View Full Version : AMERIKA
"Amerika" to neo singlaki ton Rammstein epeita apo to psiloapogoiteutiko "Mein Teil" single apo to eperxomeno album tous.. me liga logia to songi gamei.. ENTELWS kolima to refrain :D
www.hdpvidz.com (http://www.hdpvidz.com) mporeite na katebasete kai to video.. cheers
pitchfork
29-08-2004, 22:33
Συμφωνώ αλλά το τοπικ είναι για το non metal.
:great:
e afou to leei o pitchfork... megeies kveld.
de to xw akousei akoma, to "Mein Teil" inoreo etsikialliws.
Kveldssanger
29-08-2004, 23:03
To Amerika είναι πιο ωραίο και το video έχει πλάκα....
Mastropos
29-08-2004, 23:18
to Mein Teil einai poly anwmalia video
E oxi kai Non Metal oi Rammstein!!!!!!!!!Min ta isopedwsoume kai ola!!!Prepei na exeis provlima me ta autia sou pitchfork!
E oxi kai Non Metal oi Rammstein!!!!!!!!!Min ta isopedwsoume kai ola!!!Prepei na exeis provlima me ta autia sou pitchfork!
haha den einai teleiws adikh h eirwnia sou necrouli. alla antegamis pou 8a me eirwneyteis kiolas eh =)
necropethamenos
30-08-2004, 10:39
werealllivinginamerikaaaaaa
amerikaaaa
its wunderbaaaar
(grafetai me "h"?)
pitchfork
30-08-2004, 22:26
...Prepei na exeis provlima me ta autia sou pitchfork! και οχι μονο......
enitharmon
31-08-2004, 17:11
wraio
O Wotan giati milise pali, afou de xerei kan poioi einai oi Rammstein? Kapou akousa oti to Mein Teil den einai i kanoniki kai teleiomeni album version alla remix, tora de xero ti paizei...
molis to eida, einai wraio to clipaki kai kalogyrismeno. h mousikoula leei polla: to meil teil den to akousa, alla einai kako? Opws kai na exei, apo deytera pou bgainei to cd 8a 3eroume.
oi "dioikhtes" tou ER eixan balei to topic twn rammstein sto non metal palaiotera kai yphr3e sxetikh antirrhsh.
BlackMetal
24-09-2004, 18:18
yo medusa kaula gousterneis na pame mazi sto live rammstein to dekemvri?
Plaka kaneis vlackmetal pisteuo e? Tespa, gamei to Amerika. Einai opos prepei.
werealllivinginamerikaaaaaa
amerikaaaa
its wunderbaaaar
(grafetai me "h"?)
kala to'grapses :)