PDA

View Full Version : Rotting Christ

eyeamflesch
17-07-2004, 13:53
ROTTING CHRIST
the band has parted ways with guitarist Costas on good terms due to
personal reasons

apo metalupdate

StationEleven
17-07-2004, 15:07
geia sou kwsti

saiko
17-07-2004, 17:58
sto kalo kai me th nikh.

Angrafan
17-07-2004, 19:59
MOTORXENT

freak brother
18-07-2004, 15:29
exei xathei autos genika..

necropethamenos
18-07-2004, 17:13
afto kai an itan neo!

(?)

BeBiT
18-07-2004, 22:20
ROTTING CHRIST
the band has parted ways with guitarist Costas on good terms due to
personal reasons

apo metalupdate
Krima,tairiaze kai epeze kalh ki8ara stous Christ :cry:

jimid
18-07-2004, 22:38
Synthetika den prokeitai na epirreasei tpt mias kai oli tin mousiki tin grafei o sakouras alla pragmati itan poly kalos live o kwstas. Pantws oti kapoios kalos tha vrethei na ton antikatastasei. Den einai ligoi autoi pou tha ithelan na paizoun se mia mpanta tou epipedou twn RC.

BeBiT
19-07-2004, 20:35
τον Σατριγιάννη απο τους Ανόριμους πρέπει να πάρουνε οι Ρότινγκ Κράιστ :D

Twisted_Bassist
19-07-2004, 21:39
egw elpizw oi RC na dialithoune...adika xwros sta diskadika...(opws kai tosa alla sigrotimata alloste)

Ghoul
19-07-2004, 22:28
axaxaxaxaxaxaxa

petyximeno.

Clockwork_orange
19-07-2004, 23:33
egw elpizw oi RC na dialithoune...adika xwros sta diskadika...(opws kai tosa alla sigrotimata alloste)

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: ante vre pali gelasame :roll:

VirusXI
19-07-2004, 23:53
[xevimetals mode on]
opws kai oloklhra sections sta diskadika, exontas ypopsin tis pipes pou akous ;) ;) ;) :) :P :P :P :P :P

jimid
20-07-2004, 00:06

Stop embarrassing yourself....

necropethamenos
20-07-2004, 00:18
τον Σατριγιάννη απο τους Ανόριμους πρέπει να πάρουνε οι Ρότινγκ Κράιστ :D

siga, vlakas einai na fygei apo mas na paei stous malakes?

lost_icon
21-07-2004, 17:29

popeth kai travaw kazanaki :toilet:

Ghoul
14-10-2016, 11:58
ΝΕ ΤΙ

ΧΑΟΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ: Σε τραγούδι του νέου δίσκου θα συμμετέχει ο Σάκης Τόλης (Rotting Christ) (http://rockoverdose.gr/archives/168509)

Parasight
14-10-2016, 12:48
γροθιά στο στομάχι του κάθε φλώρου

Reject
14-10-2016, 16:52
Αλεκάρας όμως από τις πλέον σεβαστές μορφές της χώρας στο πανκ, οπότε σκασμός καλύτερα.

tsimpouklano
14-10-2016, 16:57

Καλύτερα αυτό παρά καμιά συνεργασία με κανά Naer Mataron ;)

Leech
14-10-2016, 17:05
Ό,τι είπε ο Τσιμπού. Μπορεί προσωπικά να θεωρώ ότι οι rc δεν ακούγονται εδώ και χρόνια, αλλά ο Σάκης είναι ο μόνος από την παλιά φρουρά του bm που πήρε θέση ενώ όλη η υπόλοιπη bm σκηνή είναι νο πολίτικα παρεούληδες και γκεστιλίκια με αχέροντες και χελλαίνυκ μπλακ μέταλ πράιντ.

Θυμίζω:

https://www.youtube.com/watch?v=gHP3f1R4bUY

Parasight
14-10-2016, 18:09

Καλύτερα αυτό παρά καμιά συνεργασία με κανά Naer Mataron ;)Προφανώς έκανα copy/paste μόνο τη φράση η οποία είναι ατυχώς κιτς τουλάχιστον. Δε νομίζω να υπάρχει ανάγκη για τέτοιες επιβεβαιώσεις απέναντι στους "φλώρους".

tsimpouklano
14-10-2016, 18:17

Καλύτερα αυτό παρά καμιά συνεργασία με κανά Naer Mataron ;)Προφανώς έκανα copy/paste μόνο τη φράση η οποία είναι ατυχώς κιτς τουλάχιστον. Δε νομίζω να υπάρχει ανάγκη για τέτοιες επιβεβαιώσεις απέναντι στους "φλώρους".

Λολ. Τώρα το είδα ότι είναι quote.
http://www.deal848.com/image_deals/deals/2015/0322/14270171149773.jpg

Leech
14-10-2016, 18:26
Η ατάκα όμως δεν είναι ούτε από τους rc, ούτε από τους Χαοτικό, αλλά του στουντιά, ο οποίος:

είναι αυτός

http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/IMG_2076fs.jpg

:pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink:

Raven Lord
14-10-2016, 18:55
ααχαχαχαχαχχαχαχαχαχα ποιος άλλος :pink:

The Good Son
29-11-2018, 02:47
Σταμ, άκουγες ποτέ RC;

stam and the witches
29-11-2018, 04:09
Όχι αλλά ακούω μέταλ. Δεν πιάνει;

Φίξερ, κλαίω!!!

The Good Son
01-12-2018, 14:02
Στάμ καταρχάς ελπίζω να έλαβες τα φιλάκια που έστειλα πριν δυό βδομάδες μέσω σέξυ κοινού γνωστού ημών.
Καταδεύτερον, ρωτάω γιατί θαρρώ πως οι RC πάντα έτσι έπαιζαν. Ακούγοντας κομμάτια από τη γενική τους καριέρα, κανείς συμπεραίνει πως άνετα ήταν στο ίδιο επίπεδο μη έμπνευσης και πως το συγκεκριμένο κομμάτι δεν απέχει πολύ μουσικά από την υπόλοιπη καριέρα τους. Μάλλον ο λόγος που απέκτησαν το κύρος που απέκτησαν, οφείλεται κατά πολύ στο ακραίο όνομα της μπάντας και το cult following που δημιουργήθηκε λόγω καταγωγής. Στην Ελλάδα επειδή "είναι εγχώριο προϊόν που πρέπει να στηρίξουμε" και στο εξωτερικό επειδή είναι "παλιά cult μπάντα από Ελλάδα". Όλα αυτά σε συνδυασμό με φοβερή πιστή από τα μέλη σε αυτό που κάνουν.

commissar
01-12-2018, 14:08
Πω ρε μλκες, θα βγάλετε Thy Mighty Contract, Non Serviam, Triarchy, Dead Poem και Sleep (τουλάχιστον) πεμπτοκλασάτους ανέμπνευστους δίσκους που αποθεώθηκαν λόγω ονόματος και καταγωγής, αλήθεια τώρα; :-| :roll:

stam and the witches
01-12-2018, 17:20
Φυσικά και τα έλαβα :o

Προσωπικά θεωρώ και τους παλιούς δίσκους τέρμα κιτς, όμως δε μπορώ να παραβλέψω ότι είχαν χαρακτήρα, στυλ, κουπλέ-ρεφραίν, συγκεκριμένα και δοκιμασμένα πράγματα στη μουσική τα τελευταία 100 χρόνια. Και παρά τον ορυμαγδό από fillers και θεόπληξη.

Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε άνθρωπος που δεν είναι τυφλωμένος από την πώρωση μπορεί να καταλάβει τα περί ανεμπνευσιάς, αλλά πλέον καταλαβαίνω και ότι οι ΡΚ έχουν συγκλονιστικά σκληρό πυρήνα οπαδών. Μπετόν αρμέ. Δεν κουνιέται τίποτα.

Raven Lord
01-12-2018, 17:34
:touched:

Reject
01-12-2018, 19:38
Stam, μην ακούς κανέναν. Συνέχισε να κάνεις ότι λέει η υπογραφή μου.

Raven Lord
02-12-2018, 02:50
Yesterday 20:21 <saloth sar> Εντωμεταξυ τους ΡΚ τους αναφερουν σε ολο το κοσμο ακροαται, συγκροτηματα, δημοσιογραφοι αναφερομενοι στο black metal (και οχι μονο) που χεστηκαν οχι μονο για την "ελληνικη σκηνη" αλλα και για την γελλαδα την ιδια και καποιοι βλεπουν μασονια της κλικας της ελληνικης σκηνης για την αναγνωρισιμοτητα των ΡΚ.
Yesterday 20:21 <saloth sar>
Yesterday 20:22 <saloth sar> Ειπαμε καλο το τρολαρισμα αλλα να γινεται με εξυπνο τροπο και φινετσα.
Yesterday 21:45 <Ra Pariah> terastio post

stam and the witches
02-12-2018, 14:53
Όλος ο πλανήτης; Είναι σαν τη διεθνή καριέρα της Άννας Βίσση κάποτε;

Reject
02-12-2018, 15:40
Βρε στήριξη λυσσασμένη στον Σταμ λέμε ρε λάχανο.

freak brother
04-12-2018, 13:10
Πω ρε μλκες, θα βγάλετε Thy Mighty Contract, Non Serviam, Triarchy, Dead Poem και Sleep (τουλάχιστον) πεμπτοκλασάτους ανέμπνευστους δίσκους που αποθεώθηκαν λόγω ονόματος και καταγωγής, αλήθεια τώρα; :-| :roll:

μεχρι και το Τριαρκι γαμουσαν γιατι η επιρροή της σκατο century media στο λοστ λαβερς, ηταν ακομα στα σπαργανα και η κωλοεταιρια, δεν τους ειχε απομυζησει το ταλεντο τους. Οταν στο επομενο αλμπουμ τους ειπε η century media, παιδια παμε τωρα που γινατε γνωστοι να σας περασουμε στο επομενο λεβελ και να σας μαθομε πως γινονται οι σωστες οι εμπορικες παραγωγες γιατι εμεις το ατμοσφαιρικο ανεμπνευστο ποπ μεταλ το χουμε κανει τεχνη, χασαν οτι ετζινες ειχαν και ακολουθησαν την περπατημενη εμπορικη οδο.

Art In Haste
04-12-2018, 13:30

μεχρι και το Τριαρκι γαμουσαν γιατι η επιρροή της σκατο century media στο λοστ λαβερς, ηταν ακομα στα σπαργανα και η κωλοεταιρια, δεν τους ειχε απομυζησει το ταλεντο τους. Οταν στο επομενο αλμπουμ τους ειπε η century media, παιδια παμε τωρα που γινατε γνωστοι να σας περασουμε στο επομενο λεβελ και να σας μαθομε πως γινονται οι σωστες οι εμπορικες παραγωγες γιατι εμεις το ατμοσφαιρικο ανεμπνευστο ποπ μεταλ το χουμε κανει τεχνη, χασαν οτι ετζινες ειχαν και ακολουθησαν την περπατημενη εμπορικη οδο.

Αυτό

atom_smasher
04-12-2018, 14:58
Πάντως αυτή η τυρίλα τους πουλάει κάμποσο εδώ. Ενώ την πρώτη φορά που τους είδα εδώ το 2016 έπαιξαν σε ένα χώρο για 80-100 άτομα, την επόμενη Γενάρη 2018 ανέβηκαν σκηνή και πήγαν σε 250. Στα καπάκια ξαναήρθαν μέσα σε 10 μήνες και έπαιξαν τον Νοέμβριο. Και όχι μόνο αυτό αλλά αρεσαν και σε φίλους οι τελευταίοι δίσκοι τους... Εγώ στηρίζω μεν γιατί ελληνική σκηνή και διεθνής καρριέρα τα παληκάρια, αλλά δεν ακούγονται οι τελευταίοι δίσκοι.

Jacknife
04-12-2018, 18:10
Δεν ξέρω φίλοι για σας , αλλα μιλάμε για έναν δίσκο αντάξιο των προσδοκιών που έχω για αυτήν την μεγάλη ελληνική μπάντα.Θα τολμήσω να πω δε , οτι μπορεί να μπει στην φετινή τοπ πεντάδα μου - και οχι μόνο στο ελληνικό τοπ - αλλα γιατί οχί και στο ξένο.

FANTASMA
04-12-2018, 19:05

Μετα το Satanas Tedeum και το Passage To Arcturo ξεπουληθηκαν οι μαλακες

tsimpouklano
04-12-2018, 19:18

Μια χαρά είναι το Sleep.

Και αν το θέλετε, αν κάποια πορεία των RC έχει πρόβλημα είναι αυτή μετά το Theogonia.

Raven Lord
04-12-2018, 20:01
καλά σας γαμάει το aealo

Art In Haste
04-12-2018, 20:32
Να κάνω μια άλλη ερώτηση... πότε ακούσατε τελευταία φορά το theogonia και πώς σας φάνηκε; Όταν κυκλοφόρησε παραμιλουσα αλλά έκτοτε σίγουρα δεν έχει κερδίσει το στοίχημα του χρόνου για μένα.

Raven Lord
04-12-2018, 20:35
theogonia έχει στάνταρ 4 χιτάκια που παίχτηκαν (παίζονται) για χρόνια (κ από εμένα) σε τοπικό επίπεδο. τώρα, γενικά, ολόκληρο δε θα το ακούσω.

Ra Pariah
04-12-2018, 20:40
Τα "Rege Diabolicus" & "Nemecic" τα άκουσα σήμερα το πρωί. Να περάσω απ' τη Γραμματεία, κερδίζω κάτι;

Parasight
04-12-2018, 22:48
Να κάνω μια άλλη ερώτηση... πότε ακούσατε τελευταία φορά το theogonia και πώς σας φάνηκε; Όταν κυκλοφόρησε παραμιλουσα αλλά έκτοτε σίγουρα δεν έχει κερδίσει το στοίχημα του χρόνου για μένα.Ακριβώς αυτή είναι και η δική μου σχέση με το Theogonia το οποίο ήταν το τελευταίο πράγμα που φάνηκε έστω λίγο ενδιαφέρον στα αυτιά μου από RC.

animae
05-12-2018, 10:49
Να κάνω μια άλλη ερώτηση... πότε ακούσατε τελευταία φορά το theogonia και πώς σας φάνηκε; Όταν κυκλοφόρησε παραμιλουσα αλλά έκτοτε σίγουρα δεν έχει κερδίσει το στοίχημα του χρόνου για μένα.

Τον μισό δίσκο τον ακούω αρκετά συχνά(για την ακριβεια 6 κομμάτια απο τα 10). Σίγουρα δεν είναι και αριστούργημα, αλλά αυτά τα 6 κομμάτια ειναι εξαιρετικά.
Τώρα για πεμπτοκλασατες μπάντες και τέτοια φανταχτερά, ξέρουμε όλοι τι συμβαίνει με τις γνώμες.
Και για μένα oι Judas Priest ξερωγω ειναι κιτς με όλα τα κλισε του κόσμου και τέρμα βαρετοί (πράγμα που τους κάνει πεμπτοκλασατους για μένα), αλλά δεν πάω σε ένα θρεντ που λένε για του JP και να πω οτι ειναι γιατομπουτσο.
Tώρα το γιατί μου αρέσουν οι RC εδώ και 20 χρόνια(χωρίς να μου αρέσουν όλοι οι δίσκοι τους καν), δεν θα κάτσω να το δικαιολογήσω σε κανέναν.

enitharmon
05-12-2018, 11:27
ενα πινκ στον αποπανω

Raven Lord
05-12-2018, 11:31
:pink:

FANTASMA
05-12-2018, 15:36

Τον μισό δίσκο τον ακούω αρκετά συχνά(για την ακριβεια 6 κομμάτια απο τα 10). Σίγουρα δεν είναι και αριστούργημα, αλλά αυτά τα 6 κομμάτια ειναι εξαιρετικά.
Τώρα για πεμπτοκλασατες μπάντες και τέτοια φανταχτερά, ξέρουμε όλοι τι συμβαίνει με τις γνώμες.
Και για μένα oι Judas Priest ξερωγω ειναι κιτς με όλα τα κλισε του κόσμου και τέρμα βαρετοί (πράγμα που τους κάνει πεμπτοκλασατους για μένα), αλλά δεν πάω σε ένα θρεντ που λένε για του JP και να πω οτι ειναι γιατομπουτσο.
Tώρα το γιατί μου αρέσουν οι RC εδώ και 20 χρόνια(χωρίς να μου αρέσουν όλοι οι δίσκοι τους καν), δεν θα κάτσω να το δικαιολογήσω σε κανέναν.
Αυτο ακριβως μεχρι τελευταιο σημειο στιξης.

Απο περιεργεια, ποια 6 εννοεις? Τα 4 πρωτα, Rege Diabolicus και Threnody?
Για μενα τα μισα κομματια απο τα επομενα δυο (Aealo + Δαιμονας) ειναι επισης εξαιρετικα, αλλα το Rituals ηταν αρκετα αστοχο και βαρετο.

freak brother
05-12-2018, 16:17

Μετα το Satanas Tedeum και το Passage To Arcturo ξεπουληθηκαν οι μαλακες

εγω ειπα οτι η σεντουρι μηντια τους αλλαξε τον ηχο και τους εκανε πιο εμπορικους και κατοπιν τα αλμπουμ τους ειχαν μια πιο πιασαρικη δομη, αν καποιος το βλεπει σαν ξεπουλημα αυτο η οχι ειναι φανταζομαι υποκειμενικο. Εγω δεν εγραψα κατι τετοιο παντως.

Το sleep και το a dead poem τα ακουω και γω ακομα και σημερα, αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι πιο "ποπ" και εχουν πιο εμπορικες δομες τραγουδιων απο τα diy "ερασιτεχνικα" τους αλμπουμ, ;h οτι το sleep δεν βγηκε την περιοδο που το gothic metal ηταν το νο1 προιον της century media και προσπαθησαν να καβαλήσουν το κύμα τους ατμοσφαιρικου μεταλ.

animae
05-12-2018, 16:26

Αυτο ακριβως μεχρι τελευταιο σημειο στιξης.

Απο περιεργεια, ποια 6 εννοεις? Τα 4 πρωτα, Rege Diabolicus και Threnody?
Για μενα τα μισα κομματια απο τα επομενα δυο (Aealo + Δαιμονας) ειναι επισης εξαιρετικα, αλλα το Rituals ηταν αρκετα αστοχο και βαρετο.

4 πρώτα + Enuma Elish + He, the Aethyr
Απο εκεί και πέρα εχει αλλα 2 συμπαθέστατα κομμάτια Helios Hyperion και Rege Diabolicus.

Σύνολο 6/10 εξαιρετικά, 2 καλά, 2 αδιάφορα.
Μια χαρά το λες για 19 χρονών μπάντα τότε. Μια χαρά το λες και τώρα που εχουν περάσει 12 χρόνια από τότε που βγήκε.

edit: Τώρα που το ξανακούω και το Gaia Tellus μια χαρά κομμάτι ειναι

edit 2: Ισχύει αυτό με την century media το 1999, επειδή όμως οι κιθάρες κεντάνε σε αυτόν τον δίσκο και σίγουρα έχουν την ατμοσφαιρα των RC, μια χαρά γαμάει ο δίσκος, ασχέτως αν είναι ο πιο μαλακός τους. Αντιθέτως το a dead poem, το θεωρώ πέρα για πέρα βαρετό, εκτός από 2-3 κομμάτια. Πέρα για πέρα βαρετά είναι και τα άλμπουμ από το sleep μέχρι και το theogonia. Το εάλω είναι συμπαθέστατο, ενα σκαλί κάτω από το theogonia, αλλά με αρκετά καλά κομμάτια, το κατα τον δαίμονα, ακόμα πιο κάτω και το τελευταίο αδιάφορο πλήρως.

FANTASMA
05-12-2018, 16:59
Με μπερδεψες, γιατι το Enuma Elish ειναι το 4ο, βασικα τα 5 πρωτα εννοουσα για μενα.... Helios Hyperion γαμω βασικα. Ολο το αλμπουμ πολυ καλο ειναι.

Συμφωνω παρα πολυ σε γενικες γραμμες, και μενα τα αλμπουμ τους απο 2000 εως 2006 μου φαινονται βαρετα. Το Sleep Of The Angels ειναι το αγαπημενο μου και το θεωρω την εξελιξη του Dead Poem.
Κανενα καβαλημα καμιας μοδας, απλα δισκαρα με γαματη εμπνευση.

Ra Pariah
05-12-2018, 17:11
απο τα diy "ερασιτεχνικα" τους αλμπουμ

Ε, παιδιά!

Συγγνώμη που σας το χαλάω, αλλά μιλάμε για την μπάντα που ξεκίνησε τη φάση «μαυρομεταλλική τουρνέ» (μαζί με Ιμμόρταλ, ναι τους γνωστοί Ιμμόρταλ, και Μπλάσφεμυ) και κανά μήνα πριν είχε ντεμπουτάρει στην Osmose. Η οποία Osmose, για να μιλήσω τη γλώσσα σας, ήταν τότε κάτι_σαν_τη_Hydra_Head_του_black_metal (λολολολολολο).

freak brother
05-12-2018, 17:49
Με μπερδεψες, γιατι το Enuma Elish ειναι το 4ο, βασικα τα 5 πρωτα εννοουσα για μενα.... Helios Hyperion γαμω βασικα. Ολο το αλμπουμ πολυ καλο ειναι.

Συμφωνω παρα πολυ σε γενικες γραμμες, και μενα τα αλμπουμ τους απο 2000 εως 2006 μου φαινονται βαρετα. Το Sleep Of The Angels ειναι το αγαπημενο μου και το θεωρω την εξελιξη του Dead Poem.

Το οτι ηταν καβαλημα της μοδας του ατμοσφαιρικου μεταλ φανηκε οταν δεν ξαναγγιξαν μετα απο αυτο το αλμπουμ αυτο το ειδος και το γυρισαν στην περπατημενη του βαρετου οπως λες και εσυ καφρο γυαλισμενου μεταλ του 2000-2006. MEXΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΣΟΥΡΙ ΜΗΝΤΙΑ :p

stam and the witches
05-12-2018, 18:18
για να μιλήσω τη γλώσσα σας, ήταν τότε κάτι_σαν_τη_Hydra_Head_του_black_metal (λολολολολολο).

Φύγετε εσείς, εγώ θα κάτσω με τη νεολαία.

Μια χαρά το λες για 19 χρονών μπάντα τότε.

Εγώ αυτά δεν αντέχω, δεν το άντεξα ούτε στους Black Sabbath ούτε οπουδήποτε ο φανατισμός βρίσκει τη δίοδο μέσω διαφόρων ελαφρυντικών, λες και είμαστε στο δικαστήριο. Το 19 χρονών μπάντα δε λέει τίποτα. Κάποιοι κάνουν παπάδες στα 50 τους και κάποιοι γράφουν μέτρια στα 18 τους, έτσι πάει. Το να γουστάρει κανείς το σημερινό songwriting των RC βγάζει ένα νόημα, αλλά το να το δικαιολογεί απευθείας λες και θίγεται η τιμή του, αυτό με ξεπερνάει.

Χρησιμοποιώ αυτή τη φράση ως αφετηρία βέβαια, δεν το εννοώ προσωπικά, εφόσον καταλαβαίνω ότι εξακολουθεί και σου αρέσει αυτή η δουλειά.

animae
05-12-2018, 19:50
Μια χαρά το λες για 19 χρονών μπάντα τότε.

Εγώ αυτά δεν αντέχω, δεν το άντεξα ούτε στους Black Sabbath ούτε οπουδήποτε ο φανατισμός βρίσκει τη δίοδο μέσω διαφόρων ελαφρυντικών, λες και είμαστε στο δικαστήριο. Το 19 χρονών μπάντα δε λέει τίποτα. Κάποιοι κάνουν παπάδες στα 50 τους και κάποιοι γράφουν μέτρια στα 18 τους, έτσι πάει. Το να γουστάρει κανείς το σημερινό songwriting των RC βγάζει ένα νόημα, αλλά το να το δικαιολογεί απευθείας λες και θίγεται η τιμή του, αυτό με ξεπερνάει.

Χρησιμοποιώ αυτή τη φράση ως αφετηρία βέβαια, δεν το εννοώ προσωπικά, εφόσον καταλαβαίνω ότι εξακολουθεί και σου αρέσει αυτή η δουλειά.

Ποιά δεν αντέχεις παιδί μου?!
Ο μόνος λόγος που το είπα, είναι πως συνήθως όταν ένα συγκρότημα έχει βγάλει καλούς δίσκους και ξαφνικά κάνει μια κοιλιά 8 χρόνων, τότε δεν περιμένεις να βγάλει κάτι που θα σου αρέσει πάλι. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που το σχολίασα.
Κάτι που μπορεί να παρατηρήσει κανείς στην μουσική, είναι πως καποιες φορές ένας καλλιτέχνης/συγκρότημα, περνάει μια περίοδο μεγάλης εμπευνσης την οποία δεν την ξαναφτάνει στον μέλλον. Όχι ότι είναι κανόνας, αλλά συμβαίνει σε μια μεγάλη πλειοψηφία. Το ίδιο έγινε και με τους RC (ασχέτως αν εσένα δεν σου άρεσαν ποτε) και όταν έσκασε το theogonia κανείς δεν περίμενε ότι θα έβγαζαν κάτι εφάμιλλο του ποιότικα παρελθόντος και συγχρόνως διαφορετικό σε σχέση με τον "καθιερωμένο" ήχο τους.
Επίσης το γεγονός ότι μου αρέσουν καποιοι δίσκοι τους, δεν μπορεί να με τυφλώσει και να μην βλέπω ότι χρησιμοποιούν μια συνταγή στα τελευταία 4 αλμπουμ, που πλέον πρέπει να αλλάξουν. Ναι, έχουν βγάλει τραγούδια που στηρίζονται σε μια νότα, όπου στο theogonia πχ τους πέτυχε 100%, ενώ στο τελευταίο τους αλμπουμ λες "νταξει φιλος, γαμησεμαςτωρα". Δεν είναι φυσικά sophisticated song writing αυτό, αλλά σίγουρα δεν περιμένω κάτι τέτοιο από τους RC. Αν θες κάτι τέτοιο κοίτα αλλου. Το μη sophisticated song writing όμως δεν θα με αποτρέψει να ακούσω κάτι που μου αρέσει.
Δεν είναι όλοι οι καλλιτέχνες για όλες τι ώρες. Ακόμα και xyz τζαζοφιουζιονδενξερωκαιγωτι, δεν ειναι για όλες τις ώρες. Αυτό δεν μειώνει ούτε την προσφορά τους, ούτε την μουσική τους την ίδια.

stam and the witches
05-12-2018, 21:04
Το πιο σημαντικο βεβαια, κανε ακομα ενα ποστ κραζοντας το ποσο καλη μουσικη δεν γραφουν οι Rotting Christ σε ενα θρεντ για μια μπαντα που δε σε ενδιαφερει και δε σε ενδιεφερε ποτε. :touched::dfinger:

Μόνο όσοι γουστάρουν θα μιλήσουν; Γάμησέ με ρε Φίξερ, τι θες, να φύγω από το θρεντ;

Raven Lord
05-12-2018, 21:26
όχι ρε παιδί μου όλοι έχουν το δικαίωμα της θέσης τους. απλά αυτή η περίπτωση είναι σα να αρχίσω να μπαίνω και να κράζω εγώ stonerοκυκλοφορίες. η γνώμη μου δε θα έχει σχεδόν καμία αξία αφού δε μου αρέσει σχεδόν τίποτα από το ιδίωμα.

stam and the witches
05-12-2018, 21:34
Δεν κράζω "κυκλοφορίες", ούτε ένα είδος. Μουσική ακούω και λέω την άποψή μου για μία μπάντα, και είναι μπίτι γελοίο να ανοίγετε τον φάκελό μου προκειμένου να την αμυνθείτε.

Raven Lord
05-12-2018, 21:38
καούρα είχα να υπερασπιστώ τους RC.
θα σου πω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις, για μια μπάντα που από όσο ξέρω έχει πάρει πολύ καλές κριτικές. βρίσκω αφόρητα βαρετούς τους universe 217. δεν μπορώ να ακούσω πάνω από 10 λεπτά. ό,τι και να μου βάλεις θα το πω ανέμπνευστο και βαρετό. αν πεταχτεί κάποιος και μου πει ότι λέω μαλακίες, πάει να πει ότι ανήκει στο σκληρό πυρήνα οπαδών τους που υπερασπίζεται ό,τι και να βγάλουν?

animae
05-12-2018, 22:33
Δεν κράζω "κυκλοφορίες", ούτε ένα είδος. Μουσική ακούω και λέω την άποψή μου για μία μπάντα, και είναι μπίτι γελοίο να ανοίγετε τον φάκελό μου προκειμένου να την αμυνθείτε.

Τώρα στα αλήθεια, εγραψα τα σεντόνια για να πείς αυτήν την παπαριά?
Πάω να μιλήσω σε κανα τοίχο.

Reject
05-12-2018, 23:03
θα σου πω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις, για μια μπάντα που από όσο ξέρω έχει πάρει πολύ καλές κριτικές. βρίσκω αφόρητα βαρετούς τους universe 217. δεν μπορώ να ακούσω πάνω από 10 λεπτά. ό,τι και να μου βάλεις θα το πω ανέμπνευστο και βαρετό. αν πεταχτεί κάποιος και μου πει ότι λέω μαλακίες, πάει να πει ότι ανήκει στο σκληρό πυρήνα οπαδών τους που υπερασπίζεται ό,τι και να βγάλουν?

Ναι.

freak brother
06-12-2018, 01:02
Εντωμεταξυ κανενας στο παρον θρεντ δεν υπερασπιζεται την τιμη του μιλωντας για την μουσικη των Rotting Christ, αλλα αυτα κανει το projection. Βαλε τον εαυτο σου στην θεση των αλλων, και καταλαβαινω πως μπορει να το εκλαβεις ετσι. Το πιο σημαντικο βεβαια, κανε ακομα ενα ποστ κραζοντας το ποσο καλη μουσικη δεν γραφουν οι Rotting Christ σε ενα θρεντ για μια μπαντα που δε σε ενδιαφερει και δε σε ενδιεφερε ποτε. :touched::dfinger:

Το οτι ηταν καβαλημα της μοδας του ατμοσφαιρικου μεταλ φανηκε οταν δεν ξαναγγιξαν μετα απο αυτο το αλμπουμ αυτο το ειδος και το γυρισαν στην περπατημενη του βαρετου οπως λες και εσυ καφρο γυαλισμενου μεταλ του 2000-2006. MEXΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΣΟΥΡΙ ΜΗΝΤΙΑ :p
Αυτο που γραφεις ειναι αντιφατικο, και ουσιαστικα δηλωνει πως το καβαλημα εγινε στο καφρογυαλισμενο μεταλ ΜΕΤΑ απο το Sleep Of The Angels.

Κατα τα αλλα, δεν υπαρχει τιποτα παραταιρο στο Dead Poem και στο Sleep Of The Angels, ειναι απλως η φυσικη συνεχεια της εξελιξης του ηχου, και μπορω ανετα να σου αραδιασω μια 15αρα τραγουδιων που μπηκαν στα αλμπουμ μετα το Sleep, και θα χωρουσαν ανετα ΚΑΙ στο Sleep. Δε φταις εσυ βεβαια, εγω φταιω που κανω διαλογο με καποιον που θεωρει το "ποπ" στοιχειο αρνητικο σε οποιαδηποτε μπαντα, και παρουσιαζει το λογκο μιας μπαντας ως αποδεικτικο..... καποιου πραγματος τελος παντων. Δεν ξερω καν τι θελεις να πεις. Αρκει να κραζουμε τους Rotting Christ!!!

Δεν εγραψα οτι το θεωρω κακο, το εγραψα λεγοντας οτι εβαλαν χερι στην παραγωγη οι της νεας εταιριας και εχασαν το ετζινες και την αυθεντικοτητα του "γραφουμε για την καβλα μας" και εγραψαν και για να πουλησουν περισσοτερο. Για την πλειοψηφια απο ο,τι φαινεται ειναι μια χαρα αφου πουλανε σαν τρελοι. Δεν κραζω ροττινγκ κραιστ τους εχω δει 15 φορες λαιβ, πρωτη φορα το 99 και τελευταια προ διετιας. Αυτα. Προχωραμε.

stam and the witches
06-12-2018, 03:24

Τώρα στα αλήθεια, εγραψα τα σεντόνια για να πείς αυτήν την παπαριά?
Πάω να μιλήσω σε κανα τοίχο.

Δεν απάντησα σε σένα ανιμαε, στον Raven και στον Φίξερ απάντησα. Θα απαντήσω και σε σένα.

Ra Pariah
06-12-2018, 03:31
ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΡΧΑΙΕΣ ΛΕΓΕΩΝΕΣ
ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ
ΑΓΙΟΣ Ο ΜΠΑΦΟΜΕΤ

stam and the witches
06-12-2018, 03:45

Ρέηβερ, μπορείς να πεις την άποψή σου, μπορείς να τη στηρίξεις και μπορείς να "συγκρουστείς", όπως νοείται η σύγκρουση σε μία μουσική-μουσικολογική κουβέντα.

Δεν είπα μόνο ότι οι ΡΚ είναι βαρετοί. Το 99% όλης της μουσικής είναι βαρετό για μένα, εφόσον δε μπορώ να το ακούσω, αλλά δε μπορώ να το χαρακτηρίσω ανέμπνευστο, ψόφιο, χαβαλετζίδικο, αρπαχτή. Είπα συγκεκριμένα πράγματα, η κουβέντα προϋποθέτει εξ'αρχής μία επαφή μου με το είδος, τον ήχο κλπ.

Και φυσικά δε θέλω να αλλάξω την άποψη κανενός. Οι συζητήσεις τέτοιου είδους γίνονται σε ένα context να χαμε να λέγαμε, που όσο αφελές και να είναι, περιλαμβάνει μία επιχειρηματολογία, κάτι που ει δυνατόν μας θέλει όλους συνεπείς.

Την οποία επιχειρηματολογία δεν ολοκλήρωσα ούτε κατ'ελάχιστον παρεπιπτόντως, αφού πέρασαν 4 σελίδες όπου έγινα Next Top Model σε δημοσιότητα. Επειδή apparently είναι αδύνατον να μιλήσει κανείς για κάτι που τόσο αγαπιέται από το μέσο όρο. "Δε σ'αρέσει", "δεν άκουγες ποτέ", "η μπάντα σου είναι gay", "εννοείς ότι το Dead Poem είναι βαρετό; πες το τώρα να σε κάνω μπλοκ", "κάθε μουσική στον καιρό της" (το χειρότερο αυτό) κλπ. Όταν κάτσει η σκόνη και σταματήσετε να με θεωρείτε εριστικό, ελπίζω να δείτε το αδιέξοδο αυτής της παντελώς αμυντικής στάσης, όσοι επιθυμείτε δηλαδή.

Raven Lord
06-12-2018, 10:11

00i00
06-12-2018, 19:53
το ΕΡ ειναι για τον πουτσο κλπ κλπ...ειπε ο Φιιξξξξξξξξερ

Raven Lord
06-12-2018, 19:57
kudos για τη δημοσιογραφική έρευνα φιξξξερ πάντως.

tsimpouklano
06-12-2018, 22:28
Εμένα πάλι με συντάραξε ότι από το 2007 έχουν περάσει 11 χρόνια :|

atom_smasher
06-12-2018, 23:15
Εμπεριστατωμένη κριτική . Ωραίος. Αυτό το er θελουμε μωρε!

Raven Lord
07-12-2018, 01:04
παιδάκια, θα σας παρακαλούσα να τα βρίσκετε προσωπικά. εδώ η κουβέντα είναι για τους rc και θα προτιμούσαμε όλοι να μείνει εκεί. :)

Raven Lord
07-12-2018, 02:08
θενκς, ξέρεις ποιος.

The Good Son
07-12-2018, 02:17
1 - 0.

OniBocho
07-12-2018, 08:28
παιδάκια, θα σας παρακαλούσα να τα βρίσκετε προσωπικά. εδώ η κουβέντα είναι για τους rc και θα προτιμούσαμε όλοι να μείνει εκεί. :)

Να τα βλέπουν αυτά κάποιοι χρήστες εξ Οξφόρδης ορμώμενοι, για το ότι δεν υπάρχει moderation στο μπουρδελάκι μας.

ΥΓ. Good Son, ενήργησε σαν κρυφός κυνηγός, ωραίος.

Raven Lord
07-12-2018, 10:13

:touched:

Zarou City Rider
07-12-2018, 11:57
το αστειο ειναι πως μπορει να βρει κανεις οχτακοσα ποστ του φιξξξερ που λεει "φανμποηδες" οσους ακουνε κατι που δεν του αρεσει, και καμια χιλιαρα που απανταει με "παλι με τα ποστ μου ασχολεισαι" σ οποιον τον κανει quote. μονο ναρκωτικα η φαση.

Ισχύει. Να θυμίσω ένα αρκετά entertaining thread για το τελευταίο Paradise Lost.

OniBocho
07-12-2018, 12:23
Ορίστε, να ποιοι δε βοηθούν στο self-healing.

https://media.giphy.com/media/z814KHJuoNck0/giphy.gif

Raven Lord
07-12-2018, 14:17
θέλω να μεταφέρω τα άσχετα ποστ αλλά τρέχω όλη μέρα κ έρχεται κ σ/κ...

stam and the witches
07-12-2018, 15:07
Φίξερ, είσαι άρρωστος. Το ποστ σου με τον φάκελό μου, αν ήμουν 20 χρονών θα μου προκαλούσε ταχυκαρδία. Τώρα που μαι 30 το ερμηνεύω με διάφορους τρόπους.

Καταλαβαίνω ότι στο θέμα ΡΚ έχω υπάρξει προβοκάτορας, σε κάθε περίπτωση όμως είναι μία προσωπική μου άποψη, για ένα απρόσωπο ζήτημα, και όσο κι αν υψώσω τους τόνους δεν απευθύνομαι προσωπικά σε ΚΑΝΕΝΑΝ.

Εσύ πάλι είσαι τόσο βαθιά διαταραγμένος, που δε δίστασες να κατασκευάσεις ένα pattern που με παρουσιάζει ως εμμονικό, ενώ ξεκάθαρα δεν είμαι ο μόνος με αυτή την άποψη περί της μπάντας, πιστεύοντας δε ότι μία εμμονή στοιχειοθετείται ως τέτοια επειδή βρήκες 5-6 ποστ σε 11 χρόνια. Δεν είναι ο κόπος που έβαλες για να βρεις τα ποστ. Είναι το συμπέρασμα που θεωρείς ότι έβγαλες, αλλά στην πραγματικότητα βγαίνει από όλους για την αντίληψή σου.

Παίχτη μου, το θέμα σου δεν είναι οι Rotting Christ. Φαίνεται να έχεις κάποιου είδους διαταραχή προσωπικότητας, κάθε σου ποστ, οπουδήποτε, έχει αδιανόητα επιθετικό ύφος, και φαίνεται να ζεις για το τρίγκερ που αυτό προκαλεί. Δε σε νοιάζουν οι Rotting Christ. Σε ενδιαφέρει το ταρακούνημα, η αντήχηση αυτού που θα πεις, η ατάκα που θα αδειάσει και θα στερήσει το λόγο από τον συνομιλητή, η απόλυτη ταπείνωση, το impact. Κάποτε κάποιοι χρήστες θα λέγανε «να μωρέ, εδώ κάνω χαβαλέ με τους μαλάκες στο μπουρδέλο τους και το απολαμβάνω» (πέρασαν και κάμποσα τέτοια νούμερα από δω), αλλά ζούμε στο 2018· ο μηδενισμός, η καφρίλα και το politically incorrect είναι μία στάση συνειδητή πλέον, κι όσα ψυχιατρικά και μη ελαφρυντικά και να σου βρουν, παραμένεις απάλευτος και δυσάρεστος. Και σε παρακαλώ μη μου απαντήσεις, πόσο μάλλον με επιχειρήματα τύπου "ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΩ" κλπ, γιατί αφενός θα με χαώσεις και θα μου σπάσεις τ'αρχίδια, αφετέρου γιατί θα κάνει καλό και σε σένα. Τσίου.

commissar
07-12-2018, 15:25
οφφ τόπικ:

https://www.youtube.com/watch?v=YRsxrGrF-Kw
https://www.youtube.com/watch?v=eUe00VYeSeo

FANTASMA
07-12-2018, 15:59
οφφ τόπικ:

https://www.youtube.com/watch?v=YRsxrGrF-Kw
https://www.youtube.com/watch?v=eUe00VYeSeo

ΠΟΛΥ δυνατες εκτελεσεις. :pink:

wurst
07-12-2018, 23:01
εγω που ακουσα λιγο δε μου αρεσαν πολυ

επισης, ειναι αρκετα αστειο να λεει ο ανχολι οτι εχει προβληματα ο φιξξξερ την στιγμη που ολη μερα δεν κανει αλλη δουλεια απο το να ασχολειται με τον φιξξερ.

wurst
07-12-2018, 23:21

Να τα βλέπουν αυτά κάποιοι χρήστες εξ Οξφόρδης ορμώμενοι, για το ότι δεν υπάρχει moderation στο μπουρδελάκι μας.

στο μεταξυ τρελο κλαμα.
ειχα κανει ρηπλαη με κουοτ ρεηβεν οπου θα εγραφα οτι κανει τρελο μοντερεησον και πηγε απο κατω να υποστηριξει ο ονιμποτσο. ο,τι καλυτερο. τα λεει ολα για το φορουμ και τη διαχειριση του. αυτο σας αξιζει.

atom_smasher
08-12-2018, 02:17
Πες τα ντε.

tsonos
15-03-2019, 04:55
https://www.news247.gr/koinonia/salos-gia-ti-synaylia-ton-rotting-christ-stin-patra-prosefygan-ston-eisaggelea-gia-akyrosi-tis.6702620.html 8)

Parasight
15-03-2019, 11:58
https://i.imgur.com/fkK6ZtP.png

Raven Lord
15-03-2019, 11:59
αν το κάνει, respect

Art In Haste
26-01-2022, 00:30
Fire, hell, fire, hell, fire, hell... sleep of the angels.

https://www.youtube.com/watch?v=-Hj2_JLsKe0

Γελάω που σκέφτηκε να κυκλοφορήσει προσωπικό.

Ρε Σάκη, τράβα μάθε αγγλικά, έστω και στα γεράματα. Μας έβγαλες τα μάτια με την περιγραφή.

Art In Haste
22-03-2022, 22:48
Πόσο μα πόσο καραγκιόζης μπορεί να είσαι; Δηλώσεις από δω και από κει πως ήθελε να δώσει το δίσκο όσο πιο φτηνά γινόταν, δηλώσεις ευχαριστίας στο χάμμερ. Και σκάει σήμερα στο βανδκαμπ και μαθαίνουμε πως το cd που κυκλοφόρησε είχε μείον τρία κομμάτια.

ΜΑΛΑΚΑ

Art In Haste
04-04-2022, 18:07
Πόσο μα πόσο καραγκιόζης μπορεί να είσαι; Δηλώσεις από δω και από κει πως ήθελε να δώσει το δίσκο όσο πιο φτηνά γινόταν, δηλώσεις ευχαριστίας στο χάμμερ. Και σκάει σήμερα στο βανδκαμπ και μαθαίνουμε πως το cd που κυκλοφόρησε είχε μείον τρία κομμάτια.

ΜΑΛΑΚΑ

εντάξει, ξεπέρασες κάθε οριο, Γ Ε Λ Ο Ι Ε (https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277746556_4911424188893354_252454043462605106_n.jpg?stp=dst-jpg_s720x720&_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=thhbk7uxyKEAX8e49nd&_nc_ht=scontent.fskg1-1.fna&oh=00_AT8BnWKhNpUgoGUyQ2oBuRmtprQ2fHFhMulyMn6UIvvQBQ&oe=62508510)

atom_smasher
04-04-2022, 19:08
Έλα μωρέ χαλάρωσε τι σε επιασε;

distortionofperception
04-04-2022, 20:11
Το συμβαίνει εκεί πίσω στη γαλαρια; Γιατί φωνάζετε;
Για Ξήγα(ς) λίγο τι βλέπουμε στην φώτο;

atom_smasher
04-04-2022, 21:11
Α.

distortionofperception
04-04-2022, 21:30
ρε γαβ γαβ

Ra Pariah
05-04-2022, 21:46
Στην καθομιλουμένη «προώθηση δίσκου» δεν ονομάζεται όλο αυτό;

Art In Haste
06-04-2022, 09:57
Πουστιά λέγεται. Ανακοινώνει δίσκο και λέει θα τον δώσει στην χαμηλότερη δυνατή τιμή, το βάζει στο χάμμερ το οποίο έχει να πουλήσει τόσες κόπιες χρόνια, τύπωσε 3 φορές από όσο έμαθα. Συνέντευξεις στο χάμμερ και αλλού που λέει τα ίδια. Δυο βδομάδες μετά σηκώνει τον δίσκο στο bandcamp με τρία έξτρα τραγούδια. Και άλλες δυο βδομάδες μετά ανακοινώνει κανονική κυκλοφορία. Καραγκιόζης.

atom_smasher
06-04-2022, 22:55
Πουστιά λέγεται. Ανακοινώνει δίσκο και λέει θα τον δώσει στην χαμηλότερη δυνατή τιμή, το βάζει στο χάμμερ το οποίο έχει να πουλήσει τόσες κόπιες χρόνια, τύπωσε 3 φορές από όσο έμαθα. Συνέντευξεις στο χάμμερ και αλλού που λέει τα ίδια. Δυο βδομάδες μετά σηκώνει τον δίσκο στο bandcamp με τρία έξτρα τραγούδια. Και άλλες δυο βδομάδες μετά ανακοινώνει κανονική κυκλοφορία. Καραγκιόζης.

Αρπαχτή

OniBocho
07-04-2022, 08:42
Εν τω μεταξύ, αυτά στο μυαλό του Αρτ. Γιατί αν πχ για τον οποιονδήποτε λόγο κάποιος θέλει το δισκάκι, αλλά όχι το Χάμμερ ή κάποιος δεν το πρόλαβε τον μήνα που κυκλοφόρησε ή τέλος πάντων για οποιονδήποτε πούστη λόγο δεν το πήρε και το θέλει, ο Sakis Tolis αποφασίζει να το κυκλοφορήσει κανονικά. Προφανώς, δεν μπορεί να πουληθεί 5.50€ (αν κάνει ακόμα τόσο το Μέταλ Χάμμερ). Οπότε, γιατί να μην έχει και 3 έξτρα κομμάτια, να δικαιολογηθεί η διαφορά στην τιμή;

Γενικώς, αν είναι κάποιος φίλος του Αρτ, ίσως πρέπει να προβληματιστεί λίγο. Υπάρχει κάτι που να ευχαριστιέται πραγματικά στη ζωή αυτό το παιδί ή κάτι με το οποίο να μην ξυνομουνιάζει;

tsimpouklano
07-04-2022, 08:50
δεν μπορεί να πουληθεί 5.50€ (αν κάνει ακόμα τόσο το Μέταλ Χάμμερ)

Δεν φέρνεις στο περίπτερο το Χάμμερ;

OniBocho
07-04-2022, 10:36
Έτσι κι αλλιώς τα περιοδικά δεν "τα φέρνουμε". Αποφασίζουν τα πρακτορεία που πηγαίνει τι και σε τι ποσότητες. Πέραν τούτου, από το 2020 έχω σταματήσει τα περιοδικά, γιατί ο καλύτερος δήμος της χώρας απαγόρευσε τα σταντ εμπορευμάτων και περιοδικών επί των πεζοδρομίων. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει νόμιμος τρόπος να έχεις σκαλιέρες. Μπορείς να τις έχεις κι αν θεωρείς ότι αξίζει, να πληρώνεις πρόστιμο. Ε, αν πουλούσαν σε σοβαρές ποσότητες τα περιοδικά και είχαν κάτι παραπάνω από 6% κέρδος, να πάρεις το ρίσκο.

Phantom Duck
07-04-2022, 21:32
https://i.kym-cdn.com/entries/icons/mobile/000/033/152/cover4.jpg

OniBocho
08-04-2022, 08:52
Αν είσαι αυτή της φωτογραφίας, με αυτά τα φισκούνια, σε αδικούσα τόσο καιρό. Συγγνώμη ΜΑΝ ΜΕ.