View Full Version : Νu, hardcore κλπ (πείτε και εσείς τη μαλακία σας)
freak brother
07-06-2004, 11:25
@solo: a) o tropos zwis einai tis pio polles fores apotelesma ideologias kai b) akoma kai i (syneiditi) eleipsi ideologias (isxyei-den isxyei sto nu) einai ideologia apo moni tis.
@s11 Afou taxoume pei, to "original" punk einai enantia stous label-whores, tous rokstars klp. Underground sto nu den yfistatai, giati to underground einai i syneiditi elleipsi etaireiwn kai i DIY filosofia kai oxi aplws i skini pou apoteleitai apo bandes pou den exoun symbolaio kai "pasxizoun" gia na ypograFsoun ena. Episis, exoume pei oti polles fores to "original" punk einai apolyto kai katakrinei akoma kai (fainomenika) activist bands opws oi ratm pou diedidan to logo tous mesw tis sony. Kai ta oria se tetoies periptwseis einai thola. I alli pleBra leei gia tous ratm oti ok, ypegraFsan se polyethniki, alla diedwsan to mynima toys se megalytero epipedo. MetapaFto, i prwti pleBra tha pei pws to gegonos oti mia polyethniki afinei aFto to prama na symbei (kai tha speFsoun na sou dwkoun alla paradeigmata opws to kraksimo tis etaireias Fox se kapoio epeisodio Southpark i Married w/Children - ekpompes tis Fox) einai apo mono toy ypopto kai tha sou aradiasoun 500 pithanes ermineies tou fainomenou. Meta pali, i deFteri pleBra tha peis ta dika tis, tha tis antapantisei i prwti kai tha synexistei aFto enw o kozmos dialyetai.
asxeto o morello eikazete oti exei katatagei stous zapatistas kai exoun xathei ta ixnh tou!!
to nu einai pop reeeee xypnate :p
ektos apo to image ti allo exei na perasei??
stixoi gia to poutso images ante na valoume kana fardy twra pou kai
to hip hop einai ths modas..
2 kala rifakia kai mtv na oummmmmm
mou thymizei enan typa pou eixe grapsei akouw punk kai to agaphmeno mou group einai h avril lavagne.. (edw to xe pei) mxaoxuau
StationEleven
07-06-2004, 11:29
kai opws panta sto gamwfoprum leme panta ta idia opws tou oti an enweis tous limp bizkit kai tous korn mono tote isws kai na xeis kai diko alla elamou pou den exoun "perasei" sa nu mono autoi...
p.s. oi stixoi twn bizkit pantws mono gtp den einai kai an den tous exei diabasei kapoios as paei kai na gamh8ei
p.s.2 : to image me ta fardia (oxi hip hop,alla hardcore wannabe) gamaei stenopantelona thrasoimages
p.s.3 sorry gia thn ektash tou grammatos elpizw se dhmosieush
p.s.4 hail sta paidia apo irc pou kaigomaste sa malakes kai sto 23423423 dhmoptiko ghmnasio anw xalandriou (tmhma a45)
p.s.5 xynw
freak brother
07-06-2004, 11:55
apo pote ta fardia einai hardcore?
apo pote to nu exei epafh me to hardcore?
apo pote oi blink 182 einai punk?
apo pote to plousiopaido o durst exei gamw tous stoixous?
xeil tou gkrava xaiskoul kai to ampelogarden city kai ston dio 13
StationEleven
07-06-2004, 12:00
to nu kai to hardcore exoun kofta baria riffs an kai den anefera kammia epafh egw
apo kei kai pera to plousiopaido grafei gamata diabase to rearanged kai to boiler kai to my way px kai 3ana ela
poios eipe oti oi blink einai punk?den einai
oi hardcorades forane h oxi fardies bermoudes kai t shirt?
kai giati to kourazoume pali afou o ka8enas leei ta dika tou kai epimenei kiolas?
filakia
freak brother
07-06-2004, 12:04
to nu kai to hardcore exoun kofta baria riffs an kai den anefera kammia epafh egw
apo kei kai pera to plousiopaido grafei gamata diabase to rearanged kai to boiler kai to my way px kai 3ana ela
poios eipe oti oi blink einai punk?den einai
oi hardcorades forane h oxi fardies bermoudes kai t shirt?
kai giati to kourazoume pali afou o ka8enas leei ta dika tou kai epimenei kiolas?
filakia
den exw dei pote exploited , gbh , discharge , agnostic front , kai alla pola SOVARA hardcore groups me fardia.. an thes dwse paradeigmata...
auto
StationEleven
07-06-2004, 12:36
mhpws den egina katanohtos?
dyskoleuese na piaseis th diafora fardiwn hiphopadikwn kai hardcoradikwn?
katse na brw kammia pic na postarw mpas kai katalabeis xazouli :D
freak brother
07-06-2004, 13:00
mhpws den egina katanohtos?
dyskoleuese na piaseis th diafora fardiwn hiphopadikwn kai hardcoradikwn?
katse na brw kammia pic na postarw mpas kai katalabeis xazouli :D
oxi apla den exw dei hardcora me fardia auto einai to problem.. krima kai exw paei kai se toses sunavlies..
:(
StationEleven
07-06-2004, 13:16
prwton poios 8a mou pei ti einai sobaro kai ti oxi?
apanthsh KANEIS, mono EGW 3erw gia th parth mou
deuteron epeidh esy katalabes fardia kai bermoudes to ntysimo tou snoop dogg pare mia pic apo to ti enow gia to ntysimo
http://www.hatebreed.com/images/bandPhotos/hatebreedPromoPhoto2_lg.jpg
http://www.vigierguitars.com/Artists/AImages/Mario.jpg
gamiete h syndesh twra kai barieme alles
h mhpws einai metalcore kai de mas kanei?a 3exasa otan to anaferw egw einai gelios mousikos oros
re tsou re lakhdes na oum :P
plus to hip hop einai ths modas twra ?idea mou h ta panta gyro mou einai r n b? :P
freak brother
07-06-2004, 13:20
kai to r n b... egw ennousa old school hardcore ta nu einai psilo pipes..
kai to r n b einai o pio ilithios dwsmenos oros gia to chill oute melwdiko hip hop kietsi..
akous ekei rock and blues na oume ... oso metal einai to nu ...dlds
eimai hxc k foraw fardia k se xynw sth mourh :P
epishs oi agnostic front den einai punk k mh tous vazeis me ta ypoloipa punk sygrotoimata
ayta k kalh sas mera :)
asimoulis
07-06-2004, 13:31
freak brother nomizw den se pairnei...
oi limp bizkit gamane i mallon gamousane pio palia...
o fred durst den itane panta plousios...
gamati foto station...
se kapoia fasi eipe o eyeamflesch se allo topic pws to nu-metal einai i tampela-skoupidofagos... oti einai gay to leme i mallon eseis to lete nu...
kakws...
StationEleven
07-06-2004, 13:32
fenete oti freak exeis mperdepsei arketa punk bands me hardcore
asimoulis
07-06-2004, 13:35
akous ekei rock and blues na oume ... oso metal einai to nu ...dlds
1on : Einai Rythm n Bass (i beat den kserw...)
(den kovw kai ta arxidia mou oti to b den einai blues pantws)
twra an to nu einai metal...
xestike i forada sto alwni...
freak brother
07-06-2004, 13:51
rythm and blues
kai den eipa oti oi agnostic front einai punk an einai dunaton !!!
einai punk/hardcore kai gia tous fan twn tampelwn nyhc kai malista apo tous prwtoporous..
to nu den exei sxesh me to hardcore.. terma..
to hardcore exei mia ideologia to nu oxi ...
isws sto image to new..
pia alla sugkrothmata exw mperdepsei agaphte station punk me hardcore?
ignite re mounia kai sas ftunw ston kwlo na oume
asimoulis
07-06-2004, 14:05
to nu me to hardcore den kserw an exoun sxesi alla ta teleutaia xronia pane xeraki-xeraki...
(βλ. OzzFest)...
apolyto dikio
sto amerikaniko ozzfest
symetexoun bleeding through k unearth k gw den 3erw alla posa hxc sygrotoimata
etsi re
united
to nu kai to hardcore exoun kofta baria riffs
eleos pou vriskontai ta varia (=heavy) riffs sto nu? stous limp bizkit?
To oti pane xeraki xeraki to hxc kai to nu sta fests de shmainei oti exoun kai omoiothtes sth mousikh, apla ola einai thema proothishs twn etairiwn.
eyeamflesch
07-06-2004, 19:27
Kapoioi den exoun akousei eurohc.
StationEleven
07-06-2004, 19:45
eleos esy ghoul an 3ekolages KAI ESY kai de kollages mono stous bizkit 8a akouges kai 8a katalabaines ti lew
pantws kai oi bizkit exoun kofta kai baria riff
akou to break stuff gia arxh
an auto den einai kofto kai BARY riff tote nta3i zw se allo kosmo(ka8olou adynato bebaia alla STARXIDIA MOU :D )
eyeamflesch
07-06-2004, 19:47
Oute Japanese hc.
StationEleven
07-06-2004, 19:50
plus kapoioi den exoun katalabei oti to metalcore 3epidise apo to pantrema pou ekanan kapoies mpantes sto thrash/heavy metal,to Nu (eleos me kanate na syxa8w thn le3h new malakes mauta pou lete) metal h xtapodi xesthka pws to lete,kai to hardcore
en katakleidi 8a htan ola kalitera an bgazate tis paropides/otaspides kai akougate THN MOUSIKH kai MONO
eyeamflesch
07-06-2004, 22:33
I mousiki den einai omws monaxa notes.
eleos esy ghoul an 3ekolages KAI ESY kai de kollages mono stous bizkit 8a akouges kai 8a katalabaines ti lew
pantws kai oi bizkit exoun kofta kai baria riff
akou to break stuff gia arxh
an auto den einai kofto kai BARY riff tote nta3i zw se allo kosmo(ka8olou adynato bebaia alla STARXIDIA MOU :D )
den katalavainw ti thes na peis me ta maura grammata...
nomiza oti htan profanes oti tous limp bizkit tous efera ws paradeigma "synexizontas" th syzhthsh pou kanate giautous prin. Den exw kati me ta paidia alla auto pou me peirakse einai o xarakthrismos pou tous edwses. Proswpika den tous vriskw se kamia periptwsh xevi oute autous oute tous linkin park k korn (ki as exoun merika omorfa tragoudakia).
Epishs apo pou symperanes oti eimai kollhmenos/exw parwpides? epeidh de symfwnw mazi sou eimai kollhmenos?
Telos gia na katalavw ennoeis oti to metalcore ephreasthke (kai) apo to nu? Edw den prolave kala kala na rizwsei autos o oros prolave kai na ephreasei ki olas? (ektos tou oti de vriskw kai polla koina metaksy tous)
StationEleven
08-06-2004, 08:39
oxi apla kapoioi katalaban to kollhma merikwn me ton oro kai th diafora tous apo tous limp bizkit pou oloi fernoun sa paradeigma kai DEN 8eloun na mpoun sto idio kala8i giati den einai
den eipa oti eisai kollhmenos epeidh de symfwneis mazi mou alla epeidh milas giato nu anaferontas mono ena group kai stirizomenos panw tou bgazeis xolh gia olo to eidiwma
e den einai etsi
de mporw na ri3w xolh gia to black an de maresei ena h' duo group
kai flesch,h mousikh mporei na mhn einai mono notes alla GIA MENA autes einai to alfa kai to omega
stixoi ktl erxontai META
Gia na kseka8arisw merika pragmata se autous pou oti tous len oti einai 'nu' to pistuoun
Loipon oi Linkin Park kai Korn den einai "nu"-metal einai rock-metal me stoixia pop
Nu-metal einai oi Deftones, oi Machine Head,oi Slipknot, oi Papa-Roach, oi Soulfly,oi ill nino, oi MNEMIC kai alloi polloi..........
akomh den ekana auto to topic epeidh akouw punk apla eixa mia syzhthsh gia to punk genika kai h8ela na akousw th gnwmh sas.
se kamia periptwsh de sumerizomai th punk nootropia dioti aparnitai polla pragmata pou egw de mporw p.x. technologikh eksartish.
Auto omws de sumainei oti misw ka8eti punk kai feugw trexontas otan akoustei kapoios punk hxos.
auta paides....
so simple kai osoi den katalaban einai liolioi :D
Chopped In Half
08-06-2004, 14:23
κάντε της μία Eneshy ευθανασίας plz.
freak brother
08-06-2004, 14:29
Gia na kseka8arisw merika pragmata se autous pou oti tous len oti einai 'nu' to pistuoun
Loipon oi Linkin Park kai Korn den einai "nu"-metal einai rock-metal me stoixia pop
Nu-metal einai oi Deftones, oi Machine Head,oi Slipknot, oi Papa-Roach, oi Soulfly,oi ill nino, oi MNEMIC kai alloi polloi..........
akomh den ekana auto to topic epeidh akouw punk apla eixa mia syzhthsh gia to punk genika kai h8ela na akousw th gnwmh sas.
se kamia periptwsh de sumerizomai th punk nootropia dioti aparnitai polla pragmata pou egw de mporw p.x. technologikh eksartish.
Auto omws de sumainei oti misw ka8eti punk kai feugw trexontas otan akoustei kapoios punk hxos.
auta paides....
so simple kai osoi den katalaban einai liolioi :D
papa roach
GROUPARA...
allo ena KLASSIKO GROUP
me polla album pou tha meinoun KLASSIKA!
opws kai oi mudvayne
kai oi coal chamber...
tous akouei kaneis twra?
den einai pia modatoi e?
StationEleven
08-06-2004, 15:01
re freak bro mh ginese malakas
den akouei kaneis tous mudvayne?
eleos re
ta paidakia gamane averta kainourgies kyklofories
freak brother
08-06-2004, 15:15
re freak bro mh ginese malakas
den akouei kaneis tous mudvayne?
eleos re
ta paidakia gamane averta kainourgies kyklofories
kala
oi mudvayne einai h epitomh tou boy-emporikou-band mexri kai tou terrorizer tous krazei..
StationEleven
08-06-2004, 15:18
atoma pou akoun mousikh me bash to an tous krazoun h oxi oi kakoi kai matcho metallades punkades hardcorades palioseires ketsi we own the scene kai tetoia
or whatever
einai GTP
genika milaw
no offence
freak brother
08-06-2004, 15:21
atoma pou akoun mousikh me bash to an tous krazoun h oxi oi kakoi kai matcho metallades punkades hardcorades palioseires ketsi we own the scene kai tetoia
or whatever
einai GTP
genika milaw
no offence
den parexhgoume re me kanenan kouventa kanoume...
apla me to pou vghkan oi slipknot.. skane kai kati alloi typades vamenoi kiautoi se megalh diskografikh.. kai paizoune ta idia klp klp :D
StationEleven
08-06-2004, 15:24
mono pou sou diafeugei oti oi slipknot eklepsan to concept apo tous mushroom head
kai kapws etsi sto peripou re aderfe pws to lene, ta pernei ola h mpala
agnoia sux
en katakleidi exw ypar3ei polles fores prokatelhmenos gia kati opote se sygxwrw :P
http://c.adorablebunnies.com/stupidposts.gif
eyeamflesch
08-06-2004, 15:31
:D
StationEleven
08-06-2004, 15:32
filtate wanker an e3aireseis to machine head pou kanei mpam pes mou pou eipe malakia to koritsi
oti oi linkin k oi korn den einai nu
oi korn rock me stoixeia POP
ELEOS
gia tous linkin sto peos mou vasika, oute kryo oute zesth
+dhlwnw pws maresoun oi tabeles sth mousikh ;)
eyeamflesch
08-06-2004, 16:32
:D :D :D :D :D
ok...
mallon akouw poly nu metal tote....
:roll:
@station eleven: nomizw pws eksighsa giati efera ws paradeigma tous limp bizkit. Kalista sth thesi tous tha mporousa na eixa valei tous linkin park h' tous korn.
mou fainetai oti parermhneueis auta pou grafw: Kane quote to shmeio pou fainetai h xolh mou pros to nu metal gia na to dw ki egw... Den trefw xolh gia kanena eidos mousikhs oso ki an de maresei. Poly apla lew thn apopsh mou xwris na thavw kanena eidos h' sygrotima (h' toulaxiston auto prospathw na kanw... :roll: )
StationEleven
08-06-2004, 23:14
ok...
:roll:
@station eleven: nomizw pws eksighsa giati efera ws paradeigma tous limp bizkit. Kalista sth thesi tous tha mporousa na eixa valei tous linkin park h' tous korn.
mou fainetai oti parermhneueis auta pou grafw: Kane quote to shmeio pou fainetai h xolh mou pros to nu metal gia na to dw ki egw... Den trefw xolh gia kanena eidos mousikhs oso ki an de maresei. Poly apla lew thn apopsh mou xwris na thavw kanena eidos h' sygrotima (h' toulaxiston auto prospathw na kanw... :roll: )
re ok ola ok,alla auto pou eipes twra
ok...
8a prepe na to skeftei polys kosmos prin arxisei na leei nu metal is no metal ;)
kai gia allh mia fora
NU= new
neos hxos
neos hxos tou metal
sta late 90's kai 00's
gkegke
3ekolate
makia
StationEleven
08-06-2004, 23:14
oti oi linkin k oi korn den einai nu
oi korn rock me stoixeia POP
ELEOS
gia tous linkin sto peos mou vasika, oute kryo oute zesth
milousa gia ta ypogramismena
k gw gia ayta pou anefera :P
StationEleven
09-06-2004, 10:27
ma prisious
oi Machine Head einai nu akouste ligo to BURNING RED ka8ara nu, apla twra ekanan ligo pio heavy ton hho tous.
polloi akoute nu alla de to kserete parte merika akoma nu sugrothmata na exete:
Mudvayne, A Perfect Circle, Godsmach, Spineshank, Rage Aganst The Machine, Static-X, Staid, Kittie, Stone sour, P.O.D., Taproot, Murderdolls, Fear Factory
na pw kai alla h sas apoteleiwsa?
PainOfSalvation
09-06-2004, 13:04
oi Machine Head einai nu akouste ligo to BURNING RED ka8ara nu, apla twra ekanan ligo pio heavy ton hho tous.
Mudvayne, A Perfect Circle, Godsmach, Spineshank, Rage Aganst The Machine, Static-X, Staid, Kittie, Stone sour, P.O.D., Taproot, Merderdolls, Fear Factory
A Perfect Circle? Fear Factory?!??!?! prepei na ana8eoriseis tis apopseis sou....kamia ma kamia sxesh ayta ta dyo sygkrotimata me nu.
oso gia tous machine head - MONO TO BURNING RED AKOUGETE ETSI. den kanane ton hxo tous tora ligo pio heavy....Htan etsi aop to Burn My Eyes (TI DISKARA 8EE MOU). Sto burning red allaxan ta pragmata...kai tora epestrepsan...
pane sto www.numetal.vel.pl (http://www.numetal.vel.pl) kai 8a deis
makia megale........
Kveldssanger
09-06-2004, 13:19
Αν δε μπορείτε να ακούσετε τα εμφανέστατα nu metal στοιχεία στον ήχο των Α perfect circle έχετε πραγματικό πρόβλημα... Δε πάτε να ακούσετε καθόλου τυρολέζικη reggae λέω γω και αφήστε το nu για τους γνώστες...
Αν δε μπορείτε να ακούσετε τα εμφανέστατα nu metal στοιχεία στον ήχο των Α perfect circle έχετε πραγματικό πρόβλημα... Δε πάτε να ακούσετε καθόλου τυρολέζικη reggae λέω γω και αφήστε το nu για τους γνώστες...
:wave: :worship: :worship: :worship: :worship:
PainOfSalvation
09-06-2004, 13:30
Ok....exw provlima....
DEN EXOUN SXESH ME NU
pao na akouso tyroleziki reggae me epiroes apo tsopano/folk/gouf/gkaou trip hop tora
asimoulis
09-06-2004, 13:39
EGRAPSE
PainOfSalvation
09-06-2004, 13:45
pane sto www.numetal.vel.pl (http://www.numetal.vel.pl) kai 8a deis
makia megale........
Ti akrivws 8a eprepe na dw edw?
P.S.: makia kai se sena :D
asimoulis
09-06-2004, 13:50
ti na deis?
to max cavalera anamesa stous P.O.D kai tous linkin park...
h3era oti oi metalloudes einai gtp
twra kai oi numetalloudes
mou akakaka (ala disturbed)
PainOfSalvation
09-06-2004, 14:54
mou akakaka (ala disturbed)
:rofl: :rofl: :rofl:
Mudvayne, A Perfect Circle, Godsmach, Spineshank, Rage Aganst The Machine, Static-X, Staid, Kittie, Stone sour, P.O.D., Taproot, Murderdolls, Fear Factory
http://c.adorablebunnies.com/stupidposts.gif
Chopped In Half
09-06-2004, 19:44
επιτέλους ένας άντρας.
:*
StationEleven
09-06-2004, 23:29
eee tou mou akakaka einai diko mou copyright sto gelio :P
kai btw nai giati oxi kai oi fear factory nu edw kai kairo
kai sth telikh egw apla ta bazw osa maresoun se mia kathgoria
dlds gia na katalabete naoum
darkthrone,prodigy,slipknot,metallica,bolt thrower,dream theater,madonna,carcass,muse ktl anoikoun sthn kathgoria GAMAEI
opote smpoutzam sto kat kat
gia osous eipan oti oi Machine head den exoun kamia sxesh me to nu na ta tekmiria pou apodeiknioun to anti8eto:
http://hometown.aol.co.uk/evilfloog666/images/ill%20nino%20ag.jpg
auto einai ena eishthrio apo me upografes twn Ill NiNo otan htan Support me tous MaChiNe-HeAd
oi MaChiNe-HeAd exoun paragwgo ton Ross Robinson (Slipknot),o opoios onomazetai kai guru tou nu-metal
o prohn kh8aristas tous brisketai twra stous Ill NiNo
epeishs h epairia tous einai h RoadRunner ths opoias ta perissotera sugrothmata einai nu
The Butcher
10-06-2004, 12:33
meta apo to diafwtistiko ayto post den pisteyw na exei kaneis antirrisi pia gia to poion twn machine head...
freak brother
10-06-2004, 12:35
a dax!!
PainOfSalvation
10-06-2004, 13:33
gia osous eipan oti oi Machine head den exoun kamia sxesh me to nu na ta tekmiria pou apodeiknioun to anti8eto:
http://hometown.aol.co.uk/evilfloog666/images/ill%20nino%20ag.jpg
auto einai ena eishthrio apo me upografes twn Ill NiNo otan htan Support me tous MaChiNe-HeAd
oi MaChiNe-HeAd exoun paragwgo ton Ross Robinson (Slipknot),o opoios onomazetai kai guru tou nu-metal
o prohn kh8aristas tous brisketai twra stous Ill NiNo
epeishs h epairia tous einai h RoadRunner ths opoias ta perissotera sugrothmata einai nu
Exoume kai leme:
1. kai oi metallica eixan support tous limp bizkit...ayto den tous kanei nu
2. O Bob Rock paragogos tou Black Album eixe kanei paragoges stous Bon Jovi...Ayto den shmainei pws oi Metallica paizane hard rock
3. Enas ek twn ki8aristwn twn Testament (vl. Alex Skolnick) epexe meta stous savatage....ayto den kanei tous savatage thrash
4. H Roadrunner xekinise ws etaireia pou ypegrafe thrash/death groups...Pistepse me den xekinise san etaireia me tin anodo tou nu. An 8ymame kala (mporei na kano kai la8os edo) oi Machine Head eixan symvoleo me tin Roadrunner apo ton 1o kiolas disko. 2o paradeigma. Oi Maiden anikan stin EMI...Ayto tous kanei Madonna?
EDIT: H Roadrunner exei kai ton King Diamond...TI SKATA SXESH EXEI AYTO?!?!!? MHPOS KAI O KING EINAI NU?
P.S.: Otan xrhsimopoieis thn lexh "tekmhria" prospa8eise se parakalo tin epomeni fora na yparxoun ki olas.
StationEleven
10-06-2004, 13:51
oi metallica sto st anger ti einai?
mporei na kopei to topic se flame nu metal, giati apla to 8ema einai to punk...
alla 3exasa poia topic kovontai synh8ws..
PainOfSalvation
10-06-2004, 13:55
oi metallica sto st anger ti einai?
Mia malakia kai mish :D
Sovara tora...exefrase tin apopsi oti efoson o paragogos pou xrhsimopoihsan exei kanei nu paragoges tote kai to sygkrothma einai nu...
Kai gw lew endyktika oti to Black Album kai to st.Anger kat'epektash to kane o Bob Rock...O idios exei kanei kai se Bon Jovi i na to pame kai pio makrya kai se Bryan Adams (kai ston disko me tin Melanie C twn Spice Girls). Exei kamia sxesh ayto mousika?
StationEleven
10-06-2004, 13:59
nta3i malakia kai mish den einai
to oti epapsa edw kai kairo na to yperaspizomai dixnei thn apopsh mou pleon
apla einai to xeirotero metallica album alla oxi kako
PainOfSalvation
10-06-2004, 14:06
nta3i malakia kai mish den einai
to oti epapsa edw kai kairo na to yperaspizomai dixnei thn apopsh mou pleon
apla einai to xeirotero metallica album alla oxi kako
Gia ayto ypirxe to :D...den to 8eoro malakia....einai ontos to xeirotero album pou vgalan pote..
Kveldssanger
10-06-2004, 19:01
Κάποια στιγμή που δε θα βαριέμαι θα κάνω ένα split... Μέχρι τότε υπομονή...
rockavlon
12-06-2004, 04:32
hm nuuuu.... mountes ksekourdistes kithares :P no solos...
stixoi pou einai break sth, you all want a single, fuck this kai fuck that...motherfucker.
maskaremenoi kai ximpatze looking oi alloi......
se polyethnikes. ola ta tragoudia eph kai gamana kai epidrasane kai twra pou exei zesth thn eidane leei kai nwoahm ??? american heavy metal ????
ama tragoudhsete kai mathete kai kithara ....
sorry alla de tha parw.
pa na balw ena lizzy borden na ta spasw. nai auto EINAI american metal
Oti mou aresei den einai nu, giati de to dexomai.
Oti de mou aresei borei na einai nu, ki an den einai nu, sigoura einai floria.
rockavlon
12-06-2004, 05:15
koita apo to 5 tois 100 pou akous logika... tou ogkou ths mousikhs pou bgenei .... to kalo einai n akous oti goustareis. egw lx. mporw na pw oti m arese ena evanescence... wx... xaxa karfwthika ws kryfogay... esy tha mporouses na peis pws s aresei ena nwobhm ? :P
StationEleven
12-06-2004, 12:17
skaste plzthanx
eyeamflesch
12-06-2004, 13:16
I GOT DA REMEDY
StationEleven
12-06-2004, 14:51
I GOT DA POISON I GOT DA POISON
eyeamflesch
12-06-2004, 16:10
TIRITOUMTOUM
koita apo to 5 tois 100 pou akous logika... tou ogkou ths mousikhs pou bgenei .... to kalo einai n akous oti goustareis. egw lx. mporw na pw oti m arese ena evanescence... wx... xaxa karfwthika ws kryfogay... esy tha mporouses na peis pws s aresei ena nwobhm ? :P
Maresei ena Manilla Road alla de thumamai pos to lene gamoto. Kai ennoeitai Saxon - The Princess Of The Night (?)
StationEleven
12-06-2004, 17:03
TIRITOUMTOUM
TITITITATATATITIRITOUMTOUM
necropethamenos
17-06-2004, 23:08
den exw dei pote exploited , gbh , discharge , agnostic front , kai alla pola SOVARA hardcore groups me fardia.. an thes dwse paradeigmata...
auto
isws giati einai 800 etwn o kathenas omws
atom_smasher
17-06-2004, 23:28
protimw na thn travaw thn malakia para na thn lew..!aufwiedersehen