Log in

View Full Version : Cage - Darker Than Black

TRAMPAKOULAS
11-07-2004, 23:00
http://i155.photobucket.com/albums/s292/odocon/Cage-DarkerthanBlack-Front.jpg

1. Darker Than Black
2. Kill the Devil
3. Chupacabra
4. Blood of the Innocent
5. Eyes of Obsidian
6. Philadelphia Experiment
7. March of the Cage
8. White Magic
9. Door to the Unknown
10. Secrets of Fatima
11. Wings of Destruction

3erw oti arghsa, (exei perasei sxedon enas xronos apo tote pou vghke) alla kallio arga para pote pou leei kai o sofos ellhnikos laos.pame sto pshto.
oi Cage mou eixan kanei thn kalyterh dynath entypwsh me tis dyo prohgoumenes kyklofories tous Unveiled kai Astrology.fobero metal me safeis priestikes epirroes alla me proswpiko stigma kai arketa monterno kai fresko hxo.se kamia periptwsh omws den perimena auto pou 8a epakolou8ouse me to Darker Than Black.e, ok ta palikaria ta spane ola.milame gia thn apolyth power metal epi8esh.brostarhs o 8eos vokalistas Sean Peck.dia8etei fwnh me idiaiterh,3exwristh xroia kai ermhnevei me tromero pa8os kai energhtikothta.to group akolou8ei kata podas ton gamhstero frontman o opoios ourliazei san trelos.ki8ares skizoun, tymbana vombardizoun, basso isopedwnei blah blah blah(kai oti allo cliche goustarete).apoti exw ma8ei kai sta live to group einai sketh lava.
osoi dhlwnoun opadoi tou amerikanikou power metal kai menoun asyginhtoi apo ymnous opws kill the devil, blood of the innocent, philadelphia experiment, white magic (ktl,ktl) mallon prepei na episkeftoun wrila.
sigoura prokeitai gia enan apo tous kalyterous diskous pou akousa ta teleutaia xronia (kai synexizw na akouw toulaxiston mia fora thn evdomada).
respect :worship:

Amnesiac.
12-07-2004, 01:06
sigoura prokeitai gia enan apo tous kalyterous diskous pou akousa ta teleutaia xronia

oti kalytero akousa apo ellhniko group edw kai xronia.to vazw aneta plai sto waiting for the dawn.a3ioi!

ta spaei kanonika
oti kalytero exei tragoudhsei o taylor o opoios pote den me trelane.edw omws dinei resta

enta3ei to esclave du vice einai oti kalytero exw akousei ta teleutaia xronia

ola ayta tis teleytaies 3 meres.

TRAMPAKOULAS
12-07-2004, 01:31
kai to periergo pou einai?
exw dhlwsei kat epanalhpsh kai se alla forums th latreia mou gia to darker than black twn cage kai to esclave du vice twn malediction.apla gamane kai nai,einai apo ta kalytera pragmata pou exw akousei ta teleutaia tessera xronia.oso gia to innerwish,den ftanei ta proanafer8enta alla etsi kai alliws diekrinhsa oti prokeitai gia mia apo tis agaphmenes mou ELLHNIKES kyklofories.
epishs poio einai to provlhma sto na pistevw oti o taylor ekane tis kalyteres ermhneies tou me tous isen torr?

nomizw pws egrapsa arketes grammes gia ena hli8io reply apo enan hli8io an8rwpo san kai tou logou sou... an h8eles na kaneis kapoio point me auto to post, apetyxes pragmatika

Amnesiac.
12-07-2004, 01:34
to point mou itan oti gia na enthousiazesai toso eykola me ta albums pou akous, profanws de ginetai na parei kapoios sta sovara ayta pou grafeis.

to reply sou me ekane na ayksisw ta points kata 1 : ektos twn allwn eisai kai kathysterimenos.

TRAMPAKOULAS
12-07-2004, 01:37
kai esy pou 3ereis ti akouw re vlaka?
pou 3ereis posa akouw kai posa exw gia na me krineis?
pou 3ereis me posa en8ousiazomai kai posa me afhnoun adiaforo?
vlammene sxoliazeis kai apo panw

Amnesiac.
12-07-2004, 01:39
syggnwmi, ekana lathos :oops:

apo katw sxoliasa btw. an eixa sxoliasei apo panw tha eixa anoiksei egw to topik.

TRAMPAKOULAS
12-07-2004, 01:45
efoson den se endiaferei o diskos twn cage,boreis na metafer8eis se allh paralia mazi me to kouvadaki sou.oso gia ta sxolia sou gia mena na leipoun ka8ws den me 3ereis oute sto elaxisto.opws egw den exw asxolh8ei mazi sou sto parel8on,den 8a asxoleisai kai esy mazi mou kai ola 8a pane kala.kai gia tous dyo mas

Amnesiac.
12-07-2004, 01:50
xm

ekana ena reply me to opoio sxoliaza ta reviews pou kaneis kai me eipes vlaka, vlammeno kai alla wraia!!!

kai meta mou les oti de se kserw sto elaxisto ktl ktl!!!

fovero!!!!

"esy arxises prwtoooooos" :|

TRAMPAKOULAS
12-07-2004, 01:56
kai esy pou 3ereis ti akouw re vlaka?
pou 3ereis posa akouw kai posa exw gia na me krineis?
pou 3ereis me posa en8ousiazomai kai posa me afhnoun adiaforo?

sxoliases ta grafomena mou kakoproaireta kai eirwnika xwris kan na 3ereis posa maresoun h posa me en8ousiazoun.opote nai, auto se topo8etei automata stous vlakes,pera apo tous kakentrexeis kai eirwnes stous opoious anhkeis dikaiwmatika.otan oloi 8a sxoliazoume afta pou gnwrizoume kai mas aforoun,tote 8a einai mia xrysh hmera gia to e.r.
tote vevaia 8a papsei to astro sou na lambei kai ta hli8ia, eirwnika kai off topic posts sou 8a perasoun sthn istoria.mazi me to nohma ypar3hs sou.den se vlepw diate8eimeno na paratas th maxh toso eukola vevaia...pantote omws 8a yparxei h elpida... :P

Amnesiac.
12-07-2004, 01:57
:P

rockavlon
12-07-2004, 02:23
an kai kalytero apo ta 2 prohgoumena o sean peck mou einai ekneuristikos eidika sta pio sextreme vox...

symposium_lexotanil
12-07-2004, 11:07
TRAMPAKOULA XALAROSE LIGO I ZOI EINAI MIKRI

necropethamenos
12-07-2004, 11:14
TRAMPAKOULA XALAROSE LIGO I ZOI EINAI MIKRI

e nai re malaka, akrivws!
Den einai ola mia proswpiki epithesi re paidi!!

TRAMPAKOULAS
12-07-2004, 16:12
an kai kalytero apo ta 2 prohgoumena o sean peck mou einai ekneuristikos eidika sta pio sextreme vox...

e twra eisai ypervolikos.ta extreme ta kanei se ena dyo shmeia mono. (vlepe chupacambra).

TRAMPAKOULAS
12-07-2004, 16:12
Den einai ola mia proswpiki epithesi re paidi!!

den einai ola alla to sygekrimeno htan

Amnesiac.
12-07-2004, 16:35
ontws. necropethamene na eisai pio eygenikos alli fora.

necropethamenos
12-07-2004, 16:48
to point mou itan oti gia na enthousiazesai toso eykola me ta albums pou akous, profanws de ginetai na parei kapoios sta sovara ayta pou grafeis.

AFTO pantws kai akyro kai prosvlitiko itan.

Peran tou prosvlitikou (pou ok, oloi alliloprosvalomaste edw mesa opote gia mena den einai kan prosvola, den einai anagki owms to idio na antilifthei o trampakoulas), to an i posotita twn pragmatwn pou se kavlwnei einai megali i mikri den exei sxesi me to an exeis dikio pou kavlwneis.

Diladi ypostirizeis oti mporei kapoios na parei esena sta sovara epeidi gia 9 sta 10 pragmata pou tha akouseis tha gkriniakseis px (an to kaneis, den exw proseksei...)?

Pws akrivws proekypse afto san kritirio?

Amnesiac.
12-07-2004, 16:58
ok tha milisw sovara.

to sxolio mou DEN itan proswpiki epithesi, tha mporousa na eixa grapsei to idio kai gia opoiondipote allo, o trampakoulas mou einai adiaforos etsi ki alliws.

ayto pou ennoousa itan oti apo ti stigmi pou mesa se 3 meres eixe grapsei toso apothewtika logia (kai toso paromoia) gia tis sygkekrimenes mpantes kai se syndyasmo me to gegonos oti panw katw to idio kanei synexeia (vl. metal discussion), mou dinoun tin entypwsi enos atomou pou, gia na to thesw eygenika, enthousiazetai eykola.
ara de tha mporousa pote na parw ti gnwmi tou sta sovara.
fantasou ena periodiko pou stis kritikes tou vazei olo dekaria.

twra tha mou peis ti me noiazei emena ktl
oh well, forum einai, antallagi apopsewn, sxoliakia kai alla wraia.

ayta.

btw kalo thatan o trampakoulas na min einai toso metallas. kai den ennow apo apopsi goustou.

necropethamenos
12-07-2004, 17:02
fantasou ena periodiko pou stis kritikes tou vazei olo dekaria.

ma ekei einai pou pistevw oti to vlepeis lathos. o tramp grafei sto forum afstira kai mono gia pragmata pou GOUSTAREI.

Den anaferetai se afta pou DEN goustarei. Opote einai fysiko na anaferetai se terastio pososto kai se afta pou ton enthousiazoun.

Antitheta me mena pou eimai arketa vlakas wste na grapsw se ena topic mono kai mono gia na pw poso SIXAINOMAI tin tade mpanta. Alla efto einai epeidi emena mou aresei na kanw etsi apla!

Amnesiac.
12-07-2004, 17:04
ok tote.

TRAMPAKOULAS
12-07-2004, 17:21
ma ekei einai pou pistevw oti to vlepeis lathos. o tramp grafei sto forum afstira kai mono gia pragmata pou GOUSTAREI.

Den anaferetai se afta pou DEN goustarei. Opote einai fysiko na anaferetai se terastio pososto kai se afta pou ton enthousiazoun.

20 xronia filoi.aloimono an esy toulaxiston den me katalavaines
opws kai na exei, o amnesiac me thn epilektikh anagnwsh twn posts pou kanei,den exei tyxei na dei pote to oti exw pei kat epanalhpsh (kai se syzhthseis me ton blitser gia paradeigma) oti den grafw gia ta pragmata pou den maresoun kai gia afta pou den goustarw.den 8elw na 8avw.vevaia an kapoios zhthsei th gnwmh mou,8a thn pw eyxaristws alla apo kei kai pera se ena thread 8a symmetasxw mono an me eyxaristei san periexomeno.sto album review section, yparxoun 10 selides me diskous pou 8ewrw paparies alla den exw postarei oute se ena apo auta ta thread
afta

Cage rule

necropethamenos
12-07-2004, 18:03
opws kai na exei, o amnesiac me thn epilektikh anagnwsh twn posts pou kanei,den exei tyxei na dei pote to oti exw pei kat epanalhpsh (kai se syzhthseis me ton blitser gia paradeigma) oti den grafw gia ta pragmata pou den maresoun kai gia afta pou den goustarw.

koita, oute aftos exei ypoxrewsi na kserei oti postareis me afta ta kritiria.

kai ef oson eisai i eksairesi (oloi oi alloi grafoume alloiws) einai logiko na nomizei oti eisai meros tou kanona.

vevaia an apla eixes eksigisei olo afto anti na ton les vlaka de tha isoun toso metalas.

necropethamenos, i fwni tis logikis.

TRAMPAKOULAS
12-07-2004, 18:05
eisai to aggelaki panw apo ton wmo mou?

necropethamenos
16-07-2004, 00:43
nai, kai sou katouraw to afti.

TRAMPAKOULAS
16-07-2004, 00:51
:?