View Full Version : Antimetwpish sta p2p progs
MoRmEnGiL
14-08-2004, 00:43
oloi 3eroume pws sta p2p progs pou xtrhsimopoioume oi perissoteroi apo emas exoune sxedon 0niko share.kai an kaneis kakomoirhs paei na katebasei apo mas ton koboume...
e well shmera ka xtes katebaza apo ena typa sto soulseek,kai epeidh aktebaza me trellh taxythta (gia pstn panta)
optoe tou stelnw msg an 8a bgei syntoma,kai tou eipa an ginete na perimenei ligo.
e mou kanei a,ok,elega na to kleisw to pc,allaan einai etsi 8a se afhsw mexri na teleiwsei to dl
:shock:
polles fores exei tyxei na milhsw me kapoion apo to soulseek kai na mou pei "ok,katebase,de se kobw"
exw ftasei plewn se shmeio na niw8w asxhma pou den symmetexw energa stis p2p communities..an den eixa pstn dld den epazie na synexisw auth thsymperifora..
pragmatika exw meinei ligo mlkas.. gia mena o my shared folder eprepe panta na einai adeios :P
Kveldssanger
14-08-2004, 00:46
Ειδικά στο slsk βάζεις αρκετά shared, έχεις max upload transfer rate 1-2 και δεν επηρεάζεται στην ουσία το δικό σου download... Έτσι και οι άλλοι μπορούν να κατεβάσουν από σένα (με λίγη υπομονή)...
egw den exw synanthsei toso kalous users :P kai pali omws niwthw asxhma pou den kanw katholou share, alla an den exeis dsl de ginetai...
Pantws na kserete oti tis perissoteres diwkseis gia copyrights oi etairies tis kanoune s'autous pou m oirazoun ta arxeia kai oxi s'autous pou ta katevazoun opote....
MoRmEnGiL
14-08-2004, 01:39
naah,edw sthn ellada den kindyneuoume akoma..
exw filo se etairia provider,kai tous exoune kanei parapona oti kapoios pelaths tous aketbazei copyrighted pragmata apo kazaa klp,alla den ekanan tpt.
afou tis adsl gia an aktebazoume tis 8eloume,8a aprapone8ei o provider ston pelath otixrhsimopoiei thn syndesh gia auto pou thn phre? :P
Na katevazeis nai, copyrighted material oxi. Egw sta lew apo kapoia peira se Agglia opou imoun 4 xronia (exw katevasei apeira GB) kai den mou eipan pote tpt gia to logo oti den ekan sharing pote. An doune ypsilo to upload tote se psaxnoun kalytera.
MoRmEnGiL
14-08-2004, 18:10
e well,an htan etsi tote oloi osoi kanane share 8a tous tsakwnane.. :P
Eric Theodore Cartman
18-08-2004, 18:52
Mou eixe tyxei mia fora sto kazaa enas apisteftos typas apo ton opoio katevaza, pou mou stelnei pm oti prepei na fygei gia douleia kai einai sorry gi'afto. Egw omws hmoun ektos spitiou tote, opote otan gyrnaw blepw kai deftero pm na leei oti telika tha afhsei to pc anoikto giati to tragoudi pou katevaza apo afton htan sxetika spanio. :shock:
Gamatos. Krima pou den hmoun ekei na ton efxaristisw me ton patroparadoto ellhniko tropo.
Mitsmann
18-08-2004, 19:18
exw filo se etairia provider
Nai e?? Poios einai aytos ??? xaxaxaxa
Xwris plaka pantws to megalytero problhma gia ta p2p einai oi 56res dial up.... thelw na pw oti paliotera kai gw den ebaza polla shared files klp, akribws giati eixa dial up kai katebaza me dekanikia... oxi oti ekoba kai kanenan klp apla giati den ebaza polla shared files apo fobo...
apo thn DSL kai meta den exw xanasxolhthei me ta shared moy kai posoi moy katebazoyn taytoxrona kai poso.....
pisteyw oti to bandwindth paizei ton kyrio rolo gia th symperifora mas...
Eric Theodore Cartman
19-08-2004, 19:26
pisteyw oti to bandwindth paizei ton kyrio rolo gia th symperifora mas...
Apolyta.
Mono pou meta tin dsl, o shared folder mou paremine o idios (den ekana add allous fakelous) kai oti katevazw to metaferw allou gia na einai taktopoihmena, opote pali den moirazomai tpt. :D
O kammenos ston xylo, fysaei kai to giaourti.
Malakia, i know. Alla an eixa T3 tha moirazomoun. :P
na moirazesai. den einai kako. to na mhn moirazesai einai. :P mporeis na valeis kapoio prog san to netlimiter wste na perioriseis to uploading sou kai na mhn sou "trwei" apo to downloading.
When Black Roses Bloom
20-08-2004, 09:30
Panta ekana shared ta arxeia mou (MOU-XA-XA SAS KANW TON KAMPOSO ME GRAMMH 34 MBIT :P :P :P )
MoRmEnGiL
20-08-2004, 18:17
egw kanw shared ta rxidia mou me sena. :tease: