View Full Version : Esoteric - Subconscious Dissolution Into The Continuum
Kveldssanger
17-07-2004, 23:20
Από τα album που ήθελα πολύ να ακούσω και ευτυχώς το πέτυχα σήμερα στο δισκοπωλείο... Δεν έχω ακούσει τίποτα άλλο από τους funeral doomsters αλλά αυτό θα αλλάξει σίγουρα στο μέλλον, μετά την ακρόαση αυτής της δισκάρας... Το album είναι απλά θεϊκό και οι γνωστοί καμμένοι νομίζω ότι θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα... Ειδικά το The blood of the eyes βγάζει απίστευτο συναίσθημα με τις μελωδιάρες του... Κατά τ' άλλα όταν μιλάμε για funeral doom, μιλάμε για συγκεκριμένα πράγματα, οπότε ιδιαίτερες εκπλήξεις δεν υπάρχουν... Οι τύποι πάντως φαίνεται ότι το κατέχουν πολύ καλά το αντικείμενο... Heavy, πολύ αργό, με εξαιρετικά death φωνητικά και τρομερές κιθάρες... Σίγουρα από τους καλύτερους φετινούς δίσκους...
Chopped In Half
18-07-2004, 16:16
TORTURING ΛΕΜΕ.
Δεν είμαι doom fan με την καθολική έννοια αλλά ο δίσκος είναι λιώσιμο. Κορυφαία κιθαριστική δουλειά κατ' αρχάς. Σημεία όπως το εισαγωγικό του The Blood of the Eyes που ανέφερε ο kveld πχ είναι ΘΕΙΚΑ - Ή τα τελείως διεστραμμένα uptempo riffs στο Grey Day - Ή το Morphia σαπίλα και αρρώστια ατελείωτη. Ο τραγουδιστής είναι κατεστραμμένος σίγουρα, μιλάμε για τρομερή ερμηνεία ε, όχι απλά φωνητικά.
Γενικά πρόκειται για κορυφαίο δίσκο. Και ευτυχώς πολύ πιο "straightinyourface" απ' ότι τα προηγούμενά τους όπου το κούραζαν πολύ το θέμα, χωρίς καν να έχουν μεγάλη διάρκεια (όσα έχω ακούσει, τουλάχιστον).
Έχουν λάβει και εκθειαστικές απόψεις και για τις live εμφανίσεις τους που συνηθίζουν πολύ μάλλον τελευταία ..λέτε;
Kingdom Gone
22-07-2004, 02:46
Γαμάτος τίτλος καταρχήν (όπως και οι περισσότεροι τους). Αν πράγματι είναι καλύτερο από τα προηγούμενα θα είναι αλμπουμάρα. Και τα 2 προηγούμενα που βγήκαν πρόσφατα σε επανακυκλοφορία μετράνε πολλοί σε όσους αρέσει το είδος. Θα το τσιμπήξω λιαν συντόμως.
MoRmEnGiL
22-07-2004, 07:18
ALLOI KAMMENOI APO KEI! :shock:
Kveldssanger
22-07-2004, 11:10
Γαμάτος τίτλος καταρχήν (όπως και οι περισσότεροι τους). Αν πράγματι είναι καλύτερο από τα προηγούμενα θα είναι αλμπουμάρα. Και τα 2 προηγούμενα που βγήκαν πρόσφατα σε επανακυκλοφορία μετράνε πολλοί σε όσους αρέσει το είδος. Θα το τσιμπήξω λιαν συντόμως.
Επειδή, τελικά, πρόσφατα άκουσα και τα προηγούμενα, μπορώ να πω ότι μάλλον είναι καλύτερος από εκείνα, γιατί αυτό εδώ είναι καλύτερα δομημένο, έχουν καταφέρει να εκμεταλλευτούν σε τεράστιο βαθμό τις μελωδίες και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί η μουσική τους και έχουν βγάλει ένα δίσκο που δεν είναι απλά σαπίλα, αλλά πολύ περισσότερα.... Τα παλιά κυκλοφορούν εδώ γύρω?
Kingdom Gone
22-07-2004, 11:22
Εγώ απο εδώ το πήρα: http://www.nuclearwinter.cjb.net/ αλλα νομίζω έχουν φύγει όλες οι κόπιες. Τσέκαρε το πάντως.
[BTW η εταιρία είναι από τις καλύτερες ελληνικές extreme metal εταιρίες. Όποιος γουστάρει old school death metal (ψόφο κακό που λέει και κάποιος) να επενδύσει. Μόλις είδα ότι θα επανακυκλοφορήσει σε βινύλιο το demo των Kaamos. Για τόσο kvlt μιλάμε]
Πόσο κάνει 10 συν 7
11-11-2011, 23:53
http://img27.imageshack.us/img27/1193/esotericparagonofdisson.jpg
Ω ΘΕΟΙ.
LokiTricksterGod
12-11-2011, 00:19
Φιλος και γω το ιδιο σκεφτομουν τις προαλλες και προβληματιστηκα με την ολη φαση, αλλα μετα ειπα οτι οι μαγκιτες εκει πανω κατι παραπανω θα ξερουν απο μας, οποτε αποφασισα να στηριξω τη φαση χωρις πολλες τσιριμονιες. Άρα καταλήγω ότι ολα αξίζουν γιατί το καθένα έχει να δώσει κάτι ξεχωριστο στη μαγεία του αγαπημένου μας ήχου. Τα δε reunions με ενθουσιάζουν καθως επιτελους εχουμε ευκαιρία και μεις να δουμε τις αγαπημένες μπάντες απο κοντά και αν ειμαστε τυχεροί να τους γνωρίσουμε κιολας (χεχε!) και είμαι σιγουρος οτι η φλογα θα καιει ακομα αρκετά ωστε να βγάλουν νεα αριστουργήματα.