View Full Version : Nebelhexe - Laguz - Within The Lake
Kveldssanger
06-08-2004, 20:09
Οι δουλειές των Hagalaz' Runedance μου άρεσαν πολύ (ειδικά το Volven) και γενικά θεωρώ την Haugen μια από τις πιο αξιόλογες παρουσίες στον χώρο... Το συγκεκριμένο album από τη μια ανυπομονούσα να το ακούσω και από την άλλη φοβόμουν λίγο μήπως η αλλαγή στυλ οδηγήσε σε καμιά πατάτα... Ευτυχώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Το Laguz κινείται περισσότερο σε dark wave μονοπάτια, αν και, για μένα, υπάρχουν σημεία που θυμίζουν το παρελθόν, ειδικά σε ορισμένους ρυθμούς... Κάποιες φορές μου φέρνει και στο μυαλό τα remix που είχαν γίνει σε τραγούδια των Hagalaz'. Γενικά είναι ένα αρκετά μελωδικό και down-tempo album που έχει ως κεντρικό άξονα τη φωνή της Haugen... Έχω ξαναπεί, ίσως, ότι η φωνή της δεν είναι κάτι το εκπληκτικό αλλά και χαρακτηριστική είναι και διαθέτει αρκετά μεγάλη εκφραστικότητα... Άρα, θεωρώ, ότι κάνει άψογα τη δουλειά της... Το album επίσης περιέχει ένα remix του Raven Night (από το Frigga's Web) και ένα video του Wake to wither... Τελικός απολογισμός? Ένα πολυ ωραίο, "ατμοσφαιρικό" album που έχει να προσφέρει αρκετές απολαυστικές ακροάσεις...
symposium_lexotanil
07-08-2004, 11:19
:mouse:
MoRmEnGiL
07-08-2004, 16:33
Hagalaz' Runedance hmmm kati liga pou exw akousei maresane..isws na tous psa3w..
Το Laguz κινείται περισσότερο σε dark wave μονοπάτια
pws akribws to ennoeis auto?exoun dld sisters of mercy stoixeia? h se pio atmomesaiwnhkokati fash? gia 3hga to ligo parapanw? :P
Kveldssanger
07-08-2004, 17:19
Για Sisters of Mercy δε θα το έλεγα, αρκετά "ατμοσφαιρικοί" είναι, έχουν και αρκετό programming και, γενικότερα, έχουν απομακρυνθεί αρκετά από το folk χώρο και μάλλον είναι πιο κοντά σε "goth" στυλάκι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παίζουν gothic...
AS GRAPSO AUTI TIN TELITSA ----> . <----- GIA NA MI MEINEI TO THREAD ME 0 REPLIES :oops:
xaxa ena tetoio post hmoun etoimos na kanw xtes vrady alla nystaza eleina :/
Chopped In Half
07-08-2004, 19:16
Hagalaz' Runedance hmmm kati liga pou exw akousei maresane..
κάτι τέτοιο περίπου και απο 'δώ. έχω ακούσει στα πεταχτά το frigga's web και φάνηκε ενδιαφέρον, οπότε πριν το ψάξω περί Nebelhexe θα το ψάξω για Hagalaz' πρώτα.
MoRmEnGiL
07-08-2004, 20:28
wraia,as kanei akpoios kaan thread gia hagalaz na doume ki apo kei kana info kai kana proteinomeno kommati/album :P