PDA

View Full Version : giati me paei etsi gmtnxrstmms?????

ESTRANGED
31-07-2004, 14:02
re? aei sto diaolo ..entaksei eleos¬¬¬¬¬ ox kainourgia magkia ayuto...¬¬¬¬¬ ma ti einai ayto?! ¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬` tes pa

kahke h mobo kai h mhtrtikh gamotonxristomoumesaaeistodiaolokataramenetoutath kai prepei na ta steilo piso kai na mou ta steiloun pali piso apo to ellada 0xi arnoumai na balo kommata kai telitses

eimai se ena kolokentro gia pc kai diabaza prin ta post sas kai gamh8hka sto gelio alla entaksei ti na leei pou me koitousan ta agglakia ?

skaste oloi ,.sta arxidia sas kai sta dika mou kai aei sto diaolo 8elo na klafto! :twisted:

kolohli8io pliktrologio mou xei spasei ta neyra/./..kolaei to gamimenio...einai ligdiasmeno ketsi.

ase pou peinao kai prepei na pao sto super market na agoraso na fao giati psigeio DEN exo akoma alla 8a xo thn deytera...w nai!!!!!!!!!

NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

-xmou telika ta greeklish einai kalo pragma.

mou xoun steilei kai to kolo-aircondition sto terma kai exo pagosei gamo ton ka8oliko Ihsou tous.... ti to perasane afrikh????/ gkrrrrrrrrrrrrrr

alla exei kai ena kalo gia shm,era ... :D 8a do tous blitzkrieg live :D
kai thn deutera 8a xo kai psigeio kai kouzina kai plintirio kai skoupidotenekedi kai diafora alla :D kai kati pali 8a paei straba kai kati pali 8a ginei kai 8a prepei na trexo san mlks gmtnxrstmms :D

koloairocndition...aeistoaldialol

StationEleven
31-07-2004, 14:05
de mou pes me ti to redbull

Deggial
31-07-2004, 14:06
Τέτοια ποστ μπορούν να μπουν κάλλιστα στο Off topic Thread, αφού δε προσφέρονται για συζήτηση.

/locked