Log in

View Full Version : enoxlitikoi typoi sto sinema

enitharmon
11-07-2004, 00:45
ta kinita ta kleinoume... alla,

giati den mporoume apla na petaksoume eksw autous pou gelane poly ysterika? i gelane me kathysterisi kai poly dynata? i aplws niwthoun ypoxrewsi na tsirizoun?
giati na min yparxei enas metritis desibel kai opoios ksepernaei ena orio na petagetai apo to xerouli tis polythronas mia grothia kai na ton/tin fernei sta isa tou pali?

gamwto

freak brother
11-07-2004, 00:49

giati den mporoume apla na petaksoume eksw autous pou gelane poly ysterika? i gelane me kathysterisi kai poly dynata? i aplws niwthoun ypoxrewsi na tsirizoun?
giati na min yparxei enas metritis desibel kai opoios ksepernaei ena orio na petagetai apo to xerouli tis polythronas mia grothia kai na ton/tin fernei sta isa tou pali?

gamwto

worst thred ever

epishs lathos forum..
sto dvd cinema armozei
/locked

KANTE ME ADMINISTRATORA

enitharmon
11-07-2004, 00:54
anoikeis se autous pou gelane ilithia?

freak brother
11-07-2004, 00:57
anoikeis se autous pou gelane ilithia?

sautous pou kanoun epithdes asxeta sxolia!

nikodimos
11-07-2004, 01:18
ki emena mou th spaei auto. sunh8ws den kanw tipota alla ama paraginei kai einai konta (makria den exei apotelesma) tous lew na skasoun. ws twra den exei pei kaneis tpt kai sunh8ws skane. gia tous makria apo mena dustuxws den mporw na kanw kati, alla mallon 8a akougontai kai ligotero. :P

Buddy Lackey
11-07-2004, 01:35
otan i enitharmon ginei prwthypourgos, tha mou kanoun ban stous kinhmatografous

Ethir
11-07-2004, 01:43
Genika iparxoun atoma pou ginontai spastika...kai enoxloun. Isos omos egina kai ego xthes ligo ena apo afta ta atoma giati eixe Spiderman kai eixa katakavlosei.

enitharmon
11-07-2004, 02:02
de lew na gelas aplws dynata

ennow to gelio prin i/kai meta na synodeuetai apo tsirida. auto enoxlei

sorry buddylako

Buddy Lackey
11-07-2004, 02:04
apisteyto !!@!@!@!@ perimena mpinelikia !@!!@!@ :(

sovara twra : ti na kanoume, merikoi eimaste GELADERA PAIDIA (apo oles tis apopseis) .

enitharmon
11-07-2004, 03:48
de s'exw akousei na gelas

otan s'akousw tha sou pw an pigaina mazi sou sinema

Ethir
11-07-2004, 04:26
Pantos einai i alihtia pos merikoi sto cinema einai poli enoxlitikoi. Alla to xeirotero einai aftoi pou einai enoxlitikoi exontas gnosi...alla sta arxidia tous.

MoRmEnGiL
11-07-2004, 06:58
well egw den exw akosuei ton mpanti na gelaei,omws otan eixame paei an doume to lord of the rings mazi me to swkrath (druntheconium gia osous exoun faei at niata tous sto ai er si :P) DE BALANE GLWSSA MESA :?

roufianos mode on :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

:roll:

pitchfork
11-07-2004, 12:36
Εγώ αν κάποιος μπροστά γίνει ενοχλητικός και είμαι με γκόμενα του λέω να το βουλώσει και ότι γαμώ το πειραιά του για να πουλήσω μούρη στη γκόμενα. Αν είμαι με τπτ φίλους αδιαφορώ.
THERE S NO SPOON
IT S ALL IN YOUR MIND
Τέλος όταν η ταινία είναι μούφα κάνω φασαρία και ηλίθια σχόλια (τα λεφτά μας πίσω κι έτσι).

Συμπέρασμα:
@ eni ------> πάμε σινεμά?

Vagelis
11-07-2004, 13:16
enas mia fora brosta mou evgale obrela alla efage kraximo kai thn evale kapou pio volika... :D

katwrimos
11-07-2004, 13:22
apokefalismos stous malakes

mia fora sto sinema kathotan dipla mou o mpeos kai ourliaze se olo to ergo (itan komodia) kai xtipouse tin plati tou mpravou tou.

Enehy
11-07-2004, 13:58
to pio spastiko sto cinema den einai autoi pou tsirizoun kai fwnazoun.....alla autoi pou ka8ontai apo pisw sou kai bazoun ta podia tous sth plath ths kareklas sou me apotelesma na pianontai ta mallia sou kai na eglobizesai..... :evil: :evil:
.........omws tote trwne TO brhsimo...... :evil:

eRaseR
11-07-2004, 14:46
to pio spastiko einai na kanoun otidhpote enoxlei tous allous ekousia,epeidh vare8hkan,as poume.Dhladh exeis mia skhnh me tromerh atmosfaira kai o allos petaei malakies sxolia kai to gamaei. oust :evil:

Enehy
11-07-2004, 14:56
to pio spastiko einai na kanoun otidhpote enoxlei tous allous ekousia,epeidh vare8hkan,as poume.Dhladh exeis mia skhnh me tromerh atmosfaira kai o allos petaei malakies sxolia kai to gamaei. oust :evil:

an einai megalh parea kai to kanoun auto pernane kala kai rixnoun to apeiro gelio.......
apla oi alloi tsatizontai......
exw bre8ei kai stis 2 8eseis.. :D

enitharmon
11-07-2004, 16:31
otan eidame se sneak preview to reign of fire, to gamisame oloi sto sinema, alla to sikwne to ergo

twra na vlepeis LotR 3 kai na exeis mia malakismeni na gelaei epeidi o allos tis pipilaei to auti kai na kanei ilithia sxolia sti skini me ta Limania, E GAMW TO SPITI THS

Carcass_
11-07-2004, 16:43
Mou thn spane malakes pou pane sto cinema kai :
a) vlepoune tainia pou tous enoxlei ( eite thriller pou tous tromazei eite koinwniko pou tous gamah thn psuxologia ) kai prospathoun na kanoun xavale gia na deiksoun poso gamata atoma einai, poso theoi pou den tous epphreazei tpt kai meta vgenoun eksw kai lene " malakia tainia, alla gelasa. Den eixe tpt, kanena nohma ".
b) Vlakes pou opote pane cinema lene " eklapsa ta leftakia mou ". Nai re gamhmene skatomizere, oti den ksereis ti pas na deis profanws tha klapseis kai ta leftakia sou etsi den einai ? Egine trendy kai to cinema.
c) Anthrwpoi pou genikws spane ta paparia ston kosmo me tis atakes tous, me ta sxolia tous klp klp pou deixnoun to poso theoi einai sthn parea, poso glentzedes mporoun na ginoun, poso fovera atoma einia sthn gkomena h poso kalampourtzides einai. Vevaia to oti alloi exoun plhrwsei 7 euro gia na doun thn tainia ( h opoia asxetws an den aresei stous xioumoristes, mporei na aresei se autous ) to grafoun sta paparia tous.
Opote, me vash to teleutaio sou post Enitharmon ( xwris na thelw na sthn pw, h na se krinw h otidhpote allo ) ginesai idia me ta atoma pou krazeis. Giati sthn telikh, den uparxei auto pou les " to shkwnei h tainia ". Se kapoion mporei na aresei kai to gegonos oti den to sevesai se kanei to idio me autous pou se enoxloun. Kai na sou ferw ena paradeigma, ston white_zombie, mystic_force, nyarlathotep kai emena mas arese mia xara to reign of fire kai to vrhkame kai aristourghmatiko. Giati ? Epeidh kserame kai ti tha doume kai zhtagame kai sugkekrimena pragmata apo thn tainia na doume ( efe, tous drakous, skhnes draseis, xazoamerikanies kai post-apocalyptic kosmos ). Ta eidame, goustarame kai fugame ikanopoihmenoi apo ton kinhmatografo. E den einai malakia na plhrwnw 7 euro kai na akouw ton kathe enan pou den tou aresei h tainia na kanei thn pipa tou mesa sto cinema kai na mhn sevetai autous pou theloun na thn doun ( giati ontws autoi pou thelane, kserane ti tha pan na doun ) ?

Carcass_
11-07-2004, 16:53
Malista ta fainomena a kai c ta sunantisa pali prosfata otan phga na dw to Dawn Of The Dead. Profanws h tainia einai aristourghmatikh sto eidos ths. Den perimenw kanenan na exei dei to palio. Sta paparia mou. Alla eleos, sthn kritikh ths tainia grafei " gore". Profanws diavasan zombie oi perissoteroi vlakes kai phgane na doune kapoio thriller. H plaka htane oti eixame 2 malakes sto cinema pou den afhsane telika kanenan na dei to ergo ( mexri to prwto 1/3 toulaxiston ). H mia kargiola gelage sunexeia san usterikia poutana kai otan petagotane zombie sthn othonh tromaze pali san usterikia poutana kai trantazotane toso polu pou kounage olh thn dikia mou seira pou htan mprosta ths. O allog gamoxristos htan enas apo tous klassikous kalampourtzides tou kinhmatografou pou prospathouse anepituxws na kanei xavale mesa sthn aithousa, gelwntas apisteuta dunata kai se teleiws asxetes skhnes ( px se ena trakarisma pou egine... aneu logou kai aitias ). Eutuxws , otan akouse 5-6 atoma na tou vrizoun thn mana kai na tou poun na skasei, hremhse gia ligo alla meta den mashse kai sunexise ( mexri pou kai h idia h kopela tou tou thn eipe ).

Buddy Lackey
11-07-2004, 16:57
e fonakse ena "SKASE" (ama theleis vazeis kai otidhpote meta to "skase") kai katharises. vasika ayto ekana otan evlepa ton trito arxonta (tin trith fora) pou xazogelage kai koroideve enas AKRIVWS opws ton aneferes, parea me merika vlammena , kai ok ola meta.

_UnHoLyMaRtYr_
11-07-2004, 17:01
e fonakse ena "SKASE" (ama theleis vazeis kai otidhpote meta to "skase")

...pia gamw to spiti sou

(k gia na mh grapsw mono ayto, mias k sas blepw eleeina orgismenous olous se ayto to thread) :

na exw paei na dw to vanilla sky k egw mia fora, k 3 seires mprosta 8a htan 2 mpakouraioi gyrw sta 27, opou gelagan sa zwa...
telika tous thn eipan k shkw8hkan k efygan :D ayta einai

Buddy Lackey
11-07-2004, 17:04
sto "Troy" , enw epaize gia 1 wra to ergo, sikonontai dyo na fygoun .. kai legane "TI MALAKIA HTAN AYTH" ... eleina fonaxta .. na tous akousoun oloi klp

enitharmon
11-07-2004, 17:09
Opote, me vash to teleutaio sou post Enitharmon ( xwris na thelw na sthn pw, h na se krinw h otidhpote allo ) ginesai idia me ta atoma pou krazeis. Giati sthn telikh, den uparxei auto pou les " to shkwnei h tainia ". Se kapoion mporei na aresei kai to gegonos oti den to sevesai se kanei to idio me autous pou se enoxloun. Kai na sou ferw ena paradeigma, ston white_zombie, mystic_force, nyarlathotep kai emena mas arese mia xara to reign of fire kai to vrhkame kai aristourghmatiko. Giati ? Epeidh kserame kai ti tha doume kai zhtagame kai sugkekrimena pragmata apo thn tainia na doume ( efe, tous drakous, skhnes draseis, xazoamerikanies kai post-apocalyptic kosmos ). Ta eidame, goustarame kai fugame ikanopoihmenoi apo ton kinhmatografo. E den einai malakia na plhrwnw 7 euro kai na akouw ton kathe enan pou den tou aresei h tainia na kanei thn pipa tou mesa sto cinema kai na mhn sevetai autous pou theloun na thn doun ( giati ontws autoi pou thelane, kserane ti tha pan na doun ) ?
you missed an important word in my post: sneak preview

oiti, de gnwrizame ti tha pame na doume. dineis 4-5 Eurw kai vlepeis ergo ekpliksi (opws dilwnei to preview, to ergo vgainei meta apo mia vdomada sta sinema).
kai den itane mono duo malakes pou sxoliazane, itan OLO to sinema. kai de sxoliazame, apla i diathesi olou tou kosmou itan kapws "euthymi".
se kanoniki provoli eimai kalo paidi kai den tin spaw stous allous

enitharmon
11-07-2004, 17:11
kai i prwti wra tou Troy einai polli vareti

The_Painless
11-07-2004, 17:20
Γι' αυτό σπιτάκι και dvd.

Carcass_
11-07-2004, 17:20
Nai den exeis adiko. Htan sneak preview. Apla piastika apo to " to shkwne h tainia ".

BeBiT
11-07-2004, 19:18
Otan eida to LOTR 3 sto cinema apo pisw mas eixane katsi kati pedakia kai fwnazane olh thn wra legene ti 8a symbei kai malakies.....poly spoasimo

Ingolemo
11-07-2004, 19:35
Kai mhn leme malakies. To Reign of fire einai epos.
Tetoio gelio den exw ksanariksei cinema.
Kai den to xalasame kai se kanenan. Eimastan kapou 20 atoma sto cinema (kapou 12 asxetoi dhl), kai gelagame oloi mazi.

Van Zan - VAN ZAN
:rofl:

Carcass_
11-07-2004, 20:06
San paradeigma to ferame to reign of fire. Den xreiazete na perneis auto to paradeigma kai na eksomologhse ti ekanes. Eisai teleiws off topic.

Meyaleleth
11-07-2004, 22:37

gamwto

koita, h aderfh mou otan paei cinema kai arxisei na gelaei, ektos tou oti 8a arxisei na gelasei se asxetes faseis ths tainias, 8a gelaei gia kana 10 lepto me apotelesam OLO to cinema na arxisei na gelaei me to gelio ths!!! einai apisteuth leme!!! Koinws, anti na enoxlei , diaskedazei to koino :P ara oudhs logos na thn diwjoun :rofl:

Carcass_
12-07-2004, 03:47
Auto pou les einai pithanothta 1 sto 1.000.000 . Atomo pou goustarei thn tainia sunithws den goustarei na ton enoxloun. Opote an arxisei na akouei vrisidi px, as mhn parakseneutei...

IrDA
12-07-2004, 10:17
emena mou thn spane oi aplhtoi mlkes pou ka8ontai sto cinema xwris na analogizontai oti bromane ...

Kai sthn ellada pleon exw dei to apisteuto: Oxi mono den exei kleisei h allh to kinhto alla otan xtupaei anti na to kleisei me sunoptikes diadikasies perimene na dei poios htan kai to shkwse kiolas.

Ka8otan apo pisw mou sto Kill Bill I kai thn eipa sto gkomeno ths. Meta apo auta bebaia stamathsan kai mou eipan kai sugnwmh ta paidia opote ola ok alla gia kana 10lepto eixa parei anapodes :)

necropethamenos
12-07-2004, 11:02

gamwto

Twra perasame stis malakies. E de mporeis na ti les se kapoion gia to pws gelaei, eleos. Den einai kati pou kanei epitides kai irthe sto cinema gia na diaskedasei akrivws opws ekanes kai sy. So shut the fuck up kai kali diaskedasi.

Diladi ntaks, me afti ti logiki, giati na mi diwxnoume apo to cinema opoion exei kapnisei prin mpei stin aithousa kai meta vrwmaei olokliros elleeini tsigraila? I giati na mi diwksoume aftous pou einai psiloi kai kathontai mprosta sou kai de vlepeis kala?

episis ta decibel grafontai me c

edit: nai nai, gelaw dynata.

freak brother
12-07-2004, 11:28
egw spania gelaw pantws...
merikes fores pantws anapolw tis pro-kinhtwn epoxes pou perasan anepistrepth...

IrDA
12-07-2004, 11:43
h lush legetai home theater. Osoi exoun problems me tous diplanous tous, etc , etc ... mporoun polu apla na ara3oun spiti tous kai na doune thn tainia me thn ushxia tous.

Kai gia tis kainourgies kuklofories uparxei to internet opote no prob huh ?

marianna2525
12-07-2004, 12:20
Σε μία ελαφριά ταινία είναι αναμενόμενο, πως θα γίνεται βαβούρα.
Σε μία "πιο ποιοτική ταινία" αυτό δεν συμβαίνει, οι λίγοι βαβουρατζήδες κράζονται από την πλειοψηφία του κοινού.
Βέβαια οι καλύτερες ώρες για ησυχία είναι οι απογευματινές προβολές, λίγος κόσμος και καλός.

IrDA
12-07-2004, 12:24
mpa skata mariana egw sthn arxh den to pisteua alla katelhge na eimai o monos pou ekraze mes sto cinema.

Oi an8rwpoi anexontai na xtupane kinhta, ta xazogelakia, ta podia sth plath ths kareklas sou ... etc etc ...

Apisteuto se kapoia fash nomisa oti 8a me kra3oun giati eixa kra3ei ena zeugari pou den eixe skasei re pousth mou apo pisw mou gia kana tetarto ...

ang69
13-07-2004, 02:38
Εμένα μου τη σπάνε οι μαλάκες που φέρνουν τα τετράχρονα παιδιά τους σε ταινία με υπότιτλους, με αποτέλεσμα να περνάω ένα δίωρο ακούγοντας το σκατοπαιδάκι από πίσω μου να ρωτάει συνεχώς: "Γιατί περπατάει έτσι αυτός;" "Γιατί κλαίει αυτή;" "Τι είπαν τώρα;"

Για όνομα του Θεού και του Ορέστη Ανδρεαδάκη, πήγαινέ το να δει κανένα μεταγλωττισμένο Disney και γλίτωσέ μας από το μαρτύριο...

eyeamflesch
13-07-2004, 11:28
Gia kana dixrono eixa gia movies-mate enan apo tous pio fwnaklades pou xoun perasei apo tous Ellinikous kinimatografous. Eftaigie i ntalikerisia fwni tou, o eFthymos xaraxtiras tou kai i agamia. Itan mia periodos (gyrw ston ena xrono) pou ston Asso sti Saloniki prin arxinisei to ergo ebaze panta diafimisi Goody's ekeini me oles tis pswles tis Ellinikias pasarelas pou sto telos leei "to kalytero kommati tou oneirou einai alithino". E, panta saFto to simeio, o legamenos sikwnotane, enwne ta xeria tou xiasti se kataliksi moutzwn kai fwnaze "BRAVO MALAKA!" E, meta apo ligies fores arxisa na argw me apotelezma na xanoume tis diafimiseis.

Kingdom Gone
13-07-2004, 13:53
Καλά, και μένα μου την σπάνε όσοι συνειδητά ενοχλούν. Αλλά συνήθως (εκτός και αν πέσεις στους τελείως μαλάκες) αν τους την πεις σκάνε.

Θυμάμαι μια φορά όμως που ήταν τώρα μια παρέα μεγάλη και έκανε φασαρία, και αρχίζουν όλοι να τους κάνουν "σσσσσσσ" και "σκάστε" και τέτοια. Και αρχίσαν και αυτοί να λένε ακριβώς τα ίδια συνεχώς! Είχα ξεραθεί στο γέλιο τότε....

enitharmon
13-07-2004, 14:42

gamwto

Twra perasame stis malakies. E de mporeis na ti les se kapoion gia to pws gelaei, eleos. Den einai kati pou kanei epitides kai irthe sto cinema gia na diaskedasei akrivws opws ekanes kai sy. So shut the fuck up kai kali diaskedasi.

Diladi ntaks, me afti ti logiki, giati na mi diwxnoume apo to cinema opoion exei kapnisei prin mpei stin aithousa kai meta vrwmaei olokliros elleeini tsigraila? I giati na mi diwksoume aftous pou einai psiloi kai kathontai mprosta sou kai de vlepeis kala?

episis ta decibel grafontai me c

edit: nai nai, gelaw dynata.
necropethamene, me kaneis na epanalamvanomai...

o Buddy eixe akrivws tis idies enstaseis kai tou apantisa... kane ena kopo na diavaseis ta proigoumena posts plese

p.s.: fxarstw pou mou diorthwses ta decibel :ddrowsy: