View Full Version : Περιοδικά
Kveldssanger
22-08-2004, 18:31
Τον τελευταίο καιρό το έχω πει αρκετές φορές... Ψάχνω να βρω κάποιο περιοδικό (προφανώς ξένο) που να καλύπτει pop, rock και electronica θέματα... Το πρόβλημα είναι ότι αυτά που μου έρχονται στο μυαλό δίνουν τεράστιο βάρος σε indie ή garage συγκροτήματα που δε με πολυενδιαφέρουν... Υπάρχουν ιδέες? Να σημειώσω εδώ ότι κυρίως ενδιαφέρομαι για νέα και δισκοκριτικές...
Αν έχετε στο μυαλό σας και κανένα online περιοδικό πείτε το... Αρκεί να μην είναι το pitchforkmedia...
nothingman
22-08-2004, 21:59
www.aversion.com (http://www.aversion.com)
www.usounds.com (http://www.usounds.com)
δεν ξέρω αν ψάχνεις κάτι τέτοιο, αυτά τουλάχιστον παρακολουθώ εγώ :)
Kveldssanger
22-08-2004, 22:07
Θα τους ρίξω καμιά ματιά... Thx... :D
Tonosalata
23-08-2004, 00:02
8ase elega rocksound alla kaliptei elaxista electronic + to oti einai trenti
Kveldssanger
23-08-2004, 00:09
Καλά το θέμα τρεντι δε με πολυκαίει, αρκεί να έχει ποικιλία στην ύλη... Μάλλο πρέπει να πάρω κανένα τεύχος δοκιμαστικά να δω τι παίζει... Το ίδιο σκεφτόμουν να κάνω και με το Wire...
StationEleven
23-08-2004, 00:23
rocksound se printed fash
twra gia webzine idea mou einai h to 90% twn mousikwn website einai metal ante kai gyro apo auto? :roll:
The_Painless
23-08-2004, 01:25
Μπα, μάλλον εμείς ψάχναμε για metal κι όταν θελήσαμε να ακούσουμε και δυο πράγματα παραπάνω, χαθήκαμε στο ψάξιμο :p
StationEleven
23-08-2004, 01:27
isws
anoi3a ta ftera mou me to rocksound (uk)
pros to paron me kalyptei an k apo electronica 2 selides kritikes einai arketes
nothingman
23-08-2004, 11:27
To Uncut επίσης γαμεί
nothingman
25-03-2005, 01:26
Word (http://www.wordmagazine.co.uk/)
γαμάτο περιοδικό, πήρα για πρώτη φορά ένα τεύχος του (Μαρτίου) και αν ξεπεράσει κάποιος το σοκ της τιμής (11,50 ευρώ!!!) θα ενθουσιαστεί... πολύ/πολλά ενδιαφέροντα θέματα, πολύ καλό cd με επιλογές από νέες κυκλοφορίες
Αγοράστε το
:)
metamelia2
25-03-2005, 01:28
To Uncut επίσης γαμεί
Symfwnw.
Koita kai to www.pitchforkmedia.com (http://www.pitchforkmedia.com)
Broccoli
25-03-2005, 01:30
To pitchfork media είναι κατά κανόνα απίστευτα για το πούτσο σε ό,τι ξεφεύγει των συνηθισμένων indie ορίων.
daydreamer
25-03-2005, 01:49
Αν έχετε στο μυαλό σας και κανένα online περιοδικό πείτε το... Αρκεί να μην είναι το pitchforkmedia...
chris_boss
25-03-2005, 02:10
To Uncut επίσης γαμεί
ούτε με βιάγκρα
morphine
25-03-2005, 02:15
ζηλεύεις επειδή δεν ξέρεις κανένα συγκρότημα από αυτά για τα οποία γράφει
κατά καιρούς βάζει θεϊκά θέματα (ξέρετε μακάρτνι λέννον και τέτοια)
lennon exei kai synenteykseis? giati einai poly epilektikos...
chris_boss
25-03-2005, 02:19
Προφανώς όταν από ένα τεύχος, το μόνο που ξέρω είναι οι Queen, ε ναι, κατά την άποψη μου, είναι για τον πούτσο το περιοδικό. Παίζει και τους Queen να τους έβαλαν επειδή ικανοποιούσαν το κριτήριο του γκέη.
eixe kanei kai afierwma the doors ( :D )
Darkling
25-03-2005, 02:28
eixe kanei kai afierwma the doors ( :D )
α, τα πιασαμε τα λεφτα μας τωρα.
Broccoli
25-03-2005, 02:30
Ακου αναιλεητορ εσύ λέμε...
morphine
25-03-2005, 02:41
Προφανώς όταν από ένα τεύχος, το μόνο που ξέρω είναι οι Queen, ε ναι, κατά την άποψη μου, είναι για τον πούτσο το περιοδικό. Παίζει και τους Queen να τους έβαλαν επειδή ικανοποιούσαν το κριτήριο του γκέη.
άμα δεν ασχολείσαι με (τόσο) καινούρια πράγματα γιατί περιμένεις να ξέρεις αυτά που έχει;
Τα αφιερώματα που κάνει είναι πολύ καλά και περιεκτικά (και μεγάααααλα. Μιαμ)
Καμιά φορά έχουν και συμπαθητική μουσική τα σιντίζ.
Ράνια σκάσε.
chris_boss
25-03-2005, 02:50
άμα δεν ασχολείσαι με (τόσο) καινούρια πράγματα γιατί περιμένεις να ξέρεις αυτά που έχει;
Τα αφιερώματα που κάνει είναι πολύ καλά και περιεκτικά (και μεγάααααλα. Μιαμ)
Καμιά φορά έχουν και συμπαθητική μουσική τα σιντίζ.
Ράνια σκάσε.Αν το πάμε αντικειμενικά (πόσο περιεκτικά είναι τα αφιερώματα, τότε μπορεί και το περιοδικό Πίστα να είναι θεϊκό). Εξέφρασα προσωπική άποψη πριν ε.
nothingman
25-03-2005, 13:01
α.Στο Queen τεύχος, το κριτήριο του gay ικανοποιούνταν με τη μίνι-συνέντευξη του Marc Almond
β.δεν είναι αποκλειστικά μουσικό περιοδικό, ασχολείται αρκετά και με το cinema
γ.Στο καινούριο τεύχος έχει Cream, the Band, Harvey Keitel, Kevin Bacon...φαντάζομαι αυτούς τους έχεις ξανακούσει
δ.Χεβυμεταλλά! :x
eyeamflesch
25-03-2005, 15:27
To Uncut επίσης γαμεί
Symfwnw.
Koita kai to www.pitchforkmedia.com (http://www.pitchforkmedia.com)
Kalki des ti teleFtaies lekseis toy prwtoy post. Meta anarwtisoy an to na se brisei kapgoios thanai orthon i akyron.