Log in

View Full Version : DUne :trilogy

freak brother
02-09-2004, 04:00
to dune gamaei.. ta vivlia pou grapse o gios tou me enan allo.. px o oikos twn harkonnen klp lene tpt? enas filos mou mou eipe oti den lene kai polla..

btw peira to dune .. kai paw thn epomenh ston papaswthriou kai to deine me ta idia lefta.. kai dwro to dvd tou dune :/// xeneraaaaaaaaa!!!

MoRmEnGiL
02-09-2004, 17:17
den exw diabasei ta biblia tou giou tou,alla logika 8a einai katwtera.
to dvd pantws tou dune exei poly metria eikona :/

Metal_eagle_85
03-09-2004, 22:26
Kata thn gnwmh mou, h trilogia tou herbert akolou8ei ka8odikh poreia, me kalytero to 1o, to opoio einai aristo...Apo kei kai pera arxizoun h epanalhpseis+to superhero-iliki (me apo8ewsh to trito), xwris vevaia na shmainei oti ta alla 2 einai pipes....eksairetika einai, apla den ftanoun to 1o....

Tous oikous pou evgale o gios tou me ton anderson den tous exw diavasei, an kai exei pesei poly mageirema panw stis shmeiwseis tou herbert opote.... mallon :cry:

Dragonlord
06-09-2004, 01:57
btw peira to dune .. kai paw thn epomenh ston papaswthriou kai to deine me ta idia lefta.. kai dwro to dvd tou dune :/// xeneraaaaaaaaa!!!
δηλαδή πόσο;

freak brother
06-09-2004, 02:13
δηλαδή πόσο;

21 euro i think