View Full Version : Ίος
Raven Lord
26-07-2004, 15:27
Βάρβαρη επίθεση στο νησί του Όμηρου
Η νήσος Ίος, από το Σάββατο, τελεί υπό την κατοχή βάνδαλων πειρατών. Οι βάρβαροι, υπό τη ηγεσία του Pan-οs του 1ου, γνωστού ως psycho-tron, εξαιτίας των ωμοτήτων που έχει διαπράξει έναντι των αντιπάλων του, αποβιβάστηκαν στο νησί (για να επιβιβάσουν τους εαυτούς τους), τα ξημερώματα του Σαββάτου, κρύβοντας της πραγματικές τους διαθέσεις. Οι κάτοικοι τους υποδέχθηκαν φιλόξενα και τους παραχώρησαν χώρους για να στρατοπεδεύσουν και να ξεκουραστούν. Δεν μπορούσαν όμως να φανταστούν τη φρικαλεότητα που θα επακολουθούσε. Ύστερα από ολιγόωρη ξεκούραση ο πειρατικός στρατός ανασυντάχθηκε και ξεκίνησε την κατάληψη του νησιού. Πρώτη υπέκυψε η παραλία. Ο psycho-Pan-os αφού ανάγκασε τους άντρες του να πιούν όσο μεγαλύτερη ποσότητα μπύρας μπορούσαν, οδήγησε τις ορδές των βανδάλων σε παραλιακό beach-bar όπου, αφού το κατέλαβε ξεκίνησε την απορρόφηση όλων των αλκοολικών πόρων της περιοχής, καθώς και υπέβαλλε τους θαμώνες σε φρικτά βασανιστήρια, όπως ασταμάτητο χορό, πέταγμα οποιουδήποτε φιλήσυχου κατοίκου περνούσε από δίπλα τους στην πισίνα και διάφορα άλλα. Ως το βράδυ είχε πέσει και η Χώρα αν και οι επιθέσεις συνεχίστηκαν όλη τη νύχτα σε bar και ανυποψίαστες θηλυκές υπάρξεις. Οι ζημιές που προξενήθηκαν ως τώρα στα εγκεφαλικά κύτταρα των πειρατών είναι ανυπολόγιστες, ενώ άρχισαν να ανaφέρονται οι πρώτες ελλείψεις του νησιού σε αλκοόλ.
Ο πειρατικός στόλος, εκτός του psycho-tron, αποτελούνταν από τους κάτωθι, οι οποίοι και καταζητούνται, μεθυσμένοι ή νηφάλιοι (κατά προτίμηση κομμάτια):
Ingolemo
Ithilmir
Deggial
Neronas
Ravenlord
καθώς και 3 ακόμη μισθοφόροι.
Ελεύθερο ER, 26/07/2004
κάψιμο 8)
Raven Lord
26-07-2004, 16:00
Κοσμική Στήλη
Αμόκ με την υγειϊνή ζωή: Ο psychotron, ο γνωστός trendy dj του αθηναϊκού night club, jasmin, αποφάσισε να κόψει τις καταχρήσεις!!! Μάλιστα, σωστά διαβάσατε! Από 'δω και πέρα δεν θα ξαναπιεί φραπέ, γιατί κάνει κακό στα νεύρα... Ξεκινάει κατευθείαν με μπύρα.
False metallers: Διακεκριμένα μέλη του ΕR, παρέα με γνωστούς ανθρώπους της αθηναϊκής νύχτας, εθεάθησαν σε trendy beach bar της Ίου! Αν και οι εν λόγω "κύριοι" είχαν καταφέρει να ξεγελάσουν την δύσμοιρη μεταλλική κοινότητα για τις true καταβολές τους, δεν κατάφεραν να κρυφτούν από το φακό των paparazzi. Ο αδιάκριτος φακός τους συνέλαβε να τραγουδάνε το γνωστό μεταλλικό άσμα "into glory ride" και να χορεύουν στους ρυθμούς της κατάπτυστης χορευτικής beat μουσικής. Πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ θα παρουσιαστεί στο φύλλο της Πέμπτης.
Το Βήμα του ER, 26/07/2004
:P
Raven Lord
26-07-2004, 16:29
και μην ξεχνάτε αυτό:
[quote:3m0g43af]
Σύντομες ειδήσεις:
Ο αγαπημένος μας mod, κλειδοκράτορας του General Discussion, γενικός αστυνόμος του forum, γνωστός (και μη εξαιρετέος) ως deggial, θα απουσιάζει μέχρι την Τετάρτη 28/07.
Τα νέα του ER, 26/07/2004
κάντε τα όλα πουτάνα :P :lol: :P [/quote:3m0g43af]
Clockwork_orange
26-07-2004, 20:40
oxi re pousti tha vythistei to dystyxo nisi... :P
MoRmEnGiL
26-07-2004, 20:44
:roll:
wraithmare
27-07-2004, 00:51
EEEEEETSI REEEEEEEE
Raven Lord
27-07-2004, 14:19
Έκτακτο Δελτίο
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, οι ανελέητοι βομβαρδισμοί της Ίου με μπύρες και σφηνάκια συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Η διεθνής κοινότητα είναι εξαγριωμένη από την απάνθρωπη συμπεριφορά του του psycho-tron και του πληρώματος που έχει απομείνει στο νησί για την εγκαθίδρυση της κυριαρχίας τους. Οι επιτιθέμενοι επιμένουν ότι τα σφηνάκια και οι μπύρες ανήκουν στην κατηγορία των λεγόμενων "έξυπνων" και πλήττουν μόνο στρατηγικούς στόχους με ακρίβεια 98%, αλλά σημαντικές υπόνοιες υπάρχουν ότι λόγω λάθος χειρισμών και ελαττωμάτων στην κατασκευή, οι "έξυπνες μπύρες" έχουν χτυπήσει και αρκετές αθώες κοπέλλες. Νεότερα στη συνέχεια της ημέρας.
ΕR1, 27/07/2004
Raven Lord
28-07-2004, 10:51
μιας και γυρίζουν σήμερα οι υπόλοιπες κουφάλες, θα τους δώσω στεγνά :twisted:
από που να πρωτοξεκινήσω? από τους dj της παρέας που τα μόνα "συγκροτήματα" / "καλλιτέχνες" που μπορούσαν να σκεφτούν από "κ" ήταν κατσιμιχαίοι, αφοι κατσιάμπα, κότσιρας, καλλίρης, κορκολής, κινούσης :shock: και άλλοι ακατανόμαστοι που ντρέπομαι ακόμη και να αναφέρω? ευτυχώς τους έσωσα με απαντήσεις τύπου kryst the conqueror, killen, kraken, kreator κτλ :P
να πω για τους ingolemo - ithilmir και το συφερτό τους που απειλούσαν δύο αθώες υπάρξεις ότι θα τις βιάσουν στον έρημο δρόμο της επιστροφής στο camping? για το nerona και τον S.R.V. που την έπεσαν σε όλους τους άντρες του νησιού κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του gay? ή, τέλος, για τον αγαπητό mod, deggial, ο οποίος μπορεί στο forum να το παίζει σοβαρός, αλλά εκεί μας φλώμωσε με ερωτήσεις τύπου "τα ξυρίζετε?", "πόσο την έχετε?" και "πόσο συχνά την παίζετε?"
:P :P :P
Raven Lord
28-07-2004, 10:58
α, και αν μέρος αυτού του τόπικ ή όλο εξαφανιστεί ως δια μαγείας μετά τις 7 το απόγευμα, πρέπει να σημειώσω ότι είχα δεχθεί τις σχετικές απειλές από τον mod :D
MoRmEnGiL
28-07-2004, 11:02
http://members.lycos.co.uk/tolkiengrnet/devel/forum/phpbb/images/smiles/shit%20xapens.gif
http://members.lycos.co.uk/tolkiengrnet/devel/forum/phpbb/images/smiles/toothy9.gif
Mitsmann
28-07-2004, 11:20
Αξιος !!!!! Αξιος !!!!! Αξιος !!!!!! Πυλη Αξιου !!!! (ασχετο!!)
Χαιρετιζω τον Ηρωα, τον Τρισμεγιστο, τον Ανεπαναληπτο , τον Σουπεργουαου Ρεηβ-εν Λορντ που βαδιζει στα βηματα μου κραζοντας αδιαλειπτως (σικ) τους παντες και τα παντα...
Επειδη ομως ο μονος ακραχτος στο συμπαν ειναι ο Μιτς περιμενω τους υποδελοιπους αυριο να τον κανουν Ρομπα με αναγλυφο Μπατλ Κραη....
MoRmEnGiL
28-07-2004, 11:39
http://members.lycos.co.uk/tolkiengrnet/devel/forum/phpbb/images/smiles/5badair.gif
Raven Lord
28-07-2004, 11:43
Αξιος !!!!! Αξιος !!!!! Αξιος !!!!!! Πυλη Αξιου !!!! (ασχετο!!)
Χαιρετιζω τον Ηρωα, τον Τρισμεγιστο, τον Ανεπαναληπτο , τον Σουπεργουαου Ρεηβ-εν Λορντ που βαδιζει στα βηματα μου κραζοντας αδιαλειπτως (σικ) τους παντες και τα παντα...
Επειδη ομως ο μονος ακραχτος στο συμπαν ειναι ο Μιτς περιμενω τους υποδελοιπους αυριο να τον κανουν Ρομπα με αναγλυφο Μπατλ Κραη....
άσε ρε, ευτυχώς ήμουν και εγώ εκεί και περιέσωσα λίγη από την αξιοπρέπειά μας... αλλά δεν εγγυώμαι για τίποτα μετά την κυριακή το βράδυ που έφυγα :fear:
Mitsmann
28-07-2004, 11:48
θα ανασυνταχτουμε το βραδυ...και θα το κανουμε ενα βραδυ αξιο να κραζονται ολοι τους αυριο...
MoRmEnGiL
28-07-2004, 11:53
ok...pame gia diagwnismo mr ER karakaksa 2004 ....
Mitsmann
28-07-2004, 11:54
αστο Μορμ.... εχω το βραβειο σπιτι μου. Ανετα.
MoRmEnGiL
28-07-2004, 11:56
e raven_lord xwne na exei endiaferon o diagwnismos re.. http://members.lycos.co.uk/tolkiengrnet/devel/forum/phpbb/images/smiles/beerchug.gif
Raven Lord
28-07-2004, 11:58
:lol: κάτσε να καταφτάσουν και οι άλλοι να δεις τι έχει να βγει στη φόρα :twisted: δεν έχει ενδιαφέρον αν δεν έχεις αντίλογο :P
MoRmEnGiL
28-07-2004, 12:00
eets eets :duel:
na reei to aima kauto :ggrin:
από που να πρωτοξεκινήσω? από τους dj της παρέας που τα μόνα "συγκροτήματα" / "καλλιτέχνες" που μπορούσαν να σκεφτούν από "κ" ήταν κατσιμιχαίοι, αφοι κατσιάμπα, κότσιρας, καλλίρης, κορκολής, κινούσης :shock: και άλλοι ακατανόμαστοι που ντρέπομαι ακόμη και να αναφέρω? ευτυχώς τους έσωσα με απαντήσεις τύπου kryst the conqueror, killen, kraken, kreator κτλ :P
Στο Κ ξέχασες να αναφέρεις τους Bomfunk MC και τα Κσύλινα Σπαθιά :D
Πάντως, περάσαμε πολύ όμορφα :headbang: Δε θα περιγράψω τώρα τίποτα, περιμένω να μπει ο Πάνος με το φωτογραφικό υλικό που δείχνει τα χεύδη που διαδίδει ο κ. Ravenlord για το ποιόν μας.
Pegasos ωραίο μαγαζάκι, καλός εξαερισμός, ψιλο-καλή μουσική. Johny's Electric για σφηνάκια και τις λίγες μεταλιές, αλλά σκατά εξαερισμός. Για το Orange ταιριάζει η ατάκα του Κώστα, καθώς κοίταζε το t-shirt του καταστήματος (που σου δίνουν με Χ σφηνάκια, μπλα μπλα): "Έχει πάνω REM, Placebo, Nirvana κι όλα τα άλλα συγκροτήματα που δεν έπαιξε".
Θέλω να καταγγείλω τον Πάνο πως μπήκε Electric Requiem ενώ βρισκόταν ακόμη Ίο (ιδού τι κάνει ο εθισμός) και για τα ψυχολογικά προβλήματα που μου προκάλεσε (θα κάνω να πιω μπύρα τουλάχιστον κανά μήνα).
Θέλω να καταγγείλω τον Πάνο πως μπήκε Electric Requiem ενώ βρισκόταν ακόμη Ίο (ιδού τι κάνει ο εθισμός)
xaxa telika ton edwses,den ante3es.
morphine
28-07-2004, 21:51
kalws hr8ate :D
Clockwork_orange
28-07-2004, 23:38
den pigate sto 69 pou mazeuei kai wraia gkomenakia na piasete kana kwlaraki.na ta deis pws xoreuane panw stis mpares... :)
Pantos ematha oti den gamisate kai ksenerosa...
wraithmare
29-07-2004, 08:12
ναι καλά απλά δεν το λένε...μερικοί άνθρωποι δεν το δείχνουν (πχ deggial, τις πήρε όλες και έφυγε αλλά άφησε κλώνο του πίσω με μαγνητοφωνάκι στην τσέπη που λέει στο repeat "/locked! /locked!")
MoRmEnGiL
29-07-2004, 11:03
aha.hmouna sure oti o deggial 8a sas etrwge ola ta gomenakia.3erei ap e3w ola ta quotes apo douglas adams :D :D :D
Raven Lord
29-07-2004, 11:16
Θέλω να καταγγείλω τον Πάνο πως μπήκε Electric Requiem ενώ βρισκόταν ακόμη Ίο (ιδού τι κάνει ο εθισμός)
xaxa telika ton edwses,den ante3es.
:shock: ααααααααααααααααααααααααααααααααα! δεν το πιστεύω!
ΚΑΜΜΕΝΟΙ!!! έφυγα και ξεφύγατε εντελώς :rofl:
Raven Lord
29-07-2004, 11:17
Pantos ematha oti den gamisate kai ksenerosa...
εγώ έμαθα ότι το ER βγήκε ασπροπρόσωπο :wink:
:P :P :P
Raven Lord
29-07-2004, 11:20
και κάτι ακόμη... ότι ακουστεί για το άτομό μου από 'δω και πέρα από τους φίλτατους συνταξιδιώτες και συνκατασκηνωτές μου, είναι ασύστολο ψεύδος με στόχο τη σπίλωση της αξιοπιστίας μου
...και για να επιβιβάσουν τους εαυτούς τους :lol: :P :P :P
MoRmEnGiL
29-07-2004, 11:22
και κάτι ακόμη... ότι ακουστεί για το άτομό μου από 'δω και πέρα από τους φίλτατους συνταξιδιώτες και συνκατασκηνωτές μου, είναι ασύστολο ψεύδος με στόχο τη σπίλωση της αξιοπιστίας μου
TI NA TOUS KANOUN LEEI??? :shock: :shock: :shock:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Raven Lord
29-07-2004, 11:25
TI NA TOUS KANOUN LEEI??? :shock: :shock: :shock:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
οι υπόλοιποι θα καταλάβουν :wink:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Stormrider
29-07-2004, 11:59
egw fevgw se 4 wres gia kw...asxeto ...filakia :******
Raven Lord
29-07-2004, 12:05
πόσο θα κάσεις? κατεβαίνω κι εγώ τρίτη ή τετάρτη γι'αυτό ρωτάω
Raven Lord
29-07-2004, 13:42
χμμμ... πολύ ησυχία από τους υπόλοιπους... κάτι χοντρό μου ετοιμάζουν :fear: :fear: :fear: :fear:
Perimene na 3upnhsei o Panos kai na postarei pix (autes pou mas sumferoun vevaia).
8a milhsoume me ntokoumenta gia ta kamwmata sou.
Raven Lord
29-07-2004, 13:46
δε θα τις πάρω κι εγώ ρε? θα δείτε αύριο τι έχει να γίνει... :twisted:
:shock:
Wx nai to 3exasa auto. Katse na pw ston Pano na mhn sou tis dwsei :twisted:
Raven Lord
29-07-2004, 13:56
FUCK OFF!
:midfinger:
psychotron
29-07-2004, 14:34
Βάρβαρη επίθεση στο νησί του Όμηρου
Η νήσος Ίος, από το Σάββατο, τελεί υπό την κατοχή βάνδαλων πειρατών. Οι βάρβαροι, υπό τη ηγεσία του Pan-οs του 1ου, γνωστού ως psycho-tron, εξαιτίας των ωμοτήτων που έχει διαπράξει έναντι των αντιπάλων του, αποβιβάστηκαν στο νησί (για να επιβιβάσουν τους εαυτούς τους), τα ξημερώματα του Σαββάτου, κρύβοντας της πραγματικές τους διαθέσεις. Οι κάτοικοι τους υποδέχθηκαν φιλόξενα και τους παραχώρησαν χώρους για να στρατοπεδεύσουν και να ξεκουραστούν. Δεν μπορούσαν όμως να φανταστούν τη φρικαλεότητα που θα επακολουθούσε. Ύστερα από ολιγόωρη ξεκούραση ο πειρατικός στρατός ανασυντάχθηκε και ξεκίνησε την κατάληψη του νησιού. Πρώτη υπέκυψε η παραλία. Ο psycho-Pan-os αφού ανάγκασε τους άντρες του να πιούν όσο μεγαλύτερη ποσότητα μπύρας μπορούσαν, οδήγησε τις ορδές των βανδάλων σε παραλιακό beach-bar όπου, αφού το κατέλαβε ξεκίνησε την απορρόφηση όλων των αλκοολικών πόρων της περιοχής, καθώς και υπέβαλλε τους θαμώνες σε φρικτά βασανιστήρια, όπως ασταμάτητο χορό, πέταγμα οποιουδήποτε φιλήσυχου κατοίκου περνούσε από δίπλα τους στην πισίνα και διάφορα άλλα. Ως το βράδυ είχε πέσει και η Χώρα αν και οι επιθέσεις συνεχίστηκαν όλη τη νύχτα σε bar και ανυποψίαστες θηλυκές υπάρξεις. Οι ζημιές που προξενήθηκαν ως τώρα στα εγκεφαλικά κύτταρα των πειρατών είναι ανυπολόγιστες, ενώ άρχισαν να ανaφέρονται οι πρώτες ελλείψεις του νησιού σε αλκοόλ.
Ο πειρατικός στόλος, εκτός του psycho-tron, αποτελούνταν από τους κάτωθι, οι οποίοι και καταζητούνται, μεθυσμένοι ή νηφάλιοι (κατά προτίμηση κομμάτια):
Ingolemo
Ithilmir
Deggial
Neronas
Ravenlord
καθώς και 3 ακόμη μισθοφόροι.
Ελεύθερο ER, 26/07/2004
κάψιμο 8)
na symplhrwsw sto ar8ro auto, oti h oristikh ptwsh ths Iou, elabe xwra thn 26 Iouliou 2004, mera kata tn opoia eshmeiw8hsan kai bandalismoi se gnwsto bar tou nhsiou.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/psychotron/23572/294657/0/e.r..jpg
Raven Lord
29-07-2004, 14:39
ωχ... άρχισαν τα όργανα :lol: :fear:
Mitsmann
29-07-2004, 14:45
xaxaxaaxaxaxaxaxaxax Poytana ta kanate!!!!!
πόσο θα κάσεις? κατεβαίνω κι εγώ τρίτη ή τετάρτη γι'αυτό ρωτάω
Tha pao kai ego Ko diakopes stis 14/08 gia mia ebdomada
Eixa paei prin 8 peripou xronia kai eixa perasei fobera! Imoun kai stin efoibia mou totes...
Tora ti paizei ekei? Exo ligo tis amfibolies mou apo apojis kosmou kai xabale afou kai genikos einai pesmena ta pragmata ta teleutaia xronia...
Kala gia paralies pantos den to sizitame...theikes kai terasties!
Io eixa paei prin 2 xronia kai itan kala alla oxi super...
Skiniko stin Io pou mou exei meinei einai girnontas apo jenixti me ena filo mou pou tsakonomastan gia kati gomenes pou ego tis apofeuga eno autos goustare, otan blepontas ego ena zeugari sta skotadia na kathontai kai kathos mas akougan na brizomaste mono xoris na anaferoume ta gegonota, girnao ston filo mou kai tou leo fonaxta me ifos poustiko : KALA XORIZOYME ! Kai meta xespame kai oi 4 se gelia....
Raven Lord
29-07-2004, 15:09
Eixa paei prin 8 peripou xronia kai eixa perasei fobera! Imoun kai stin efoibia mou totes...
είχα πάει κι εγώ πριν 7 χρονια και ήταν γαμάτα... είχε και ένα ωραίο μπαράκι, "θέατρον" το λέγανε, αλλά δυστυχώς έκλεισε. φέτος το κόβω μέχρι 10 αυγούστου να κάθομαι... ελπίζω να λέει τίποτα, γιατί μετά την ίο οι απαιτήσεις ανέβηκαν 8)
http://briefcase.pathfinder.gr/download/psychotron/23572/294657/0/e.r..jpg
Poios einai o Neponas?
wraithmare
29-07-2004, 15:33
O didymos brother sou
The_Painless
29-07-2004, 15:33
Pali ksexasate na balete url.
psychotron
29-07-2004, 15:34
Poios einai o Neponas?
rwta ton Ithilmir pou to graFse. stegno dwsimo xoxoxoxoxoxo :D
psychotron
29-07-2004, 15:36
http://www.sentenced.org
http://www.manowar.com
wraithmare
29-07-2004, 15:37
http://www.sentenced.org
http://www.manowar.com
:lol:
Raven Lord
29-07-2004, 15:37
:rofl:
psychotron
29-07-2004, 15:52
fellowship of the ring
http://briefcase.pathfinder.gr/download/psychotron/23572/294658/0/fellowship.jpg
gnwsto mellos tou ER (aFtos me to kokkino) xoreuei beat-akia se beach bar synodeuomenos apo alla 3 melh. o Neronas enw xoreue, molis eide oti mas fwtografizan, bouthkse mia mpyra ki arxise na pinei.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/psychotron/23572/294656/0/dance.jpg
mia yperoxh mera sthn paralia
http://briefcase.pathfinder.gr/download/psychotron/23572/294655/0/beach.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/psychotron/23572/294659/0/football.jpg
George "Heart breaker - Raven Lord"
http://briefcase.pathfinder.gr/download/psychotron/23572/294660/0/raven.jpg
wet t-shirt
http://briefcase.pathfinder.gr/download/psychotron/23572/294662/0/wet_t-shirt.jpg
epeidh eimaste romantikes psyxes, parte kai mia anatolh
http://briefcase.pathfinder.gr/download/psychotron/23572/294661/0/sunrise.jpg
deixnei tipota h exoume 7 kokkina X ??
nothingman
29-07-2004, 15:57
http://briefcase.pathfinder.gr/download/psychotron/23572/294655/0/beach.jpg
στην κοπέλα μοιράσατε διαφημιστικά φυλλάδια του ER ή το αμελήσατε?
morphine
29-07-2004, 15:57
axou ta mwre :P
Mitsmann
29-07-2004, 16:03
ta byzia ???
wraithmare
29-07-2004, 16:05
ta byzia ???
:rofl:
morphine
29-07-2004, 16:08
oxi akrivws, pera apo to gegonos oti vlepw tetoia ka8e mera edw kai peripou 7 xronia, eida tosa stis diakopes pou de mou kanei ais8hsh kanena vuzi pia.
wraithmare
29-07-2004, 16:10
oxi akrivws, pera apo to gegonos oti vlepw tetoia ka8e mera edw kai peripou 7 xronia, eida tosa stis diakopes pou de mou kanei ais8hsh kanena vuzi pia.
afto eleipe na sou ekanan kai aisthisi
morfini mas kryveis tpt?
MoRmEnGiL
29-07-2004, 16:38
afto eleipe na sou ekanan kai aisthisi
morfini mas kryveis tpt?
ta dika ths.
Εγώ πάντως δε τα βαριέμαι ποτέ.
wraithmare
29-07-2004, 16:50
:lol:
Απλά και ξάστερα
Raven Lord
29-07-2004, 16:55
ααααχ... :pink:
MoRmEnGiL
29-07-2004, 16:56
egw pali exw allo prob..me bariounte auta...
Hellooo E.R.
Xereto olous tous gnostous kai agnostous.
Shmera einai h epomenh mera apo thn epistrofi mas apo thn Io,os proto post den tha po pragmata gia thn Io alla ta basika...
TREXTE STHN IO
ayta lipon me ta basika,as perasoume se alla
Katarxas na topothetitho os pros tis gnorimies mou,
ksero kai eimai kolitos me tous Ingolemo,Ithilmir,deggial,wraithmare
akoma exo gnorisei arketa prin kai sthn Io tous Raven lord,Neronas,psychotron apo to forum
Sthn io eimastan oi apo pano - wraithmare +2 allous aktos forum.
Kata deyteron dilono kathgorimatika pos den ksodevo toses ores sto internet oses oi filoi mu,kai gia ayto den nomizo pos tha ftaso sto epipedo tous pote...
Epidei me piezoun pao gia kafe kai tha sinexiso to bradi....
IOS RE MUNIA
wraithmare
30-07-2004, 00:40
Kata deyteron dilono kathgorimatika pos den ksodevo toses ores sto internet oses oi filoi mu,kai gia ayto den nomizo pos tha ftaso sto epipedo tous pote...
Nai, emeis ftasame to hlektroniko zen kai to xeperasame, esy oute 2 level den tha ftaseis
TI LES RE
Stormtrooper
30-07-2004, 00:47
Εγώ ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι δεν πήγα να κάνω μπάνιο στο Μαγγανάρι....... Βασικά είχα ξεκινήσει με το μηχανάκι, αλλά επειδή ήταν χωματόδρομος το όχημα τα'παιξε και το γύρισα πίσω (καμιά 15χιλιόμετρα) σπρώχνοντάς το! Μετά έμαθα ότι πήγαινε καράβι αλλά ήδη ετοίμαζα τα πράγματα για την επιστροφή........
Πάντως όταν πήγα (2003, συγκεκριμένα σαν σήμερα ήταν η π΄ρωτη μου διανυκτέρευση) δεν είδα καλά γκομενάκια...... Βασικά όλο πατούρες με κάτι σώβρακα σαν καραβόπανα υπήρχαν. Ελληνίδες και πάλι Ελληνίδες ρεεεεεε....... (φοράνε και stringάκια.....).
Otan 3efuge ligo h katastash me ta vregmena mplouzakia
http://homepages.pathfinder.gr/_Neronas_/HPPIC%20070.jpg
Oi alles pou htan kaluteres,den ta vgalane oi malakismenes.
MoRmEnGiL
30-07-2004, 01:30
:malakia:
einai profanes fantazomai pou einai to xeri tou typou k ti kanei...
:rofl: :rofl: :rofl:
Ontos twra to eida.
psychotron
30-07-2004, 04:26
na mhn ksexasw n'anaferw tis 8eikes atakes tou Ithilmir (edw prepei na ginei tekilmir):
"to stoma tou milaei mono mou"
kai
"e, 8a ths plhrwseis diatribh"
(profanws o poihths ennoei "diatrofh")
Na anaferw epishs ki ena apisteuto kauga Italwn me Italous, pou eidame. 8eos entelws o mpatsos pou eskase myth ap to pou8ena kai perase me th mia xeiropedes stous 2 prwtous pou ksekinhsan ton kauga ki arxise na tous trabaei pros agnwsth kateu8ynsh (profanws pros to Astynomiko tmhma).
wraia perasan ta paidia 8)
Raven Lord
30-07-2004, 11:35
Πάντως όταν πήγα (2003, συγκεκριμένα σαν σήμερα ήταν η π΄ρωτη μου διανυκτέρευση) δεν είδα καλά γκομενάκια...... Βασικά όλο πατούρες με κάτι σώβρακα σαν καραβόπανα υπήρχαν. Ελληνίδες και πάλι Ελληνίδες ρεεεεεε....... (φοράνε και stringάκια.....).
αφιερωμένη 8)
http://briefcase.pathfinder.gr/download/RavenLord/24360/294941/0/string.jpg
και 'γω μαζί σου για τις ελληνίδες! :dfinger:
πάντως, είχε καλές γκόμενες 8)
S' auth esteila th mpala "katala8os" panw ths.
Raven Lord
30-07-2004, 12:03
http://www.electricrequiem.com/images/avatars/31978818041092c6d900d7.jpg
η ροζ πανοπλία που είναι?!?! :cry:
χεχε καλώς τον... :D
Άραγμα στη παραλία του Μυλόποτα.
http://www.ravencrypt.com/ios2004/pic1.jpg
Heineken: για όσους ξέρουν από μπύρα.
http://www.ravencrypt.com/ios2004/pic2.jpg
Φωτό στη Χώρα.
http://www.ravencrypt.com/ios2004/pic3.jpg
Raven Lord
30-07-2004, 12:39
μαντέψτε ποιανού είναι η άμστελ ανάμεσα στις πράσινες και κερδίστε! :P
Stigmes pa8ous me ton Psychotron.
http://homepages.pathfinder.gr/_Neronas_/HPPIC%20085.jpg
Raven Lord
30-07-2004, 13:29
πολύ s&m φάση :lol:
psychotron
30-07-2004, 14:18
erwtaaaaa
erwtaaaaaaaaaaa
:pink:
E den boro tha to sxoliaso...
Nai kala blepete to mono sex to opio pextike einai ayto ths fotografias
kai sto domatio pou eixan nikiasei o phychotron kai ena allo pedi opou den kseroume ti ginotan....
kai ektos aftou me krazan kai emena pou prospathousa(apetiximena bebea)kai tous egrafa,bebea giayto den me sibathisan toso epidi mallon den hmoun TRUE arketa
Exo na apokalipso pragmata opos ta eteron hmish tou kathe enos,ayta diladi pou tous gemizoun apolita kai oloklirotika :twisted:
Phychotron ----> Neronas (OI amstel"S" an lipei o neronas)
Deggial ----> Online gaming (locked)
Neronas -----> Phychotron
Ingolemo----->Ego(Na doulevei emena)
Ithilmir-------->eGo(Na korohdevei emena)
Ravenlord----->Bires (ME 3s EIXE METHISEI!!!!)ixxiixixixixixixxi
:D
ayta ade tora me ayta na na doume prokoph......
Raven Lord
31-07-2004, 05:42
μπορεί ο paladin να λέει παπαριές και να με δουλεύει αλλά εγώ συνεχιζω να τον προσκυνάω και να ακολουθώ το παράδειγμά του
(ξέρει αυτός τι εννοώ) :worship:
ManWhoSoldTheWorld
01-08-2004, 15:57
imoun ki egw stin io :D
itan wraia
psychotron
01-08-2004, 16:37
xaxa ta pame kai katw emeis :D
pshnomai poly na ksanapaw mesa sto 15augousto pou 8a xw 3-4 meres kenes 8)
Psinomai na me exeis parea... :D
Raven Lord
02-08-2004, 10:41
:jealous:
:(
enitharmon
02-08-2004, 16:56
poios einai o deggial?
Raven Lord
02-08-2004, 16:57
μαύρο κοντό μαλλί, μούσι, μουστάκι... δε νομίζω να υπάρχει άλλος :)
edit: αυτός που παίρνει μάτι τους psychotron-nerona να ερωτοτροπούν :P
psychotron
02-08-2004, 17:00
o mousXias
Dragonlord
23-07-2011, 19:26
:touched:
μέσα
psychotron
26-07-2011, 10:43
:touched::touched::touched::touched::touched:
απάντηση 7 χρόνια μετά. Epic.
:touched:
(Εγώ πάντως θα είμαι εκεί ΚΑΙ φέτος, 11 με 17 Αυγούστου, ψήσου!!!)
Dragonlord
26-07-2011, 11:41
λολ, έπικ είναι το ότι ισχύει 7 χρόνια μετά για δεκαπενταύγουστο! Έλεγα τελικά για πιο ήρεμα πράματα, άσε που στις 7 μόλις γυρνάω από βάκεν, ένα συκώτι το έχουμε. Άμα ψηθούν κι άλλοι ερίτες πάντως το συζητάμε, δε γαμιέται!
Dragonlord
26-07-2011, 12:29
Βασικά δεν υποτίθεται ότι ενώ πριν δέκα χρόνια ήταν ροκομεταλλοφρικονήσι τα τελευταία χρόνια έχουν κλείσει τα ροκάδικα και έχει απλά μεθυσμένους; Όχι ότι υποτιμώ τους μεθυσμένους δηλαδή, απλά ρωτάω. Τζαγκπάντζερ δηλαδή θα ακούσουμε;
Dr.Gonzo
26-07-2011, 12:56
http://facebook.com/PegasusRockClub
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/250907_188678657850208_117085475009527_558763_4133210_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/163907_492951009913_592369913_5810325_2955206_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/36279_129580453769967_100001540388367_190925_7011532_n.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/167325_499788999913_592369913_5902463_7599956_n.jpg
Dragonlord
26-07-2011, 12:59
Το ΑΠΕΘΑΝΤΟΣ στον τοίχο δίπλα στον κώλο, πεθαίνω.
enitharmon
26-07-2011, 13:03
προσεξες το απεθαντος, μηπως εισαι λιγο πουστης;
Dragonlord
26-07-2011, 13:09
άσε με γιατί όσο σκέφτομαι πόσα συνθήματα δεν μπορούμε να δούμε επειδή είναι η μαλακισμένη στη μέση σκυλιάζω!
enitharmon
26-07-2011, 13:11
να πας Ιο τοτε, να τα διαβάσεις από κοντά! Κι όποτε έρχεται καμια και σε κερνάει σφηνάκι και στην πέφτει, να λες "σορρυ δε μπορω, διαβαζω τώρα"
το ψοφησα
freak brother
26-07-2011, 13:41
ειχα παει στα 18 μου και οντως ηταν ροκονησο με τιγκα ισραηληνους σπονσορντ απο τον στρατο πριν παν φανταροι.
casshern
26-07-2011, 14:46
Πως καταφέρνεις και κάνεις τη μιλιτέρ νύξη στις πιο απίθανες κουβέντες κάθε φορά, ποτέ δεν το κατάλαβα! Να ήσουν και κανένα βατράχι σκληροπυρηνικό, πάει στο διάολο, αλλά:baaa:
...και γω στα 18(το '98) μετά τις πανελλήνιες πήγα, btw. Ό,τι πρέπει για ξεχαρμάνιασμα νησί ήταν.
Αυτά
kalokari 2009....ena deigma apo tis 276 foto ton touristrion tou mylopota!
http://i209.photobucket.com/albums/bb282/efthimissef/er.jpg
freak brother
26-07-2011, 20:59
Πως καταφέρνεις και κάνεις τη μιλιτέρ νύξη στις πιο απίθανες κουβέντες κάθε φορά, ποτέ δεν το κατάλαβα! Να ήσουν και κανένα βατράχι σκληροπυρηνικό, πάει στο διάολο, αλλά:baaa:
...και γω στα 18(το '98) μετά τις πανελλήνιες πήγα, btw. Ό,τι πρέπει για ξεχαρμάνιασμα νησί ήταν.
Αυτά
απλα μου κανε εντυπωση που ειχε απειρους ισραηλινους και ρωτησα γιατι και μου κανε εντυπωση και το ανεφερα , απο τι ξερω τωρα ειναι τιγκα στους καγκουρες ιταλους .
εντιτ - γιατι που αλλου εκτος απο το με παιρνουν φανταρο θρεντ με βλεπεις να γραφω για στρατο και τετοια στα λιγοστα μου ποστς ?
:touched: ταμπελα στον πηγασο "με 7.000 σφηνακια παιρνεις τη σερβιτορα"
Dragonlord
27-07-2011, 15:58
http://fak3r.com/wp-content/blogs.dir/12/files/challenge_accepted_Amazing_Feats_Fails_WIns_Lolz_and_A_Contest-s325x265-158648-535.png