View Full Version : Iron Maiden - Dance Of Death
Parolo pou de me exitarei i idea enos neou Maiden album, tha to akouso vevaia prota kai meta tha do, alla to exofullaki einai mia xara kata ti gnomi mou, sci fi, etsi goustaro kontra se olous tous malakes pou theloun klasiki apopsi. :p :p
Dragonlord
29-07-2003, 15:31
mm de mporw na pw pws me en8ousiazoun ta 3D.o eddie sth mesh einai wraios,an kai mou 8ymizei e3wfyllo twn grave digger :p
Dragonlord
29-07-2003, 15:32
a kai children of bodom
Oreo to exwfulaki ontos.To Wildest Dreams moy arese arketa.
Kapoios mou eipe oti akouse kapoia songs apo to new kai einai skata..Den nomizw oti uparxei iliko akoma pros akroasi.Oute promo or something.Eidomen.Elpizw se kati kalo kai analogo tou Brave New World.
Magellan
29-07-2003, 16:06
as bgei kai blepoume to eksofilo etsi kai etsi
http://www.barret.brturbo.com/maiden/Rock%20Am%20Ring%20MP3/
To cover einai gamato san sxedio alla 3D sux. An to xe paralavei kanenas Wilkinson (ekswfylla Marillion, Maiden ta teleytaia singles k.a.) ayto opws einai 8a to xe kanei tzitzi.
Ypoti8etai symfwna me ta legomena diaforwn oti 8a exei toso oldie katavoles (px to Wildest Dreams exei af8ona prwima maiden stoixeia) oso kai prwtognwrous peiramatismous...
eidwmen(e)
\m/
Solo Carriera
29-07-2003, 18:33
worst............cover...............................ever..............................
eyes............wide............shut
asteio mou fainetai
eyes............wide............shut
asteio mou fainetai
xalara eyes wide shut!
:doh:
morphine
30-07-2003, 00:04
:hippy:
StationEleven
30-07-2003, 08:55
airon mainton kai prasinalloga...h moufa brwmaei apo makria :dangry:
At The Gates
30-07-2003, 09:33
Loooool.Take a look at that.Ena paidi apo to forum twn guardian to ekane.Den einai kalitero apo to kanoniko ekswfillo?
http://groups.msn.com/_Secure/0VADBABwYZO8rerpJboc3WgV8Aa9!7KBe8GDCb6DYY7prQ06VgvmXsSIZRQ!FJOlNe0RMNMZVPFeozWMRQa5avIzw2DzWUHqm*A!WTNiCdhCXTj9FbE5CN*NUwHGupPJP/dance%20of%20death%20-%202.jpg
Magellan
30-07-2003, 11:28
einai Maiden............GAMAEI:disco:
Xeiroteri moufa apo to neo metallica diskola tha vgei.
Den ksero gia to eksofilo...o Eddie pragmati einai mia xaroula alla ta 3D pio apaisia den mporousan na einai...
Eidika o skilos ekei pera kanei bam...xorismenos sta tria einai xaxaxaxaxa...
StationEleven
30-07-2003, 17:38
Xeiroteri moufa apo to neo metallica diskola tha vgei.
mh perneis kai orko :p
symposium_lexotanil
30-07-2003, 21:41
parton
necropethamenos
31-07-2003, 01:08
To teleftaio pragma pou xreiazotan o planitis afti ti stigmi einai enas akoma Maiden diskos.
Diladi ok, prepei na allaksoun to onoma tous se Running Wild mipws?
Trisolies malaka, trisolies. Ti groupara. Gouaou.
Mprizolies forever.
Oi maiden mporoune
na pa na kanoune kaka tous kapou allou.
MA SAS PARAKALW!
Magellan
31-07-2003, 02:07
den nomizw pws 8a kanei se kanenan kako......opws kako den nomizw pws exei kanei kanena album apo opoiodipote sigrotima
lost_icon
31-07-2003, 04:38
eleos me tous maiden,ante na to dialysoun to magazaki na teleiwnoume!! yparxoun polla alla pragmata pou prepei na akousoume kai na mathoume kai oxi na perimenoume tous "messies" twn 80's na vgaloun diskara.
;)
eleos me tous maiden,ante na to dialysoun to magazaki na teleiwnoume!! yparxoun polla alla pragmata pou prepei na akousoume kai na mathoume kai oxi na perimenoume tous "messies" twn 80's na vgaloun diskara.
;)
ante na akouseis kamia stanish re kourampie.
tic tic tic toc mpits
:disco:
StationEleven
31-07-2003, 05:14
protimw to tic tic toc apo to tra la li tra la lo :cool:
necropethamenos
31-07-2003, 13:22
Ntaks de tha kanei kako! Diladi ti ennoeis "de tha kanei kako"?
Les na epairnes 3 kila kokaini dwro me to cd kai ws ek toutou "tha ekane kako"?
Eimoun safis nomizw!
einai apla AXRISTO san kykloforia.
Oloi kseroume idi pws tha einai, oloi kseroume idi akrivws ti na perimenoume kai kaneis mas den perimenei kati idaitero ektos apo tous maiden pou perimenoun ta lefta mas. PALI.
Oi opadoi twn metallica na min milane plz.
symposium_lexotanil
31-07-2003, 15:05
fasistaki detected
Solo Carriera
31-07-2003, 15:35
katrakila h katastash...
the more things change, the more they remain the same...
Magellan
31-07-2003, 16:38
exw bare8ei an akouw "metallica teleiwmenoi ti to 8eloun to kainourgio album" "maiden teleiwmenoi ta idia skata 8a bgaloun pali " kai alla paromoia
ka8enas exei krisi (elpizw) wste na epilegei ti 8a akousei kai ti oxi
auta kai tipota allo apo mena
StationEleven
31-07-2003, 16:57
Oi opadoi twn metallica na min milane plz.
re oust :p
Necropethamene den exoun anagkh ta lefta mas, thats for sure.
Oute oi Metallicats oute kaneis paromoios kwlogeros pou eprepe na exei parei syntaksh kai na to xei kleisei to magazi.
Apla gousternoun na vgazoun albums kai opoios gousternei to akouei (k ok h diskografikh konomaei, allo ayto)
aytes oi anakyklwseis syzhthsewn me fernoun se katwtera k a8liotera epipeda varemaras
panta oi idioi ellhnes metallades me tis idies syzhthseis stous aiwnes twn aiwnwn yeah
Magellan
31-07-2003, 17:09
re virus mi me antigrafeis mono kai mono gia anebazeis ton ari8mo twn posts sou........:chef: :disco:
re oust :p
pragmatika pleon pisteyw oti exeis parei sta moulwxta kapoia 8esh sta tou management twn metallicats, sto promotion staff ths ypo8eshs.
re virus mi me antigrafeis mono kai mono gia anebazeis ton ari8mo twn posts sou........:chef: :disco:
me exete parekshghsei :(
lost_icon
31-07-2003, 17:45
kathoti eimai ellhnas "metallas" eimai kai kafros se afta pou lew,opote as pioun kana xapaki gia thn piesh kai as katsoun na paiksoun me ta eggonakia tous kai as mas afhsoun hsyxous me ta "mousika" katorthwmata tous,kai meta anarwtiomaste giati den vlepoume orismena group pou eprepe edw kai xronia na exoume dei live.
up the iron maiden kaph:D
kathoti eimai ellhnas "metallas" eimai kai kafros se afta pou lew,opote as pioun kana xapaki gia thn piesh kai as katsoun na paiksoun me ta eggonakia tous kai as mas afhsoun hsyxous me ta "mousika" katorthwmata tous,kai meta anarwtiomaste giati den vlepoume orismena group pou eprepe edw kai xronia na exoume dei live.
up the iron maiden kaph:D
me sena eidika to xoume analysh till psofou.
eipame, ante rikse kamia stanish, kana xristodoulopoulo na gousterns xoreyth
:disco:
ayto to parapanw arages 8a to elege kaneis gia tous motorhead px?
k mh mou peite oti oi motorhead exoun na dwsoun tpt kainourio haha
gousternw motorhead alla einai kai aytoi allo ena paradeigma pou mou katevhke twra kwlogerwn pou vgazoun ta idia kai ta idia, k epanakyklofories, k 12312 live ktl ktl ktl
k omws giaytous den exei pei kaneis tpt.
eiste h den eiste kollhmenoi?
na kai enas chef :chef:
lost_icon
31-07-2003, 18:16
yparxoun kialoi pelates gia ta kaph alla oi maiden einai apo ta eksexonta melh,kai na mhn arxisw na anaferomai se group giati tha ginw kafros metallas kai den kanei...:p opote akouste to kainourio maiden kai thavmaste pws parakmazei ena toso megalo group:mad:
eimai kollhmenos me tous metallica alla den paei na pei oti den tous kritikarw antikeimenika:D
Buddy Lackey
31-07-2003, 18:53
to endexomeno na exei to neo maiden foveri mousiki to xei skeftei kaneis?
yparxoun kialoi pelates gia ta kaph alla oi maiden einai apo ta eksexonta melh,kai na mhn arxisw na anaferomai se group giati tha ginw kafros metallas kai den kanei...:p opote akouste to kainourio maiden kai thavmaste pws parakmazei ena toso megalo group:mad:
eimai kollhmenos me tous metallica alla den paei na pei oti den tous kritikarw antikeimenika:D
nai oooou :rolleyes:
toso esy oso kai o stationeleven poly prin vgei to sent angker to 8eopoiousate. epishs poly prin vgei to maiden to katadikazete.
ante na sas parei kaneis sta sovara twra...
as ta doume poluxrwma twra :lsd:
lost_icon
31-07-2003, 19:26
ts ts ts ts maidenas detected! looool!!;)
maidena na se pei h pe8era sou karagkiozo.
:dyell: :dangry:
atom_smasher
01-08-2003, 00:57
einai emporio kai eiste katanalwtes.,opoios goustarei agorazei opoios oxi zoume se kapitalistiko perivallon kai uparxoun tosa alla ekatontades pragmata na agorasei opote ws anousio mono mporw na xarakthrisw to zhthma.e3wfullo, an ontws einai auto einai...metrio.tha doume gia to periexomeno.
Stargazer
01-08-2003, 02:05
Den pistevo oti to album tha einai sta idia upsila epipeda tou Brave new world,to eksofulo ok metrio alla kai to mousiko periexomeno an krino apo to wildest dreams kai apo kritikes gia ta alla komatia den elpizo se polla...
rincewind2k
01-08-2003, 02:21
gia to album den tha pw tpt akoma, perimenw na akousw, alla re paidia an einai dynaton! Ti ekswfyllo einai ayto? (an einai to pragmatiko pou amifballw) Oi perssoteroi lete "metrio" h kai "kalo", enw milame gia apisteyth malakia. Xeirotero kai apo ellhniko demo einai, eleos...
btw sto site tou rock-on.net exei proakroash, rixte mia matia osoi den exete.
np Dixasmenes Alitheies - Margarites
Stargazer
01-08-2003, 02:32
Kala afti i proakroasi tou rock on oti nane einai....akou ekei na grapsei kala sxolia gia to wildest dreams!!
Dragonlord
01-08-2003, 03:22
ee loipon epeidh de mporw na mhn petaxtw na parw 8esh sto 8ema:symfwnw me osous eipan oti opoios 8elei den to agorazei.vriskw psilogeloio kai arketa adiaforo auto pou kanoun shmera oi maiden,alla apo thn allh den ais8anomai pws exw to dikaiwma na pw pws prepei na dialu8oun..diko tous einai to group,autoi to kanan o,ti einai,gousto tous kai kapelo tous na kanoun o,ti nomizoun m'auto kai shmera..
StationEleven
01-08-2003, 07:48
george xesthka an me parei kaneis sta sobara sto net :p
oso gia to promotion konta epeses :cool:
/me ypoulo fidi $$$
necropethamenos
01-08-2003, 13:52
to endexomeno na exei to neo maiden foveri mousiki to xei skeftei kaneis?
HAHAHAAHAHHAHAHAAHHAAHAHHAhhahahaahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahaOXI.
necropethamenos
01-08-2003, 14:03
exw bare8ei an akouw "metallica teleiwmenoi ti to 8eloun to kainourgio album" "maiden teleiwmenoi ta idia skata 8a bgaloun pali " kai alla paromoia
ka8enas exei krisi (elpizw) wste na epilegei ti 8a akousei kai ti oxi
auta kai tipota allo apo mena
Kat'arxin ligi entypwsi mou kanei to ti exeis varethei kai ti oxi. To lene FORUM giati akrivws mporoume na milame.
Fysika kai exw krisi na epilegw ti tha akousw. Aplws anti na tin kratisw gia ton eafto mou (opws symfwna me sena tha eprepe na symvainei) tin koinopoiw.
Kai einai teleiwmenoi, kai skata kai dystyxws anempnefstoi. Kai na sas pw ti mavri alitheia, MALAKIA to St.Anger alla de tha mporousa na to katigorisw gia ta idia pragmata pou katigorw tous maiden kai ti kathe teleftaia moufa tous ta teleftaia xronia.
O logos einai oti apla oi metallica, akoma kai an den mou arese to kainourgio tous prospathoun PANTA na ksekollisoun. Na allaksoun kati.
Oi maiden prospathoun ksediantropa na mou piasoun to kwlo.
Kai nai, oloi aftoi XREIAZONTAI KIALLA LEFTA.
FYSIKA.
diladi me afti ti logiki o Kokkalis giati de kleinei apla tis epixeiriseis tou na perasei ti zwi tou ksapla?
Stargazer
01-08-2003, 16:50
Kapies POLU sostes kouventes se afto to post indeed :eek:
symposium_lexotanil
01-08-2003, 16:54
gia na prosferei sto koinoniko synolo xazouli :D
symposium_lexotanil
01-08-2003, 16:54
agamisou mori sfinopoutsa
Solo Carriera
01-08-2003, 17:09
lol ton hpies.-
Dragonlord
06-08-2003, 10:13
np Wildest Dreams
:dsnore: :o :dsleep:
StationEleven
06-08-2003, 13:04
oi maiden einai flwroi :disco:
E nai krima poy den einai san tous metallica.
StationEleven
06-08-2003, 16:34
akrivws :cool:
necropethamenos
07-08-2003, 00:32
Einai krima pou den me apogoitevoun logw goustou opws oi metallica ("theloume na paiksoume skata, mi mas rwtate giati") alla logw attitude ("paizoume xwris logo plin twn fragkwn")
A kai an afto itan to ekswfyllo tous, e, ntaks, emena mou arese tou Fear of the Dark alla profanws afta pou exoun stous teleftaious 1432354735 diskous tous einai poly kalytera.
freak brother
18-08-2003, 04:44
ti einai to maiden?
freak brother
18-08-2003, 04:48
Station eleven paizei na tin gnwrisoume thn kopela pou kapnizei to tsigaraki tis?? e? steile kinito plz epigome.. :p
h maiden oti kai na lete einai diaxroniki axia kai gi aemena opos kai gia polou seinai to group pou arxisame na akoume metal asxeta an meta to vrikame gey alla einai h skala apo to keno sto apolito theiko pragma to metal
(pos ta leo etsi pali :P )
Einai krima pou den me apogoitevoun logw goustou opws oi metallica ("theloume na paiksoume skata, mi mas rwtate giati") alla logw attitude ("paizoume xwris logo plin twn fragkwn")
to signature sou se sxesh me to ti les einai xarma...
an einai pantws na se apogohteyoun kai na vgenoun eph apo anwrimous ok as synexisoune totenes. \m/
( :lick: )
:lsd:
ena pragma den xero an me xalai h me ftiaxni xliara pramata tha erthoun gia alli mia fora h maiden sthn ellada eno o dickinson me to group tou pou malon den ifistate kai mas doulevi exei na erthi apo 98 12 dekemvriou ts ts asinxorita lathi
eisai sigouros dia ntikinson?
....
dld se ti na eimai sigouros
?
apda grigora
freak brother
18-08-2003, 22:31
Ti tha ginei me to gkomenaki station eleven???...
peite kana mp3 maiden na katevazw.. ti paizoun nu??..
sapila
StationEleven
18-08-2003, 23:30
th goustareis?
sabour gam kets?
na sth gnwrisw de paizei prob
freak brother
18-08-2003, 23:52
oti nanai gams kietsi ..
StationEleven
19-08-2003, 01:52
dld eisai apo autous pou lene "afou de gamas , de gamiese na gamhsoume?"
lol
freak brother
19-08-2003, 03:10
Vasika eimai apo autous pou tous tin peftoun oi gkomenes pou tous aresoun alla tous xalaei to olo sxedio pou exoun sxhmatisei sto myalo tous gia na tis kataktisoun kai otan tous milane kolane kai lene mlkies h tpt.. LOL xixixixoxooxaoxiaxixo mlkia..
tora dld afto to thread allaxe se sizitisi gia gkomenes??
na metaferthi plz
freak brother
19-08-2003, 05:26
Isa re btw kapoioi sugrinan iron maiden me metallica arpaxtes klp...
posa best exoun vgalei oi metallica posa best oi iron maiden posa live albums oi metallica posa oi maiden?? e?
StationEleven
19-08-2003, 10:50
swsta kai remaster kai poutses mple kai arxidia emprime apaisia stroumfakia
freak brother
21-08-2003, 05:54
Maresei pou symfwneis... thes na vgoume?? fenese wraio agori stis pics :)
StationEleven
21-08-2003, 11:58
8a foras laxani string me roz elefantakia panw?
atom_smasher
25-08-2003, 18:44
fantazomai tha einai toso kalo oso ola ta upoloipa maiden.
o station tha vgi mazi mou min maliotravixtoume
StationEleven
26-08-2003, 06:04
8a pame gia mpasket
basket amerikaniko th apame gia bass-get dld na paroume bassa :P
StationEleven
26-08-2003, 06:38
kai gw konsola gia to mic
ti na tin kanis tin skato konsola re? paremouena amp pou dne exo
800 rms SWR etsi?
^TrOoPeR^
02-09-2003, 00:28
paidia oti kai na kanoume oi Maiden tha einai Maiden.Exoun grapsei hstoria kaka ta psemata.An kai pisteuo oti to album tha kimenete sta epipeda tou brave new world(kalo doulemeno album).Kai to pio xeirotero album na bgaloun o kosmos tha to agorasei.To eksofulo prodiathetei to album oti einai ena metrio se apodotikothta.Alla mhn perimenoume kai kana album opos The Number Of The Beast,Piece Of Mind klp.Den einai sosto na krinoume omos afou akoma den akousame.Prosopika akousa ena tragoudi to Wildest Dreams to opoio me afhse pagera adiafora.Alla oi Maiden Maiden.
Dragonlord
03-09-2003, 02:36
to wildest dreams pou eixa akousei htan trelh paparia (toulaxiston etsi fainotan mesa apo enan a8lio hxo).wstoso oloi mou elegan pws einai to xeirotero tou diskou kai pws to dance of death (to kommati) einai 8eiko.kai ok na to lene virusxi kai wotan,anamenomeno,alla mou eipe to idio prama ki o sympo kai eixa arxisei na exw kapoies elpides pws isws na gkremisthke kanas fournos kai na vgaloun album pou na exei kati na mou pei.ekatsa loipon ki egw na akousw to mp3 pragmatika xwris prokatalhpseis,etoimos na katapiw th glwssa mou kai na paradextw pws ekana la8os otan elega pws 8a vgaloun mia apo ta idia.
lypamai,alla auto pou akousa paizei na htan xeirotero kai apo auto pou perimena arxika.mia adiaforh malakia pou emoiaze poly me to blood brothers sto prwto miso kai meta empaine mia klasikh folkoxoreutikh maiden melwdia.o prwtos stixos einai "let me tell you a story".ok to fai mporeis na to 3anazestaneis.ama den to fas olo oute 3anazestameno,mporeis na to valeis sto psygeio kai na to 3anazestaneis.akoma kai gia trith fora.e apo kapoia stigmh ki epeita omws opws kai na to kaneis xalaei..
osoi goustaroun akoma to brave new world 8a goustaroun kai touto.
ton poulo
o prwtos stixos einai "let me tell you a story".ok to fai mporeis na to 3anazestaneis.
Frantic tick tick tick tick tick tick tock
Frantic tick tick tick tick tick tick tock
Dragonlord
03-09-2003, 02:43
we always want to kill what we do not understand
Solo Carriera
03-09-2003, 02:48
evales ena parapanw "tick"
lost_icon
03-09-2003, 02:59
den tha sxoliasw,apla tha perimenw na akousw,elpizw na anathewrhsw kai na mou to voulwsoun to stoma oi maiden (pragma xlwmo alla tespa).:cool:
kai filtate necro oi metallica den exoun kamia sxesh me tous maiden,kai apo oti vlepw to frantic ekane thn douleia tou,synexeia to tragoudas EVGE NEE MOU!! xeexex!!;)
StationEleven
03-09-2003, 03:26
mwlis akousa kai to rainmaker ... emmm 8elete kai patates / anapsyxtiko kyrie? :p
trelh stasimothta apo ta kapi
kai ok na to lene virusxi kai wotan,anamenomeno
.
Dragonlord
03-09-2003, 04:03
e ti afou eisai kollhmenos me maiden,de nomizw na diafwneis.magkia sou,apla gia maiden sygkekrimena den pairnw sovara thn apopsh sou.dld ok exeis nick kata to hmisy apo to virtual xi,pou egw to 8ewrw trelh paparia
symposium_lexotanil
03-09-2003, 04:05
ki esena to nick sou einai kata to hmisy dragonland kai kata to allo hmisy necrolord.
den mporo na se paro sovara oute kata to hmisy
Dragonlord
03-09-2003, 04:24
well,it's a fucked up world
symposium_lexotanil
03-09-2003, 04:26
well,megalos spitikos kokoras
StationEleven
03-09-2003, 05:07
kokkinistos me makaronia gamaei o kokoras
Kali fasi to Rainmaker.To akousa kai ego.Typiko maiden.tpt perisotero tpt ligotero.
Magellan
04-09-2003, 08:01
basika ta wildest dreams kai rainmaker prepei na einai ta xeirotera tou album
StationEleven
04-09-2003, 16:12
egw pisteuw pws autos o diskos 8a einai mnhmeio kai aristourghma kai na mh 3exasw oti 8a einai kai h afethria gia nea mousika monopatia sto xwro tou metal
auta
ap de airons
marianna2525
26-09-2003, 13:09
edo kai 10 meres pira to dance of death, para tis arhikes mou epifylaxeis, mi mou vgei patata kai afto (akoma klaio ta 19 euro tou st.anger).
entyposeis? me tin proti akroasi mou aresan ola ta kommatia, den aisthanthika pouthena tin anagki na prohoriso sto epomeno kommati, horis na ehei teleiosei to proigoumeno.
to allo pou me entyposiase, einai pos eno akouo pano apo 30 hronia "skliri" mousiki, kai i synithis antidrasi mou stis perissoteres nees kyklofories einai "deja ecoute", edo xetrelathika.
ihos toso syghronos, alla kai toso 80's taftohrona.
telika to cd kontevei na liosei apo ta tosa akousmata sto cdplayer tou spitiou, sto cdplayer tou aftokinitou, sto pc tou grafeiou.
opoios perna apo to grafeio kai to akouei, fevgei trehontas na to agorasei (ti sou kanei i prostasia antigrafis...)
en oligois, up the "fucking" irons!
StationEleven
26-09-2003, 16:17
etsi etsi
"oraios!!! to synexizeis!!!"
...
Solo Carriera
26-09-2003, 23:06
It's not funny anymore...
Actually, it never was.
symposium_lexotanil
30-09-2003, 01:25
it will be sam day
i am sam
psychotron
01-10-2003, 14:58
sam things never tseintz.
ntaks' oloi 3erame ti prokeitai na akousoume alla auto den einai aparaithta kako. emena pantws mou arese. protimw thn stasimothta twn maiden apo thn proodo allwn groups. opws th briskei o ka8enas. fuckin gousta einai auta.
Amnesiac.
01-10-2003, 15:17
fuckin gousta einai auta.
a ola ki ola.
an thes na miliseis gia seks trava sto off topic.
edw milame gia mousiki.
an thes na miliseis gia seks me tous meinten, trava sto "eida ena oneiro" thread.
psychotron
01-10-2003, 15:46
an thes na miliseis gia seks me tous meinten, trava sto "eida ena oneiro" thread.
seks me tous meinten?
...skeftetai...
osa kai na mou dineis, egw den phdiemai me ton McBrain pantws!
symposium_lexotanil
01-10-2003, 16:17
mc-egkefaliko seks
psychotron
01-10-2003, 16:43
xeironaktiko seks?
Dragonlord
08-11-2003, 17:38
IRON MAIDEN Producer Defends 'Dance Of Death' Sound
IRON MAIDEN producer Kevin Shirley, who has worked with the group on their last two studio releases as well as the live album "Rock In Rio", has taken the unusual step of publicly defending the production on MAIDEN's latest CD, "Dance Of Death", calling it a perfect replica of the band's live sound.
Writing to his web site, Shirley said, "I have been getting all sorts of e-mails (yeah I read 'em, but don't reply to them all) about the sonic quality of 'Dance of Death'. Now, I don't need to qualify anything, except it sounds like that 'cos it's meant to sound like that! The band love it! Nicko [McBrain] prefers the energy of the drum/guitar balance to 'Brave New World', which actually featured more drums (which he liked). Steve [Harris] says the bass finally sounds like his rig sounds. The three amigos love the guitars including the odd amp crackle and distortion which is the sound of them live and that, my friends, is Bruce singing like he sings! Not coaxed, and digitally enhanced, tuned and corrected. IRON MAIDEN captured. The songs are great, but not necessarily reflective of nu-metal themes because THEY ARE NOT NU-METAL! That is IRON MAIDEN, and no one is stopping you filling up your CD players with LINKIN PARK, LIMP BIZKIT or CHEVELLE, or whatever the hell you think is a fine sounding record. (they all sound sonically pretty similar to me, whereas NO-ONE else sounds like MAIDEN. I love the album. So, Up the Irons - and for the know-it-all detractors = Up yours!"
Dragonlord
08-11-2003, 17:39
btw otan eixa akousei to no more lies se ena clubaki edw mou xe fanei ki emena skata o hxos,alla epeidh den eixe anaferei kaneis sas tpt arnhtiko skefthka oti isws eftaige to ekei hxosysthma
Kingryche
09-11-2003, 00:26
Poso dikio exei o Shirley.Ma kala giati gia na exoun oi Maiden kali paragogi prepei na exoun moderna paragogi?Dinati einai, kathari einai,ta vocs tou Bruce mprosta einai...den katalavaino ti kako exei.Prepei dld oi Maiden na kaourdisoun se C kai na paroun kai 7xordes?Otan pairneis disko Maiden thes na akouseis Maiden.Sinthetika ta kommatia einai super.
Den agorazeis ena neo disko Maiden me tin ida nootropia pou tha agoraseis to neo Theater, einai lathos afti i logiki.
Me tous Maiden ksereis ti pairneis kalos i kakos.An gooustareis to pairneis,arazeis pineis tis mpires sou kaneis headbanging,tragoudas ta refrain...Kai aftos o diskos ta dinei ola me to parapano.
Sinthetika oti kalitero apo Fear Of The Dark kai meta (meta apo n akroaseis).
symposium_lexotanil
09-11-2003, 14:07
megales apaitiseis