PDA

View Full Version : Απολογιες.

Mitsmann
30-08-2004, 15:59
Ας πουμε οτι ξαφνικα συνειδητοποιεις οτι ολα δεν ειναι οπως παλια και νιωθεις πιεσμενος με 34 ατμοσφαιρες, αλλα κανεις την κοτα Μεγαρων (αλσο νοουν ας τζουτζουλης γαμω το Βυζαντα) μεχρι που σπαει το αποστημα και μαζι με 34 σταγονες πυον ξεχειλιζει και το ΥΠΕΡΕΓΩ σου (καλυτερο απο ΥΠΕΡΑΤΟΥ αφου εχει τελικη 341,12) και τελικα το μονο που θες να πεις στο προσωπο που λατρευεις ειναι :

Ξεφτιλισμενε Καριολοποστα ψοφα σε λιμνη απο περιττωματα ελεφαντα ενω βρεχει γλαροκουτσουλα και η τελευταια σου λεξη να ναι "καραμουζατος"

ομως μετα συνειδητοποιεις οτι εκανες λαθος και δακρυα γεμιζουν το ροδαλο σου μαγουλακι και αποχωριζονται το ροδακινι σου δερμα πεφτοντας σε αργη μυστηριακη βροχη στο πατωμα και θες να μετανιωσεις, να κομματιαστεις, να ταπεινωθεις σεξουαλικα, να κανεις τσακωμους για το χριστιανισμο, να ακουσεις Νικελμπακ και τοτε το μονο που εχεις να πεις ειναι

"Μικρο μου χουρχουλινι ισως ειμουν(με η)υπερβολικος..."

Δεχτειτε την απολογια μου και το θεμα ειναι..... Θα το κλειδωσει η Πεηνλεςς η επειδη Κουολεμα αγαπη μου, σας εχω ολους λογω κοννε με ανωτερη κοινωνικη ταξη απ οτι ο απλος γιουσερ ??? (οχι, δεν ειμαι ερωτευμενος με τον Ντραγκονλορντ.)