PDA

View Full Version : Sgt. Sunshine - s/t

VirusXI
02-09-2004, 17:38
http://www.monolith.gr/reviews/images/sgtsunshine.jpg

ayta einai. \m/

opws grafoun sto site tous:

Sgt.Sunshine is two Swedes and a Cuban saying that: If you can't listen, you can't play. It is a fundamental truth for everyone, still, bands don't seem to have patience for dynamics and communication these days.

Sgt.Sunshine is retro in the sense that they like the way music sounded when improvisation was expected and a live sound on tape was appreciated.

Anyone can play loud, slow. Is that the same as playing heavy?
Sgt.Sunshine reinvent the groove in a massive sound wall of heavy rock psychedelia.Sgt.Sunshine is progressive in the sense that multi-musical and multi-cultural influences result in interesting song writing.

opws ta leei, apla gamoune.

epishs Monolith review (http://www.monolith.gr/reviews/html/sgt_sunshine01.html)
kai empitiri: http://www.stonerrock.com/jukebox/Sgt_Sunshine-Vega.mp3

regularpaul
02-09-2004, 23:53
Σε 16 μερες θα τους δω στο Μοναχο μαζι με Colour Haze, Ufomammut, Ugh!, Liquid Visions και λοιπους χιππυδες :weed:

photos & εντυπωσεις στο γυρισμο...

Kingdom Gone
03-09-2004, 01:00
Ακουσα το mp3 και είναι όπως τα λέει το review
\m/ τελειως

VirusXI
03-09-2004, 03:32
\m/

regularpaul :bash: =P

Inside Charmer
03-09-2004, 10:54
Kαλή μπάντα.
Ξέρω μερικές πολύ ανώτερες από Σουηδία.

regularpaul
03-09-2004, 16:39
Αυτοι οι Σουηδοι το παρακανουν μερικες φορες (πχ Backdraft: southern rock απο την Σουηδια??? :lol: ) αλλα εχουν και καμια 10ρια μπαντες που ειναι κορυφη.

Οι αγαπημενοι μου ειναι οι Blind Dog. Απο εκει και περα, Mammoth Volume, Witchcraft, Beggars, Grand Magus, Dozer (+ Greenleaf), Mustasch, Awesome Machine, Sienna Root πιο προσφατα...

Απο ο,τι εχω διαβασει σε διαφορες συνεντευξεις, το γεγονος οτι τοσες πολλες μπαντες, δημιουργουνται και επιβιωνουν, οφειλεται κατα ενα μεγαλο ποσοστο στο πολιτικο συστημα που δινει τετοιου ειδους ευκαιριες στους νεους. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθες αυτο, αλλα εξηγει αρκετα.

Ειναι παντως λιγο τραγικο να βλεπεις μπαντες οπως οι Twin Earth και οι Pawnshop (Nορβηγοι) να εχουν κυκλοφοριες στην Beard of Stars πχ, και οι Nightstalker να ειναι γνωστοι στο εξωτερικο μονο μεσω soulseek. Αυτη ομως ειναι μια κουβεντα για αλλο forum :)

Kingdom Gone
03-09-2004, 16:45
Απο ο,τι εχω διαβασει σε διαφορες συνεντευξεις, το γεγονος οτι τοσες πολλες μπαντες, δημιουργουνται και επιβιωνουν, οφειλεται κατα ενα μεγαλο ποσοστο στο πολιτικο συστημα που δινει τετοιου ειδους ευκαιριες στους νεους. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθες αυτο, αλλα εξηγει αρκετα.

Απ΄όσο ξέρω (I might be wrong) ισχύει αυτό. Δηλαδή το κράτος δίνει χώρο για πρόβες σε μπάντες και τέτοια. Ααααχ σκαδιναβία....

nothingman
03-09-2004, 23:12
... Mustasch, ... , Sienna Root ...
μπορεί να δώσει κάποιος info για αυτά τα δύο groups? ο,τιδήποτε, πρώτη φορά τους ακούω ζητώ συγνώμη που γαμάω το thread
thanx :)

regularpaul
04-09-2004, 02:59
Sienna Root: http://www.sienaroot.com

70ιλα οσο δεν παιρνει...Πολυ παλιομοδιτικος ηχος, οπως οι Witchcraft μονο που οι συγκεκριμενοι κινουνται προς πιο heavy blues ηχο με τα πληκτρα να κυριαρχουν. Deep Purple θυμιζουν πολυ εντονα... εναν δισκο εχουν βγαλει στην Rage of Achilles... εγω σε mp3 το εχω προς το παρον...

Mustasch: http://www.mustasch.net

Τιποτα το ιδιαιτερο απο πρωτοτυπια, αλλα παιζουν βαρυ rock'n'roll με πολυ groove, κατι μεταξυ Motorhead και Kyuss... το νεο τους "ratsafari" γαμει...3 δισκους συνολικα και μερικες συμμετοχες σε συλλογες

VirusXI
04-09-2004, 03:41
Siena Root psh8hka prosfata na apokthsw kai anamenw. gg.
Mustasch exw 2 epia pou GAMAN. Giauto to Ratsafari akoma sto psaksimo eimas8e... asdfas
to I Hunt Alone pantws einai kommatara apisteyth.
ta aparaithta infa ta dwse o paul pantws ;p

(ntir montereitor, split this topic ent mouv it plhz eh)

Inside Charmer
04-09-2004, 19:46
Oι Siena Root απλούστατα γαμάνε ό,τι ακούνε ο Amnesiac, o Solo και ο
Symposium. :rofl:
Ηeavy hammond rock...και θα διαφωνήσω ότι θυμίζουν Witchcraft, αφού είναι σε φάση Vanilla Fudge, Atomic Rooster, Uriah Heep, Bloodrock και συναφή groups.

BlackMetal
04-09-2004, 21:13
ELPIZO NA MIN ENNOEIS OTI AKOUO PAROMOIO PRAMATA ME TON AMNIZIAK KAI TON SOLO.

AUTO THA ITAN PRAGMATIKI PROSVOLI.

regularpaul
05-09-2004, 01:52
Inside, δεν ειπα οτι οι Sienna Root θυμιζουν Witchcraft μουσικα. Αλλα μονο σε ο,τι αφορα την 70's αισθητικη. Οι Witchcraft ειναι πολυ πιο doom με βασικη επιρροη τους Pentagram.

Στα υπολοιπα συμφωνουμε 8)

Inside Charmer
05-09-2004, 22:48
Inside, δεν ειπα οτι οι Sienna Root θυμιζουν Witchcraft μουσικα. Αλλα μονο σε ο,τι αφορα την 70's αισθητικη. Οι Witchcraft ειναι πολυ πιο doom με βασικη επιρροη τους Pentagram.

Στα υπολοιπα συμφωνουμε 8)

Έχεις δίκιο :)

Amnesiac.
12-06-2009, 00:13
Oι Siena Root απλούστατα γαμάνε ό,τι ακούνε ο Amnesiac, o Solo και ο Symposium. :rofl:

Τελικά ισχύει αυτό :!:

Κάπου αναφέρθηκαν οι Siena Root και θυμήθηκα ότι είχα ακούσει το Kaleidoscope παλιότερα και είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να το ξανακούσω και είμαι άνθρωπος που τηρεί τις υποσχέσεις του και το έβαλα χθες το απόγευμα και το έχω ακούσει άλλες 4 φορές από τότε και πολύ μου αρέσει , όχι όλα τα κομμάτια δηλαδή, κάποια είναι μέτρια αλλά κάποια άλλα κομματάρες κανονικά γιαυτό να το ακούσετε όλοι πουτάνα όλα πορωθείτε.

Brazen_Bull
12-06-2009, 00:37
Ειχα ακουσει το black hole και μ'αρεσε,δε λεω. Με το s/t ομως... ααααλλη φαση. Καλα που μ' επεισαν και το ακουσα. Δεν ξερω αν μπορω να ξεχωρισω καποιο κομματι, απλα αφηνει κατι γαματο ο δισκος οταν τον ακους ολοκληρο.