Log in

View Full Version : Ti agorazete?

When Black Roses Bloom
12-08-2004, 07:00
Ti proionta agorazete kata kurio logo? Pernete ena kuriws "campaing setting" an milame gia ad&d-d&d kai meta sthnete ekei panw ta sessions sas? H agorazete ola ta sunodeytika supplements? Diabazete noubeles gia background? Sas aresei na diabazete pragmatika istorika gegonota wste na ta topo8ethsete mesa sto paixnidi kai na dwsete enan tono alh8inou sthn fantastikh sas peripeteia? (O Carcass gnwrizei ti enow, oson afora to Call Of Cthulhu). P.x. ena apo ta kalutera sessions Cthulhu pou exw paiksei htan Cthulhu Mythos in Athens, me pragmatikes topo8esies, mu8ous 8rulous klp, kai me xartes ths a8hnas, exontas tous paiktes na trexoun apo akrh se akrh sto lekanopedio.

On topic.

Ti agorazei o mesos rpg-as/xrhsths tou er?

Deggial
12-08-2004, 12:34
Ti proionta agorazete kata kurio logo? Pernete ena kuriws "campaing setting" an milame gia ad&d-d&d kai meta sthnete ekei panw ta sessions sas? H agorazete ola ta sunodeytika supplements? Diabazete noubeles gia background? Sas aresei na diabazete pragmatika istorika gegonota wste na ta topo8ethsete mesa sto paixnidi kai na dwsete enan tono alh8inou sthn fantastikh sas peripeteia?

Συνήθως αγοράζω και sourcebooks, όχι περιπέτειες (εξαιρούνται οι σπάνιες περιπτώσεις καλών περιπετειών, π.χ. Harlequin και Harlequin's Back για Shadowrun, Evil's Eye και τα Vecna για Ravenloft). Προτιμώ να ακολουθώ πιστά την ιστορία του κόσμου.

Δε προσθέτω πραγματικά ιστορικά γεγονότα, αλλά προσπαθώ να δώσω τη δυνατόν μεγαλύτερη ρεαλιστικότητα στους NPC. Ο κάθε χαρακτήρας κρύβει τα πάθη του και τη παρακμή του.

Silverwing
12-08-2004, 12:59
Source & Core books κυρίως, και μερικά βιβλία για settings, έτσι ωστε να υπάρχουν πολλά πράγματα για να customάρεις τον/ους χαρακτήρες.Α και αρκετούς έξτρα χάρτες(dungeons, lair, castles ktl).

MoRmEnGiL
12-08-2004, 20:22
e genika exw perioorisei ta e3oda mou altely,logw eleipshs $$ genikotera..genika den agorazw polla pragmata gia settings,mono oti mou kinei to endiaferon.eimai "stick to the basics" typos

Kain
19-08-2004, 14:30
Proswpika agorazw perissotero manuals kai diafora alla sidebooks gia sygkekrimena pragmata pou me endiaferoun. Den tha parw px. ena vivlio mono kai mono epeidh isws kapoia stigmh to xreiastw se ena campaign.

wraithmare
19-08-2004, 20:02
Ta perissotera vivlia ta pairnw se .pdf alla tou wraith (o,ti exei meinei.... :cry: ) tjha ta agorasw...apo dw kai pera mono miniatures :)

Silverwing
19-08-2004, 23:13
Ta perissotera vivlia ta pairnw se .pdf alla tou wraith (o,ti exei meinei.... :cry: ) tjha ta agorasw...apo dw kai pera mono miniatures :)

Μπράβο ρε.Να σε δω να ξαναπαίζεις χρονόπια με τον λέκκα...

One_Winged_Angel
18-09-2004, 23:23
vasika den agorazw. kateuazw ta vasika na kserw tous kanones kai spania kamia peripetia gia na parw kamia idea gia kanena session

Carcass_
20-09-2004, 03:06
Den agorazw apo WoTC edw kai xronia kai pote apo WW ( ta perissotera ta sixainomai ). Chaosium pernw sourcebooks h tha xtuphsw kapoio varvato/theiko senario ( Beyond the mountains of madness px pou aksizei o kathe rpgas na to exei sth vivliothikh tou kai as mhn paizei CoC ). Genikotera h chaosium oson afora to coc exei ta kalutera senaria.
Prospathw na xtyphsw ta teleutaia 3 sourcebooks gia Delta Green ta opoia einai apla theika. Genikotera uparxoun pragmata pou aksizei na ta agorasei kaneis ( osoi exete diavasei to vasiko vivlio tou delta green, tha me katalavainete apoluta ). Kuriws pia , gia diafora rpgs ektos apo to corebook kai 2-3 accessories pou emploutizoun to paixnidi ( pou pas na paikseis Nephilim xwris to chronicles as poume h in nomine xwris ta angelic kai infernal guides ) mporei na xtyphsw kai 1 kalo senario mono kai mono gia na piasw parapanw stoixeia gia kapoia pragmata pou thelw ( px gia to Ars Magica den xreiasthkame kati tetoio ).

Lethargica
22-09-2004, 17:25
Αν συμπεριλαμβάνονται σε αυτά οι νουβέλες των Forgotten Realms και Vampire, τότε δηλώνω φανατική τους.
Από κει και πέρα τα περισσότερα τα έχω σε pdf.

Πάντως, όλοι μας έχουμε δώσει λεφτά για κάτι... Τι;; ΖΑΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! :D

Dunadan Ranger
23-09-2004, 02:07
exw polyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kairo na agorasw kati
to teleytaio htan to campaign setting tou glantri se ad&d

teleytaia mono noubeles kai polles miniatoures pou den exoun sxesh me to pen n paper bebaia alla tis agorazw ...ouarhar

One_Winged_Angel
24-09-2004, 21:31
to askimo eidika me vivlia tou ADnD kai DnD einai pws pote den kateuenoun oi times tous oso kai na paliosoun..
fantasy shop kai kaissa exw vrei apo alla sistimata vivlia 50-80% off epidi einai palia...
wizards of the coast...athanati!

Lethargica
25-09-2004, 00:12
Το Fantasy Shop έχει κυρίως βιβλία Vampire...

Kain
25-09-2004, 00:14
Να προσέχουμε μη μας δαγκώσουν λοιπόν.

MoRmEnGiL
27-09-2004, 03:33
skrou ebri8ing.
8elw na pe3w shadowrun kai post nuclear (can you say fallout?)
AUTA isws na ta agoraza.
alla oute kata dianoia to tome of bloody magic pou pros8etei thn ampracatambra dicsipline me 666 paths,ena neo bloodline (8ee mou pia),kai mas leei ti geush exei to aima tou tsimisce ka8ws kai posh thn eixe o sacha vycos prin thn kanei mni me dontia.
e l e o s

One_Winged_Angel
03-10-2004, 18:36
an den agorazoume kathe vlakia pou vgazei o kathenas isws tha mathoun oi eteries na fteiaxnoun ligotera anousia proionta/pio olokliromena

Carcass_
03-10-2004, 18:38
xm...gia poies etairies milas ?

One_Winged_Angel
03-10-2004, 18:53
wizards,whitewolf...pleon den kserw..vlepw apo tis gnwstes eteries ena anamasimeno iliko,i toulaxiston poly proxeira stimeno...den lew oti eimai o eidimonas..apla pleon den vriskw kati to opoio na mou travaei tin prosoxi eidika apo autes tis etairies