View Full Version : BURST/SUN OF NOTHING
Oi souidoi Burst ths relapse mazi me tous dikous mas sun of nothing tha paiksoun live to Savato 25 Septemvrh (ypothetw sto An Club). To live to diorganwnei h damaged (mh fovaste dld :P ). Oi sun of nothing exoun na dosoun live prin vgaloun to album tous (martios 2003) dld peripou 17 mhnes.
Sth synexeia tha akolouthisei tour twn sun of nothing sthn ellada me tous Konkave k straighthate (analoga tis poleis tha paizoun SON/konkave h' SON/str8h8).
As elpizoume na perasoun k apo patra.
http://www.damagedproductions.net
http://www.sunofnothing.com
http://shop.relapse.com/artist/artist.aspx?ArtistID=10019
Kveldssanger
13-07-2004, 16:10
Πάμε να δούμε Sun of Nothing.- Οι τύποι αν βγάλουν και δεύτερο album ισάξιο του πρώτου θα είναι χαλαρότατα ανάμεσα στις καλύτερες ελληνικές μπάντες (ανεξαρτήτως είδους)... Το ντεμπούτο ήταν Θ-Ε-Ι-Κ-Ο...
Α, παίζουν και οι Burst.. To album τους συνεχίζει να μη με ενθουσιάζει αλλά ελπίζω να επαναληφθεί αυτό που έγινε με τους Keelhaul και live να γαμήσουν...
The_Painless
13-07-2004, 16:11
:(
Και αυτό χάνω και Aura Noir τελικά. Los poulos for Kuolema :cry:
Kingdom Gone
22-07-2004, 12:29
i'll be there ο κόσμος να χαλάσει
Kingdom Gone
22-07-2004, 21:22
i'll be there ο κόσμος να χαλάσει
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΓΙΑ!!!!!!!!!!
Γράφω μάθημα στις 25 και μάλιστα μάθημα που θα μπορούσα να 'χα περάσει αν είχα πάει και δεν με είχε πάρει ο ύπνος.
Οχι γμτνχρστμ!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Θα πάω ρε μουνιά και να σαπίσει όλο το πανεπιστήμιο πατρών!!!
Kingdom Gone
23-07-2004, 03:01
Java που να ψοφήσει το σύμπαν νύχτα.
Βγήκε το πρόγραμμα εξεταστικής σεπτεμβρίου, τσέκαρε το my.
8a paei kaneis telika????
Kveldssanger
25-09-2004, 12:18
Εγώ με Amnesiac και κάτα πάσα πιθανότητα Virus θα πάμε... Sun of Nothing λέμε....
regularpaul
25-09-2004, 13:09
Κι εγω μεσα, με τους γνωστους αγνωστους του Monolith crew.
Burst δεν εχω ακουσει καθολου, Sun of Nothing επιτελους θα δω για 1η φορα...
Kveldssanger
25-09-2004, 13:14
Burst δεν εχω ακουσει καθολου, Sun of Nothing επιτελους θα δω για 1η φορα...
Και εδώ μια από τα ίδια είναι... Για S.o.N. πάω κυρίως... Το album των Burst το έχω ακούσει ελάχιστες φορές και δε μου έκανε τζιζ... Ελπίζω να γίνει κάτι παρόμοιο με Keelhaul και live να είναι πολύ καλύτεροι...
regularpaul
25-09-2004, 14:16
λιγη ωρα μετα, εχω το prey on life στα χερια μου :P (thank you dsl)
τελικα ειναι πολυ καλυτεροι απο ο,τι τους περιμενα απο αυτα που εχω ακουσει/διαβασει...καταιγιστικοι σε φασεις αλα Mastodon, μερικες ωραιες μελωδιες ενδιαμεσα... για να δουμε και live
After Dark
25-09-2004, 14:45
I'll be there.Both bands kick asses.
oi Sun Of Nothing TA SPASAN \m/
oi Burst yawn, hail Savvas.
Kveldssanger
26-09-2004, 01:53
To τελικό συμπέρασμα είναι αυτό που είπε ο Virus...
Είχα πάει κυρίως για να δω S.o.N και πραγματικά άξιζε. Τα παιδιά είναι απίστευτα. Κατάφεραν να βγάλουν όλο αυτό το πανικό που ακούγεται στο album άψογα, να κάνουν τη μουσική τους ακόμα πιο πορωτική και να μας αφήσουν με τη μασέλα στο πάτωμα. Σχεδόν τέλειος ήχος (αν εξαιρέσεις κάποια σημεία των φωνητικών που δεν ακούγονταν καλά και αυτά ήταν ελάχιστα), ο τραγουδιστής να ακούγεται όπως ακριβώς στο album (και στους συγκεκριμένους αυτό θέλει τέχνη), ο drummer, πέρα από το γεγονός ότι έπαιζε τέλεια, σου έδινε την εντύπωση ότι ήθελε να διαλύσει τα drums έτσι όπως τα κοπανούσε, μπασίστας και κιθαρίστας απλά απόλαυση. Έδειξαν πως μπορείς να πηγαίνεις στιγμιαία από το sludge στο black και να ακούγεται τρομερά δεμένο το αποτέλεσμα. Έπαιξαν και δύο πολύ καλά καινούρια τραγούδια. Μοναδικό αρνητικό το γεγονός ότι σε κάποια φάση διαλύθηκε το μικρόφωνο, σταμάτησαν για λίγη ώρα και κάπου εκεί χάθηκε ο "ρυθμός" που είχαν δημιουργήσει. Μετά συνέχισαν εξίσου δυνατά αλλά θα ήταν καλύτερα αν δεν είχε υπάρξει η διακοπή.
Οι Burst δε με ενθουσίαζαν και τελικά αποδείχτηκαν ακόμα χειρότεροι από ότι περίμενα (ίσως και να μην είναι εξ' ολοκλήρου δικό τους το φταίξιμο πάντως). Ο ήχος τους ήταν πραγματικά ελεεινός, αφού το μπάσο πρακτικά έθαβε τα πάντα σε μια άνευ προηγουμένου βαβούρα και τελικά, όχι μόνο δεν άκουγες, αλλά καταντούσε και ενοχλητικό. Η μουσική τους μάλλον βαρετή και προβλέψιμη, με πολλά σουηδικά χαρακτηριστικά που εμένα με κουράζουν. Πάντως είχαν εδώ και εκεί μερικά ωραία σημεία. Ο κόσμος πάντως έδειχνε να γουστάρει και το group σίγουρα έπαιζε με πολλή όρεξη, Αντέξαμε 5-6 τραγούδια και μετά πήγαμε για ανεφοδιασμό δυνάμεων σε παρακείμενο σουβλαντζίδικο (aka Σάββας)...
Γενικά ήταν ωραία... Αυτό που ήθελα να δω το είδα και με άφησε μαλάκα. Καλά ήταν, ραντεβού στους Alabama...
tous anamenoume loipon sth minaroupolh!
oi son eixan tpt merchandise? mplouzakia/cd/demos or sth?
Once_Emperor
26-09-2004, 05:00
... ο drummer, πέρα από το γεγονός ότι έπαιζε τέλεια, σου έδινε την εντύπωση ότι ήθελα να διαλύσει τα drums έτσι όπως τα κοπανούσε...
einai kai drummer twn end entelws enimerwtika...
Kingdom Gone
26-09-2004, 05:04
mplouzes mou eipe o kveld den exoun vgalei akomi
demo den exoun, mono to rehearsal pou xe vgei se 200 kommatia kai logika tha xei eksantlithei.
to cd tous mallon tha to eixe
de rwthsa esena re papara! na phgaines sto live na mou apantages!!
(to rehearshal ennoousa=p)
THELW MPLOUZA!!! :(
Kveldssanger
26-09-2004, 13:12
Εκτός από το album τους δεν είδα να είχε άλλο merchandise... Και το album δηλαδή η Damaged το έδινε... Για μπλούζα, πλέον, ψήνομαι και εγώ πολύ...
regularpaul
26-09-2004, 15:20
Όταν ακούς μια μπάντα για 5 χρόνια διαρκώς, πολλές φορές κοιμάσαι ακουγοντάς τους με ακουστικά και συνεχίζουν να παίζουν στα όνειρά σου, περιμένεις να δεις πώς θα καταφέρουν να παίξουν αυτά τα πράγματα live και τελικά όχι απλά τα καταφέρνουν αλλά με αυτό το ασήκωτο space doom, τελικά ανοίγουν τρύπες στο μυαλό σου προς άλλες διαστάσεις.
ΟΚ, πάλι για τους Ιταλούς κυρίους του avatar μου γράφω, αλλά ακριβώς επειδή ζώντας μια τέτοια εμπειρία την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε μπάντα έβλεπα αμέσως μετά να κρατήσει το ενδιαφέρον μου.
Sun of Nothing, λοιπόν. Τα είπε ο Kveld τα τεχνικά, εκπληκτική μπάντα. Φοβερή ατμόσφαιρα. Μου αρέσει κυρίως που μέσα σε αυτόν τον πανικό που τελικά βγαίνει, οι κιθάρες από πίσω είναι αργόσυρτες, doom & heavy όπως πρέπει. H μπασογραμμή στο Impact είναι από τις πιο κολλητικές ever. Kι εμείς μείναμε ένθουσιασμένοι και σχετικά περήφανοι που παίζει τέτοια μπάντα στα μέρη μας. Θα τολμούσα να τους βάλω δίπλα σε Burning Witch σε αξία, ειδικά από τα νέα κομμάτια που άκουσα.
Οι Burst όντως δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο (και σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί να είναι στην Relapse αυτοί και όχι οι SoN). Όμως (δυστυχώς για τους 3 πελάτες του Σάββα :lol: ), στα τελευταία 3 τραγούδια του encore, ηταν σαν να είδαμε άλλο live. Τρομερή ενέργεια κι ένα μπαράζ απο riff έβαλαν φωτιά στο Αν. Δεν ξέρω αν είχαν κρατήσει τα καλύτερά τους για το τέλος καθώς όπως είπα δεν τους είχα ακούσει πριν απο χτες, αλλά εκεί που είχαμε αράξει, στο τέλος μας ξεσήκωσαν.
Το mosh πάντως και στις 2 μπάντες ήταν ωραία φάση (παρότι δεν είμαι φίλος :| )
Και οι Neurosis με Jarboe στα ηχεία του An μόλις μπήκα, ωραία εισαγωγή. Στις 18/12 στο Λονδίνο, μοναδική συναυλία των Neurosis στην Ευρώπη. Ψήνεται κανείς?
Kveldssanger
26-09-2004, 15:47
O ήχος έφτιαξε καθόλου μετά?
Και οι Neurosis με Jarboe στα ηχεία του An μόλις μπήκα, ωραία εισαγωγή. Στις 18/12 στο Λονδίνο, μοναδική συναυλία των Neurosis στην Ευρώπη. Ψήνεται κανείς?
Το Neurosis με Jarboe ήταν θεϊκό στην αρχή και επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά την άποψή μου ότι το συγκεκριμένο είναι η καλύτερη τους κυκλοφορία... Για Λονδίνο δε θα με χάλαγε καθόλου, αλλά προηγούνται άλλα δυστυχώς...
Amnesiac.
26-09-2004, 17:11
nai.
sxetika me to live, isxyoun (fysika) oti eipan oi prolalisantes. na symplirwsw apla oti kata ti gnwmi mou oi sun of nothing einai i kalyteri elliniki mpanta.
i syntriptiki pleiopsifia twn ellinikwn sygkrotimatwn, asxeta an einai kala i oxi, protima na paizei pragmata ta opoia ligo poly thewrountai typika sto xwro tous. klasiko death, klasiko heavy, klasiko otinanai ktl. liges einai oi mpantes pou paizoun kapoio_pio_prwtotypo styl pou den akougetai kai poly stin ellada.
oi sun of nothing apo tin alli oxi apla paizoun kati prwtotypo gia ta ellinika dedomena alla exoun kataferei me ena molis album na min akougontai san kamia alli mpanta pagkosmia. ok, epirroes yparxoun kai einai emfaneis wres wres, alla to teliko apotelesma einai entelws proswpiko kai ayto kata ti gnwmi mou einai spoudaio katorthwma.
asxeto, alla simera evala ksana to "sadness will prevail" twn today is the day kai paratirisa arketes omoiotites me sun of nothing, oxi toso mousika oso synaisthimatika. osoi goustarete sun of nothing tsekarete to. kai to antistrofo.
eyeamflesch
26-09-2004, 18:45
nai.
sxetika me to live, isxyoun (fysika) oti eipan oi prolalisantes. na symplirwsw apla oti kata ti gnwmi mou oi sun of nothing einai i kalyteri elliniki mpanta.
i syntriptiki pleiopsifia twn ellinikwn sygkrotimatwn, asxeta an einai kala i oxi, protima na paizei pragmata ta opoia ligo poly thewrountai typika sto xwro tous. klasiko death, klasiko heavy, klasiko otinanai ktl. liges einai oi mpantes pou paizoun kapoio_pio_prwtotypo styl pou den akougetai kai poly stin ellada.
oi sun of nothing apo tin alli oxi apla paizoun kati prwtotypo gia ta ellinika dedomena alla exoun kataferei me ena molis album na min akougontai san kamia alli mpanta pagkosmia. ok, epirroes yparxoun kai einai emfaneis wres wres, alla to teliko apotelesma einai entelws proswpiko kai ayto kata ti gnwmi mou einai spoudaio katorthwma.
asxeto, alla simera evala ksana to "sadness will prevail" twn today is the day kai paratirisa arketes omoiotites me sun of nothing, oxi toso mousika oso synaisthimatika. osoi goustarete sun of nothing tsekarete to. kai to antistrofo.
Ta les omorfa. Episis, o Nikolas koptei flebes gia titd. To CD pou mekaFses ti imerominia bgike?
Amnesiac.
26-09-2004, 19:03
xm to kiss the pig de sou grapsa?
elpizw na min ennoeis akrivi imerominia. (...)
arxes kalokairiou feto(s) vgike.
eyeamflesch
26-09-2004, 19:27
xm to kiss the pig de sou grapsa?
elpizw na min ennoeis akrivi imerominia. (...)
arxes kalokairiou feto(s) vgike.
Thanx.
rincewind2k
26-09-2004, 21:03
επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά την άποψή μου ότι το συγκεκριμένο είναι η καλύτερη τους κυκλοφορία...
ξύλο.-
δεν είχα που να γραψω και εριξα ενα ποστ εδώ.
:)