View Full Version : [Cinema] King Arthur (2004)
Tha leei tpt i tha einai san tin Troia?
To trailer koloelege pantws.
Gia peite gnwmes.
Ramshackle Man
31-08-2004, 14:51
Apo afta pu eho akousei (paizetai Agglia kana dio mines tora) ine teleios athlio. San tin Troia diladi. :)
enitharmon
31-08-2004, 16:36
ta trailer exoun ws monadiko logo yparksis na einai kala
Buddy Lackey
31-08-2004, 17:14
an einai san thn Troia tha maresei , opote den me xalaei na ne etsi. Opws kai na xei mallon tha to dw sigoura ston kinhmatografo
MoRmEnGiL
31-08-2004, 17:21
apo oti mou exoune pei to troia mprosta sto arthur einai opws oi manowar mprosta stous hammerfall :/
Poio tha einai kalutero diladi, i Troia i o Arthouros? :D :D
ManWhoSoldTheWorld
31-08-2004, 21:08
eimai o arthouros, arthouros pedragon
o vasileus twn agglwn , twn parapligikwn
THA PARW TO SPATHIIIIII
Once_Emperor
31-08-2004, 23:51
Egw diavasa oti i tainia einai i prwti pou tha apodwsei ton mitho tou arthourou vasismeni se pragmatika gegonota(diladi o merlin de tha kanei fireball ktl)
kai episis o skinothetis ithele na tin kanei alliws alla i warner ton piese wste i tainia na einai emporiki kai na vgalei ta lefta tis!omws sto dvd tha einai opws eprepe na einai!tha exei pio polli via, diaforetikes skines kai alla kaloudia!
i tainia pou tha vgei sto cinema einai gia oli tin oikogeneia....
ara egw mallon tha perimenw to dvd kai tha kratisw kai ta 7E mou...
an ti dei kaneis as pei ti gnwmi tou
ManWhoSoldTheWorld
31-08-2004, 23:58
(diladi o merlin de tha kanei fireball ktl)
tha kanei omws snowball?
After Dark
01-09-2004, 00:07
Tha thn dw sto cinema thn Pempth kai tha sas pw.Pantws o Andreadakhs(pou imo leei swsta pragmata se genikes grammes) eipe oti oi Monty Python parousiasan pio alh8ofanh to mytho tou Arthur...
Kingdom Gone
01-09-2004, 05:03
(diladi o merlin de tha kanei fireball ktl)
tha kanei omws snowball?
eisai diestrammenos kai anwmalos
h egw eida poly prosfata to clercks
necropethamenos
01-09-2004, 11:15
Poio tha einai kalutero diladi, i Troia i o Arthouros? :D :D :gun:
tha kanei omws snowball?
eisai diestrammenos kai anwmalos
Gmt me prolaves.
necropethamenos
02-09-2004, 01:11
Loipon to eida molis. Mporw na pw oti to goustara PARA poly. To olo concept tou na deiksei kai kala pws ta istorika gegonota emeinan ws mythos gia tis epomenes genies itan PARA POLY KALO.
Ithopoiia, skinothesia, mousiki, ta panta itan se fovero epipedo. Epilogi ithopoiwn GAMISTERI.
Epikoura sto epakro ennoeitai. Den exw dei ti troia alla apo perigrafes fantazomai kati poly pio epideiktiko apo plevras skinothesias kai kapws koino apo plevras senariou.
Edw tipota apo ta 2 den isxyei. Afto pou kanei entypwsi kyriws einai oti an kai prokeitai gia tainia me kathara epiko thema, spathia, maxes, the works, yparxei ena POLY EFPROSDEKTO orio sto taratatzoum kai ti megalostomia kai tin ypervoliki ithopoiia.
Pantws tha ta katalavete ola sta prwta 10 lepta me to pou tha exete dei to cast.
An kai amerikaniki paragwgi, mporw na pw oti den prokeitai gia klassiko holywood filmaki. Exei to amerikano-touch vevaia alla se themita epipeda.
deite to opwsdipote. An to dvd einai akoma kalytero tha kopsw fleves.
Xmm tha paw thn paraskeuh na to dw. EFoson o necropethamenos leei pws einai gamw toulaxiston den tha xasw ta 7 eura. Ante na doume :P
Dunadan Ranger
02-09-2004, 03:01
molis to eida
h tainia bghke gia na dwsei ston kosmo na katalabei mono ena pragma.
oi aggloi exoun toso hli8ia ,toso kourastikh,toso mikrh kai toso xalia istoria san e8nos pou oute tainia den mporei na ginei.
an kai ontws krataei ena diaxwrismo apo klassikh tainia hollywood kai exei arketa kala stoixeia ...ta perissotera ta brhka bareta kai kapoia arketa kakogousta.
symperasmatika isxyei ayta peri istorias twn agglwn.
overaLL san tainia metria.perimena kati poly kalytero.
an a3izei ta 7E?
e3artate an eisai cinefan h oxi.an nai a3izei
an dialegeis aysthra tis tainies pou 8a pas na deis den thn proteinw ka8olou.
necropethamenos
02-09-2004, 08:00
mipws apla perimenes perissoteres "eksarseis"? Ennow, einai sxetika sygkratimeni gia epiki tainia, kati pou egw vriskw san fovero pleonektima giati den me kourase oute sto elaxisto.
kai telos pantwn oi keltes mlk itan mia kavla sketi oti kai na les.
Ligo braveheart pige na ginei se kapoia fasi alla eftyxws to logydrio tou arthourou itan 10 lekseis opote den to kourasan a-la gibson.
Thanatos stis efkoles sygkiniseis. (psemmata lew, tis goustarw kiaftes gmt)
P.S. : SAKSWNES KAI PAGOI MALAKES, SAKSWNES KAI PAGOI GIA PANTA GAMW TO KERATO!!!
Dunadan Ranger
03-09-2004, 02:42
koita oti den 3efyge apo hollywood kai kapoia stoixeia ta eixe kai me to parapanw opws thn olh fash "eiste oloi lefteroi" kai "zhtw h eley8eria" kai "eley8eria h 8anatos" pou kata ta alla gamane alla se tainies pleon exei katanthsei ahdia na blepoume ta idia kai ta idia...ayta ta eixe
h fash zhtw h xena guinevere me eixe xalasei apo to trailer kiolas
apo apopshs epic kai 3ylofortwmatos klp htan poly kalh h tainia...
apla den htan oti perimena kai pisteyw oti opws eipa ftaiei ka8ara ayth ka8ayth h istoria twn agglwn
gnwmh mou einai pws an den mpei to yperfysiko AYTH h istoria DEN mporei na ginei epityxhmenh epic tainia.alla pali ayth einia h gnwmh MOU.
opws eipa overall den einai kakh tainia...alla perimena kati parapanw wste na ekplhrwsei ta dika mou cinestandards
rockavlon
03-09-2004, 03:02
kala autos o MYTHOS kai oxi istoria pou einai kai GALLIKHS proeleushs btw, exei ginei to ypertato aristourghma EXCALIBUR (1980). Ehm kati americaniles tou styl, ah this will be a man worth killing ktl.....basika, pane na to topothetisoun opws tous boleuei ktl ktl, kai kata bash einai mythos...i kneightly exei CG byzia to kataggelw. ehm, metrio. gia na bgei epos pleon se tainia. ki oxi kommwdia opws px stpus peirates, thes enan old school skhnotheti ki ena senario m arxidia kai arketh pisth sto mytho.
otan paw na dw epikh taineia paw na dw epos. den paw na dw koinwnikh taineia. EPIBALLETAI na nai tigka sto klise kai stis eksarseis.... auta.
Ramshackle Man
03-09-2004, 03:11
Tha simfoniso gia to Excalibur, makari na ine kalo to Arthur (ena review se egkiro aggliko periodiko gia cinema to ethave me 10 ftiaria) alla apoklietai na ftanei to proanaferthen. Osoi den to ehete dei kai gustarete Arthourous ktl trexte na to noikiasete.
Loipon to eida molis. Mporw na pw oti to goustara PARA poly. To olo concept tou na deiksei kai kala pws ta istorika gegonota emeinan ws mythos gia tis epomenes genies itan PARA POLY KALO.
Ithopoiia, skinothesia, mousiki, ta panta itan se fovero epipedo. Epilogi ithopoiwn GAMISTERI.
Epikoura sto epakro ennoeitai. Den exw dei ti troia alla apo perigrafes fantazomai kati poly pio epideiktiko apo plevras skinothesias kai kapws koino apo plevras senariou.
Edw tipota apo ta 2 den isxyei. Afto pou kanei entypwsi kyriws einai oti an kai prokeitai gia tainia me kathara epiko thema, spathia, maxes, the works, yparxei ena POLY EFPROSDEKTO orio sto taratatzoum kai ti megalostomia kai tin ypervoliki ithopoiia.
Pantws tha ta katalavete ola sta prwta 10 lepta me to pou tha exete dei to cast.
An kai amerikaniki paragwgi, mporw na pw oti den prokeitai gia klassiko holywood filmaki. Exei to amerikano-touch vevaia alla se themita epipeda.
deite to opwsdipote. An to dvd einai akoma kalytero tha kopsw fleves.
To eida kai egw kai symfwnw me ta legomena tou necropethamenou.
Antithetws me tis kritikes mpla mpla to ergo einai poly wraio. Elaxistes stigmes ginetai kourastikh h epikoura kai oi nintzies periorizontai sto elaxisto. Tha epanelthw argotera me megalytero review :P
Metal_eagle_85
04-09-2004, 11:31
An ekseraiseis ton gamo, + tis amazones/ous agglous pou proekypsan kata 1000ades apo to pou8ena, kalh htan h tainia....
To mono standar einai oti aytos pou agapaei to epic 8a dei ayto pou agapaei :D !
Apo kei kai pera, to egro eixe +GAMW TIS FOTOGRAFIES kai kalh skhno8esia. Sth fash pou phgainane ton rwmaio spiti vevaia o cameraman prepei na varage malakia, phge na mou fygei to kefali ap to panw-katw ths cameras!
Twra gia ta periholywood nomizw oti exei eipw8ei o,ti eprepe na eipw8ei!
rockavlon
05-09-2004, 01:54
MALAKIA
overacted ? thn kalh fwtografia pou thn eidate ? thampo einai, kai stis maxes oti nanai. oi atakes twn htopoion geloies, to senario mallon apo to myalo tou mproukxaimer tha bghke, oxi apo istorika gegonota, ti allo, nai einai ARGH kai kourastikh, nnomiza oti eblepa 4wrh tainia. exei skatologika asteia xwris logo. AMERIKANIA. akous ekei epos. anagramatiste to se PEOS kai kati ginetai. necro kai co - deixnete oti ektoas apo liges eksereseis den exete gousto oute sth mousikh, oute ston kinhmatografo. na riksw kai ena xarakthristiko gelio nekropethamenou mouxaxaxxaxaxa
Ramshackle Man
05-09-2004, 02:28
akous ekei epos. anagramatiste to se PEOS kai kati ginetai.
Hahahaha, theiki ataka! :D
Kai eidika otan to vlepeis gia 50i fora einai akoma pio asteio!
freak brother
06-09-2004, 04:41
kalutero apoti perimena... btw oi aggloi den exoun alaxei polu apo tote .. an exereseis oti den zoune pia sta dentra..
rockavlon
06-09-2004, 06:55
anti gia tous ellhnes pou zoun se cafe-neia kai soublatzidika....
i ataka mou einai brand new.
kai to ergo paramenei peos. den anafereis gia oura (SMPOILER) mesa se epikh (wannabe) tainia. xesthkame, auta einai amaerikanies.
Prepei na parei oscar komodias.
Re ti den eixe amerikaniles lete? Tigka stis paparies einai (varieme na po analytika).
H ithopoiia einai apo tis xeiroteres pou exo dei, to montage oute se giaponeziko b movie, h fotografia xalia...
Osoi lene oti exei epic feeling, to vriskoun kai se diskous ton Bal Sagoth...
oi aggloi exoun toso hli8ia ,toso kourastikh,toso mikrh kai toso xalia istoria san e8nos pou oute tainia den mporei na ginei.
Vasika tha meino sto mikri gia ena logo. Mia erevna eixe deiksei oti tin epoxi pou i Romi itan sto zenith tis me tin aftokratoria tis, stin aglia oi..."anthropoi" etrogan tous parapligikous kai tous varia arostous.
Ramshackle Man
07-09-2004, 02:27
Prepei na parei oscar komodias.
H ithopoiia einai apo tis xeiroteres pou exo dei
Kala afto den diskolovemai na to pisteyo, Kiera Knightley=worst actress ever kai o tipos pu paizei ton Arthuro ine telios xilagguro (mou aresei pu ton ithelan kai gia neo Bond, oust re apo do).
Ramshackle Man
07-09-2004, 02:30
Vasika tha meino sto mikri gia ena logo. Mia erevna eixe deiksei oti tin epoxi pou i Romi itan sto zenith tis me tin aftokratoria tis, stin aglia oi..."anthropoi" etrogan tous parapligikous kai tous varia arostous.
Kai stin Sparth oi ... "anthropoi" petusan opoia paidia den itan gera ston gremo (filanthropoi? :D ) eno stin Athina episis oi ... "anthropoi" itan kolobarades pu invented gayness. What's your point?
rockavlon
07-09-2004, 04:27
so ? kai gia apeira xronia mexri proteinos htan autokratoria, terastia. :P
Ligo kalytero apoti to perimena mias k sta special kone tou neou moderator Freakbro vlepoume tainies tsabe...
i tainia ine apisteuti malakia, alla tin perimena akoma xeiroteri opote some credit mono k mono giauto... kata ta alla
AVOID LIKE THE PLAGUE
necropethamenos
10-09-2004, 19:10
kala autos o MYTHOS kai oxi istoria pou einai kai GALLIKHS proeleushs btw, exei ginei to ypertato aristourghma EXCALIBUR (1980).
Sixainomai na symfwnw mazi sou.
otan paw na dw epikh taineia paw na dw epos. den paw na dw koinwnikh taineia. EPIBALLETAI na nai tigka sto klise kai stis eksarseis.... auta.
a ok, aisthanomai poly kalytera twra.
Nomizw oti you miss the point. Akrivws epeidi to excalibur itan i teleiotita, akrws epiko KAI mythiko KAI yperfysiko, AKRIVWS GIA AFTO TO LOGO itan gamistero to arthur. Eides tin mia plevra (se mia fantastiki tainia) kai twra vlepeis kai tin alli. :)
Episis gia afta pou grafeis peri fwtografias kai skinothesias oti den sou arese, ok, APLA DEN ITAN GYALISTERI KAI PENTAKATHARI KAI EVLEPES KAI KOKKOUS APO TO FILM GAMW TO KERATO KAI AFTO TIN EKANE TOSO MA TOSO KALYTERI!!!
skinothetika einai psilogkaou na peis oti den einai kali i tainia sorry kiolas!
ntaks edw akousa vevaia oti to montaz eixe provlima apo ton warlord an den kanw lathos. Tha travaw ta vyza mou mexri methavrio. Eleos. Pragmatika apla eleos.
A kai oi bal-sagoth mexri kai ston 3o tous disko NAI ITAN EPIKOI kai as mi xwrane ston orismo sou peri epic metal.
Η δεύτερη μεγαλύτερη παπαριά ταινία που είδα τον τελευταίο μήνα.Δεν μ'άρεσε καθόλου,γαμήσανε το μύθο του Αρθούρου,αμερικανιά μέχρι το κόκκαλο,τα ίδια σκατά με την Τροία.Το γκομενάκι μόνο άξιζε σαν ύπαρξη γιατί από ηθοποιία γάμησε τα.
Necropethamene entaksei, oti peis esy. Eksallou exeis panta dikio gia ola.
SPOILER
Sth fash pou ton exoun afhsei oi ypoloipoi ippotes kai ton deixnei mono tou sto lofo na krataei to kontari me ton aeto ths vromhs, petagete filos mou kai leei "emeine me to pouli sto xeri"...
:rofl:
Sth fash pou ton exoun afhsei oi ypoloipoi ippotes kai ton deixnei mono tou sto lofo na krataei to kontari me ton aeto ths vromhs, petagete filos mou kai leei "emeine me to pouli sto xeri"...
:rofl: :rofl: :rofl:
necropethamenos
11-09-2004, 21:46
Eksallou exeis panta dikio gia ola.
e nai.
MoRmEnGiL
11-09-2004, 23:03
Osoi lene oti exei epic feeling, to vriskoun kai se diskous ton Bal Sagoth...
:moutza:
_UnHoLyMaRtYr_
12-09-2004, 01:42
:rofl: :rofl: :rofl:
mprabo malakes, einai toso asteio na to kaneis ayto mesa sto sinema!!!
eisai toso 8eos sta matia olwn oswn blepoun thn tainia mazi sou!!!
anyway, thn eida shmera...
perimena na dw kati TELEIWS SKATA apo osa eixa diabasei edw pera, k e, apla perasa kala to apogeyma mou, xwris na einai kati to sygklonistiko...
oute eklapsa ta lefta mou oute tipota, allwste hksera apo to trailer pws de 8a einai kati to tromaxtiko... kurile htane omws (eidika twra pou den exei kati allo na doume)
Angrafan
13-09-2004, 14:32
DEN EKANE SE KANENAN ENTYPWSH TO GEGONOS OTI OLOI MILOUSAN AGGLIKA EKTOS APO TOUS AGGLOUS?
mprabo malakes, einai toso asteio na to kaneis ayto mesa sto sinema!!!
eisai toso 8eos sta matia olwn oswn blepoun thn tainia mazi sou!!!
o filos mou to eipe xamhlofona kai to akousa ego kai h kopela mou...
rockavlon
13-09-2004, 15:07
e ma nai, exei nohmosynh o atimos.. o re pousth ka itwra pou symfwnei mazi mou prepei na apokyrhksw to exkalimper. tha perimenw na to gyrisoun oi grave digger video klip na parei oscar.
Carcass_
14-09-2004, 00:23
goustara to gegonos oti eida auto pou ithela na dw mono apo auth thn tainia. maxh, atsali, aima, toksa kai ta resta.
O tristan aka ranger htan theos opws kai o paladin aka arthouros. ithela poio epic dialogous kai diaxwrismo metaksy xarakthrwn alla okz. oloi varvaroi ektos apo 2. en'oligeis goustara polu thn tainia ( toulaxiston osa ithela na dw ta eida ).
necropethamenos
16-09-2004, 20:33
o re pousth ka itwra pou symfwnei mazi mou prepei na apokyrhksw to exkalimper.
na mia kali idea. you will do us both a favor.
TRAMPAKOULAS
16-09-2004, 23:44
marese o ar8ouros
perasa wraia :)