View Full Version : cd's gia frisby
lost_icon
24-09-2003, 05:35
ti ennow me afton ton titlo? otan me laxtara tha pate na katathesete ta wraia sas leftoudakia gia ena cd pou ypotithetai oti gamaei kai telika vgainei major MOUFA!!,tote poia tha einai h katalhksh tou cd?
freak brother
24-09-2003, 05:59
souver gia to ouiski mou..
morphine
24-09-2003, 07:43
(spania na sumvei auto giati opws eipa kai se allo topiK de pairnw cd an den exw akousei toulaxiston 2-3 kommatia, alla) mazeuei thn apeirh skonh. Exw mpolika pou skeftomai na ta poulhsw. (epeidh de ta akouw pia). De mou paei h kardia na kakometaxeiristw ena cd, to lupamai.
..
The_Painless
24-09-2003, 10:31
Emena pali de mou kanei kardia na poulhsw ena cd, oute na to kakometaxeiristw. To xeirotero pou mporei na ginei 8a einai 'h na to afhsw epishs na pianei skonh 'h na to dwsw se kana filo 'h ston aderfo mou.
Gia souber exw ena ths Relapse pou de 8umamai ti einai. Einai apo auta, panw sta opoia anagrafetai men to onoma tou sugkrothmatos alla moiazei perissotero me moutzoura...
Stin xeiroteri tha to faei i skoni,stin kaluteri tha poulithei.Eutixws den uparxoun kai polla (deite marketplace miam:P )
Genika pleon prosexw ti agorazw kai den agorazw pote tpt an den to akousw prin.
Buddy Lackey
24-09-2003, 11:28
ante na exo poulisei 2-3 cds
stin kaliteri petixenw apisteftes antalages (px exo antalaksei dimmu borgir me aghora)
prepei na mhn maresei pragmatika kati gia na to poulhsw, kai pali polu dyskola. pane oi palies malakies "xreiazomai fragka k poulaw oti vrw" :mad:
pantws legontas "Frisbi" mou 8ymises ekeino to 7'' twn Disharmony (twn a8liwn oxi twn wraiwn) pou kyriolektika eixe ginei frisbi tote stis ypoga-dayz :ddevious:
:disco:
StationEleven
24-09-2003, 12:52
apla sapizei kai pianei araxnes sth disko8ykh
apo kei kai pera ante na exw poulhsei mono 2-3 cd se filous kai auta an 8hmamai kala den htan metal
e ap saboura allo tipota... mexri kai tool exo.
Gia proth fora ebgala sto sfyri cds edo, sto marktplace...
Pio palia eixa th nootropia "den poulao" alla tora leo ti na to kano ayto? etsi ki allios h adeia thesh tha gemisei se dt...
paei marketplace.
to teleutaio cd pou agorasa kai me apogoiteuse oiktra itan to enemies of reality. to thelei kaneis?
simfono me warlord, i 8esi 8a kalif8ei grigora, ki an kratas diskous sti diskothiki sou mono epeidi kapote tous agorases, den eisai sovaros.
to lateralus ti na poume allo, gamaei. den pa na leei o katsionis o,ti 8elei... osa organa kai na ma8ei, oses klimakes ki an kataferei na anebokatebainei to deuterolepto, tetoio album den mporei na plisiasei. isws einai poly mikros gia na to ektimisei. de leo oti ego eimai o mousika wrimos, alla enas tipos pou vlepei ti mousiki austira san melodia/taxitita/play by the rules (kai by the tab), isws pragmatika na mi mporei.
cancer an to dineis katw apo 10 euro pshnomai :p
no way. 18 to pira kai einai olokainourio.
8a doume to kalokairi emeis...
Kveldssanger
24-09-2003, 15:55
Mmmm.... Ego dyskola tha pouliso cd... Mporei na pianei skoni alla olo kai kapoia stigmh tha to xethapso na to akouso... To mono pou exo poulisei itan to Master of Puppets (mi varate :p) giati ithela na paro to Autumn Leaves ton Dismal Euphony....
Dragonlord
25-09-2003, 02:16
aei sixtir mou vghke to xeri na kanw move ta posts sto TOOL thread tou non-metal.opoios 8elei na synexisei tis paparies as paei ekei
freak brother
25-09-2003, 02:29
a ok pame
e ... yparxei kai to keyboard lamper admin. \m/
I am the walrus.
I am the walrus.
I am the walrus.
freak brother
25-09-2003, 04:53
ta frisbys exoune pethanei e? exw na dw kairo kosmo na paizei me frisbys.. krima kai htane kalh patenta
Egw ta krataw ta CD pou de goustarw mesa sta koutakia tous wraia kai kala kai ta afhnw na skonizontai se kapoia skoteinh gwnia. Den mporw oute na ta poulhsw, oute na ta xarisw, oute na ta katastrepsw, parolo pou de mou aresoun.
Kapoia antigrammena omws pou den ta 8elw 'h kapoia xalasmena ta xrhsimopoiw gia diakosmhsh. Ta vazw ston toixo apo thn ashmenia pleura ki exw silver-disco-feeling. Atssss
lost_icon
25-09-2003, 12:26
Egw ta krataw ta CD pou de goustarw mesa sta koutakia tous wraia kai kala kai ta afhnw na skonizontai se kapoia skoteinh gwnia. Den mporw oute na ta poulhsw, oute na ta xarisw, oute na ta katastrepsw, parolo pou de mou aresoun.
Kapoia antigrammena omws pou den ta 8elw 'h kapoia xalasmena ta xrhsimopoiw gia diakosmhsh. Ta vazw ston toixo apo thn ashmenia pleura ki exw silver-disco-feeling. Atssss
kalh fash,vale merika me petonia na kremontai apo to tavani,gamane!;)
Souver ekana to Spiritual Black Dimensions twn Borgir...Meta to antallaksa me alles malakies (Hammerfall kai Primal Fear) kai ta ekana kai ayta souver. Epishs thelw na ksefortwthw ta epic metal cd mou. Malakies gia 15xrona mou fainontai pia. Opoios thelei grave digger cd na afhsei mhnyma ta xarizw.
basika kamia sxesi me epic metal oi grave digger.
stile mou private msg ti xarizeis kai sunenooumaste otan anebw athina to s/ko na vrethoume na mou ta dwseis.
basika kamia sxesi me epic metal oi grave digger.
stile mou private msg ti xarizeis kai sunenooumaste otan anebw athina to s/ko na vrethoume na mou ta dwseis.
xex re to tsampa trvaei kosmo:p Vasika oi Digger kamia sxesh me mousikh genika...Kai den eimai Athina opws vlepeis dipla!
morphine
25-09-2003, 23:12
Vasika oi Digger kamia sxesh me mousikh genika...
xaxaxa
Egw gia souber exw ena cd pou to phre h mana mou apo ena periodiko pou sou bazei ena programma proswmoishs gia tous toixous, sxediazeis to dwmatio sou kai meta bazeis xrwmata.
Einai poly alhteia san skepsh alla mia ygrh malakia san dhmiourgia. Opote souber. Isws kai frisby kapote, alla exw dipla mia trelh gria, ama dei na feygoun pragmata apo to mpalkoni mou tha fwnaksei to 100 giati tha ths gemizw ton khpo me skoupidia.
freak brother
26-09-2003, 06:02
kleidwse thn se ena dwmatio kai xwse antidrash sto full pianei me tis giagiades.. (toulaxiston me thn dikia mou epiase)..
The_Painless
26-09-2003, 08:02
Palia me ton aderfo mou petagame ntomates kai elpizame na ftasei ta kleista para8ura twn apenanti xixixixixi. Ti einai ena cd.... :p
StationEleven
26-09-2003, 09:02
to kana kai gw me ton 3aderfo mou auto me tis ntomates mono pou ta petagame apo thn polykatoikia tou pou blepei lewforo se ama3ia...kai mia mera paraligo na skwtosoume kapoion kai stamathsame....
symposium_lexotanil
30-09-2003, 01:29
ego ekana to antitheto palia
eperna to frisby mou kai prospathousa na peiso to cd player na to diavasei(osan papas) kai na to paiksei(osan aunanas).
Thee mou, pou ta vriskei kai ta petaei?
lost_icon
01-10-2003, 14:41
emmm einai aftofwtos <---ti eipa o homogay pali lol!!
e eisai homogkeis.
sympo ayto 8a to kane mono enas saraf.
(plagiws se lew saraf)
symposium_lexotanil
01-10-2003, 16:22
tha tsatizomouna apisteuta kai tha sou gamousa tpt an iksera tinautos
lost_icon
02-10-2003, 19:15
tha tsatizomouna apisteuta kai tha sou gamousa tpt an iksera tinautos
den thes na matheis... LOOOOL!!
freak brother
03-10-2003, 00:23
e peite twra..
lost_icon
03-10-2003, 04:13
einai morfh to atomo re.apo tous pio kalt typous twn xaniwn,metal to the bone kai ets kai ntaks petaei kati margaritaria (kotsanes) gamhseta,theos!!!!
freak brother
03-10-2003, 04:38
paizei na ton exw dei... tis exw dei tis perissoteres ypoxthonies figoures twn xaniwn thelw na pistevw