Log in

View Full Version : oooooooommmmmmmmmm

regularpaul
25-06-2004, 19:15
Δεν ξερω αν ειναι metal ή οχι, καθως δεν εχω ακουσει τιποτα ως τωρα αλλα ο Al Cisneros και ο Chris Hakius [μπασο/φωνη και τυμπανα των Sleep], επιστρεφουν. Ειδικα ο Cisneros νομιζω πως τα ειχε παρατησει ολα μετα το Jerusalem/dopesmoker κι ειχε γινει μοναχος. Τελος παντων, η νεα μπαντα τους [μπασο, τυμπανα μονο] λεγεται OM και μολις υπεγραψαν στην Holy Mountain (!!!) Records και θα κυκλοφορησουν τον 1ο δισκο τους, Variations on a Theme (για drone το κοβω) στις αρχες του 2005.

http://www.holymountain.com

Kveldssanger
25-06-2004, 19:26
Φαινέται το drone έχει αρχίσει να γίνεται αρκετά δημοφιλές, οπότε δε θα είναι καμιά μεγάλη έκπληξη αν το γυρίσουν εκεί... Ειδικά αφού δεν φαίνεται να έχουν normal line-up για συγκρότημα... We'll see (or hear)....

Chopped In Half
25-06-2004, 22:59
Holy Mountain ήταν το όνομα του δεύτερου album τους επί εποχής Sleep αν δεν κάνω λάθος ε; Τεσπα δεν είχα ακούσει τίποτα γι' αυτό το project, αλλά αφου είχα μείνει απολύτως ευχαριστημένος από όποιο Sleep album άκουσα, προφανώς θα το τσεκάρω με την πρώτη ευκαιρία μόλις κυκλοφορήσει.

Kveldssanger
25-06-2004, 23:02
Το πρώτο τους album ήταν το Holy Mountain... Εκτός αν είχε κυκλοφορήσει κάτι άλλο πριν από αυτό και δε το έχω πάρει χαμπάρι...

regularpaul
26-06-2004, 13:46
Το Holy Mountain ειναι το 2ο LP. Προηγηθηκε το Vol. 1 και ακολουθησαν το Jerusalem και το Dopesmoker περσι.

Προσφατα καποιος δημιουργησε ενα fan-site για τους Sleep:

http://www.freewebs.com/holymountain/

VirusXI
26-06-2004, 14:10
haheaheh, gamw ta onomata.
ante na doume, good news.
Metal though :x

Rush
26-06-2004, 14:44
To prwto ti leei re paidia???To exw brei gyrw sta 20e(kserw,aisxos,ntroph gamw to spiti tous etc) kai edw kai kana xrono me trwei h tseph mou(h o kwlos mou kalytera) na to tsimpisw.To holy mountain kai to jerusalem einai proskhnhma.-

Kveldssanger
26-06-2004, 15:58
Για το Vol. 1 δεν είχα ακούσει τίποτα.... :oops: Άλλο ένα που πρέπει να βρούμε...

Amnesiac.
26-06-2004, 16:26
xm o kanser mouxe grapsei ena album twn sleep pou legotan vol. 2

yparxei tetoio pragma i exei ginei typografiko lathos/malakia/ktl ktl?

an epimenete tha grapsw kai tracklist

p.s. den toxw akousei pote.

Chopped In Half
26-06-2004, 18:24
to the best of my knowledge δεν έχουν βγάλει album με τέτοιο όνομα. αν το tracklist πάντως είναι stillborn, the suffering, numb, anguish, catatonic klp πρόκειται για το vol. 1 disguised as vol. 2.

btw κάποιο μέλος από το er νομίζω πως είχε κάποτε για avatar το εξώφυλλο του holy mountain αλλά δεν θυμάμαι ποιος. αν είσαι εσύ και βλέπεις αυτό το post απάντησε pls.

regularpaul
26-06-2004, 19:57
Σε αυτο το fansite που εγραψα νωριτερα, υπαρχουν ολες οι πληροφοριες για την δισκογραφια των Sleep. Το Vol. 2 ειναι ανεπισημο 7" με 2 τραγουδια απο το Holy Mountain (σε αλλες εκτελεσεις) και την διασκευη τους στο Lord of this World.

Vol. 1
http://www.freewebs.com/holymountain/volumeone.jpg

Vol. 2
http://www.freewebs.com/holymountain/volumetwo.jpg

Το Vol. 1 οπως και τα αλλα 3 [holy mountain, jerusalem, dopesmoker) ειναι απαραιτητο. Δεν ειναι το καλυτερο τους βεβαια, ακομα δεν εχουν πιασει αυτη την απολυτη ασηκωτη βρωμια του Holy Mountain, αντιθετα παροτι ειναι το ντεμπουτο τους ειναι ο πιο καθαρος ας πουμε δισκος τους.

Kingdom Gone
27-06-2004, 09:06
IIRC το Dopesmoker δεν είναι παρά το Jerusalem με διαφορετικό (υποτίθεται πιο "βαρύ/βρώμικο") mix. Άρα μπορεί να είναι και αρπαχτή. Εγώ για να πω πάντως την αμαρτία μου, δεν έχω κανένα άλμπουμ τον Sleep, όυτε καν σε mp3, μόνο κάτι σκόρπια τραγούδια έχω ακούσει. Αλλά που θα μου πάνε...

To prwto ti leei re paidia???To exw brei gyrw sta 20e(kserw,aisxos,ntroph gamw to spiti tous etc) kai edw kai kana xrono me trwei h tseph mou(h o kwlos mou kalytera) na to tsimpisw.To holy mountain kai to jerusalem einai proskhnhma.-

Που ρε? Πες και σε μας!

Rush
27-06-2004, 13:40
8a pw afou to agorasw! :wink:

Kingdom Gone
27-06-2004, 20:25
8a pw afou to agorasw! :wink:

:(

Εξυπνάκια!! :P

Ghoul
28-06-2004, 16:58
IIRC το Dopesmoker δεν είναι παρά το Jerusalem με διαφορετικό (υποτίθεται πιο "βαρύ/βρώμικο") mix. Άρα μπορεί να είναι και αρπαχτή. Εγώ για να πω πάντως την αμαρτία μου, δεν έχω κανένα άλμπουμ τον Sleep, όυτε καν σε mp3, μόνο κάτι σκόρπια τραγούδια έχω ακούσει. Αλλά που θα μου πάνε...

exw to sleep's holy mountain kai to jerusalem se mp3 tha sta dwsw kapoia stigmh otan ksananiwsei o ypologisths mou...

regularpaul
28-06-2004, 17:43
Οι Sleep ειχαν υπογραψει στην London Records, η οποια περιμενοντας ενα νεο Holy Mountain, τους εδωσαν προκαταβολικα μεγαλη αμοιβη. Η μπαντα εφαγε ολα τα χρηματα σε ενισχυτες και μαριχουανα, και μπηκε στο studio και εγραψε το dopesmoker, ενα 63λεπτο τραγουδι-υμνο στην μαριχουανα.

Φυσικα η εταιρεια δεν τον κυκλοφορησε τον δισκο, ο οποιος λιγα χρονια αργοτερα βγηκε απο την Rise Above σε μικροτερη εκτελεση [μολις 52 λεπτα!] με τον τιτλο jerusalem, καθως τα δικαιωματα του dopesmoker τα ειχε ακομα η London.

Περσι, η Small Stone καταφερε να παρει τα δικαιωματα και να κυκλοφορησει την αυθεντικη εκτελεση του dopesmoker. Αυτα περι αρπαχτης :D

Kingdom Gone
28-06-2004, 20:09

exw to sleep's holy mountain kai to jerusalem se mp3 tha sta dwsw kapoia stigmh otan ksananiwsei o ypologisths mou...

Πότε το βρήκες ρε και δεν είπες τπτ? (Καλά, είμαι καμμένος. Είμαστε στα 5μ στους υπολογιστές στη σχολή και βαριέμαι να σε ρωτήσω f2f)

Οι Sleep ειχαν υπογραψει στην London Records, η οποια περιμενοντας ενα νεο Holy Mountain, τους εδωσαν προκαταβολικα μεγαλη αμοιβη. Η μπαντα εφαγε ολα τα χρηματα σε ενισχυτες και μαριχουανα, και μπηκε στο studio και εγραψε το dopesmoker, ενα 63λεπτο τραγουδι-υμνο στην μαριχουανα.

Φυσικα η εταιρεια δεν τον κυκλοφορησε τον δισκο, ο οποιος λιγα χρονια αργοτερα βγηκε απο την Rise Above σε μικροτερη εκτελεση [μολις 52 λεπτα!] με τον τιτλο jerusalem, καθως τα δικαιωματα του dopesmoker τα ειχε ακομα η London.

Περσι, η Small Stone καταφερε να παρει τα δικαιωματα και να κυκλοφορησει την αυθεντικη εκτελεση του dopesmoker. Αυτα περι αρπαχτης :D

Ok, έχεις δίκιο, λάθος εκτίμηση.

regularpaul
29-07-2004, 02:13
Δεν ξερω για ποσο καιρο θα ειναι διαθεσιμο.

http://24.126.156.57/OM_bootleg.mp3

Η ηχογραφηση ειναι πολυ κακης ποιοτητας αλλα αυτο που ακουγεται δεν παιζεται. Μπασσο, τυμπανα μονο και φωνητικα/ψαλμωδιες.

Ghoul
29-07-2004, 03:44
cheers!
arxizw apo twra k to katevazw me 56K syndesh! 21mb :shock: leptomeries argotera...

btw κάποιο μέλος από το er νομίζω πως είχε κάποτε για avatar το εξώφυλλο του holy mountain αλλά δεν θυμάμαι ποιος. αν είσαι εσύ και βλέπεις αυτό το post απάντησε pls.

exm...me zhthse kaneis??? :P

Kingdom Gone
30-07-2004, 01:33
Βρήκα στο metropolis το dopesmoker και το holy mountain (καθώς και το dopesick απο eyehategod και το catharsis απο yob και άλλα πολλά) και όλα κάναν γύρω στα 2ο ευρά. ε δεν τα δίνω ρε. να ψοφήσετε!

VirusXI
31-07-2004, 03:07
Δεν ξερω για ποσο καιρο θα ειναι διαθεσιμο.

http://24.126.156.57/OM_bootleg.mp3
hm, apoti fainetai den einai pleon... opote paul ksereis eh? :pink: :pink:

Ghoul
31-07-2004, 18:27
auto pou katevasa exei na prosferei polla. drums-bass-vocals se poly argous rythmous vevaia einai bootleg k den exei toso kalo hxo k se kamia periptwsh de tha to elega drone. gkalh fash alla den sygkinhthika kiolas...

regularpaul
29-09-2004, 16:59
Το επαναφερω απλα για την φωτο:

ο Al Cisneros αριστερα με τους μισους ( :? !!!!) ενισχυτες του και ο Chris Hakius (αυτος ειχε γινει μοναχος, παραπληροφορηση το 1ο μου post) δεξια

OM

http://www.pbase.com/image/32671363.jpg