeio tha einai me 5.1 sthn kalyterh..
skeftiteto kai alliws...
kalytera ena xrono parapanw foithths para ena xrono parapanw syntaksiouxos
twra mpainw gia 4o etos.. xrwstaw kamia 20aria mathimata, diladi tha to vgalw.. den thelw tna to syzhtaw auto.. pantws thewreite dyskolh h sxolh, asxeto pws den exw katalavei giati. pantws to ptyxeio tha einai me 5.1 sthn kalyterh..
skeftiteto kai alliws...
kalytera ena xrono parapanw foithths para ena xrono parapanw syntaksiouxos
Entaksei ta mporouse na einai kai stereo :P :cold:
Raven Lord
06-09-2004, 08:45
μπήκα οκτώβριο του '96 και τελείωσα νοέμβριο του 2002... 6 χρονάκια γεμάτα γεμάτα δηλαδή... όταν έμπαινα πέμπτο έτος, είχα 25 για πτυχίο, αλλά έκανα μερικές καλές εξεταστικές σερί και στο φεβρουάριο του 6ου είχα μείνει με 1 μάθημα και τη διπλωματική, η οποία με πήγε λίγο πίσω, αλλά οκ γιατί δούλευα παράλληλα...
Mastropos
06-09-2004, 20:40
H kanonikh ths diarkeia einai 4 xronia.To poly poly na teleiwsw sta 4mhsi xronia,oxi parapanw
aiwnios_foitiths.
(tha ginw..)
paw gia 2o etos kai xrwstaw hdh anw twn 10. elpizw na mhn einai tosa kai ta xronia mou sth sxolh.
The_Painless
07-09-2004, 10:42
4-6 χρόνια. Δεν ξέρω ακόμη. Grim.
Mitsmann
07-09-2004, 11:15
fobamai oti de tha teleiwsw pote. (sobarotato post.) :(
After Dark
07-09-2004, 15:03
Sta 4 xronia akrivws.Me eksairesh ta 2 prwta xronia pou ta eixa geiwsei ola,meta ekana strofh 180 moires kai teleiwsa th sxolh on time.
The_Emperor
08-09-2004, 03:58
[quote="The_Emperor":1v5362tg]egw eixa sthrothei sto 3o etos kai teleiwsa nwris gia to ptyxio[/quote:1v5362tg]
Ti sxoli eisoun The_Emperor?[/quote
Teleiwsa Istorias-Arxaiologias kai meta synexisa sto neoellhniko filologias...Me ena systhmatiko kathimerino diabasma h sxolh ebgaine. an ta afhnes ola gia eksetastikh eixes xasei to paixnidi
idiws to filologiko sta Ioannina opou spoudasa ithele kata meso oro 6 xronia
Silverwing
10-09-2004, 02:43
Θέλω να πιστεύω πως σε 1,1/2 χρόνο θα έχω τελειώσει, οπότε 5,1/2 χρόνια.
stryper777
17-01-2011, 23:23
den prokeite na tin telioso pote, afou me exoun diagrapsei
sabbattack
17-01-2011, 23:26
στα αρχίδια μας φίλος
diegrapse tous kai sy
xhghmena pramata
Djerdjelesh
17-01-2011, 23:28
7 χρονάκια στο νερό για σχολή 4ετίας. Λογικό αφού τα 3 πρώτα χρόνια πατούσα μόνο στα εργαστήρια.
Εγούσταρσον. Γενικά έπαιξε και δουλειά ενδιάμεσα, όπως και ένα κομμάτι της θητείας (πήρα πτυχίο όντας 6 μηνών κωλοφάνταρο), αλλά προτιμώ σφόδρα την εργένικη ζωή, αρκεί να παίζει δουλειά...
Mitsmann
17-01-2011, 23:43
Αυτο ελεγα το 2004.
λολ.
7 χρονια μετα, μπορω να πω οτι
"ειμαι στη σχολη 13 χρονια"
MenamareL
18-01-2011, 00:02
Aaaaa egw to proigoume eksamhno enilikiwthika ekleisa ta 18 eksamhna !! (nomizw 8 xronia :p )
Twra tha mpw sto 19o...
Ki ola auta gia mia ptyxiakh!
poso akoma?
don't know.. xD
Dragonlord
18-01-2011, 00:05
ελπίζω να μην είσαι μαθηματικό μόνο γιατί δε σε βλέπω να τελειώνεις ποτέ
7 χρόνια. Τώρα μεταπτυχιακό και του χρόνου άλλα 3-6 χρόνια διδακτορικό.
Drumsick
18-01-2011, 00:08
8,5 χρονάκια εδώ, 6 εκ των οποίων δουλεύοντας (άλλοτε παρτ άλλοτε φουλ ταιμ).
MenamareL
18-01-2011, 00:09
Fwtografos.. :-/
casshern
18-01-2011, 00:13
Αυτο ελεγα το 2004.
λολ.
7 χρονια μετα, μπορω να πω οτι
"ειμαι στη σχολη 13 χρονια"
Ma to mati tsi 8anteras!!! oO
Υπάρχουν και χειρότερα λοιπόν...
Εγώ πρέπει να διανύω τον 11ο χρόνο μου.
Δεν τους ενοχλώ, δεν με ενοχλούν, και η σχέση μας μακροημερεύει.
Ως πότε όμως:excl:
Μαθηματικό Αθήνας, δεν έχει υποχρεωτική πτυχιακή.
9 χρόνια για πτυχίο(μαζί και στρατός) και τώρα μεταπτυχιακό, ελπίζω μέχρι του χρόνου.
8 χρόνια έκανα μαζί με το στρατό. με ξεφτίλισε αλλά την ηδονή της τελευταίας μέρας στο παπεί δε θα την ξεχάσω ποτέ. κάποιος μου χε πει για μια μεγάλη μαύρη πέτρα που είχε αφήσει κάποιος στον περίβολο μιας σχολής. κρίμα που δε το σκέφτηκα πρώτος.
MenamareL
18-01-2011, 02:27
Δεν τους ενοχλώ, δεν με ενοχλούν, και η σχέση μας μακροημερεύει.
Ως πότε όμως:excl:
Νομίζω μετά τον 5 χρόνο πιάνεις το νόημα αυτής της φιλοσοφημένης κουβέντας ..
Συμπάσχω..
Raven Lord
18-01-2011, 02:36
αχαχχαχαχαχαχαχαχ :pink:
Shadowking
18-01-2011, 03:23
α στο διάλο ποιος κάνει bump τέτοιες μαλακίες βραδυάτικα.
aiwnios_foitiths.
(tha ginw..)
paw gia 2o etos kai xrwstaw hdh anw twn 10. elpizw na mhn einai tosa kai ta xronia mou sth sxolh.
τα κοντεύουμε
5 χρονια, πηγαινοερχομανε Αθήνα Χαλκίδα κ πολλές φορές βαριόμουνα να πάω να δώσω μάθημα (που είχα διαβάσει). Κανονικά έπρεπε να την είχα ξεπετάξει τη σχολή σε 3,5 χρόνια. Καντε θρεντ ποσα χρονια σας πηρε να βρειτε δουλεια στο αντικειμενο σπουδων
6 χρόνια (5ετής σχολή), για ένα μάθημα και την καριόλα τη διπλωματική.
Στο ΤΕΙ που είμαι γραμμένος τώρα είμαι αν δεν κάνω λάθος 4ο εξάμηνο και το πάω για καμιά 8ετία, εκτός αν γίνεται και παραπάνω :P
metamelia3
18-01-2011, 12:59
...ααχ :(
Dr.Gonzo
18-01-2011, 13:19
Στο 3ο εξάμηνο τα είχα φορτώσει στον κόκκορα Dragonlord, σε τρώω!:cool:
nikolasfluxus
18-01-2011, 13:19
χειρότερο thread ever,αι γαμηθείτε όλοι:(
Marillion
18-01-2011, 13:21
μλκ είσαι 19! εγω τότε δεν σπουδαζα καν
KoiliaSamprela
18-01-2011, 13:37
μλκ είσαι 19! εγω τότε δεν σπουδαζα καν
ωχ!!! ποιος είναι 19?
nikolasfluxus
18-01-2011, 13:38
20 γαμώ σίστον.
και τίμιος κουμπούρας
Dr.Gonzo
18-01-2011, 13:42
Μαλακα Fluxe 19 στα 20 εισαι;! Πω, πιτσιρικαρια...
Εγω στην ηλικια σου δεν ειχα γαμησει χωρις να πληρωσω ακομα.
εγω παντως ζηλευω λιγο που ειστε ολοι παλιοι εδω και γυρνατε να δειτε τι ειχατε ποσταρει πριν 6 χρονια και συγκρινετε..
3 χρονια
γραφιστικη
ακτο
let the μουτζες come
Dragonlord
18-01-2011, 14:47
Στο 3ο εξάμηνο τα είχα φορτώσει στον κόκκορα Dragonlord, σε τρώω!:cool:
2o, μη σου πω πρώτο (δεν πρέπει να πέρασα ποτέ πάνω από 1, άντε 2 μαθήματα σε εξεταστική).
Τώρα έχω ξεκινήσει ανοιχτό πανεπιστήμιο και πάω για νέες αποτυχίες
freak brother
18-01-2011, 14:47
εμενα απο την πρωτη με διωξαν :-(
Amnesiac.
18-01-2011, 14:53
7,5 χρόνια συνολικά, απαυτά ένα ήταν φανταριλίκι και 2 σκατοδουλειά (όχι τόσο λόγω ανάγκης για δουλειά όσο ανάγκης να μη πατάω σχολή) και άλλα 1-2 χρόνια μέχρι να καταφέρω να μη ψυχοπλακώνομαι κάθε φορά που περνάω έξω από το πανεπιστήμιο. Είμαι αδύναμος άνθρωπος.
chris_boss
18-01-2011, 15:04
Τα κατάφερα μετά από 11 χρόνια αλλά τα έμαθα καλά.
sauerkraut
18-01-2011, 16:49
αλλαζουν και στις δικες σας σχολες συνεχεια το προγραμμα σπουδων;:-?
11 χρόνια και δω.
αλλάζανε το πρόγραμμα σπουδών συνέχεια, αλλά ήμασταν τόσο πάλιουρες που δεν μας έπιανε, ούτε το νέο πρόγραμμα ούτε το 2ν+1....
αντίθετα με amnesiac ακόμα απολαμβάνω να ανεβαίνω για κανα καφεδάκι στη σχολή....
stam and the witches
18-01-2011, 17:02
Λοιπόν αυτό το θρεντ μου ανεβάζει το ηθικό, ξέρω ότι δεν είμαι μόνος σε αυτό το δύσκολο ταξίδι.
Είμαι 5ο, υπάρχουν 2 επιλογές:
- Διαβάζω με στόχο 5 μαθήματα ανα εξεταστική, τελειώνω σε 2-2μιση χρόνια
- Τα παρατάω με αυτόν τον καρκίνο, όταν βλέπω και μόνο το κτίριο της σχολής με πιάνει κόμπος στο στομάχι, τάση για εμετό κλπ (σοβαρά).
Κλίνω στο 2ο.
regularpaul
18-01-2011, 17:04
τελειωσα τη σχολη στα 5 χρονια, κανονικα
πολλοι εδω ξερουν οτι ''περασα'' τα 40 απο τα 60-65 ποσα ειχε μαθηματα της σχολης
τον 5ο χρονο σε 3 εξεταστικες :p
το διδ/κο ομως εμεινε και θα παραμεινει ατελειωτο
το FML είναι ότι όταν ξεκινουσε αυτο το θρεντ κι οι περισσοτεροι ειχατε μελλον
είχα ήδη πάρει πτυχίο :?
stam τι σχολή;
On topic, στα 5 χρονάκια κανονικά [/φλώρος]
Shadowking
18-01-2011, 17:11
Λοιπόν αυτό το θρεντ μου ανεβάζει το ηθικό, ξέρω ότι δεν είμαι μόνος σε αυτό το δύσκολο ταξίδι.
Είμαι 5ο, υπάρχουν 2 επιλογές:
- Διαβάζω με στόχο 5 μαθήματα ανα εξεταστική, τελειώνω σε 2-2μιση χρόνια
- Τα παρατάω με αυτόν τον καρκίνο, όταν βλέπω και μόνο το κτίριο της σχολής με πιάνει κόμπος στο στομάχι, τάση για εμετό κλπ (σοβαρά).
Κλίνω στο 2ο.
σταμ ημμυ είσαι;
sauerkraut
18-01-2011, 17:12
11 χρόνια και δω.
αλλάζανε το πρόγραμμα σπουδών συνέχεια, αλλά ήμασταν τόσο πάλιουρες που δεν μας έπιανε, ούτε το νέο πρόγραμμα ούτε το 2ν+1....
αντίθετα με amnesiac ακόμα απολαμβάνω να ανεβαίνω για κανα καφεδάκι στη σχολή....
τι εννοεις; Eδω αν εισαι με το παλιο σου δινουν προθεσμια καποιες εξεταστικες και μετα πρεπει να πας με το νεο ορ σθ
chris_boss
18-01-2011, 17:14
ορ ναθιν
σταμ όλοι τα ίδια συμπτώματα είχαμε.
MenamareL
18-01-2011, 17:15
τι εννοεις; Eδω αν εισαι με το παλιο σου δινουν προθεσμια καποιες εξεταστικες και μετα πρεπει να πας με το νεο ορ σθ
Μη τα λες απότομα αυτά.. Πόνεσε η καρδιά μου.. :/
μπήκα στη σχολή (γεωλογικό Αθηνών) το 99. ο οδηγός σπουδών ακόμα και σήμερα απευθύνεται σε δύο διαφορετικές κατηγορίες φοιτητών.
Παλαιό πρόγραμμα: Εισακτέοι στη σχολή μέχρι το 2002.
Νέο πρόγραμμα: Εισακτέοι στη σχολή μετά το 2002.
Κάποια παλιά μαθήματα που δεν υπάρχουν πλέον, τα δίνουν το πολύ ένα-δύο παλιοί φοιτητές (δεν υπάρχει όριο, απλά δεν κατεβαίνει και κανας άλλος στις εξετάσεις πλέον), αλλά τα δίνουν προφορικά μετά από συνεννόηση με τον σχετικό καθηγητή. ακόμα και αν ένα μάθημα έχει μείνει ίδιο σε ονομασία, αλλά έχει προστεθεί/αφαιρεθεί ύλη, οι παλιοί (επίσης κατόπιν συνεννόησης) μπορούν να δώσουν με την παλιά ύλη.
ο διαχωρισμός των φοιτητών ισχύει και σε άλλα θέματα, πχ οι παλιοί δεν κάνουν παρουσίαση τη διπλωματική τους σε αντίθεση με τους νέους, το 2ν+1 που προανέφερα κλπ.
stam and the witches
18-01-2011, 17:30
ΗΜΜΥ είμαι, ναι.
σταμ, εγώ προτείνω την πρώτη σου επιλογή. ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να ξεκινήσεις να διαβάζεις, αλλά μόλις αρχίσει και γίνεται θα έχεις την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που έχει υπάρξει στον πλανήτη. επίσης το συμπτυγμένο διάβασμα θα σου δώσει σφαιρική άποψη των όσων διδάσκει η σχολή και θα δεις πως συνδέονται μεταξύ τους και αυτό είναι φοβερό τριπάκι, και πίστεψέ με αρχίζεις να γουστάρεις το διάβασμα. θα κάθεσαι μόνος σου.
επίσης αν κάνεις σκέψεις του στυλ, τα απαρνούμαι όλα και ξεκινάω στεγνό διάβασμα για 2 χρόνια, να ξέρεις ότι έτσι θα το κάνεις πιο δύσκολο. θα χρειάζεσαι χαλαρότητα και σαφώς μην κόψεις πράγματα που σε κάνουν και ξεδίνεις (πχ. μπάντα).
ειμαι πλεον 9ο ετος μαθηματικο πατρας ...ακους ντραγκοοοοοοοον ?
μαλιστα να πω στις αρχες σουχα ζητησει συμβουλες ...οταν εμενες πουκεβιλ κ μας ειχε γνωρισει ο Φωτης...χαχαχα
αστροφυσικη δεν εχω περασει ακομα ε :P
1 χρονο μου δινω ακομα...και μετα δρομο κ δεν κοιταω πισω..
επισης ντρεπομαι λιγο να κυκλοφορω μετα γεννημενα το 90 κ μετα ............................................ τωρα μπαινουν τα 93 γεννημενα...ελεος
nikolasfluxus
18-01-2011, 17:55
γενικά ΦΟΙΤΗΤΑΡΕΣ βγάζει αυτό το φόρουμ,μπράβο μας
Ξεκίνησα να σπουδάζω αρκετά αργά,στα 21 με 22.
το ΤΕΙ το τελειωσα αρκετά εύκολα,καθαρα θεωρητικη σχολη που ηθελε παπαγαλια.4 χρονια.
το μεταπτυχιακο σε αλλα 2 μετα.
οχι οτι εγινε και τιποτα και στις 2 περιπτωσεις που τα τελειωσα στην ωρα τους.
αν κανω phd εξωτερικο υπολογιζω σε 3μιση με 4 χρονια.
αν το κανω εδω,4 με 5.
Αλλά τώρα,αν μπορουσα να γυρισω πισω στα 20,θα διαλεγα να σπουδασω μια τεχνη αν ηθελα να εχω δουλεια,ή να εφευγα στο εξωτερικο χωρις επιστροφη.
εγώ 6 χρόνια έκανα τους ΗΜΜΥ - μπαίνοντας 5ο όμως χρωστούσα περίπου τα μισά μαθήματα της σχολής και μπαίνοντας 6ο δε χρωστούσα κανένα, στο 6ο έκανα μόνο τη διπλωματική, ωραία χρονιά εκείνη.
και σταμ, ό,τι είπε ο Alaiah, και για τα μαθήματα που ακούς ότι είναι δύσκολα, δεν περνιούνται, μαθήματα πτυχίου κτλ κτλ κτλ, ε κράτα μικρό καλάθι. Τίποτα δεν είναι ΤΟΣΟ δύσκολο τελικά αν κάτσεις και το διαβάσεις, αυτή η παραφιλολογία της σχολής μας εγώ είχα αφήσει να με τρομάξει πολύ περισσότερο απ' όσο έπρεπε, μην κάνεις το ίδιο λάθος.
MoRmEnGiL
18-01-2011, 17:58
nats, to dyskolo ma8hma einai dyskolo akribws giati ka8ese na to diabaseis kai sou erxete eggefalikos emetos, an htan toso aplo 8a ta pernagame oloi ola ;p
Dragonlord
18-01-2011, 18:00
επισης ντρεπομαι λιγο να κυκλοφορω μετα γεννημενα το 90 κ μετα ............................................ τωρα μπαινουν τα 93 γεννημενα...ελεος
:shock:
Ακόμα θυμάμαι το ΣΟΚ όταν είχε έρθει πάτρα χρήστις του φόρουμ και μας είπε ότι είναι του 84.
nats, to dyskolo ma8hma einai dyskolo akribws giati ka8ese na to diabaseis kai sou erxete eggefalikos emetos, an htan toso aplo 8a ta pernagame oloi ola ;p
ε αυτό σου λέω, στην περίπτωσή μου αυτό ήταν ΒΛΑΚΕΙΑ γιατί απλά άκουγα τους άλλους που είχαν κάτσει να τα διαβάσουν και τους ερχόταν εγκεφαλικός εμετός. Εγώ από την τρομάρα μου και μόνο αρνιόμουν να τα δώσω/διαβάσω. Όταν πήρα την απόφαση και έκατσα, τα διάβασα (δεν ήταν η καλύτερή μου προφανώς) και είδα ότι δεν ήταν ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΑ όσο τα παρουσίαζαν οι άλλοι τα πράγματα.
επίσης,συμβουλη προς Σταμ (και ΝικολαςΦλουιντ).
Γενικα τα πραγματα δεν ειναι δυσκολα,απλα θελει συστημα καθημερινα.αν αποφασισετε να τελειωσετε,θα το καταφερετε.εξυπνα παιδια ειστε (οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα),απλα θελει λιγο καιρο για να μπεις στο right track.
Μπήκα 7ο έτος φέτος και προσπαθώ επιτέλους να τελειώσω.
Έχω περάσει 35 θωρίες και 29 εργαστήρια και έχω παρουσιασει και πτυχιακή ..και ακομα δεν τελειωνω.
μενουν 4 μαθήματα(τα δίνω τώρα αλλα..) + πρακτική.
1 χρόνο ακόμη θα τον φάω σιγουρα.
Στοχος να κάνω double score στα έτη της σχολής :P
γιαυτό διαβάζουμε πρώτα τα εύκολα, ώστε:
1) υψηλή εκκαθάριση μαθημάτων σε εξεταστικές -> boost στην αυτοπεποίθηση
2) συνηθίζεις κάπως το διάβασμα, ώστε να πιάσεις μετά τα πιο δύσκολα (τα οποία απλά θέλουν τακτική στο διάβασμα, δεν είναι και γραμμική Β). την τακτική την στήνεις ενστικτωδώς στο κεφάλι σου όταν διαβάζεις τα πιο εύκολα. και πολλές έννοιες που φαίνονται τώρα ακαταλαβίστικες, τις πρωτοσυναντάς στα εύκολα με επεξήγησεις κλπ.
Dragonlord
18-01-2011, 18:11
και με αυτό τον τρόπο έχετε καλές πιθανότητες να ανακαλύψετε τι γίνεται στην αυτοπεποίθησή σας όταν κόβεστε και στα εύκολα!
:shock:
Ακόμα θυμάμαι το ΣΟΚ όταν είχε έρθει πάτρα χρήστις του φόρουμ και μας είπε ότι είναι του 84.
δεν ημουν καν χρηστης τοτε ρε-δεν θυμασαι
κ γνωρισα τον μπασιστα της υπερμπαντας φιουζον τεκνοθρας με τον ντραμερ που τα παιζει ολα...
ειμαι μενα φιλο τωρα μηχανολογο που μπηκε το 93 στη σχολη...........ειπες κατι?
κ διπλα ενας φυσικο του 92 ...
εστια πατρας..εγγυηση
MoRmEnGiL
18-01-2011, 18:29
kai meta lene emena sapio...
Pinatero
18-01-2011, 18:55
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/da/10-skylt,_Swedish_roadsign.svg/521px-10-skylt,_Swedish_roadsign.svg.png
tsimpouklano
18-01-2011, 19:09
Η σχολή είναι 5 χρόνια (χημικός μηχανικός), στο 2ο έτος είμαι και δεν μπορώ να πω σίγουρα, αλλά στάνταρ όχι στην ώρα μου. Ελπίζω +1 at most.
wraithgr
18-01-2011, 19:17
Μαθηματικό Αθήνας στα 5 χρόνια.. τον έξτρα χρόνο τον έχασα γιατί ασχολήθηκα με το εργαστήριο (και πάλι φτηνά τη γλύτωσα σε σχέση με άλλους) και βέβαια μην ξεχάσω απειροστικό 1 και 2 που με κόψανε 3-4 φορές με 4 στον καθένα... Μετά 2 χρόνια έξω από ένα μεταπτυχιακό και ακόμα να γυρίσω...
Τιμια οκταετια. Τελος τεταρτου ετους χρωστουσα περιπου τα μισα. Ειχα μια σταθεροτητα, δε μπορεις να πεις.
Mphka naytiliako Peiraia to septembrh tou 2000 kai telleiwsa to septemrh tou 2006. Bebaia apo october tou 05 mexri october tou 6 hmoun fantaros kai eixa afhsei 1-2 eykola gia tis foithtikes adeies opote htan nekro etos kai ta 2 prwta xronia eixa perasei mono 4 ma8hmata...
Katsaloupardos
18-01-2011, 22:17
Διαβάζοντας αυτό το θρεντ διαπίστωσα ότι είμαι οκ μέχρι τώρα:
ΤΕΙ Πειραιά,Δομικών Εργων,τώρα τελειώνω 4ο εξάμηνο και χρωστάω 5 μαθήματα,ένα από τα οποία το έδωσα σήμερα και είμαι σίγουρος ότι το πέρασα
:headbang2::headbang2::headbang2::headbang2::headbang2::headbang2:
Shadowking
18-01-2011, 22:32
κατσαλούπαρδε, όσο διάβαζα το ποστ σου άκουγα αυτό:
UsCGK4b4hDM
και είχα συγχρονική εμπειρία με την υπογραφή σου.
http://b.imagehost.org/0375/output.gif
σ'ευχαριστώ.
Drumsick
18-01-2011, 22:33
Eσύ να πας να διαβάσεις.
Katsaloupardos
18-01-2011, 23:09
Μην μουτζώνετε ρε ότι και να έχω περάσει δεν έχει σημασία πια
http://news247.gr/ellada/paideia/logw_elleipshs_xrhmatodothshs.752085.html
:)
Snorkmaiden
20-01-2011, 15:00
και η δικη μου σχολη παιζει να κλεισει αλλα δεν σημαινει οτι τα πτυχια μας δεν εχουν ακομα αξια
Katsaloupardos
20-01-2011, 16:14
και η δικη μου σχολη παιζει να κλεισει αλλα δεν σημαινει οτι τα πτυχια μας δεν εχουν ακομα αξια
ναι,αλλά αυτοί που ακόμα δεν έχουν πάρει?
atom_smasher
20-01-2011, 16:34
Ανανεωση: μερικα χρονια μετα... εχω τελειωσει και το μεταπτυχιακο. Ακριβως στα 2. Δεν υπηρχαν περιθωρια για οτιδηποτε διαφορετικο. εχω φυγει εξω και εχω ξεκινησει 2ετες προγραμμα μαρκετινγκ κλπ παπαριες. Ειμαι στο 1,5 και υποτιθεται εχω πρακτικη και πτυχιακη....αλλα βλεπουμε...Εκλεισα 10 χρονια φοιτητης. Αρκετα ειναι...
Snorkmaiden
20-01-2011, 17:38
λενε οτι μπορει να υπαρχουν 2 λυσεις ή να μη παρουν αλλους και να περιμενουν μεχρι να παρουν πτυχιο ολοι για να την κλεισουν ή να πηγαινουμε σε αλλα κοντινα τμηματα να δινουμε π.χ. γεωλογικο αθηνας
korrupt3r
20-01-2011, 17:41
το είδα κ εγώ σήμερα κ μ'έπιασε κάτι..
αν κ πιστεύω ότι μπορεί να είναι κ απειλές..
redeemer
20-01-2011, 17:44
Ε το απειλές παίζεται,τώρα κατι Ζωικές Παραγωγές σε κορφές και βουνά μάλλον ζημιογόνες είναι.
Αλλα και να κλεισουν δε παίζει να μείνετε έτσι ρε σεις,άντε και να συγχωνευτείτε με άλλα τμήματα.
korrupt3r
20-01-2011, 18:26
τι να πω..
ελπίζω να μην γίνει κανα περίεργο.
δεν γίνεται να αφήσουν έτσι τόσους φοιτητές.
τεσπα, βλέπουμε.
προς το παρόν... "η εξεταστική θα γίνει κανονικά"
λενε οτι μπορει να υπαρχουν 2 λυσεις ή να μη παρουν αλλους και να περιμενουν μεχρι να παρουν πτυχιο ολοι για να την κλεισουν
wat
on topic, xairomai pou den eixa postarei pote
Snorkmaiden
21-01-2011, 02:22
explain
e pos tha ginei auto
inb4 pots genen auto se liga xronia
Snorkmaiden
21-01-2011, 02:53
γινεται ανετα με παρακολουθησεις για οσους εχουν , απλες εξεταστικες για αυτους , επι πτυχιω για εμας τους υπολοιπους , παπαλα . πτυχιο , λουκετο
Harbinger of Death
21-01-2011, 07:27
Εγώ μπαίνω 2ο έτος και μέχρι τώρα πίστευα ότι θα την τελειώσω στα 5, άντε 6. Τώρα αμφιβάλλω κάπως... :?
:touched:
6ο ετος τωρα, στα 3 πρωτα δεν παταγα καν. Αθλιο σκατοτοπικ, παω να διαβασω.
Beyond Within
25-01-2011, 02:10
4ο έτος, έχω περάσει 25, έχω άλλα 31 για πτυχίο, καλά είμαι.
aiwnios_foitiths.
(tha ginw..)
τα κοντεύουμε
στόχος επετεύχθη.
Raven Lord
30-01-2013, 11:32
πωωω, μόλις διαπίστωσα ότι έχω 10+ χρόνια που τέλειωσα...
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/734046_201081746701414_371288872_n.jpg
overdriven
30-01-2013, 12:15
8 χρονάκια μου πήρε η νομική μαζί με φανταρικό μέσα σε αυτά. Η αλήθεια είναι ότι αν είσαι στοιχειωδώς σοβαρός βγαίνει σε 5 στο πολύ ξεκούραστο κιόλας. Δηλαδή οκ, είσαι κωλόφαρδος που έχεις γονείς που μπορούν και θέλουν να σε πληρώνουν και δεν χρειάζεται να δουλέψεις... Όταν υπό αυτές τις συνθήκες περνάς τη φοιτητική σου ζωή σαπίζοντας και παρακμάζοντας, είσαι κάτι παραπάνω από μαλάκας. Χρειάστηκε να μπω στον στρατό για να εκτιμήσω το τι μπορούσα να κάνω και απλά άφηνα το χρόνο να περνάει μη κάνοντας τίποτα ουσιαστικό. Και τώρα που δεν υπάρχει χρόνος φυσικά με έχουν πιάσει οι γκαύλες για τα πάντα. Σκατά.
Θάνος Τζήμερος
30-01-2013, 14:39
Όλοι οι ''επαναστάτες'' αιώνιοι.
Εγώ θα τέλειωνα αν δεν υπήρχαν κόμματα.
atom_smasher
30-01-2013, 15:33
Ανανεωση: μερικα χρονια μετα... εχω τελειωσει και το μεταπτυχιακο. Ακριβως στα 2. Δεν υπηρχαν περιθωρια για οτιδηποτε διαφορετικο. εχω φυγει εξω και εχω ξεκινησει 2ετες προγραμμα μαρκετινγκ κλπ παπαριες. Ειμαι στο 1,5 και υποτιθεται εχω πρακτικη και πτυχιακη....αλλα βλεπουμε...Εκλεισα 10 χρονια φοιτητης. Αρκετα ειναι...
εσυ rush παίζει και να ήσουν συμφοιτητής με την αδερφή μου. αν το δεις.. επίσης τελικά χρειάστηκα κατι τις παραπανω για να τελειώσω την σχολη. αντι για 2 ... έκανα 3,5...εκατσε στραβη φαση με πρακτική και μετα κόπηκα και 1 φορά στο τελικό πρότζεκτ (την δεύτερη σχεδον δεν πήγα να παραδωσω) και έφτασε νοεμβρης του 12 να περάσω με την 3η και τελευταια, σχεδόν όταν οι συμφοιτητές μου ολοκλήρωναν το bachelor τους. εμπειρία όντως να είσαι με συμφοιτητές που έχουν γεννηθεί το 91...
πάμε για άλλα πτυχία! μεταπτυχιακά και διδακτορικά! (δουλεία της προκοπής πότε θα βρεθεί...)