PDA

View Full Version : Seigmen/Zeromancer/Subgud

Kveldssanger
15-07-2004, 19:10
Τρία συγκροτήματα που συνδέονται άμεσα... Αφορμή να τους γνωρίσω το γεγονός ότι ένα μέλος τους, o Ginge, έκανε την παραγωγή στο 666 International (και έφτυσε τους Borgir όταν του ζήτησαν το ίδιο-χι χι χι)... Οι Seigmen είναι μάλλον ένα από τα πιο ενδιαφέροντα goth σχήματα που έβγαλε η Νορβηγία και, μετά την κυκλοφορία κάποιων album, μετονομάστηκαν σε Zeromancer και προσέθεσαν και κάποια ηλεκτρονικά στοιχεία στη μουσική τους... Τα albums Metropolis (Seigmen) και ZZYZX (Zeromancer) είναι εξαιρετικά, με το πρώτο να μου φαίνεται λίγο καλύτερο... Το δεύτερο όμως περιέχει αρκετά απίστευτα hitακια (πράγμα ιδιαιτέρως θετικό για το είδος) όπως π.χ το Stop the noise... Οι Subgud από την άλλη πλευρά κινούνται σε electro/ambient μονοπάτια και, αν έπρεπε να διαλέξω, θα έλεγα ότι είναι αυτοί που μου αρέσουν περισσότερο από τα τρία group... Τσεκάρετε τα album τους Museum και Xpander... Γενικότερα, και τα τρία είναι από τα συγκροτήματα που αξίζει να ακούσει κανείς...

After Dark
15-07-2004, 19:26
Mono to singlaki to Clone Your Lover exw kai einai poly :disco: .Cute!

Amnesiac.
15-07-2004, 20:32
xm exw ena video clip tous (twn zeromancer) apo mia dvdosyllogi, to dr. online sygkekrimena kai einai aparadekto. kanonika.

kai to video clip kai to kommati e

The_Painless
16-07-2004, 12:45
Τέλειο είναι. Και το Clone Your Lover τρελό hit-άκι και g. Επίσης άνοιγαν για τους PL last year. Άντε, να ακούσουμε Seigmen τώρα 8)

VirusXI
16-07-2004, 19:15
kaloi htane aytoi :disco:
(oi Zeromancer)

The_Painless
18-07-2004, 01:59
Τα albums Metropolis (Seigmen) και ZZYZX (Zeromancer) είναι εξαιρετικά, με το πρώτο να μου φαίνεται λίγο καλύτερο...

Απίστευτο είναι, τέλειο.-
Σχεδόν καμία σχέση με Zeromancer βέβαια. Το ΖΖΥΖΧ ωραίο, με πολλά ευχάριστα κομματάκια, προοριζόμενα για airplay. Σπάνια πλέον το ακούω.
Το Seigmen άλλη φάση.

Amnesiac.
20-06-2005, 20:07
"epese sta xeria mou" to ZZYZX. allakse entelws tin apopsi mou gia tous zeromancer. exei apisteyta xitakia mesa.

eidika to "hollywood" exei apo ta pio kollitika refrains pouxw akousei edw kai poly kairo.

katevaste to opwsdipote.

ante.

menei na "pesoun sta xeria mou" kai oi ypoloipes mpantes poupate.

UmbilicalResidue
20-06-2005, 20:31
Το Clone Your Lover εχει όντως τρελά χιτάκια μεσα
(το smth for the pain απο τους berzerk ειδικα μου είχε κολλήσει
τρελά μια περίοδο). Tο Zzyzx είναι το "καλό" τους το οποίο
και συνιστώ.

Chopped In Half
20-06-2005, 21:25
oi subgud einai wraioi

Kveldssanger
21-06-2005, 01:34
Ακούστε και το Total των Seigmen. Doderlein :pink:

Kveldssanger
19-11-2007, 21:09
κααιιιιι

*bump*

λόγω των Ljungblut και του τελευταίου τους album που άκουσα. Προτζεκτ του μπασίστα των Seigmen/Zeromancer Kim Ljung που παίζει μπάλα σε πιο ακουστικά/ποπ πεδία. Αγνοείστε το ambient/industrial του myspace τους, καμία σχέση. Χωρίς να με ενθουσιάσει ακόμα, δεν είναι ασχημο για τις πιο γκει στιγμές σας (αν και κάτι δεν μου κολλάει το οποίο δεν έχω εντωπίσει ακόμα). Περισσότερα και αναλυτικότερα σύντομα

Μέχρι τότε

www.myspace.com/ljungblut (http://www.myspace.com/ljungblut)

House Of Low Culture
19-11-2007, 23:03
kveld, o einstein einai aftos sto avatar sou?