View Full Version : Οι παραγωγοί του ραδιοφώνου που
The_Painless
31-08-2004, 12:08
έχουν γνώμη για όλα, είναι για σκότωμα.
Έβαλα χτες Red και άκουγα για αρκετές ώρες. Well, ήταν ένας τύπος με μαύρα πολιτικά μεσάνυχτα, ο οποίος (σε μουσικό σταθμό λέμε τώρα) μέσα σε τρεις ώρες είπε μόνο μία φορά τι ακούμε και αναλωνόταν σε εντελώς άστοχα σχόλια πολιτικού περιεχομένου (ή έστω με πολιτική χροιά και προεκτάσεις).
Μεταξύ άλλων είπε ότι στις ειδήσεις πέρασε στα ψιλά το θέμα της πυρκαγιάς στο Μύλο (που αν σκεφτεί κανείς ότι ήμασταν εν μέσω ολυμπιακού πυρετού, δεν έδωσαν και λίγη έκταση στο ζήτημα) προσθέτοντας κάτι του style ότι οι καναλάρχες δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει "Μύλος" για τη μουσική ιστορία της χώρας και "έχουμε βαρεθεί να ακούμε για το ντόπινγκ, σιγά το θέμα" ή κάτι παρεμφερές....
Επίσης, μας ενημέρωσε ότι "δεν μπορώ να πω ότι με ενόχλησε" η εμφάνιση των Κινέζων και του δημάρχου του Πεκίνου στην τελετή λήξης (φαντάσου και να τον ενοχλούσε κιόλας...) όσο τον ενόχλησε ο λόγος της Γιάννας, τον οποίο βρήκε βαθύτατα πολιτικό..
Τέλος πάντων, ακούστηκαν αρκετά μαργαριτάρια, τα οποία δε θυμάμαι αυτήν τη στιγμή. Πολλά ηλίθια σχόλια. Και διερωτώμαι: όποια κι αν είναι η "γραμμή" ενός -μουσικού προσανατολισμού- σταθμού, δε θα έπρεπε ο παραγωγός να αναφέρεται στα κομμάτια αντί να μπλέκεται σε χωράφια που δε γνωρίζει; Ακόμη κι αν τους αφήνουν χύμα στο κύμα να λένε τα δικά τους, δεν ακούει κανένα αφεντικό τι λένε; Έλεος, αν είναι έτσι τα πράγματα, ας το βαφτίσουν "βήμα του κάθε άσχετου" αντί για "νέο μουσικό σταθμό για την Αθήνα".
Αυτά. Had to share.
Kveldssanger
31-08-2004, 12:14
Οι περισσότεροι παραγωγοί μουσικών σταθμών θέλουν πραγματικά σκότωμα, όχι μόνο γιατί πολλές φορές το παίζουν οι super-αναλυτές της επικαιρότητας, αλλά γιατί τις υπόλοιπες φορές επιλέγουν να το παίξουν οι ψυχολόγοι των ακροατών πετάγοντας ακόμα μεγαλύτερες παπαριές... Α, κάπου εκεί θυμούνται να βάλουν και κανένα τραγούδι (για το οποίο δεν έχουν ιδέα φυσικά)... Ειδικά οι μεταμεσονύκτιοι παραγωγοί παίζει να είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει στο χώρο του ραδιοφώνου...
Mitsmann
31-08-2004, 12:21
Gi ayto akoyste Best to brady me atmosfairoeidh beatakia kai xwris kammia fwnh mono mia kaylerh (sic) poy soy leei thn wra..........
mhn eiste kai seis toso austhroi ...
steilte ena mail ston red na kopsoune tis pipes kai 8a deite ...
feedback 8eloun kai autoi :)
Kveldssanger
31-08-2004, 12:25
Ένα mail του στυλ "Κάντε και εσείς ένα καλό στη κοινωνία.. Εκτελέστε τους παραγωγούς σας"?
The_Painless
31-08-2004, 12:26
Δε θέλουν feedback. Βήμα θέλουν.
ama fane kra3imo nomizw 8a kopsoun :>
StationEleven
31-08-2004, 12:37
eidika ston red,exoun gamw tis gnwmes .-
Tonosalata
31-08-2004, 13:01
e pws 8a gemisoun ton xrono tous? malakies na perna h wra
Osa eipes gia tou paragogous radiofonou isxuoun se pososto 300% gia tous dimosiografous, xoris na thelo na se thixo prosopika Katerina. :D :D :D
Carcass_
31-08-2004, 15:42
Swstos o Fixxxer, milwntas gia to megaluteor meros ths thleorashs kai to mikrotero meros twn efhmeridwn. An kai sto red uparxoun vlammenoi, sunolika na to deis kataleigeis sthn apopsh "kalutera radiofwno para tous mpastardous ".
Εμένα μ'αρέσει να ακούω από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς κανένα σχόλιο για την επικαιρότητα πού και πού, αρκεί να μη γίνεται εις βάρος του μουσικού μέρους της εκπομπής. Άτομα με των οποίων της απόψεις δε συμφωνώ ή/και ηλίθιοι υπάρχουν παντού. Απλά κάποιοι από αυτούς είναι πιο τυχεροί κι έχουν ένα μικρόφωνο για να τα πουν και παραέξω.
Πώς λέγονται αυτοί που κάνουν και εκπομπή στη ΝΕΤ; Αυτοί συνήθως ακούγονται ευχάριστα.
Mastropos
31-08-2004, 15:50
Πώς λέγονται αυτοί που κάνουν και εκπομπή στη ΝΕΤ; Αυτοί συνήθως ακούγονται ευχάριστα.
1h Grammh rules
Raven Lord
31-08-2004, 15:51
είχα τύχει σε μια εκπομπή του 1055 ανεβαίνοντας για θεσ/νικη κατά τις αρχές ιουνίου. ήταν ένας τύπος που παίζει πανκ, νιου γουέιβ και τέτοια (και επειδή τον έχω ξανατύχει, παίζει αρκετά καλά, ακόμη και για έναν κολλημένο σαν εμένα) και με το που αρχίζει η εκπομπή λέει ότι θα βάλει κομμάτια που του απαγόρευαν να παίζει στο ραδιόφωνο στα τέλη των '80s. το γέλιο ήταν το χώσιμο που έριχνε στους παραγωγούς εκείνης της εποχής (οι οποίοι είναι ακόμη στο χώρο) ανάμεσα από τα τραγούδια. ανώνυμα πάντα, αλλά το περισσότερο βρίσιμο "φωτογράφιζε" το βακάρο :D
είχα τύχει σε μια εκπομπή του 1055
Eixan prin tis staurofories radiofono?!?!?! :shock: :shock: :shock:
Raven Lord
31-08-2004, 15:58
ρε, εδώ ήρθαμε από ολόκληρο σείριο και δε θα είχαμε ραδιόφωνο? :P :P :P
The_Painless
31-08-2004, 16:45
Osa eipes gia tou paragogous radiofonou isxuoun se pososto 300% gia tous dimosiografous, xoris na thelo na se thixo prosopika Katerina. :D :D :D
Δε θίγομαι. Δε δηλώνω δημοσιογράφος. Σε ποσοστό 300% δεν ισχύει για τον απλούστατο λόγο ότι υπάρχουν άτομα που ξέρουν τι λένε. Πολλά. Με τη διαφορά ότι οι παραγωγοί μουσικών εκπομπών, στην πλειοψηφία τους δεν ξέρουν τι λένε, so, ας μιλήσουν γι' αυτό που ξέρουν, δηλαδή μουσική. Btw, Fixxxer, γι' αυτό πάω να σπουδάσω. Για να είμαι τουλάχιστον πιο σίγουρη ότι ξέρω για τι μιλάω. Και έτσι νομίζω σκέφτεται μεγάλο ποσοστό πρώην συναδέλφων μου.
ManWhoSoldTheWorld
31-08-2004, 16:53
entelws off topic thelw na pw oti i katerina exei apo tis pio wraies fwnes pou exw akousei kai oti apo to radiofwno tha einai kavla kai oti den tis tin peftw alla ta pistevw. off topic afta e.
StationEleven
31-08-2004, 17:19
idea mou einai h to 80% isws kai parapanw twn dhmosiografwn exoun etoimh thn ataka den dhlwnw dhmosiografos gia eunohtous logous?
Carcass_
31-08-2004, 17:21
idead sou
Δε θίγομαι. Δε δηλώνω δημοσιογράφος. Σε ποσοστό 300% δεν ισχύει για τον απλούστατο λόγο ότι υπάρχουν άτομα που ξέρουν τι λένε. Πολλά. Με τη διαφορά ότι οι παραγωγοί μουσικών εκπομπών, στην πλειοψηφία τους δεν ξέρουν τι λένε, so, ας μιλήσουν γι' αυτό που ξέρουν, δηλαδή μουσική. Btw, Fixxxer, γι' αυτό πάω να σπουδάσω. Για να είμαι τουλάχιστον πιο σίγουρη ότι ξέρω για τι μιλάω. Και έτσι νομίζω σκέφτεται μεγάλο ποσοστό πρώην συναδέλφων μου.
Otan egrapsa oti de thelo na se thixo prosopika den ennoousa "ok, kai gia sena isxuoun alla epeidi eisai fili de sto leo", ennoousa oti de se vazo stin katigoria ton dimosiografon... opos eipes diladi. En pasei periptosei oi dimosiografoi exoun kati allo pou de to exoun oi paragogoi mousikis, kai auto ennoousa. Oti xerontas perissotera apo tous mi dimosiografous einai polu pio eukolo gia autous na diamorfosoun apopseis kai na kateuthinoun tis mazes apo enan mousiko paragogo pou oloi xeroun oti den einai to thema tou ara den ton empisteuontai kai toso.... ouf, to exefrasa.
The_Painless
31-08-2004, 22:32
idea mou einai h to 80% isws kai parapanw twn dhmosiografwn exoun etoimh thn ataka den dhlwnw dhmosiografos gia eunohtous logous?
Nope. Απλώς η λέξη έχει χάσει εντελώς τη σημασία της. Ο δημοσιογράφος πρέπει να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα απ' όσα έχει φτάσει να σημαίνει η λέξη. Και ο δημοσιογράφος είναι κάποιος με γνώσεις, με καλές, σταθερές πηγές, με καλή διαίσθηση και πολλά άλλα που δεν έχω. So... Επίσης, έχω ακούσει άλλους κι άλλους να απαντούν "δημοσιογράφος" όταν τους ρωτούν τι δουλειά κάνουν. Ε, δεν είναι έτσι.
@Man... θα μας κουφάνεις. Thanks anyway.
The_Painless
31-08-2004, 22:37
Otan egrapsa oti de thelo na se thixo prosopika den ennoousa "ok, kai gia sena isxuoun alla epeidi eisai fili de sto leo", ennoousa oti de se vazo stin katigoria ton dimosiografon... opos eipes diladi. En pasei periptosei oi dimosiografoi exoun kati allo pou de to exoun oi paragogoi mousikis, kai auto ennoousa. Oti xerontas perissotera apo tous mi dimosiografous einai polu pio eukolo gia autous na diamorfosoun apopseis kai na kateuthinoun tis mazes apo enan mousiko paragogo pou oloi xeroun oti den einai to thema tou ara den ton empisteuontai kai toso.... ouf, to exefrasa.
Δε νομίζω πάντως ότι είναι λίγοι αυτοί που εκκουσίως θα ταυτιστούν με ένα μουσικό παραγωγό (περισσότερο απ' ό,τι μ' ένα δημοσιογράφο) λόγω του ότι νιώθουν τον παραγωγό "έναν από εμάς". Ο δημοσιογράφος είναι το μουνί της υπόθεσης. Ο μουσικός παραγωγός, επειδή ακριβώς χρησιμοποιεί ως δίαυλο για τις απόψεις του τη μουσική, έχει μια πιο "αθώα" υπόσταση or something. Τεσπά, δεν μπορώ να το εκφράσω αλλά κατάλαβες τι λέω. Το bottom line είναι ότι δουλειά του μουσικού παραγωγού είναι να βάζει μουσική, να μιλάει γι' αυτήν και να κρατάει συντροφιά στον ακροατή λέγοντας και καμια μαλακία, αλλά χωρίς να το πηγαίνει στα χωράφια άλλων γιατί τότε ξεφεύγει το πράγμα. Εδώ οι μισοί δεν ξέρουν να μιλήσουν. Θα εκφέρουν και αξιόπιστη άποψη; That's my point, more or less.
Buddy Lackey
31-08-2004, 22:38
Siga. Gnwmh gia ola exoume oloi. Deite apla to General Discussion tou E.R. To thema einai oti sas peirazei pou exei gnwmh kapoios 'h pou apla diafwnei me tin dikh sas gnwmh (kai h dikh sas den akougetai toso, oso tou allou) ?
..
Katerina poion les?
The_Painless
31-08-2004, 22:41
Γι' αυτόν που είναι μετά το Σπύρο. Δε θυμάμαι όνομα. Ο Σπύρος ok, αλλά αυτός μετά είναι για κλωτσιές. Άκου προσεκτικά μια μέρα τι λέει (όχι ως background εννοώ) και θα καταλάβεις περί τινος πρόκειται :| Δεν είναι ότι διαφωνώ μαζί του ή κάτι τέτοιο. Απλά λέει μαλακίες.
Μάλλον ενοχλούν αυτοί που θέλουν να δείχνουν πως έχουν άποψη και δεν έχουν ιδέα για τι μιλούν. Συνήθως φαίνεται απ'τις εκφράσεις και τις αοριστίες και τους αρέσει να πετούν γνωστές ατάκες του στυλ "η ημιμάθεια είναι χειρότερη απ'την αμάθεια" και άλλες κοινότυπες βλακείες. Δεν είναι θέμα διαφωνίας απόψεων.
Ithilmir
31-08-2004, 23:43
Lyritzhs kai Oikonomou. Gamw ta paidia.
Tous vlepw pou kai pou kana prwi prin paw gia ypno.
psychotron
01-09-2004, 00:10
:evil:
tous blepw otan ksypnaw gia douleia.
kai ontws einai kaloi.
Magellan
01-09-2004, 00:12
kai gauroi :wink:
psychotron
01-09-2004, 00:15
xaxaxa basiko auto :D :D :D
After Dark
01-09-2004, 00:26
Kai sto Red kai sto Rock FM akougontai arketes pipes on air,ayto einai alh8eia.Mono o Apostolou tou Rock FM aksizei imo(ante kai o Diakopes-plaka exei).Apo kei kai pera,teleytaia mono me Galaxy asxoloumai an einai n akousw radiofwno.
Ahahah ki ego kai niotho entelos sapios. Vlepo kai Melrose Place, simera gamise.
necropethamenos
01-09-2004, 08:45
Ahahah ki ego kai niotho entelos sapios. Vlepo kai Melrose Place, simera gamise.
YPARXEI AKOMA???!?!?!?
When Black Roses Bloom
01-09-2004, 11:47
necro wrote:
YPARXEI AKOMA???!?!?!?
Dustyxws....
freak brother
18-10-2007, 15:48
oi paragwgoi tou radiofwnou pou lene olo malakies epishs einai gia skotwma.
einai mia thea ston cosmos , pou eixe pei... "to neo album tou Manu Chao me llaman calle , pou shmainei mou len na skasw alla se pio xydaio tropo to skasw"
re pousth mou , afou den xereis ntip gia ntip ispanika ti pas na metafraseis? dld kai kapoios pou xei kanei 1 mhna ispanika xerei oti me llaman calle shmainei me lene dromo...
kai aformh giauto to post einai to theiko pou eipe shmera me foverh agglikh profora.. Auto to kommati einai apo to album twn Earthbound pou legetai "the brotherhood of the god" ... LOL dld dax.
Pinatero
18-10-2007, 16:40
:lol: για το "Brotherhood og the god"
παντως και γω εχω κανει στανταρ λαθακια οσον αφορα το πως προφερονται καποια συγκροτηματα, αλλα δηλωνω την αγνοια μου για να μην αποπροσανατολισω τους ακροατες :)
χθές έτυχε να ακούω μια χαζοσυζήτηση μιας γκομενας κ μιας κραγμένης οπου σε καποια φαση λέγανε οτι υπάρχει μία τιμή για την ιδανική αναλογία περιφέριας-μέσης. Τέσπα λέγανε πως η τιμή αυτή ειναι 0.70 "δηλαδή η μέση πρεπει να ειναι 70% μικρότερη απο τη περιφέρια. αν δλδ εχεις περιφέρια 100 εκατοστά, τοτε η μέση σου πρεπει να ειναι 30. τι άλλο θα ακούσουμε....". Κ εγώ να εχω μεινει χαζος
χθές έτυχε να ακούω μια χαζοσυζήτηση μιας γκομενας κ μιας κραγμένης οπου σε καποια φαση λέγανε οτι υπάρχει μία τιμή για την ιδανική αναλογία περιφέριας-μέσης. Τέσπα λέγανε πως η τιμή αυτή ειναι 0.70 "δηλαδή η μέση πρεπει να ειναι 70% μικρότερη απο τη περιφέρια. αν δλδ εχεις περιφέρια 100 εκατοστά, τοτε η μέση σου πρεπει να ειναι 30. τι άλλο θα ακούσουμε....". Κ εγώ να εχω μεινει χαζος
αν εκεί κοντά είχε και διαφημιστιό διάλλειμα με μπόντυλάιν, πρίνος, κλπ τότε εξηγείται καλύτερα
βασικα δεν άντεξα κ άλλαξα σταθμό, αλλα δεν αποκλείεται αυτό που λες-καθε άλλο βασικα.
~ladykiller~
19-10-2007, 13:44
αν εκεί κοντά είχε και διαφημιστιό διάλλειμα με μπόντυλάιν, πρίνος, κλπ τότε εξηγείται καλύτερα
tora pou les gia diafimiseis...
arxika na pw pws den akouw radiofono, ektos apo mia sigkekrimeni ekpomph pou omws pia den iparxei. kala gia mousikes oute logos, fisika.
tespa.
ginete mia ekpomph me 8ema tis trapezes ke ta lefta pou dinoun etsi, xoris na niazonte gia ton an8rwpo pou ta dinoun, me aformi enos pediou pou pe8ane otan se a8lia [alla a8lia, fenotan pos itan sta teliomata] katastasi pige me ta dikeologitika ke pire telika tin cash card, travi3e lefta ta psonise varese ke emine.
gia na min ta polilogw, ston sta8mo itan i mitera tou ke diigotan pos paraskevh mesimeri afou den ixe ta xrimata na ton valei se kliniki perase apo oles tis trapezes [ke apo tin sigkekrimeni pou tou dosane tin cash card] me xarti pou egrafe pos den mporei o sigkekrimenos na diaxiristei xrimata ke me xarti apo nosokomio pos itan xronios xristis ke enw tis iposxe8ikan pos den 8a tou dosoune, pige meta apo ligo to pedi ke tou ta dosane me ta epakolou8a pou anefera.
tragiko.
me to pou anaferete i mitera tou onomastika stin trapeza ke stin ipeu8ino, klinei i ekpompi ke peftei diafimisi gia cash card allis trapezas.
politiki ekpompi se politikopiimeno sta8mo apo eves8itopiimeno sta kinonika koma ke kala.
epidi ton i3era ton sigkekrimeno ke epidi otan itan kala itan agonistis, ke exoume perasei polla mazi ke logia pou mou exei pei... gia mena den tou a3ize mia tetia ekpomph.
gia ton mpeo genikotera ine oloi oi paragogoi, akoma ke oi 'politikopoiimenoi'.
tespa auta.
exw nevra simera. :shock:
carheart
19-10-2007, 13:48
gia ton mpeo genikotera ine oloi oi paragogoi, akoma ke oi 'politikopoiimenoi'.
LOL.
gia ton mpeo oi kakoi an8ropi, akoma ke i viastes anilikon.