View Full Version : Niah, problem
The_Painless
19-06-2004, 02:07
Συγχωρήστε την άγνοιά μου και όποια πιθανή μαλακία πω. Εδώ και καιρό, το rw-cd/dvd-rom του laptop μου (Toshiba, αν έχει κάποια σημασία), δε διαβάζει αντιγραμμένα cd. Θέλω να κάνω format και επειδή δε βρίσκω πουθενά το cd κι επειδή δεν το βλέπω πιθανό να πηγαίνω να πάρω Windows "του κουτιού", υπάρχει πρόβλημα. Το laptop το χρειάζομαι σχεδόν σε καθημερινή βάση (δε μιλάω για e.r. κ.λπς addictive situations). Οπότε, τι κάνω ώστε η επισκευή του (;) να διαρκέσει όσο λιγότερο χρόνο γίνεται; Το επιστρέφω στο μαγαζί απ' όπου το πήρα (multirama, αν θυμάμαι καλά), έχοντας κατά νου το ενδεχόμενο να το στείλουν στο εξωτερικό, όπως μου είπαν ότι παίζει να γίνει; Το πάω σε κάποιο άλλο, μικρότερο κατάστημα, που ειδικεύεται σε επισκευές; Αν ναι, έχει κανείς υπόψη κάποιο καλό και γρήγορο; Κι επίσης, πόσο παίζει να στοιχίσει όλη αυτή η ιστορία και περίπου πόσο χρόνο θα πάρει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. To Kuolema.
silencerius
19-06-2004, 11:33
hmm
ti marka einai?
des an exei antiproswpeia i marka auti ekei pou meneis
to pio sintomo tha itan na to steileis ekei ama einai na sto steiloun ekswteriko
The_Painless
19-06-2004, 14:20
Toshiba είναι (το λέω και παραπάνω). Το θέμα είναι να μην το στείλουν εξωτερικό.
Δυστυχώς δεν έχω ιδέα από φορητά. Εάν είσαι μέσα στην εγγύηση του DVD/CD-RW, τότε το πιθανότερο σύντομο μονοπάτι είναι η αντιπροσωπεία της Toshiba. Τώρα, πόσο χρόνο θα πάρει, όπου και να το στείλεις, δεν έχω ιδέα.
nikodimos
19-06-2004, 16:23
an den htan forhtos 8a sou elega na to fereis apo dw, sfuri, kalemi kati 8a kaname. alla ta laptops dustuxws prepei na phgainoun antiproswpeia kai polles fores e3w. den exw lush.
silencerius
19-06-2004, 16:46
Toshiba είναι (το λέω και παραπάνω). Το θέμα είναι να μην το στείλουν εξωτερικό.
sorry den egina katanoitos kai ftaiw egw twra pou to blepw
ennow na to steileis stin antiproswpeia stin ellada (stin plisiesteri perioxi even) gia na glitwseis na to steiloun sto ekswteriko
bres pou exei antiproswpeia i toshiba kai partous ena tilefwnaki na sinnenoitheis.
fuck multirama
The_Painless
19-06-2004, 16:50
fuck multirama
You can say that again :x
Thanks σε όλους ε. Είδα που έχει αντιπροσωπεία και θα κάνω ένα τηλέφωνο τη δευτέρα μήπως και...
silencerius
19-06-2004, 16:51
Loipon auta einai ta stoixeia tis antiproswpeias tis Toshiba stin ellada
Pare ena tilefwnaki kai tha sou lisoun tis apories pou exeis autoi
Company: IDEAL Electronics S.A.
Country: Greece
Technology Group: COMPUTER SYSTEMS
Company Type: Distributor
Address: 25, Kreontos Str.
Sepolia
GR 10442, Athens, Greece
Phone: +30 210 5193940
Fax: +30 210 5193921
General Enquiries: info@ideal.gr
Sales: sales.electronics@ideal.gr
Service: service@ideal.gr
Technical Support: service@ideal.gr
National Entry Page: www.toshiba-europe.com/country/greece/ (http://www.toshiba-europe.com/country/greece/)
Special Information: Laptops, PDA's, and servers.
hope that helps
edit: episis an exeis kapoia isxyousa eggyhsh tha glitwseis kai lefta
The_Painless
19-06-2004, 16:54
Γιέα, αυτά βρήκα κι εγώ. Thanks :)
skefthkes na pareis ena exwteriko cd-r?60 euro kanei logika osa 8a sou paroun gia to service isws kai ligotera.fantazomai oti kanei thn idia douleia me to eswteriko.
The_Painless
21-06-2004, 18:55
Ναι, μου το είπε ο Ingolemos νομίζω, όμως κάποια στιγμή δεν πρέπει να το φτιάξω αυτό εδώ; Από το να έχω να κουβαλάω 43543 κουτάκια κάθε φορά που φεύγω... :p
e bale to cd r sthn tsanta tou laptop den xwraei?
an den exeis tsanta gia to laptop (pou einai metal katastash ena laptop xyma)
kolla to me monwtikh panw tou.akoma pio metal. :twisted:
The_Painless
22-06-2004, 12:07
Έχω τσάντα :?
Ok, μάλλον θα καταφύγουμε σε αυτή τη λύση.
Raven Lord
22-06-2004, 12:20
αν δεν καταφέρεις τίποτα με όλα αυτά και το format είναι επιτακτικό, έχω windows xp αυθεντικά εδώ στη δουλειά... πες μου έγκαιρα να τα κρατάω κάποια στιγμή... :)
Ουστ πια με τα φορμάτ... η χειρότερη τακτική για να λύνεις προβλήματα.
The_Painless
22-06-2004, 12:35
Raven Lord --> ο ξυδό-μπαρμπας που βγαίνει για ποτό κρατώντας cd's. Thanks, θα δω τι θα γίνει και θα σε πω :)
Deggial, μετά από 2 χρόνια που το έχω, μάλλον ήρθε η ώρα για το πρώτο του.
Raven Lord
22-06-2004, 12:43
εγώ επιμένω ότι που και που χρειάζεται ένα format (αν έχεις χρόνο)
eisai sigouros oti h original ekdosh twn XP pou exeis sou epitrepei na ta egktasthseis se allo pc? an den einai h corporate edition mallon oxi, opote krata kai ena peiratiko win serial number mazi sou. :P
The_Painless
23-06-2004, 03:03
Ok, ξέρω την απάντηση αλλά θέλω να σας testάρω..... :roll: :oops:
Βρήκα 2 εξωτερικά dvd-rw που ναι, γαμώ, μια χαρά, όμως: USB 2.0.
Κι εμένα δεν έχει τέτοια. Υπάρχει κάτι που να μετατρέπει 1.1 σε 2.0; Και πόσο εύκολα βρίσκεται; Και που; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Η Kuolema.
Ok, ξέρω την απάντηση αλλά θέλω να σας testάρω..... :roll: :oops:
Βρήκα 2 εξωτερικά dvd-rw που ναι, γαμώ, μια χαρά, όμως: USB 2.0.
Κι εμένα δεν έχει τέτοια. Υπάρχει κάτι που να μετατρέπει 1.1 σε 2.0; Και πόσο εύκολα βρίσκεται; Και που; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Η Kuolema.
Ναι. Μετατροπέας USB 2.0 υποδοχών σε USB 1.1 υποδοχές. Σίγουρα έχει το Πλαίσιο, γιατί χρειάστηκε ένα τέτοιο ο πατέρας μου για το dvd-rw του, οπότε...
Και τι στο καλό σημαίνει Kuolema;
The_Painless
23-06-2004, 14:51
Thanks ρε, τώρα δεν ξαναμιλάω. Αν δεν μπαίνω από αύριο, δεν πήγε καλά το format :/