PDA

View Full Version : Justin Sullivan

The_Painless
17-07-2004, 00:55
....
Omg, ξαναέβαλα σήμερα μετά από π-ο-λ-ύ καιρό έναν από τους ελάχιστους δίσκους που πέρυσι μου έκαναν τη μεγαλύτερη εντύπωση και τους οποίους έλιωσα. Το "Navigating By the Stars" του Sullivan (ο τραγουδιστής των New Model Army, αν δε σας λέει κάτι το όνομα).
Είναι ακουστικό. Όλο (και συνήθως δε μου αρέσουν τα ακουστικά). Well, είναι από τα πιο συναισθηματικά δημιουργήματα που υπάρχουν. Και τέλος πάντων, βρείτε το.-
Και κατεβάστε όλοι το "Changing of the Light". Αυτά.
Όποιος το έχει ακούσει ας πει γνώμη.

Kveldssanger
17-07-2004, 01:05
....
Omg, ξαναέβαλα σήμερα μετά από π-ο-λ-ύ καιρό έναν από τους ελάχιστους δίσκους που πέρυσι μου έκαναν τη μεγαλύτερη εντύπωση και τους οποίους έλιωσα. Το "Navigating By the Stars" του Sullivan (ο τραγουδιστής των New Model Army, αν δε σας λέει κάτι το όνομα).
Είναι ακουστικό. Όλο (και συνήθως δε μου αρέσουν τα ακουστικά). Well, είναι από τα πιο συναισθηματικά δημιουργήματα που υπάρχουν. Και τέλος πάντων, βρείτε το.-
Και κατεβάστε όλοι το "Changing of the Light". Αυτά.
Όποιος το έχει ακούσει ας πει γνώμη.

Δε χρειάζεται να πει κανείς τίποτα παραπάνω... O Sullivan με ή χωρίς τους NMA είναι θεός... Απλά...

nothingman
17-07-2004, 17:05
Ρε γμτ, προσπαθούσα να καταλάβω τι σκατά ήταν το avatar της Painless γιατί "κάτι μου θύμιζε"...
Το album το άκουσα πριν 2-3 σαβ/κα όταν είχα φύγει από Αθήνα και ήταν ό,τι έπρεπε για τη στιγμή εκείνη (Παρασκευή είχα τελειώσει εξεταστική και Δευτέρα έπιανα δουλειά :| )
Τρομερός δίσκος και αυτό σας το λέει ένας άνθρωπος που οι NME δεν του λένε απολύτως τπτ (προφανώς ούτε και το ΝΜΕ)
Και με έτρωγαν 20 ευρώ και δεν ήξερα τι cd να αγοράσω :)

Solo Carriera
17-07-2004, 17:24
οι NMA όμως;

The_Painless
17-07-2004, 21:45
Nothingman, GG :-)
Solo, τι οι NMA; Τα έχουμε ξαναπεί για τους ΝΜΑ. Γαμώ. Πέραν του ότι οι ΝΜΑ έχουν το ύφος τους το γνωστό ενώ το προσωπικό του Sullivan είναι ακουστικό, η βασική διαφορά είναι μάλλον ότι ενώ οι πρώτοι βγάζουν μια 'βρωμιά' (με την καλή έννοια), ο δεύτερος μόνος του αναπτύσσει το "συναίσθημα part" των πρώτων. Which is goooooood. Από τις ελάχιστες δεκάδες δίσκων που μου αρέσουν από την αρχή μέχρι το τέλος.-

Edit: Εκ των υστέρων πρόσεξα ότι ο nothingman λέει ΝΜΕ αντί για ΝΜΑ :p

Kveldssanger
17-07-2004, 23:28
Ghost train.-

The_Painless
17-07-2004, 23:36
Changing of the Light + Ocean Rising.

http://www.independent.pl/fotogaleria/s/sullivan_justin2.jpg

http://www.broodger.com/cvr/c022/c02295.jpg

nothingman
18-07-2004, 02:53
New Model ...Ermy :oops:
έρμοι, τι σας έμελε να πάθετε...
πήγα να κάνω φτηνό λογοπαίγνιο ΝΜΑ (New Model Army) και NME (New Musical Express) και έφαγα τα μούτρα μου :?

*WARNING: MALAKAS DETECTED*

VirusXI
18-07-2004, 14:09
Ocean Rising.

nothingman
02-06-2006, 22:05
*bump* γιατί το έχω πλέον στα χέρια μου
τι καλά, τι καλά!

μα τι τρελόπαιδο που είναι ο Κβελντ :pink: :pink: :pink: