Amnesiac.
14-07-2004, 16:41
to album einai theiko.
apo ti deytera to vrady toxw akousei 7-8 fores kai exw kollisei.
mousika fantasteite tous acid bath na paizoun grind. i kati tetoio.
dyo einai ta simantikotera stoixeia tou kata ti gnwmi mou :
1. de kopanane oli tin wra, antitheta exoun para polla arga kai mid tempo meri. etsi, otan arxizoun ta blast beats ta niwtheis sto petsi sou kanonika.
2. einai tromera eykoloakousto album. exoun entelws kollitikes melwdies, pragma pou an mi ti allo ypodilwnei empneysi. de xreiazetai na to akousete 342343 fores gia na to katalavete, tha mpeite sto noima me tin prwti akroasi.
genika einai apisteyto to poso tsatismenoi akougontai. xwris na paizoun death i black i tpt paradosiako. alla kai i atmosfaira "parakmis" einai entoni katholi ti diarkeia tou album.
to album einai aneta anamesa sta kalytera albums tou 2004 pou akousa.
ante, akouste to.
apo ti deytera to vrady toxw akousei 7-8 fores kai exw kollisei.
mousika fantasteite tous acid bath na paizoun grind. i kati tetoio.
dyo einai ta simantikotera stoixeia tou kata ti gnwmi mou :
1. de kopanane oli tin wra, antitheta exoun para polla arga kai mid tempo meri. etsi, otan arxizoun ta blast beats ta niwtheis sto petsi sou kanonika.
2. einai tromera eykoloakousto album. exoun entelws kollitikes melwdies, pragma pou an mi ti allo ypodilwnei empneysi. de xreiazetai na to akousete 342343 fores gia na to katalavete, tha mpeite sto noima me tin prwti akroasi.
genika einai apisteyto to poso tsatismenoi akougontai. xwris na paizoun death i black i tpt paradosiako. alla kai i atmosfaira "parakmis" einai entoni katholi ti diarkeia tou album.
to album einai aneta anamesa sta kalytera albums tou 2004 pou akousa.
ante, akouste to.