View Full Version : working discussion
AngelOfSorrow
27-07-2004, 15:04
kremas t'afentiko sou gia douleia me kalytera lefta (5E ti mera parapanw),3erontas kai oti paizei na kleisei to magazi?
skopeyw na dw an tha to kleisei telika,alla to thema einai to poso tha perimenei to "armageddon" gia atomo (exei aggelia se efimerida alla logw kone tha mporousa na proslifthw aneta)
Twisted_Bassist
27-07-2004, 15:17
stin poutsa sou aneta....pane stin alli douleia....5E ti mera einai 25 tin week kai 100 to mina..
AngelOfSorrow
27-07-2004, 15:23
o kollitos mou afise to idio afentiko alla gia alli douleia(gyradiko),alla 3erei pws opote thelisei douleia tha tin exei sto magazi pou douleyw twra...
allo omws na feygw kai na pigainw se allo net-cafe...
mallon den prepei na vlepw synaisthimatika to thema douleia,giati den xwrane synaisthimata.....
skata
money is the root of all evil :?
pitchfork
27-07-2004, 15:52
Πάρα πολύ δύσκολη απόφαση.
Σκέψου τα υπόλοιπα, πως περνας εκεί,αν έχει ωραίες γκόμενες το μαγαζί κλπ και άσε στην άκρη τα κολολεφτα.
Raven Lord
27-07-2004, 15:58
γαμάς το αφεντικό, όπως σε γαμάει και αυτό με την πρώτη ευκαιρία...
Raven has spoken. Ama einai thema sinaisthimatos tote as sou dosei aftos ta 5 evro parapano. Eides omos pou afta einai malakies. Gia afto sou leo...sta tsakidia...pigene stin alli tin douleia.
AngelOfSorrow
27-07-2004, 17:19
tha deixei....alla prepei na skeftw grigora....
eimai douleia twra kai meta apo 11 meres apousias den mporw na pw pws mou eleipse kati ektos apo kana 2-3 atoma... :?
MoRmEnGiL
27-07-2004, 17:31
angelofsorrow agori mou parees 8a kans kai sthn allh douleia,den 8a riskareis na meinei anergos,oute 8a ftyseis 100 euro parapanw to mhna... snap out of it kai mhn to ka8ysterreis..
wraithmare
27-07-2004, 17:37
mallon den prepei na vlepw synaisthimatika to thema douleia,giati den xwrane synaisthimata.....
Να σου πώ:
Ο πατέρας μου δούλευε παλιότερα στην Digital Hellas. Του προτέινανε μια δουλειά στη Γερμανία με πολύ περισσότερα φράγκα, αμάξι, διαμέρισμα κλπ κλπ συν ότι θα φούσκωνε (εξ'ορισμού) το βιογραφικό του.
Δεν το είχε σε τίποτα να μας πάρει και να πάμε να ζήσουμε Γερμανία μετά από αυτό....
Κάτι όμως δεν του άρεσε....Που θα άφηνε κάποιους συναδέλφους; Η Γερμανία; Κακό προαίσθημα; Πάντως δεν είχε κάποιο λογικό επιχείρημα να μην πάει.
Τελικά δεν πήγε και αργότερα ανακάλυψε από άλλους που πήγανε πως ήτανε σκατά (για κάποιους λόγους που θα ήταν καλύτερα να εξηγήσει ο ίδιος γιατί έχουν να κάνουν με τη δουλειά.
Long story short :P παίζει ΚΑΙ το συναίσθημα μέσα σε τέτοιες υποθέσεις. Ποιος τα γαμάει και τα φράγκα αν είναι να τραβάς τις βυζότριχές σου κάθε βδομάδα από τη νίλα
Raven Lord
27-07-2004, 17:40
εννοείται ότι σε μια δουλειά δε μετράνε μόνο τα φράγκα!!!
απλά ήθελα να τονίσω ότι η συμπάθεια προς το αφεντικό δεν πρέπει ποτέ να σε εμποδίσει να εξελιχθείς...
wraithmare
27-07-2004, 17:42
εννοείται ότι σε μια δουλειά δε μετράνε μόνο τα φράγκα!!!
απλά ήθελα να τονίσω ότι η συμπάθεια προς το αφεντικό δεν πρέπει ποτέ να σε εμποδίσει να εξελιχθείς...
Στάνταρ....
AngelOfSorrow
27-07-2004, 17:42
den einai sympatheia pros to sygekrimeno boss
einai i pra3i pou mou fainetai kapws......
to thema einai na tou 3igithw to kai to alla mallon den exw ta guts
wraithmare
27-07-2004, 17:45
den einai sympatheia pros to sygekrimeno boss
einai i pra3i pou mou fainetai kapws......
to thema einai na tou 3igithw to kai to alla mallon den exw ta guts
Να μια ευκαιρία να αποκτήσεις.
Raven Lord
27-07-2004, 17:48
mallon den exw ta guts
είναι όντως μια δύσκολη κατάσταση... κι εγώ στην ίδια φάση έχω βρεθεί και το boss προσπαθούσε να με δελεάσει με χρήματα και τέτοια, αλλά κατάφερα να του πω ότι την κάνω τα χριστούγεννα...
wraithmare
27-07-2004, 17:55
mallon den exw ta guts
είναι όντως μια δύσκολη κατάσταση... κι εγώ στην ίδια φάση έχω βρεθεί και το boss προσπαθούσε να με δελεάσει με χρήματα και τέτοια, αλλά κατάφερα να του πω ότι την κάνω τα χριστούγεννα...
Είσαι true :wink:
Raven Lord
27-07-2004, 18:01
είναι δουλειά πειρασμός... καλά λεφτά, σχετικά ανθρώπινο ωράριο, καλές συνθήκες εργασίας, ξηγημένο boss, καλοί συνάδελφοι, όλη μέρα on-line...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΓΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕΧΡΙ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ! :evil: :x :evil: :x :gun: :behead:
ουφ! ξέσπασα... :(
wraithmare
27-07-2004, 18:04
Εγώ πάλι ΘΕΛΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΩ ΦΡΑΓΚΑ ΠΩΣΤΟΛΕΝΕ
Raven Lord
27-07-2004, 18:04
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ! :D
wraithmare
27-07-2004, 18:11
ΟΚ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ
ΓΑΜΩΤΟ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ CAPSLOCK
necropethamenos
27-07-2004, 18:11
είναι δουλειά πειρασμός... καλά λεφτά, σχετικά ανθρώπινο ωράριο, καλές συνθήκες εργασίας, ξηγημένο boss, καλοί συνάδελφοι, όλη μέρα on-line...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΓΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕΧΡΙ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ! :evil: :x :evil: :x :gun: :behead:
polla thes.
Raven Lord
27-07-2004, 18:14
δε θέλω πολλά λεφτά... θέλω να ορίζω τον εαυτό μου... αυτό μόνο :cry:
MoRmEnGiL
27-07-2004, 18:21
aaax baaax.. Raven lord megalh ypo8esh auth..alla skepsou to ki alliws.. douleia kalh pou an zei k esena kai to family sou synepagete kapoio afentiko apo panw sou..
ektos k exeis dikia sou douleia
pou omws exeis kai olo ton ponokefalo ths dieu8ysnhs kai olh thn eu8ynh gia otidhpote ginei..merikes fores einai kala na exeis to afentiko na skaei gia ola auta :P
Stormtrooper
27-07-2004, 18:57
kremas t'afentiko sou gia douleia me kalytera lefta (5E ti mera parapanw),3erontas kai oti paizei na kleisei to magazi?
skopeyw na dw an tha to kleisei telika,alla to thema einai to poso tha perimenei to "armageddon" gia atomo (exei aggelia se efimerida alla logw kone tha mporousa na proslifthw aneta)
Κάνε ένα τρίο με τη γυναίκα του και την κόρη του. Αν δεν έχεις πρόβλημα, γάμα του και τη μάνα. Φρόντισε να το μάθει και θα σε διώξει εκείνος χωρίς συναισθηματισμούς και μαλακίες.
Και να είναι σκατά στην άλλη δουλειά, τουλάχιστον θα έχεις γαμήσει!
The_Painless
27-07-2004, 19:39
To shmantiko einai na mhn afhseis douleia xwris h allh na einai sigourh. Apo kei kai pera, an den prokeitai gia fash "mhn kleineis portes" st' @@. Kremase ton. Apo afentika allo tpt.
wraithmare
27-07-2004, 20:03
Διπλωματία. Τα αφεντικά μιλάνε μεταξύ τους ΚΑΙ για τους υπαλλήλους που τους άφησαν ΚΑΚΗ εντύπωση.
The_Painless
27-07-2004, 20:05
Εξαρτάται από τη δουλειά, από το αφεντικό, από τον τρόπο, με τον οποίο θα φύγεις κι από πολλά άλλα. Διπλωματικούς χειρισμούς χρειάζεται απλώς, αλλά δε θα βγάλεις ρίζες σε μια δουλειά αν έχεις κάτι καλύτερο υπόψη.
Raven Lord
28-07-2004, 17:39
πάντως έχουμε φτάσει σε σημείο να θεωρούμε πια πολυτέλεια, κάτι που θα έπρεπε να είναι αναφαίρετο δικαίωμα του ανθρώπου... να ορίζει τον εαυτό του :cry:
raven honey :)
*pat pat*
ela sti doulepsi mou kai tha sou dinw diakopes opote theleis..
leme kai kamia malakia na perna h wra e? :D
chris_boss
28-07-2004, 17:48
prepei na 8es polu na pernaei i wra
Raven Lord
28-07-2004, 18:02
raven honey :)
*pat pat*
ela sti doulepsi mou kai tha sou dinw diakopes opote theleis..
leme kai kamia malakia na perna h wra e? :D
και για μια στιγμή το πίστεψα :(
:P
raven epeidi se simpathaw omws otan ginw plousia kai mporw
tha se proslavw kai tha sou dinw 3 vdomades adeia to kalokairi
ee?? :D
Εξαρτάται από τη δουλειά, από το αφεντικό, από τον τρόπο, με τον οποίο θα φύγεις κι από πολλά άλλα. Διπλωματικούς χειρισμούς χρειάζεται απλώς, αλλά δε θα βγάλεις ρίζες σε μια δουλειά αν έχεις κάτι καλύτερο υπόψη.
Αυτό.
Πάντως, σημαντικό ρόλο έχει η στάση που δείχνει το αφεντικό προς εσένα. Σπανίως ανταποδίδουν την ίδια "αφοσίωση" στους υπαλλήλους τους.
The_Fool
29-07-2004, 18:42
))>>-o-<<((
AngelOfSorrow
29-07-2004, 18:46
@angelovsorrow: άμα ενοχλεί, πες να το σβήσω και να τα μεταφέρω σ'άλλο thread.
katse kala re c.....
AngelOfSorrow
29-07-2004, 18:50
vasika einai kai analoga ti douleia....an goustareis mporeis na min eisai kai toso apaititikos.....px douleia se diskadiko me ligotera fraga...enw to na douleyeis sto giapi pou kat omologia exei arketa lefta einai PEOS...
Raven Lord
29-07-2004, 18:50
καταρχήν, δουλεύω στο ΕΜΠ (πολυτεχνείο)... οι συνθήκες που περιγράφω εξαρτώνται κατά 99% από τον καθηγητή που έχεις αφεντικό. για να μην μπερδευόμαστε, ΔΕΝ κάνω ούτε μεταπτυχιακό, ούτε διδακτορικό. η φάση είναι ακριβώς ίδια με ένα έξω γραφείο.
αυτό που ήθελα να πω είναι ότι σε μια δουλειά με ενδιαφέρει περισσότερο να μην έχω κανέναν στο κεφάλι μου παρά τα φράγκα. προτιμάω, δηλαδή, να έχω δικό μου γραφείο και να τα βγάζω κουτσά στραβά πέρα, παρά να καλοπληρώνομαι από μια εταιρία που όμως θα με εκμεταλλεύεται (γιατί όσα και να σου δίνουν, κερδίζουν τα 4πλάσια)...
Mitsmann
29-07-2004, 19:30
Rave-n otan mporesw tha kanw etaireia dikia moy...tha ertheis synetairos ?? afentika twn eaytwn mas....
morphine
30-07-2004, 00:25
iii
Raven Lord
30-07-2004, 10:56
Rave-n otan mporesw tha kanw etaireia dikia moy...tha ertheis synetairos ?? afentika twn eaytwn mas....
το ίδιο ισχύει και για 'μένα... :D
τι ξέρεις να κάνεις? :P
StationEleven
30-07-2004, 11:26
thelw douleia re mounia
psaxnei kammia kologria edw mesa ziggolo?
The_Fool
30-07-2004, 11:43
........---.-.--.-.-.-.-
Raven Lord
30-07-2004, 11:57
ok θα ανοίξουμε μπαρ τότε! χεχε
λοιπόν, σοβαρότητα... καλό είναι να δεις μόνος σου τα πράγματα και να αποφασίσεις τι παίζει, γιατί το θέμα είναι εντελώς προσωπικό. διαφορετικές οι αντοχές και οι ανάγκες του καθενός. εγώ π.χ. θεωρώ τη δουλειά ούτως ή άλλλως κάτι "κακό" οπότε πιθανώς να μισήσω και την επόμενη επιλογή μου :( ... αλλά είναι αναγκαίο κακό, δυστυχώς.
τώρα, αν ακούς για τους μηχανικούς ότι δε βρίσκουν δουλειά είναι μεγάλο ψέμα (εκτός αν είσαι μεταλλειολόγος οπότε πάω πάσο). πριν 4-5 μήνες το ΤΕΕ έκανε μια σχετική έρευνα για την ανεργία των μηχανικών... εξαιρώντας τους μεταλλειολόγους πάντα, πρώτοι βγήκαν οι μηχανολόγοι και οι τοπογράφοι με 3% ανεργία. οι πολιτικοί είχαν 1%, ενώ οι ηλεκτρολόγοι ακόμα χαμηλότερη. μέσος χρόνος αναμονής μεταξύ 2 εργασιών στους πολιτικούς μηχανικούς 1 μήνας. όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα (όσον αφορά στην εύρεση εργασίας. μην μπλέξουμε αποδοχές, συνθήκες και εργασιακά δικαιώματα γιατί εκεί τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά). σίγουρα, πάντως, μετά τους ολυμπιακούς και για 1-1,5 χρόνο περίπου, τα πράγματα θα χειροτερέψουν, γιατί δόθηκε πρωτεραιότητα στα ολυμπιακά έργα, με αποτέλεσμα τα επόμενα να έχουν ημερομηνίες έναρξης αρκετά μετά (και αυτές τις πληροφορίες τις έχω ακούσει από έγκυρες πηγές). μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού όμως τα πράγματα θα ισορροπήσουν πάλι, γιατί υπάρχουν πολλά εκκρεμή έργα ακόμη.
The_Fool
30-07-2004, 12:19
_/\_\----------
Raven Lord
30-07-2004, 12:22
γι'αυτό κι εγώ σκέφτομαι να φύγω φαντάρος μέσα σ'αυτή την περίοδο... βέβαια, ούτε ο στρατός είναι το φόρτε μου, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση :P
psychotron
30-07-2004, 14:40
ante na se doume kai kouremeno xixixi :D
Raven Lord
30-07-2004, 14:42
:cry:
κακέ! :evil:
psychotron
30-07-2004, 14:43
e trixes einai, ksanamakrainoun :P
wraithmare
30-07-2004, 14:45
ante na se doume kai kouremeno xixixi :D
Tha eksakolouthei na mou thymizei kapoion gnwsto metalla.... :D
psychotron
30-07-2004, 14:47
nai afou ki o James kouremenos einai twra :twisted:
:offtopic:
wraithmare
30-07-2004, 14:50
On topic:
Παίζει να πιάσω δουλειά στην PC Systems για τον Αύγουστο. Υπολογίζω 400-500 ευρά. Technical support kets (δηλ. κομπιουτεροαγγαρείες....)